HET FRIT- FONTEIN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HET FRIT- FONTEIN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 561.774.609

Publication

18/09/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr 609

Benaming (voluit) :Het Frit- Fontein

(verkort):

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Lijsterdreef 38

3210 Lubbeek (Linden)

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Uit de akte verleden van not. Stefan Vangoetsenhoven te Bertem (Leefdaal) op 2 september 2014 (neergelegd váár registratie), houdende de oprichting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, blijkt hetgeen volgt:

1, VENNOTEN:

a. De heer ELSEN Tim, geboren te Leuven op 31 Juli 1979, (RR79.07.31 047-52), ongehuwd, wonende te 3210 Linden, Lijsterdreef 38.

2.De heer ELSEN Theophiel Remigius Celine, geboren te Wilsele, op 08 april 1950 (RR 50.04.08-333.20), echtgenoot van mevrouw PEETERS Magda Emma, wonende te 3210 Lubbeek, Nachtegalenstraat 86,

Gehuwd onder het beheer der wettelijke gemeenschap van goederen ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Gillis, destijds te Kessel-Lo, op 14 september 1973, gewijzigd bij akte verleden voor notaris Eugène ' Vangoetsenhoven, alsdan te Bertem (Leefdaal), op 28 februari 2011, waarbij het stelsel behouden bleef.

3. De heer FROON1NCI0( Sam Michaël, geboren te Leuven op 18 oktober 1989, (RR 891018-119,19), ongehuwd, wonende te 3390 Tielt-Winge, Oude Tiensebaan 62.

2, NAAlVI - RECHTSVORM:

De vennootschap is opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de naam "Het Frit-Fontein".. Deze naam moet voorkomen in aile akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBA", met nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap, en onder toevoeging van het woord "rechtspersonenregister", gevolgd door de vermelding van de zetel van de: rechtbank vn koophandel in welker rechtsgebied de vennootschap haar zetel heeft, en het` ondernemingsnummer.

3. DUUR: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf heden. Behoudens door de

rechter kan de vennootschap slechts worden ontbonden door de buitengewone algemene vergadering met.

inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

4.ZETEL -

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3210 Linden, Lijsterdreef 38, Elke verandering van zetel in he

zelfde taalgebied kan door de zaakvoerder worden beslist en wordt door zijn zorgen bekendgemaakt in de

bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De vennootschap mag ook in België of in het buitenland bijhuizen oprichten

door beslissing van de zaakvoerder, mits inachtneming van de taalwetgeving.

5.DOEL 

De vennootschap heeft als doel:

1.de uitbating en het ontwikkelen van een netwerk van filialen van frituren en andere HORECA zaken:

evenals het opzetten als franchisegever van een netwerk frituren en andere horeca-zaken.

2. de groothandel in goederen voor frituren en horeca

3, het beheren van een roerend en onroerend patrimonium, dit wil zeggen het verwerven, verbeteren en: overdragen van roerende en onroerende goederen voor eigen rekening.

4. consulting, accountancy en management activiteiten te ontwikkelen in de meest brede zin van het woord

5. de organisatie inclusief traiteurdienst van aile mogelijke events en feesten.

6. activiteiten van handelsagent (inclusief e-commerce), de handel, de import en de export in menigvuldige', goederen, als zowel het optreden als tussenhandelaar of tussenpersoon, omvattende de activiteiten van makelaar in goederen en diensten van allerlei aard en commissionair te ontwikkelen.

.

NEERGELEGD

09 SEP. 2014

Griffie Rechtbank van Koophandel

te Leuven. Unifie

_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

1I. mod 11.1

3/oor-behouden aan het Belgisch Staats blad

het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen en particulieren onder het even welke vorm. In dit kader kan zij zich ook borg stellen of aval verlenen, in e meest ruime zin, alle handels-en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn. De vennootschap kan persoonlijk of zakelijk borgen stellen in het voordeel van derden en onroerende goederen in pand geven,

8. Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. De vennootschap mag in alle plaatsen van binnen- en buitenland exploitatiezetels, administratieve zetels, verkoopburelen, bijhuizen, opslag- en bewaarplaatsen, agentschappen of hoe ook genaamd oprichten. Zij zal mogen samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen in andere ondernemingen en (of) verenigingen,

De vennootschap kan zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden binnen de perken van de wet alle financiële, commerciële, industriële daden en verrichtingen stellen met roerend of onroerend karakter, die rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk verband houden met haar matschappelijk doel, de ontwikkeling ervan kunnen teweegbrengen of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken.

Deze opsomming is verklaren en geenszins beperkend.

8.KAPITAAL: Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt achttien duizend zeshonderd euro (¬ 15.600,00).

1-let is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, op naam, zonder nominale waarde, die ieder één honderd zesentachtigste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

7.BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. Indien er geen zaakvoerder is benoemd en er slechts één vennoot is, heeft hij van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot ais een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Worden als statutair zaakvoerder aangesteld: de heer Eisen Theophiel en de heer Frooninckx Sam, beiden voornoemd, die verklaren hun ambt te aanvaarden.

Indien zaakvoerder Eisen Theophiel overlijdt of indien hij zijn ambt wenst te verzaken zal hij van rechtswege vervangen worden door zijn zoon Eisen Tim.

De overige niet-statutaire zaakvoerders worden door de algemene vergadering der vennoten bij eenvoudige meerderheid benoemd, en de duur van hun mandaat mag de zes jaar niet overschrijden.

elke benoeming of ambtsbeëindiging van een zaakvoerder wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een uittreksel uit het besluit, en van een afschrift daarvan bestemd om in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt. ln die stukken wordt in ieder geval nader opgegeven of de personen die de vennootschap vertegenwoordigen, ieder afzonderlijk, gezamenlijk dan wel als college verbinden,

0) Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van de zaakvoeder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Dit mandaat zal onbezoldigd worden uitgeoefend, behoudens aan de zaakvoerder Froortinckx Sam aan wie wel een bezoldiging zef worden uitgekeerd. Voormelde benoeming heeft zijn uitwerking vanaf de neerlegging van huidige vennootschapsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

Aan de zaakvoerder(s) kan een vergoeding uitgekeerd worden in gemeenschappelijk overleg. Alle vennoten zullen deze overeenkomst tekenerL

le er slechts één zaakvoerder en heeft hij bij een verrichting een belang van vermogensrechtelijke aard dat strijdig is met dat van de vennootschap, dan stelt hij de vennoten daarvan in ken- nis. De beslissing mag slechts worden genomen of de verrichting mag slechts worden gedaan door een persoon ad hoc voor rekening van de vennootschap.

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor die tegen- strijdigheid van belangen is geplaatst, kan hij de beslissing nemen of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd, tenzij het courante verrichtingen betreft die onder normale omstandigheden plaatsvinden.

Zijn er verscheidene zaakvoerders, dan is de zaakvoerder die bij een beslissing of een verrichting, een belang van vennogerisrechtelijke aard heeft dat strijdig is met dat van de vennootschap, verplicht het college daarvan op de hoogte te brengen en zijn verklaring en rechtvaardigingsgronden te doen opnemen in de notulen van de vergadering. Het college omschrijft de aard van de beslissing of verrichting, verantwoordt het genomen besluit en vermeldt in de notulen de vermogensrechtelijke gevolgen ervan. Deze notulen worden in hun geheel opgenomen in het jaarverslag of, bij gebreke daaraan, in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd. Voormelde procedure is niet toepasselijk op gebruikelijke verrichtingen, alsook niet in de hypothese van artikel 259, §3, eerste lid Wetboek van Vennootschappen.

Intern bestuur.

Iedere zaakvoerder kan aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doél van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, moeten aile akten die de vennootschap verbinden, minstens door twee zaakvoerders ondertekend worden.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2014 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste biz. van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder elkaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Externe vertegenwoordigingsmacht.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, zullen minstens twee zaakvoerders de vennootschap vertegenwoordigen in- en buiten rechte.

Bijzondere volmachten.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoor-loofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

8.WINSWERDELING: Het batig saldo, na aftrek van de algemene onkosten, sociale lasten en nodige afschrijvingen, vertegenwoordigt de nettowinst.

Van de nettowinst wordt vijf procent voorafgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve, totdat die één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo overschot van de winst zal tussen de vennoten verdeeld worden volgens het aantal van hun aandelen, mits toekenning aan ieder aandeel van een gelijkwaardig recht. De vennoten in algemene vergadering mogen beslissen dat geheel of gedeelte van het overschot van de winst op het volgend dienstjaar zal mogen worden overgedragen of dienen zal voor een buitengewoon reservefonds of voor extra bezoldiging aan de zaakvoerders.

9.BEGIN EN EINDE BOEKJAAR 

Het boekjaar van de vennootschap gaat in vanaf één januari van ieder jaar om te eindigen op eenendertig december van hetzelfde jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maken de zaakvoerders een inventaris op, alsmede de jaarrekening en eventueel het jaarverslag, dit alles overeen-komstig het Wetboek van Vennootschappen. De zaakvoerders leggen binnen de dertig dagen na goedkeuring van de jaarrekening door de algemene vergadering, de in het Wetboek van Vennootschappen genoemde documenten neer bil de Nationale Bank van België.

De comparanten verklaren dat het eerste boekjaar zal eindigen op eenendertig december tweeduizend en vijftien (31/12/2015), en loopt van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen,

10. JAARVERGADERING 

De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op 8 april om achttien uur. Valt dit op een zon- of een feestdag dan zal deze gehouden worden de eerstvolgende werkdag.

Elke gewone of buitengewone algemene vergadering mag, staande de zitting, op drie weken worden uitgesteld door de zaakvoerder of zaakvoerders, indien er meer dan één is benoemd, ook indien het niet gaat om het vaststellen van de balans Deze schorsing vernietigt elke genomen beslissing.

Er kan altijd een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort, Er kan ook altijd een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

Alle vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op de plaats, aangewezen in de oproeping.

11.0VERNAME VAN VERBINTENISSEN

De comparanten, verklaren te weten dat de vennootschap haar rechtspersoonlijkheid eerst verkrijgt vanaf de neerlegging van het vennootschapsdossier op de griffie van de bevoegde rechtbank van Koophandel. Zij kan evenwel handelingen stellen vanaf heden, voor rekening van de vennootschap in oprichting tot voormelde datum van neeriegging. De comparanten verklaren de volgende besluiten te nemen:

a) aile verbintenissen en aile verrichtingen, ondernomen sedert

1 juni 2014 door de comparanten in deze en uit naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting, worden door de bij deze opgerichte vennootschap overgenomen. Nochtans zal deze overneming slechts uitwerking hebben vanaf het ogenblik dat de tegenwoordige vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal verkrijgen door de neerlegging van een uittreksel van haar statuten ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

b) Bovendien is de Heer Eisen Theophiel uitdrukkelijk gemachtigd om vanaf heden en tot op de dag van de neerlegging van een uittreksel van onderhavige statuten ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel om voor rekening van de bij deze opgerichte vennootschap alle handelingen en/of verbintenissen te sluiten die nodig of nuttig zouden zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, alle nodige machten worden hem met het oog hierop verleend door aile comparanten. Nochtans zal deze volmacht slechts uitwerking hebben indien de gevolmachtigden, bij de onderschrijving van gezegde verbintenissen, eveneens in persoonlijke naam handelen en niet uitsluitend in hoedanigheid van gevolmachtigde. De verrichtingen gesteld krachtens onderhavige volmacht genomen voor rekening van de vennootschap in oprichting en de eruit voortspruitende verbintenissen zullen geacht worden, oorspronkelijk onderschreven te zijn geweest door de bij deze opgerichte vennootschap. Deze overname zal slechts uitwerking hebben onder de dubbele opschortende voorwaarde van de verwezenlijking van gezegde verbintenissen en van de neerlegging van het uittreksel der statuten ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

14. MACHTEN.

^ ----------- ---------- rv L -------- A ---------

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Onder de opschortende voorwaarde van de needegging van het uittreksel van onderhavige oprichtingsakte' ter bevoegde Griffie van de Rechtbank van Koophandel, worden door de comparanten voor onbepaalde tijd aan de voornoemde Heer Eisen Theophiel met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, alle machten verleend om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende de neerleggingen en/of verklaringen op het ondememingsloket, kruispuntenbank van ondernemingen, rechtspersonenregister, Administratie van de belasting over de Toegevoegde Waarde en alle andere administratieve autoriteiten. Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

In bijlage: 1) uitgifte van de oprichtingsakte

" a tj,

V `

.,

-Wear-behouden aan het Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
HET FRIT- FONTEIN

Adresse
LIJSTERDREEF 38 3210 LUBBEEK

Code postal : 3210
Localité : LUBBEEK
Commune : LUBBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande