HERMANS JOS & CO ALGEMENE ONDERNEMING

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : HERMANS JOS & CO ALGEMENE ONDERNEMING
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 430.549.940

Publication

22/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.12.2012, NGL 18.07.2013 13318-0564-020
13/03/2013
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Vc behc aar Bell Staa

III i i



0 4 11AAnI 2013

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Ondernemingsnr : 0430.549.940

Benaming

(voluit) : HERMANS JOS & Co Algemene Onderneming (verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 3271 Averbode, Weg Messelbroek 158

(volledig adres)

Onderwerp akte : Vervroegde ontbinding - benoeming vereffenaar

Blijkens akte verleden voor notaris Jean Flemings te Lommel op 18 februari 2013, heeft de buitengewone algemene vergadering van de in hoofding genoemde vennootschap het volgende beslist:

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging volgende besluiten :

1.Voorafgaande verslagen

De voorzitter wordt ontslagen van de voorlezing van het verantwoordingsverslag opgesteld door de Raad van Bestuur. De voorzitter vat samen dat de ontbinding van de vennootschap door de Raad van Bestuur wordt voorgesteld omdat de vennootschap haar activiteiten gesteld in het maatschappelijk doel heeft stopgezet.

De voorzitter wordt ontslagen van de voorlezing van het verantwoordingsverslag opgesteld door de aangestelde bedrijfsrevisor omtrent de staat van actief en passief.

De conclusies van het verslag van mevrouw Ingrid Vosch, voormeld, bedrijfsrevisor warden hierna overeenkomstig artikel 181 Wetboek Vennootschappen letterlijk overgenomen

"In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen heeft het bestuursorgaan van de vennootschap HERMANS JOS & CO ALGEMENE ONDERNEMING NV met maatschappelijke zetel te 3271 Scherpenheuvel-Zichem (Averbode), Weg Messelbroek 158, een boekhoudkundige staat afgesloten op 31 december 2012 opgesteld, die, rekening houdend met vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 66.472,9SEUR en een netto-actief van 46.347,57 EUR.

Uit de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke normen van het Instituut van Bedrijfsrevisoren, kunnen wij bevestigen dat deze boekhoudkundige staat rechtstreeks voortvloeit uit de boekhouding van de vennootschap en dat deze staat de toestand van de vennootschap in het vooruitzicht van de vereffening volledig en getrouw weergeeft in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan gerealiseerd zullen worden, onder voorbehoud van de niet-geboekte voorziening voor vereffeningkosten en onder voorbehoud van eventuele navorderingen inzake vennootschapsbelasting, BTW, sociale zekerheid en eventuele andere schulden of vorderingen die op heden nog niet werden gevestigd of aan de vennootschap betekend werden maar die wel tijdens de vereffeningsprocedure zouden kunnen ontstaan

Neerpelt 1 februari 2013

De bedrijfsrevisor

VMB Bedrijfsrevisoren BV o.v.ve. CVBA, vertegenwoordigd door Ingrid Vosch"

De voormelde verslagen zullen samen met onderhavige akte worden neergelegd op de griffie van de bevoegde rechtbank.

2. Ontbinding

De vergadering besluit vervolgens met eenparigheid van stemmen tot de ontbinding van de vennootschap en spreekt vanaf heden haar In vereffening stelling uit. Overeenkomstig artikel 183 §1 van het Wetboek van Vennootschappen wordt de vennootschap geacht voort te bestaan voor haar vereffening. Alle stukken uitgaande van de vennootschap zullen voortaan vernielden dat zij in vereffening is.

3.Ontslag van reohtswege van de leden van de Raad van Bestuur  kwijting

Door de ontbinding wordt van rechtwege een einde gemaakt aan het mandaat van de leden van de Raad van Bestuur. De vergadering beslist om kwijting te verlenen aan elkeen van de leden van de Raad van Bestuur voor de uitoefening van hun mandaat tot op heden.

4.Benoeming van één of meer vereffenaars

De notaris geeft voorlezing van artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Nadien beslist de vergadering met eenparigheid om één enkele vereffenaar te benoemen, en zij stelt tot die functie aan : Mevrouw DAMEN, Therese, voormeld, hierna de °Vereffenaar" genoemd.

De Vereffenaar is aanwezig. Hij bevestigt voldoende kennis te hebben van de inhoud van artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen: hij verklaart op eer aan de voorwaarden vermeld in artikel 184 van voormeld Wetboek te voldoen om de functie van vereffenaar uit te oefenen aangezien hij voldoet aan alle criteria, opgesomd in het voormelde artikel 184 §1 van het voormelde Wetboek.

Overeenkomstig artikel 184 §1 van het Wetboek van Vennootschappen treedt de Vereffenaar pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van de benoeming.

De Vereffenaar verklaart daarom de functie te aanvaarden onder de opschortende voorwaarde van de voormelde bevestiging van de benoeming door de rechtbank van koophandel.

6.Bezoldiging en bevoegdheden

Het mandaat van de vereffenaar is kosteloos.

Onder voorbehoud van de voormelde beslissing van de rechtbank van koophandel zal de Vereffe-naar de meest uitgebreide bevoegdheden hebben, en namelijk deze voorzien bij artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder de machtiging te moeten krijgen van een nieuwe algemene vergadering in de gevallen waarin deze voorzien is door de wet.

In het bijzonder zal de Vereffenaar de macht hebben alle zakelijke rechten, voorrechten en ontbin-dende vorderingen te verzaken, opheffing te verlenen voor of na betaling, van alle inschrijvingen van voorechten of hypotheken, overschrijvingen, beslag of bevel, verzet en beletsel, en de hypo-theekbewaarders vrij te stellen van de verplichting ambshalve inschrijving te nemen.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, één of meer lasthebbers aanstellen en alle algemene en bijzondere machten toekennen, die zij gepast oordeelt.

De Vereffenaar is ontheven van de verplichting om een inventaris te maken en kan verwijzen naar de boeken en boekingen van de vennootschap.

Alle akten die de vennootschap in vereffening verbinden, zelfs de akten waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, zijn geldig ondertekend door de Vereffenaar, die daartoe ten opzichte van derden niet over een voorafgaande machtiging moet beschikken.

Overeenkomstig artikel 189bis van het Wetboek van Vennootschappen zal de Vereffenaar in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening, opgesteld aan het einde van de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar, overmaken aan de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. Die omstandige staat zal onder meer aangeven: de ontvangsten, de uitgaven, de uitkeringen en wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden.

Overeenkomstig artikel 190 §1 van het Wetboek van Vennootschappen zal de Vereffenaar, voor-aleer de vereffening wordt afgesloten, het plan voor de verdeling van de activa onder de verschil-lende schuldeisers voor akkoord voorleggen aan de bevoegde rechtbank van koophandel.

6. Volmacht

Er wordt volmacht gegeven aan BSSA Accountants, Leopoldlaan 100 Overpelt, met recht van indeplaatsstelling, om alle formaliteiten te vervullen die nodig of dienstig zijn inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

STEMMINGEN

Elk van de besluiten werd met eenparigheid van stemmen genomen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(get.) Jean FLEMINGS, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte van voornoemde akte;

historiek

beschikking van de rechtbank ter bevestiging van de benoeming van de vereffenaar;

verslag van de bedrijfsrevisor, en verslag van het bestuursorgaan is reeds voorhanden op de rechtbank van koophandel (werd als bijlage meegestuurd bij het verzoekschrift tot homologatie van de benoeming van de vereffenaar).



dijlagen bi het Belgisch Staatsblad -13/03/2013 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/02/2013
ÿþMod2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN KO(WHANu L

0 8 -02- 2013

HASSELT

Griffie

*130306 3

Ondememíngsnr : 0430.549.940

Benaming Hermans Jos & Co Algemene Onderneming

(voluit)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : G. Eyskenslaan 7, 3900 Overpelt, België

Onderwerp akte : Zetelverplaatsing bij beslissing raad van bestuur

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering der vennoten van de in hoofd

vermelde vennootschap dd 28 november 2012 blijkt onder andere dat:

de zetel werd verplaatst naar 3271 Averbode, Weg Messelbroek 158

Therese Damen

gedelegeerd bestuurder

A

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Nam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 13.08.2012 12406-0453-020
25/04/2012
ÿþ Mod 2.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11,I1M1JUII hh

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

13 -04- 2012

HAUW

Ondernemingsnr 0430.549.940

Benaming Hermans Jos & Co Algemene Onderneming

(voluit)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Grote Hellekensstraat 60, 3520 Zonhoven, België

Onderwerp akte : Ontslag bestuurders en benoeming bestuurders; Zetelverplaatsing

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering der vennoten van de in hoofde

vermelde vennootschap dd 28 februari 2012 blijkt onder andere dat:

De heer Lubandy Gino zijn ontslag als bestuurder en als gedelegeerd bestuurder

heeft aangeboden met ingang vanaf 28 februari 2012;

de vergadering dit ontslag heeft aanvaard

er wordt kwijting verleend voor het gevoerde beleid

werd benoemd als bestuurder voor een periode van 6 jaar met ingang vanaf

28/02/2012: Quality-3obs@Work bvba, G. Eyskenslaan 7, 3900 Overpelt, vertegenwoordigd door Therese Darren zaakvoerder.

werd benoemd als bestuurder en als gedelegeerd bestuurder voor een periode van 6 jaar met ingang vanaf 28/02/2012: Mevr Damen Therese, Nieuwstraat 6, 3941 Eksel.

de zetel werd verplaatst naar 3900 Overpelt, G. Eyskenslaan 7.

Therese Darren

gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Link B veirnelcen Recto . haam en 1,0ed<' 1 v,.;r cs:.r+s" r mentes" eede ;ietim hetzsl van de perso(o)n(en)

bevoegd de rec.~1.1 .. 3 =en alnz.en 1a-= derden le ,fettegen,voordigen

Verso Maar.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

27/09/2011
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*11145547*

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

5 -09.- 2O

EiMetJ

I

Ondernemingsnr : 0430.549.940

Benaming Hermans Jos & Co Algemene Onderneming

{voluit} :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : G. Eyskenslaan 7, 3900 Overpelt, België

Onderwerp akte : Ontslag bestuurders en benoeming bestuurders; Zetelverplaatsing

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering der vennoten van de in hoofde

vermelde vennootschap dd 26 augustus 2011 blijkt onder andere dat:

De heer Kerkhofs Paul zijn ontslag als bestuurder en als gedelegeerd bestuurder

heeft aangeboden met ingang vanaf 01 september 2011;

Algemene Participatie Kerkhofs vertegenwoordigd door Deheer Kerkhofs paul zijn

ontslag als bestuurder heeft aangeboden met ingang vanaf 01 september 2011;

de vergadering dit ontslag heeft aanvaard

er wordt kwijting verleend voor het gevoerde beleid

Het mandaat VMB bedrijfsrevisoren cvba met zetel te 2000 Antwerpen, Entrepotkaai

3 vertegenwoordigd door Ingrid Vosch Bedrijfsrevisor wordt op 31 augustus beeindigd.

werd benoemd als bestuurder en als gedelegeerd bestuurder voor een periode van 6

jaar met ingang vanaf 01/09/2011: de heer Lubandy Gino, wonende te 3580 Beringen,

Kegelstraat 22.

werd benoemd als bestuurder voor een periode van 6 jaar met ingang vanaf

01/09/2011: Mevr Michotte Caroline, Faytlaan 40, 3970 Leopoldsburg.

de zetel werd verplaatst naar 3520 Zonhoven, Grote Hellekensstraat 60,

Gino Lubandy

gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/09/2011
ÿþ Moà 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11181111111111111 N

*11135678*

VAN itOOPHAi~fûEt~ ~ R" ..ûS-. 2I;11

~, ee ~

Ondernemingsnr : 0430.549.940

Benaming Hermans Jos & Co Algemene Onderneming

(voluit) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : G. Eyskenslaan 7, 3900 Overpelt, België

Onderwerp akte : Benoeming Commissaris-Revisor

Uit het proces-verbaal van de algemene vergadering van dd 03/06/2011, blijkt dat als commissaris werd herbenoemd voor een periode van 3 jaar tot de Algemene Vergadering te houden in 2014:

- VMB Bedrijfsrevisoren CVBA, kantoor houdende te 2000 Antwerpen, Entrepotkaai 3, wettelijk vertegenwoordigd door mevrouw Ingrid Vosch, bedrijfsrevisor.

Uit het proces-verbaal van de algemene vergadering van 03/06/2011, blijkt dat daarbij met éénparigheid van stemmen beslist de huidige Raad van Bestuur te herbenoemen voor een periode van zes jaar, zijnde

- Kerkhofs Paul, Nieuwstraat 6, 3941 Eksel, Gedelegeerd Bestuurder

- Algemene Participatie Kerkhofs nv, Gaston Eyskenslaan 7, 3900 Overpelt, bestuurder Deze herbenoeming gaat in voor 6 jaar vanaf 22/06/2011.

Opgemaakt te Overpelt te 03/06/2011.

Kerkhofs Paul

Ged. Bestuurder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden ¬ e vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/09/2011- Annexes du Moniteur belge

15/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 12.07.2011 11288-0546-037
04/10/2010 : HA067943
20/07/2010 : HA067943
19/06/2009 : HA067943
06/11/2008 : HA067943
11/07/2008 : HA067943
24/08/2007 : HA067943
12/07/2007 : HA067943
24/08/2006 : HA067943
19/09/2005 : HA067943
22/07/2005 : HA067943
04/07/2005 : HA067943
15/09/2004 : HA067943
15/07/2003 : HA067943
27/03/2002 : HA067943
12/07/2001 : HA067943
21/07/2000 : HA067943
01/01/1989 : HA67943
01/01/1988 : HA67943
27/03/1987 : HA67943
07/06/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
HERMANS JOS & CO ALGEMENE ONDERNEMING

Adresse
WEG MESSELBROEK 158 3271 AVERBODE

Code postal : 3271
Localité : Averbode
Commune : SCHERPENHEUVEL-ZICHEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande