HET BESTAAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HET BESTAAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 508.602.672

Publication

03/01/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- iH RI1o1,1,M11,11,11111 III

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblac





20 DE. 2012

BUSEL

n ie

Ondememingsnr

a50g 6oQ. G

Benaming

(voluit) : HET BESTAAN

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3090 Overijse, Bollestraat 17

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID - BENOEMING ZAAKVOERDER

Uit een akte, verleden voor mij, meester Tom Verhaegen, geassocieerd notaris met standplaats te Overijse, op zeventien december tweeduizend en twaalf. "Geregistreerd te kantoor Overijse, de negentien december' tweeduizend en twaalf. Zeven bladen, geen verzendingen. Boek 131, blad 41, vak 13. Ontvangen: vijfentwintig, euro (¬ 25,00). De e.a. Inspecteur, (getekend) K. GUNS.", blijkt dat:

De heer BRANKAER, Lander Franky Hilde, geboren te Leuven op 17 april 1980, nationaal nummer 800417; 377-45, ongehuwd, wonende te 3090 Overijse, Bollestraat 17.

Een" besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam "HET; BESTAAN", met maatschappelijke zetel te 3090 Overijse, Bollestraat 17.

De vennootschap heeft tot doel:

II Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in participatie met derden:

-Tuinaanleg en onderhoud van tuin en parken met inbegrip van het plaatsen van afsluitingen en bestrating, terrassen en het vellen van bomen;

- Het aanleggen van zwembaden en vijvers

-Verkoop van tuinartikelen;

-Iedere opdracht en activiteit van adviesverlening aan ondernemingen in de groensector en in het bijzonder' het dagelijks beheer en het algemeen bestuur van dergerlijke vennootschappen;

-Het nemen van deelnemingen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is: de uitoefening van haar maatschappelijk doei te bevorderen. Deze deelneming kan geschieden door inschrijving op of overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook;

-Leningen aangaan en toestaan, persoonlijke en zakelijke zekerheden stellen tot waarborg van eigen' verbintenissen of van verbintenissen van derden, met name de verbintenissen van haar aandeelhouders, bestuurders en beheerders, onder meer door haar goederen in hypotheek of In pand te geven, inclusief de: eigen handelszaak;

-Mandaten waarnemen in andere rechtspersonen;

II/ Voor eigen rekening:

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen zowel met eigen middelen als vreemde middelen en het beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en, onroerende zakelijke rechten zowel met eigen middelen als vreemde middelen, zoals de aan-en verkoop, de, bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkavelingen, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het: productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten. Daarbij kan de vennootschap activa ter.beschikking stellen van mandatarissen als manier om hen te verlonen.

-Het verwerven door inschrijving of aankoop van aandelen, obligaties, titels en andere roerende waarden en: afgeleide producten onder welke vorm ook van Belgische of buitenlandse vennootschappen, bestaande of op te, richten en daarbij gebruik te maken van alle beschikbare juridische en financiële technieken en financieringen,', alsook het beheren van een roerend vermogen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende' handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van, aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, onder voorbehoud van de vigerende wetten, vanaf de neerlegging van de oprichting sakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 98.600,00) vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, elk met een fractiewaarde van éénlhonderdzesentachtigste van het maatschappelijk kapitaal.

Wordt benoemd ais zaakvoerder: De heer Lander BRANKAER, voornoemd, die verklaart heeft het mandaat te aanvaarden.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen, vennoten of niet.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of', dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die bevoegdheden waarvoor; volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn. Bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

De algemene vergadering kan een zaakvoerder ad hoc benoemen in de zin van de artikelen 259 en 260 van het Vennootschappenwetboek. Die zaakvoerder ad hoc beschikt over dezelfde bevoegdheden als de zaakvoerder(s), in geval van belangenconflict tussen hem en de vennootschap.

Een gewone algemene vergadering zal jaarlijks gehouden worden op de eerste dinsdag van de maand december om achttien uur, op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats die in de oproepingsbrieven is aangeduid. Is deze dag een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering op de eerstvolgende werkdag plaats, ook al is dit een zaterdag.

" De eerste jaarvergadering zal worden.gehouden in tweeduizend veertien.

Het maatschappelijk jaar vangt aan op één juli en eindigt op dertig juni van elk jaar.

De algemene vergadering heeft met éénparigheid van stemmen besloten dat het eerste boekjaar een

aanvang neemt op heden om te eindigen op dertig juni tweeduizend veertien.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL,

(getekend) Notaris Tom VERHAEGEN, geassocieerd notaris

Tegelijkertijd neergelegd:

-uitgifte van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Lul B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
HET BESTAAN

Adresse
BOLLESTRAAT 17 3090 OVERIJSE

Code postal : 3090
Localité : OVERIJSE
Commune : OVERIJSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande