HET HAGELANDS BOUWBEDRIJF, AFGEKORT : HBB

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HET HAGELANDS BOUWBEDRIJF, AFGEKORT : HBB
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.654.010

Publication

20/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 13.06.2014, NGL 19.08.2014 14428-0354-009
22/04/2011
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de opdrachtgever. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap

Zij mag deelnemen in of zich op elke andere wijze interesseren in andere vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties die een gelijkaardig doel of verwant doel hebben of die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen van vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op beleggingsondernemingen, bemiddelaars en beleggingsadviseurs. De vennootschap kan zowel waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

DUUR :

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur, vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL :

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600

EUR), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde,

die elk één/honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen. ALGEMENE VERGADERING :

De jaarvergadering van de vennoten wordt elk jaar gehouden op de tweede vrijdag van de maand juni om 15.00

uur, in de zetel van de vennootschap.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

BOEKJAAR :

Het boekjaar van de vennootschap begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. WINSTVERDELING :

De jaarlijkse winst wordt bepaald volgens de wet.

Op deze winst wordt minstens vijf ten honderd voorafgenomen voor de wettelijke reserve. Deze verplichting houdt op van zodra dit reservefonds een/tiende van het kapitaal van de vennootschap bereikt.

De jaar vergadering beslist met gewone meerderheid van stemmen over de bestemming van de winst.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatst boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

BESTUUR VAN DE VENNOOTSCHAP :

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Wanneer een rechtspersoon wordt aangewezen als zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger zoals voorzien in het Wetboek van vennootschappen. BEVOEGDHEID VAN DE ZAAKVOERDERS :

De zaakvoerder kan, overeenkomstig artikel 257 en 258 van het Wetboek van vennootschappen, alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

De zaakvoerder kan de uitoefening van een deel van zijn bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht overdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden. De zaakvoerders regelen onder elkaar de uitoefening van hun bevoegdheid.

Overgangs- en slotbepalingen:

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend dertien, overeenkomstig de statuten.

Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar zal beginnen op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op

de griffie van de rechtbank van koophandel en eindigen op eenendertig december tweeduizend twaalf.

Benoeming niet-statutaire zaakvoerder

Tot zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd:

Mevrouw VERELST Els, voornoemd, wonende te 3270 Scherpenheuvel-Zichem (Kaggevinne), Frans

Smeyersstraat(KAG) 83.

Die verklaart deze opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging niet te zijn getroffen door enige maatregel die

zich tegen deze aanstelling verzet.

Het betreft een onbezoldigd mandaat, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Artikel 60 Wetboek vennootschappen

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van 1 maart 2011. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Voor uittreksel (get.)

Geassocieerd notaris Christel Meuris te Scherpenheuvel-Zichem.

Tegelijk hiermee neergelgd : expeditie akte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 10.06.2016, NGL 31.08.2016 16538-0014-009

Coordonnées
HET HAGELANDS BOUWBEDRIJF, AFGEKORT : HBB

Adresse
FRANS SMEYERSSTRAAT 83 3270 SCHERPENHEUVEL

Code postal : 3270
Localité : Scherpenheuvel
Commune : SCHERPENHEUVEL-ZICHEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande