HERCULES RECURRENT TRAINING SERVICES

Société en commandite simple


Dénomination : HERCULES RECURRENT TRAINING SERVICES
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 880.307.266

Publication

23/01/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

- -

I ~ I 11111 II I VII II I II

*12021015* -

NeerVeiqgçf I griffie clef

gechfbarik van Koophand'

Le Leuven, de 1 2 JAN. 2012 DE G en,

Ondernerningsnr : 0880.307.266

Benaming

(voluit) : HERCULES RECURRENT TRAINING SERVICES (verkort) : H.C.T.S.

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : HOF VAN PARCE 4, 3070 KORTENBERG

(volledig adres)

Onderwerp akte : SLUITING VEREFFENING

Uittreksel uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 28 december 2011:

De vergadering bespreekt het verslag van de vereffenaar. Na beraadslaging keurt de vergadering het verslag en het vereffeningsplan goed. De vergadering verleent kwijting aan de vereffenaar voor zijn uitgevoerde taak.

De vergadering verklaart de vereffening voor gesloten en stelt vast dat de Comm.V. "Hercules Recurrent Training Services" definitief opgehouden heeft te bestaan.

De vergadering verleent volmacht aan Boekhoudkantoor Vertinden bvba, Brusselsesteenweg 119A, 1980 Zemst, vertegenwoordigd door dhr. Verlinden Gerrit en dhr. Brion Christophe, elks met de mogelijkheid om apart te handelen, om voor en namens de vennootschap de nodige formaliteiten ingevolge de sluiting van de vereffening in orde te brengen.

De vergadering beslist, dat de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende vijf jaar te rekenen vanaf de eerste januari van het jaar dat op deze afsluiting volgt, bewaard zullen blijven op het domicilie van de vereffenaar, dhr. Luc Loverie, Spiltstraat 135, 1980 Zemst.

LOVERIE Luc

Vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/11/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de r,

DE GRIFFIER;

Griffie

JIL11 u

IIA

be

a

B st

Ondernemingsnr : Eenarning 0880.307.266

(voluit) : HERCULES RECURRENT TRAINING SERVICES

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : HOF VAN PARCE 4, 3070 KORTENBERG

Onderwerp akte : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ... - ONTSLAGEN BENOEMINGEN



Uittreksel uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van vennoten op vrijdag 26 augustus 2011:

PUNT 1: Principieel besluit tot ontbinding en vereffening

De voorzitter stelt voor om de vennootschap vervroegd te ontbinden en in vereffening te stellen vanaf heden. Dit voorstel tot ontbinding wordt toegelicht in een verstag dat door de zaakvoerder is opgemaakt op datum van 24 augustus 2011. Aan voornoemd verslag is eveneens gevoegd een staat van activa en passiva vastgesteld op datum van 24 augustus 2011.

Een afschrift van het verslag van de zaakvoerder alsook van de staat van activa en passiva werd aan de vennoten ter beschikking gesteld voor het plaatsvinden van deze bijzondere algemene vergadering. De vennoten verklaren voldoende tijdig deze documenten te hebben kunnen inkijken.

De bijzondere algemene vergadering besluit vervolgens met eenparigheid van stemmen om de vennootschap vervroegd te ontbinden en in vereffening te stelten vanaf heden.

PUNT 2: Ontslag zaakvoerder  benoeming vereffenaar

De vergadering beslist ontslag te verlenen aan de zaakvoerder, met name:

-De heer BUYSE Stefaan, nationaal nummer 600615 043-33, gedomicilieerd te 3070 Kortenberg, Hof van

Parcé 4.

Met eenparigheid van stemmen verleent de vergadering kwijting aan de zaakvoerder over de uitoefening van zijn bestuursmandaat.

Met eenparigheid van stemmen beslist de vergadering om aan te stellen tot vereffenaar met individuele bevoegdheid, de heer LOVERIE Luc, nationaal nummer 610405 319-64, gedomicilieerd te 1980 Zemst, Spiltstraat 135, hier aanwezig en verklarend zijn opdracht te aanvaarden.

In verband met de vergoeding van de vereffenaar beslist de vergadering dat hij zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen.

Overeenkomst artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen treedt de vereffenaar pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van Koophandel is overgegaan tot de homologatie van zijn benoeming.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

PUNT 3: Vaststellen bevoegdheden vereffenaar

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/11/2011

De vergadering verleent aan de vereffenaar de meest uitgebreide bevoegdheden tot vereffening, zoals bepaald in artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

PUNT 4: Toekenning volmachten

De verschijners verlenen, voor onbepaalde duur, volmacht aan BOEKHOUDKANTOOR VERLINDEN bvba, kantoor houdend te 1980 Zemst, Brusselsesteenweg 119A, vertegenwoordigd door dhr. VERLINDEN Gerrit, gedomicilieerd te 1980 Zemst, Meerweg 12 en dhr. BRION Christophe, gedomicilieerd te 2550 Kontich, Antwerpsesteenweg 48, met het recht afzonderlijk te handelen en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket en/of btw- en registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

LOVERIE Luc

Vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
HERCULES RECURRENT TRAINING SERVICES

Adresse
HOF VAN PARCE 4 3070 KORTENBERG

Code postal : 3070
Localité : KORTENBERG
Commune : KORTENBERG
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande