HERMAN & GERDA

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : HERMAN & GERDA
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 874.115.696

Publication

12/01/2011
ÿþMo. 2.1

111 5I531*11

II

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neertmetpteree-van-de-a

BELGE kte

DIREC Nt

05-01-

2011 Neer Ver gtilliô clOr

Reci.hte.:ank van Kcophandef BELGISCH srfumsEtepardsven, de eiC3\

BESTL GRIFFIER,

Griffie

Ondernerningsnr 0874115696

Benaming Herman & Gerda

(votuin " Vennootschap onder Firma

Rechtsvorm : Malendriesstraat 40 te 3370 Boutersem

Zetel Ontbinding - vereffening

Onderwerp akte

Uit verslag van de algemene vergadering gehouden op de maatschappelijke zetel op 28 september 2009 en waar alle aandelen aanwezig zijn blijkt:

Eerste beslissing  De voorzitter leest zijn verslag voor aan de algemene vergadering opgemaakt door de zaakvoerder, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap. De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van dit verslag. De vergadering stelt unaniem vast dat er tussen de afsluitdatum van deze staat van activa en passiva en heden geen activa-noch passivabewegingen meer geweest zijn. De vergadering stemt in met het verantwoordingsverslag.

Tweede beslissing  De vergadering beslist onmiddellijk over te gaan tot de vereffening van de vennootschap door toepassing van de Omzendbrief van de Federale Overheidsdienst Justitie ("circulaire Onckelinckx de dato 14 november 2006). De voorzitteer verklaart om niet over te gaan tot de benoeming van een vereffenaar en stelt vast dat er geen passiva in de vennootschap aanwezig zijn.

Derde beslissing  de algemene vergadering verklaart zonder enig voorbehoud of reserve kwijting te verlenen aan de zaakvoerder

Vierde beslissing  de algemene vergadering beslist heden tot de definitieve sluiting van de vereffening. Vervolgens stelt de vergadering dat de vennootschap onder Firma "Herman & Gerda" definitief opgehouden heeft te bestaan. De stukken en de boekhouding van de vennootschap zullen door mevrouw Lambrechts op haar adres worden bewaard vijf jaar te rekenen vanaf heden.

Gerda Lambrechts

Zaakvoerder

. _ ____ .... ... ...... _ ...._ ...... ........___........

Op de laatste blz. van Luik p vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzil van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
HERMAN & GERDA

Adresse
MALENDRIESSTRAAT 40 3370 BOUTERSEM

Code postal : 3370
Localité : BOUTERSEM
Commune : BOUTERSEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande