HET SCHOOLJEUGDTHEATER, AFGEKORT : SJT

Association sans but lucratif


Dénomination : HET SCHOOLJEUGDTHEATER, AFGEKORT : SJT
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 416.337.064

Publication

06/02/2013
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie

1302 470

BRUSSEL

24 JAN 2013

Griffie

--__,

Ondernemingsnr : 0416.337.064

Benaming

(voluit) : Het Schooljeugdtheater

(verkort) : SJT

Rechtsvorm : Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel : Groenlaan 2, 1640 Sint Genesius-Rode

Onderwerp akte : Ontbinding- Vereffening

In het jaar 2012

Op 31 december 2012 te 18 uur is de Buitengewone Algemene Vergadering der leden van de vereniging; zonder winstoogmerk "Het Schooljeugdtheater" bijeengekomen en dit op de zetel die is gevestigd in de; Groenlaan 2 te 1640 Sint-Genesius-Rode.

k i Alle leden van de VZW zijn aanwezig of vertegenwoordigd.

De vergadering heeft na beraadslaging de volgende beslissingen genomen :





1.De Algemene Vergadering heeft de ontbinding van de vereniging beslist en haar invereffeningstelling uitgesproken, op 31 december 2012,

2.De algemene vergadering neemt ervan akte, dat aangezien de vereniging geen actief of passief meer bezit , er geen vereffenaar dient aangesteld te worden.

3.De Algemene vergadering heeft beslist, conform artikel 15 van de statuten, dat de activa, na aanzuivering van de passiva, herleid zijn tot nul. Er is nog een schuld aan de leden, die welke door de betrokkene wordt verworpen.

4 De Algemene Vergadering heeft vastgesteld dat de vereniging geen activa noch passiva meer bezit, en dat bijgevolg aile tegoeden van de vereniging vereffend en verdeeld zijn geweest.

5 De Algemene vergadering heeft beslist de vereffening te sluiten, en heeft vastgesteld dat de vereniging definitief opgehouden heeft te bestaan. De vergadering heeft tevens beslist dat de maatschappelijke boeken en documenten neergelegd en bewaard worden gedurende de perioden voorzien door de wet, in de Groenlaan 2, 1640 Sint Genesius-Rode bij de heer Savenberg Jan.

6 De Algemene Vergadering heeft aan de heer Savenberg Jan, voornoemd, met macht aan ieder van hen om afzonderlijk te handelen, en met macht van indeplaatsstelling, alle bevoegdheden verleend om alle akten en processen-verbaal goed te keuren en te ondertekenen, in de plaats te stellen en in het algemeen alles te doen wat nodig is voor de uitvoering van huidige akte, ln het bijzonder maar daartoe niet beperkt, mag de gevolmachtigde alle verklaringen doen en al het nodige ondertekenen voor de kruispuntenbank der: ondernemingen, aile aangiften en verklaringen ondertekenen met mogelijkheid tot delegatie, voor; vennootschapsbelastingen, BTW en andere,

Savenberg Jan

Voorzitter

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
HET SCHOOLJEUGDTHEATER, AFGEKORT : SJT

Adresse
GROENLAAN 2 1640 SINT-GENESIUS-RODE

Code postal : 1640
Localité : RHODE-SAINT-GENÈSE
Commune : RHODE-SAINT-GENÈSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande