HEYVA CONSULTING

Société en commandite simple


Dénomination : HEYVA CONSULTING
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 537.967.344

Publication

17/09/2013
ÿþ Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I 1HLUAll0 III







Ondernemingsnr : ©j `+39 9

Benaming

(voluit) : `Heyva Consulting'

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Bellestraat 231, 1790 Affligem

(volledig adres)

Onderwerp akte ; OPRICHTINGSAKTE

HEYVA CONSULTING

GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

BELLESTRAAT 231  1790 AFFLIGEM

OPRICHTING

Het jaar 2013

Op 24 Augustus 2013

Zijn verschenen:

1) de heer Heyvaert Matthias wonende te 1790 Affligem, Bellestraat 231, rijksregisternummer 92.10.25-

215.67, werkend vennoot;

en

2) de heer Heyvaert Michaël wonende te 1790 Affligem, Bellestraat 231, rijksregisternummer 95,04.24255.78, stille vennoot;

De comparanten verklaren een Gewone commanditaire vennootschap op te richten.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt drieduizend euro (¬ 3.000) en is door de vennoten integraal onderschreven als volgte

- Storting door de heer Heyvaert Matthias, voornoemd, van ¬ 2.700, waarvoor hem 90 aandelen zonder nominale waarde worden toegekend;

- Storting door de heer Heyvaert Michaël, voornoemd, van ¬ 300, waarvoor hem 10 aandelen zonder nominale waarde worden toegekend;

Bijgevolg wordt het maatschappelijk kapitaal gebracht op ¬ 3.000, vertegenwoordigd door 100 aandelen, volledig volgestort op de rekening BE11 1030 3097 9848

De comparanten besluiten vervolgens tot voorstelling van deze vennootschap over te gaan zoals ze hierna in extenso worden weergegeven:

0 6 SEP, 2013

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

TITEL I: VORM  NAAM  ZETEL  DOEL  DUUR

Artikel 1: Rechtsvorm  Naam

De vennootschap heeft de vorm van een "Gewone Commanditaire Vennootschap", onder de naam "Heyva Consùlting" Comm. V.

Artikel 2: Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Bellestraat 231  1790 Affligem

Bij eenparige beslissing der werkende vennoten mag de zetel van de vennootschap overgebracht worden

naar een andere stad of gemeente in het Nederlandstalig, Franstalig of tweetalig landsgedeelte van België.

Artikel 3: Doel

- Het verlenen van fiscaal advies

- Het verlenen van administratieve diensten

- Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële en administratieve aard en het

verlenen van bijstand in de ruimste zin en zowel rechtsreeks ais onrechtstreeks op deze gebieden

- Huur en verhuur van roerende en onroerende goederen

- Beheer van roerende en onroerende goederen

- Consulting

Informatiekantoor

- Tussenpersoon in de handel

- Onderhoud en herstelling van roerende en onroerende goederen

- Het verstrekken van juridisch advies

- Vervoer van goederen en personen

De vennootschap kan functies van zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. Tevens kan de vennootschap een mandaat als bestuurder of zaakvoerder hebben in een andere vennootschap,

Deze opsomming is niet limitatief doch de vennootschap zal zich onthouden van het verlenen van diensten inzake vermogensbeheer of het verlenen van diensten inzake vermogensbeheer overeenkomstig de wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

De vennootschap heeft eveneens tot doel, in België en in het buitenland in eigen naam en voor eigen rekening: het bestuur en normaal beheer van roerend en onroerend vermogen, de aankoop, de verkoop, de verhuring, inpandgeving, verkaveling, het bouwen of verbouwen , en in het algemeen alles wat ten goede komt, in de meest ruime zin van het woord, aan het onroerend patrimonium, alsook alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met deze activiteiten in verband staan. Dit behelst tevens koop, verkoop, beheer, huur, verhuur alsook herstelling en/of onderhoud van alle onroerende goederen, materieel, outillering en uitrusting.

De vennootschap heeft ook - voor eigen rekening - het verwerven, aanhouden en beheren van het beleggen van vermogens op rekening, in effecten of waarden van welke aard ook, anders dan bedoeld in artikel 157 van de Wet van 4 december 1990 tot doel. Ze zal daarenboven als doel het optreden als studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake vermogensbeheer hebben met Uitzondering van die vermogensbeheeractiviteiten bedoeld in artikel 157 van de Wet van 4 december 1990.

Tevens kan de vennootschap optreden als raadgever voor derden betreffende de voormelde activiteiten en meer in het algemeen inzake organisatie van ondernemingen, verrichtingen en algemeen beleid. Daartoe kan zij adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks alsook op het vlak van aankoop, verkoop, marketing en onderhandelingen in het bijzonder, onder meer het voeren van managementopdrachten en het verrichten van advies- en consultancymissies, raadgevingen, expertises van welke aard ook bij ondernemingen en particulieren.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of belangen nemen in andere ondernemingen, rechtstreeks of onrechtstreeks op gelijk welke wijze.

De vennootschap mag alle leningen en kredietopeningen toestaan en kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of In pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

Deze lijst is exemplatief en niet beperkend

Artikel 4: Duur

1)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur vanaf heden.

Onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding kan zij slechts ontbonden worden bij eenparige beslissing der vennoten.

De vennootschap is niet ontbonden docr de dood, de onder-voogdijstelling, het onvermogen of het faillissement van een vennoot,

Verbintenissen aangegaan namens de vennootschap in oplichting worden geacht in naam en voor rekening te zijn aangegaan van de vennootschap.

TITEL II: KAPITAAL  AANDELEN  VENNOTEN

Artikel 5: Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt drieduizend euro.

Het is verdeeld In gelijke aandelen van tien euro ieder zonder nominale waarde

.Artikel 6: Aard van de aandelen

De aandelen zijn op naam, ondeelbaar en persoonlijk

Artikel 7: Rekening Courant

Voor iedere vennoot mag een rekening-courant geopend worden waarin alle sommen die ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn, gebracht worden. Zij zullen recht geven op een intrest berekend tegen de wettelijke intrestvoet,

Wanneer de behoeften van de vennootschap een storting op deze rekening-courant nodig maken, zal deze storting door iedere vennoot gedaan worden in verhouding met het aantal aandelen in zijn bezit, tenzij er anders over beslist wordt. De terugtrekking van gedeponeerde fondsen kan enkel in gemeen overleg gebeuren.

Artikel 8: Overdracht van aandelen

8.1. Overdracht onder levenden

Een vennoot kan zijn aandeel slechts afstaan onder levenden aan een derde mits eenparige toestemming van de andere vennoten.

8.2. Overdracht bij overlijden

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot. Bij overlijden van een vennoot beslissen de overblijvende vennoten of de vennootschap verder gezet wordt met de overblijvende vennoten en/of erfgenamen.

8.3. Toetreding van een nieuwe vennoot

Een nieuwe vennoot kan slechts toetreden tot de vennootschap mits eenparige toestemming van alle vennoten.

8.4. Uittreding

De vennoot die wenst uit te treden dient wenst uit te treden dient dit ter kennis te brengen van de vennootschap met een aangetekend schrijven of een voor ontvangst ondertekend schrijven. Een vennoot kan slechts uittreden mits eenparig akkoord van alle overige vennoten. Wordt dit akkoord niet bekomen dan moet de vennoot die wenst uit te treden binnen de 3 maanden een nieuwe vennoot zoeken om zijn aandeel in de vennootschap over te nemen. Slaagt hij hier niet in binnen de 3 maanden of verkrijgt de nieuwe vennoot niet de hierboven sub 8.3. vereiste instemming, dan zijn de andere vennoten ertoe gehouden het scheidingsaandeel van het uittredend lid over te nemen. De vennootschap blijft dan verder bestaan tussen de overige vennoten behoudens andersluidende beslissing.

8.5. Uitsluiting van een vennoot

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ingeval een vennoot zijn verplichtingen niet nakomt of indien hij door een aanhoudende kwaal ongeschikt is voor de zaken van de vennootschap, kunnen de andere vennoten met eenparigheid van stemmen beslissen tot zijn uitsluiting.

De uitgesloten vennoot kan de nietigverklaring van dit besluit vorderen bij de rechter. Ingeval de rechter de uitsluiting ongegrond verklaart, kan de uitgesloten vennoot de ontbinding van de vennootschap vorderen . overeenkomstig artikel 1871 van het burgerlijk wetboek.

8.6. Scheidingsaandeel

Ingeval er een scheidingsaandeel wordt uitbetaald zal dit vastgesteld worden, behoudens minnelijke overeenkomst, door een deskundige, lid van één der gereglementeerde economische beroepen, aangeduid in gemeen overleg of bij onenigheid door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van de zetel van de vennootschap. De deskundige zal het aandeel waarderen volgens de methode van de intrinsieke waarde. Voor beursgenoteerde effecten zal de laatste beurskoers genomen worden.

ledere vennoot zal de activiteit die hij/zij in de vennootschap uitoefende in persoonlijke naam mogen verderzetten zonder hiervoor een vergoeding verschuldigd te zijn.

8.7. Vruchtgebruiker / Blote eigenaar

Indien de aandelen bezwaard zijn met vruchtgebruik, komt het stemrecht toe aan de vruchtgebruiker, behoudens andersluidende overeenkomst.

TITEL III: BESTUUR

Artikel 9: Zaakvoerder(s)

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, benoemd onder de vennoten. Mits eenparige toestemming van alle vennoten kan een niet-vennoot als zaakvoerder aangesteld worden.

Artikel 10: Bevoegdheid zaakvoerder(s)

ledere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap.

Hij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Indien er verschillende zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurszaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Artikel 11: Strijdig belang

Indien een zaakvoerder bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, wordt deze verrichting gedaan door de overige zaakvoerders. Is er slechts één zaakvoerder of is de andere zaakvoerder voor dezelfde tegenstrijdigheid geplaatst, dan is de toestemming vereist van de vennoten,

TITEL IV; ALGEMENE VERGADERING

Artikel 12: Algemene vergadering -- Bijeenroeping  Bevoegdheden

De algemene vergadering wordt jaarlijks op de zetel van de vennootschap gehouden, tenzij anders bepaald in de oproepingsbrieven. Indien deze dag op een wettelijke feestdag valt, zal de algemene vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

De zaakvoerder(s) kan/kunnen de algemene vergadering bijeenroepen. De oproeping gebeurt door middel van een ter post aangetekende brief die 15 dagen voor de algemene vergadering wordt verzonden aan de vennoten, de commissaris(sen) en de zaakvoerder(s). De oproeping vermeldt de agenda met de te behandelen onderwerpen.

Indienen alle vennoten aanwezig zijn, moeten de formaliteiten inzake oproeping niet worden nageleefd. De algemene vergadering is bevoegd voor:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

- De goedkeuring van de jaarrekening en de openbaarmaking ervan;

- De benoeming en het ontslag van de zaakvoerders en de commissarissen en de vaststelling van hun

bezoldiging;

- Het besluit tot Kwijting van de zaakvoerders en de commissarissen;

- De resultaatverwerking

- be regeling van het verloop van de vergadering zelf;

Met betrekking tot deze aangelegenheden beslist de algemene vergadering bij gewone meerderheid en geldt geen quotumvereiste.

De algemene vergadering is tevens bevoegd voor:

- Een statutenwijziging;

- Een kapitaalverhoging of  vermindering;

- De ontbinding van de vennootschap;

- De omzetting van de vennootschap;

- Fusie of splitsing van de vennootschap;

- De inkoop van eigen aandelen

De algemene vergadering kan over deze wijzigingen in de statuten alleen dan geldig beraadslagen en besluiten wanneer de vooropgestelde wijzigingen bepaaldelijk zijn aangegeven in de oproeping en wanneer de aanwezigen de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Een wijziging is alleen dan aangenomen wanneer zij drie vierden van de stemmen heeft gekregen.

Artikel 13: Winstverdeling

De nettowinst wordt tussen de vennoten verdeeld in dezelfde verhouding als het aantal aandelen in zijn bezit, De vennoten mogen bij enkele meerderheid van stemmen beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk vooraf genomen op de winsten, Zij zullen eveneens, bij enkele meerderheid van stemmen, mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij bovenop de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

Eventuele verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden in dezelfde evenredigheid als deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten.

Artikel 14: Vertegenwoordiging van vennoten

Elke vennoot kan op de algemene vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, tevens vennoot. Iedere vennoot mag slechts één volmacht uitoefenen. Sterkmaking voor een afwezige vennoot en handelen bij wijze van zaakwaarneming of naamlening is verboden.

Artikel 15: Voorzitterschap - Bureau

De vergadering wordt voorgezeten door een zaakvoerder.

De voorzitter kan een secretaris en stemopnemer aanwijzen, die geen vennoot behoeven te zijn. Die 2 functies kunnen uitgeoefend worden door één persoon. De voorzitter, de secretaris en de stemopnemer vormen samen het bureau.

Artikel 16: Verloop van de vergadering

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden. De beraadslaging en stemming geschiedt onder leiding van de voorzitter en in overeenstemming met de gebruikelijke regels van een behoorlijke vergaderingtechniek. De zaakvoerder(s) en de eventuele commissaris, geven antwoord op de vragen die hun door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag of tot de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

De zaakvoerder(s) heeft (hebben) het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

De algemene vergadering kan niet rechtsgeldig beraadslagen of besluiten over punten die niet in de aangekondigde agenda zijn opgenomen of daarin niet impliciet zijn vervat. Over niet in de agenda

Artikel 17: Stemrecht

a

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Elk aandeel heeft recht op 1 stem, Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, wordt de uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop die stortingen niet zijn geschied, geschorst.

.Artikel 18: Besluitvorming

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergadering beraadslagen en besluiten op geldige wijze, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde aandelen. De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen, tenzij de wet, de deontologie of de statuten een groter quorum of een grotere meerderheid bepalen. De onthoudingen of blancostemmen en de nietige stemmen worden bij berekening van de meerderheid verwaarloosd. Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

Van elke algemene vergadering worden tijdens de vergadering notulen opgemaakt.

TITEL V: CONTROLE

Artikel 19: Toezicht

De controle op de vennoctschap is zo nodig opgedragen aan één of meer commissarissen. Zij worden benoemd door de algemene vergadering voor een hernieuwbare termijn van drie jaar, Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige redenen door de algemene vergadering worden ontslagen. Zo er geen verplichting tot benoeming van een commissaris voor de vennootschap bestaat heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris,

Artikel 20: Bezoldiging Commissaris(sen)

De bezoldiging van de eventuele commissaris(sen) bestaat in een vast bedrag, dat bij de aanvang van hun opdracht wordt vastgesteld door de algemene vergadering. Zij kan niet worden gewijzigd dan met instemming van partijen. Buiten die bezoldiging mogen commissaris(sen) geen enkel voordeel, in welke vorm ook, van de vennootschap ontvangen.

TITEL VI: JAARVERSLAG - RESULTAATVERWERKING

Artikel 21: Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op1 Januari en eindigt op 31 December, Dit boekjaar stemt overeen met het kalenderjaar.

Op het einde van elke boekjaar maakt (maken) de zaakvoerder(s) een balans, resultatenrekening en toelichting op. Voor het opmaken van deze stukken zal (zullen) de zaakvoerder(s) zich gedragen naar de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen. De zaakvoerder(s) stelt (stellen) bovendien een verslag op waarin hij rekenschap geeft van zijn beleid, zo de wet dit vereist.

Na goedkeuring van de resultaatverwerking beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerder(s) en eventuele commissaris te verlenen kwijting.

TITEL VIi: ONTBINDING  VEREFFENING

Artikel 22: Benoeming van de vereffenaars

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, wordt de invereffeningstelling gedaan door de vereffenaar(s). Is/Zijn geen vereffenaar(s) benoemd, dan is/zijn de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is/zijn, van rechtswege vereffenaar(s).

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen en ontslaan, Zij beslist of de vereffenaars, indien er benoeming van de vereffenaars en de wijze waarop zij de vennootschap kunnen vertegenwoordigen, wordt openbaar gemaakt door neerlegging van een uittreksel in het vennootschapsdossier en bekendmaking ervan in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Artikel 23: Bevoegdheid van de vereffenaars

De vereffenaars zijn bevoegd tot aile verrichtingen vermeld in de artikelen met betrekking tot de vereffening van vennootschappen vernield in het Wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering anders besluit bij gewone meerderheid van stemmen.

TITEL VIII: ALGEMEEN

-Aitikel 24: Keuze van de woonplaats

Alle zaakvoerder(s), commissaris(sen) en vereffenaar(s) die hun woonplaats in het buitenland hebben of wier woonplaats onbekend is worden geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hun alle dagvaardingen en kennisgevingen kunnen gedaan worden betreffende de zaken van de vennootschap.

Artikel 25: Aansprakelijkheid

Enkel de werkende vennoot is hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk. De stille vennoot beperkt zijn aansprakelijkheid tot zijn inbreng,

Artikel 26: Akkoordverklaring

De vennoten verklaren zich uitdrukkelijk en geheel te schikken naar het Wetboek van Vennootschappen. De bepalingen die met deze wetten of gebiedende beschikkingen zouden tegenstrijdig zijn, zullen aanzien worden als hier niet meer geschreven zonder dat daartoe deze akte als nietig kan worden aanzien.

Overgangsbepalingen:

1, Eerste boekjaar

Vanaf heden tot 31/12/2014

2. Eerste jaarvergadering

Laatste vrijdag van de maand Maart 2014

3. Zaakvoerder

Als zaakvoerder wordt benoemd, de heer Héyvaert Matthias, voornoemd.

4. Commissaris

Er werd geen commissaris benoemd.

Aldus opgemaakt in 3 originelen waarvan ieder der partijen erkent een origineel te hebben ontvangen. Twee exemplaren zullen dienen ter registratie van deze oprichtingsakte.

WERKEND VENNOOT STILLE VENNOOT

Ter gelijk neergelgd: Oprichtingsakte

Voor-

" behouden

" aan het Belgisch

Staatsblad I- r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
HEYVA CONSULTING

Adresse
BELLESTRAAT 231 1790 AFFLIGEM

Code postal : 1790
Localité : AFFLIGEM
Commune : AFFLIGEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande