HESTER

Société en commandite simple


Dénomination : HESTER
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 550.526.369

Publication

14/04/2014
ÿþMod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ten jare tweeduizend en veertien op één april,

zijn samengekomen te Boortmeerbeek:

1. Mevr. Van Campen Ruth, wonende te 3190 Boortmeerbeek, Mouterij 15 0102, landbouwer met nummer 000.369.152-67.

2. Een stille vennoot.

elk overeenkomen een onderhandse akte op te maken onder volgende bedingen:

3. DUUR

De vennootschap bestaat vanaf heden en voor onbepaalde duur.

Zij kan slechts vroegtijdig worden ontbonden bij beslissing door 4/5 meerderheid der aandeelhouders.

4. DOEL

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland:

- de exploitatie van een landbouwbedrijf te 3140 Keerbergen, Dijlestraat + 64, alsmede mogelijk van andere

onroerende goederen die de beherende vennoten of de vennootschap in eigendom, gebruiksrecht of in pacht

zouden verkrijgen.

- Dit omvat o.a. het africhten van paarden.

5. VENNOTEN

Er zijn twee soorten vennoten, beherende en stille vennoten.

De vennoten moeten natuurlijke personen zijn.

Indien de laatst overblijvende beherende vennoot overlijdt, ontslag neemt, failliet of onbekwaam wordt verklaard, verhindering in de uitvoering van het beheerders mandaat of onder curatele wordt gesteld, zal de algemeen vergadering op verzoek van één of meerdere vennoten, een beherend vennoot of enig andere persoon als bewindvoerder aanstellen om de dringende daden van louter beheer te stellen gedurende de door de algemene vergadering vast te stellen termijn, zonder dat deze de tijd van drie maanden mag overschrijden.

2. ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3190 Boortmeerbeek - Mouterij 15 bus 0102 en kan worden overgebracht naar eender welke andere plaats zowel in het binnenland als in het buitenland bij besluit van de beherende vennoot en mits inachtname van de bepalingen opgelegd door de taalwetgeving.

1. RECHTSVORM EN BENAMING

De vennootschap is een vennootschap onder de rechtsvorm van een gewone commanditaire vennootschap

(Comm.V.) onder de benaming  Hester

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : Hester

Onderwerp akte : Oprichting

(afgekort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Mouterij 15 0102

*14303642*

Luik B

3190

België

0550526369

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Boortmeerbeek

Griffie

Neergelegd

10-04-2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

De erfgenamen mogen in geen geval de zegels laten leggen of een gerechtelijke inventaris laten opmaken, noch de normale gang van zaken van de vennootschap belemmeren.

Indien zij niet als vennoten worden toegelaten, hebben zij enkel het recht het deel op te eisen dat volgens de aanwijzingen van de laatste balans, toekomt aan de rechtsvoorganger.

Indien een stille vennoot wegvalt, wordt hij vervangen door de persoon die hij heeft aangewezen als zijn opvolger mits deze door de andere vennoten wordt aanvaard. Heeft de weggevallen vennoot geen opvolger aangewezen, wordt hij als vennoot vervangen door de persoon die door de overblijvende vennoten wordt aangewezen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Alle vennoten verbinden zich naar best vermogen in te zetten voor de belangen van de vennootschap en zullen zich onthouden van activiteiten die strijdig zijn met de belangen van de vennootschap.

6. OVERDRACHT VAN AANDELEN

Overdracht van aandelen is enkel mogelijk bij beslissing door 4/5 meerderheid der aandeelhouders.

De overdracht van aandelen, hetzij geheel, hetzij gedeeltelijk, zelfs onder vennoten ten kosteloze of ten bezwarende titel gedaan, is ongeldig zonder voorafgaand aanbod aan alle medevennoten.

De aandelen zijn ondeelbaar, zodat de vennootschap slechts één eigenaar per aandeel erkent.

Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort, kan de vennootschap de uitoefening van de hieraan verbonden rechten schorsen totdat een enkele persoon ten aanzien van de vennootschap schriftelijk als eigenaar van het aandeel is aangewezen. Hij oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit . Dezelfde regeling geldt voor aandelen welke ingevolge huwelijksvermogensrecht in de gemeenschap vallen. Is het eigendomsrecht op een aandeel gesplitst in blote eigendom en vruchtgebruik, dan zullen behoudens afwijkende overeenkomst alleen de vruchtgebruikers de aan het aandeel verbonden rechten uitoefenen.

7. BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere beherende vennoten die hun functie persoonlijk uitoefenen en zich niet kunnen laten substitueren.

Zij zijn individueel bevoegd om te besluiten over alle aangelegenheden die de vennootschap betreffen, mits ze binnen haar doel vallen en niet behoren tot de specifieke bevoegdheid van de algemene vergadering, en kunnen individueel de vennootschap ontbinden.

Handelingen of besluiten buiten de vennootschap of strijdig met de statuten zijn ongeldig en niet tegenwerpelijk aan derden, en kunnen evenmin worden tegengeworpen door derden aan de vennootschap.

De beherende vennoot is hoofdelijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap en neemt de verantwoordelijkheid op zich verbonden aan de oprichting van de vennootschap. De aansprakelijkheid van de stille vennoot is beperkt tot het bedrag van zijn inbreng.

Het is alle vennoten uitdrukkelijk toegestaan om hun reguliere beroepswerkzaamheden uit te oefenen, hetzij in persoonlijke naam, hetzij in andere vennootschapen. Zelfs als die een gelijkaardig zijn aan het doel van deze vennootschap.

8. INBRENG VAN DE VENNOTEN

Iedere vennoot doet een geldelijke inbreng die gestort werd in de maatschappelijke kas. Daarenboven doen alle vennoten inbreng van hun kundigheid en bekwaamheid, met dien verstande dat de stille vennoten enkel prestaties leveren met betrekking tot de interne werking van de vennootschap, onder meer binnen het kader van de algemene vergadering en met uitsluiting van prestaties op het vlak van de zaakvoering.

Ter gelegenheid van de oprichting van deze vennootschap doet de beherende vennoot een inbreng van 50,00 EUR ( vijftig euro) en de stille vennoot brengt een bedrag van 50,00 EUR ( vijftig euro) in, sommen die zij ter beschikking stellen van de vennootschap door storting in de maatschappelijke kas. De vennootschap beschikt aldus bij haar oprichting over een werkingskapitaal van 100,00 EUR (honderd euro) verdeelt in 100 aandelen respectievelijk 50 voor de beherende vennoot en 50 voor de stille vennoot. Het bank attest uitgegeven door Crelan  Lanbokas CVBA op 25 maart 2014 bevestigd dat er een rekening is geopend in haar boeken met nr. BE31 1030 3348 3155 waarop deze sommen ter beschikking staan van de vennootschap.

Deze aandelen zijn op naam en worden ingeschreven in een daartoe bestemd register dat wordt bijgehouden op de zetel van de vennootschap.

Mevrouw Van Campen Ruth, wonende te 3190 Boortmeerbeek, Mouterij 15 0102, landbouwer met nummer 000.369.152-67 treed op als  beherende venoot .

9. CONTROLE

Iedere vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van de commissaris en heeft recht op

de informatie bepaald in artikel 137 en volgende van de vennootschappenwet.

10. ALGEMENE VERGADERING

De algemene vergadering van vennoten omvat zowel de beherende als de stille vennoten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

De vennoten komen bijeen telkens wanneer één der vennoten hieromtrent verzoekt.

Opdat de vergadering rechtsgeldige beslissingen zou kunnen nemen, dient een meerderheid van 4/5 van de

vennoten de beslissingen goed te keuren. Wijzigingen van de essentiële delen van dit vennootschapscontract

zijn eveneens enkel mogelijk bij deze meerderheidbeslissing.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Als de vereffenaar zijn opdracht heeft beëindigd, brengt hij verslag uit aan de algemene vergadering, die na kennis te hebben genomen van dit verslag, de vereffeningsrekening goedkeurt en de vereffenaar kwijting verleent, waarna de vereffening is gesloten.

11. BOEKJAAR-RESULTAAT BESTEMMING

Het boekjaar van de vennootschap loopt van 01 juli tot en met 30 juni.

Op het einde van het boekjaar wordt de boekhouding afgesloten en maken de beherende vennoten de inventaris op van het vermogen van de vennootschap. Hierbij aansluitend maken de beherende vennoten de jaarrekening op over het afgelopen boekjaar. Deze jaarrekening omvat de balans, de resultatenrekening en de toelichting. Zij vormt één geheel en wordt opgemaakt overeenkomstig de boekhoudwet en de vennootschappenwetgeving. Ze wordt ter goedkeuring voorgelegd aan de jaarlijkse algemene vergadering die gehouden wordt op de laatste vrijdag van de maand december te 19:00u, volgende op het afgelopen boekjaar. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Deze vergadering beslist over de goedkeuring, evenals over de kwijting te verlenen aan de beherende vennoten. Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering bij 4/5 meerderheid, evenals de bestemming van het batig saldo.

SLOTBEPALINGEN

Met het oog op de effectieve inwerkingstelling van de vennootschap treffen ondergetekenden in algemene vergadering verenigd, volgende besluiten en leggen zij volgende verklaringen af:

-Het eerste boekjaar begint heden en eindigt op 30 juni tweeduizend en vijftien.

-Tot niet statutaire zaakvoerder wordt benoemd voor onbepaalde tijd Mevr. Van Campen Ruth comparant onder punt 1., die het mandaat aanvaardt. De eventuele bezoldiging zullen bekrachtigd worden door de algemene vergadering. Deze kunnen zowel in gelden (bezoldiging/tantième) als voordelen van alle aard zijn.

-De vennootschap neemt alle rechten, verplichtingen en verbintenissen over die voortvloeien uit handelingen, akten en overeenkomsten gesteld of aangegaan door vennoten, oprichters, of volmachthebbers in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting vanaf 1 april 2014.

- Er wordt aan de zaakvoerder machtiging verleend om in naam van de vennootschap, de geblokkeerde gelden bij Crelan  Lanbokas CVBA in het kader van de oprichting vrij te geven.

- De oprichtende leden verlenen volmacht meet de mogelijkheid van indeplaatstelling om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende de oprichtingsformaliteiten en neerlegging statuten aan de BVBA Domus Fiscalis en de heer Decorte Steven & Juffrouw Baert Charlotte. Deze volmachten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten Tevens wordt volmacht gegeven aan deze bovenstaande vennootschap en de bovenstaande personen om via het e-griffie platform de vennootschap op te richten.

12. ONTBINDING-VEREFFENING

De vennootschap wordt ontbonden hetzij ingevolge rechtelijke beslissing die kracht van gewijsde heeft bekomen, hetzij ten gevolgen een besluit van de algemene vergadering genomen met meerderheid van 4/5 van de stemmen.

De vennootschap blijft na de ontbinding als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot de sluiting ervan. De vereffening zal geschieden door een vereffenaar te kiezen door de algemene vergadering. Het nettoprovenu van de vereffening na aanzuivering van alle schulden van de vennootschap of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen, wordt door de vereffenaar verdeeld onder de vennoten van de vennootschap, naar rato van hun belang.

Waarvan akte

Na gedane lezing hebben partijen genaamtekend op drie originelen. Waarvan één voor elke vennoot en één voor de registratie.

Mevr. Van Campen Ruth

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Beherende Vennoot Zaakvoerder

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

18/06/2015
ÿþStaatsblad -18/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~" ~.: Il;z1V %/AN

Ondernemingsnr : 0550.526.369

Benaming

(voluit) : H ESTER

(verkort) :

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : 3190 BOORTMEERBEEK, MOUTERIJ 151102

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Bij beslissing van de beherende vennoot wordt de zetel van de vennootschap per 8 juni 2015 verplaatst naar 3140 Keerbergen, Dijlestraat 64.

De zetel te 3190 Boortmeerbeek, Mouterij 15 bus 0102 wordt vanaf heden definitief gesloten, Gedaan te Boortmeerbeek, 8 juni 2015

De beherend vennoot,

Van Campen Ruth

r

15 86311*

1111111

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzÿ van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
HESTER

Adresse
MOUTERIJ 15, BUS 0102 3190 BOORTMEERBEEK

Code postal : 3190
Localité : BOORTMEERBEEK
Commune : BOORTMEERBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande