HHP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HHP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.125.591

Publication

05/02/2014
ÿþr

~

Mod Word 11.1

i «! ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0842.125.591

Benaming

(Voluit) : HHP

(verkort) :

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 2 7 1,, . 2014

DE GRIFFIER,

Griffie

Vi behi aai Bel Staa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3300 Tienen, Leuvenselaan 26

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging - kapitaalverhoging

Ingevolge proces-verbaal opgemaakt en gesloten door het ambt van geassocieerd notaris Frederic Van Bellinghen, te Tienen, vervangende zijn ambtgenoot geassocieerd notaris Iris De Brakeleer, te Ninove, op 20 januari 2014, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de BVBA HHP de volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLIKT

Agendapunt 1 wordt goedgekeurd en het maatschappelijk kapitaal wordt verhoogd met vijftigduizend euro (¬ 50.000,00), mits aanmaak en uitgifte van tweeënzestig (62) aandelen "klasse B", die dezelfde rechten en, voordelen zullen genieten ais de bestaande aandelen "klasse B" en die in het genot treden vanaf heden, en mits: betaling van een uitgiftepremie van in totaal vijftigduizend euro (¬ 50.000,00).

Voorkeurrecht

De huidige vennoten verklaren uitdrukkelijk hun voorkeurrecht niet te willen uitoefenen, en verklaren te verzaken aan de termijn van uitoefening van dit recht en verklaren dit niet te willen overdragen.

Aanvaarding

De huidige vennoten verklaren de intekenaar op de kapitaalverhoging als nieuwe venncot te aanvaarden. Inschrijving

Op de totaliteit van de voorgestelde kapitaalverhoging wordt ingeschreven door de hierna genoemde persoon, die hier tussenkomt en aanwezig of vertegenwoordigd als nagemeld, verklaart lezing te hebben gekregen van hetgeen voorafgaat en volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de boekhoudkundige en financiële situatie van onderhavige vennootschap, met name: de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid GEASSOCIEERD NOTARIS IRIS DE BRAKELEER, met zetel te Ninove, Centrumlaan 48, rechtspersonenregister Dendermonde 899.365.093, hier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, mevrouw Iris De Brakeleer, wonende te 9506 Geraardsbergen: (idegem), Driesstraat 19, op tweeënzestig (62) aandelen "klasse B" hetzij voor een bedrag van vijftigduizend. euro (¬ 50.000,00) en met betaling van een uitgiftepremie ten belope van vijftigduizend euro (¬ 50.000,00).

Afbetaling in geld

Ondergetekende notaris bevestigt de deponering van het gestorte kapitaal en de totale uitgiftepremies overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen en ten bewijze dat het maatschappelijk kapitaal gedeeltelijk en de uitgiftepremie volledig werd volgestort, wordt aan ondergetekende notaris een bankattest voorgelegd uitgaande van BNP PARiBAS FORTIS en gedateerd op 16 januari 2014 waaruit blijkt dat het bedrag van tachtigduizend euro (¬ 80.000,00), zijnde het op heden reeds volgestort deel van het maatschappelijk kapitaal en de integrale uitgiftepremie in het kader van deze kapitaalverhoging, werd gedeponeerd op de bijzondere rekening met nummer BE93 0017 1673 2167 op naam van de vennootschap.

De verschijners vragen mij, notaris, te akteren dat op elk aandeel evenveel werd volgestort.

Het bedrag van de nog niet volgestorte inbreng door de verschijnster in deze bedraagt in totaal twintigduizend euro (¬ 20.000,00), aldus nog te volstorten door voormelde vennootschap.

Volstorting

Voor wat betreft de volstortingsplicht wordt verwezen naar artikel 5bis van de statuten.

Vaststelling realisatie kapitaalverhoging

De vergadering verzoekt mij, notaris, te akteren dat de kapitaalverhoging is gerealiseerd en dat dientengevolge het kapitaal thans is vastgesteld achthonderdvijftigduizend euro (¬ 850.000,00),

Boeking uitgiftepremie

De vergadering verzoekt mij te akteren dat de, naar aanleiding van de intekening op de kapitaalverhoging, betaalde uitgiftepremies op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremies" zullen worden geboekt, welke net ais,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

,loor-behouden aan het Belgisch Sraatshh

het kapitaal de waarborg voor derden zal uitmaken en waarover slechts zal kunnen worden beschikt door een besluit van de algemene vergadering beraadslagend en besluitend volgens de aanwezigheids- en meerderheidsvereisten die geiden voor een statutenwijziging.

Naleving wettelijke voorwaarden

De vergadering verzoekt mij, notaris, te akteren dat de wettelijke voorwaarden met betrekking tot de plaatsing en de storting van het kapitaal zijn nageleefd.

Vergoeding

Voor gezegde inbreng worden aan de BVBA Geassocieerd notaris Iris De Brakeleer, voornoemd, tweeënzestig (62) aandelen "klasse B" toegekend, van hetzelfde type ais de heden bestaande aandelen "klasse B", die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten ais de bestaande aandelen "klasse B" en die in het genot treden vanaf heden.

TWEEDE BESLUIT

Agendapunt 2 wordt goedgekeurd en de vergadering besluit het kapitaal te verhogen met vijftigduizend

euro (C 50.000,00) door Incorporatie van de uitgiftepremie ten belope van dit bedrag en zonder creatie van

nieuwe aandelen.

Vaststelling kapitaalverhoging

De vergadering verzoekt mij, notaris, te akteren dat de kapitaalverhoging is tot stand gekomen en dat

dientengevolge het kapitaal thans Is vastgesteld op negenhonderdduizend euro (C 900.000,00).

Naleving wettelijke voorwaarden

De vergadering verzoekt mij, notaris, te akteren dat de wettelijke voorwaarden met betrekkIng tot de

plaatsing en de storting van het kapitaal werden nageleefd.

DERDE BESLUIT

Agendapunt 3 wordt goedgekeurd en conform de voorgaande besluiten wordt artikel 5 van de statuten gewijzigd.

VIERDE BESLUIT

Als gevolg van deze wijzigingen, beslist de vergadering dat de statuten zuilen worden aangepast aan de genomen beslissingen en dat een volledige coordinatie zal worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel.

De vergadering gelast ondergetekende notaris over te gaan tot de coordinatie van de statuten overeenkomstig de vigerende wetgeving.

VIJFDE BESLUIT

Bij deze wordt aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap "ETUGEST ACCOUNTANCY", rechtspersonenregister Brussel 0831.632.408, met zetel te 1602 Viezenbeek, Pedestraat 91, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers, elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indepiaatsstetitng, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar aile verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de Inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap ais handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig Is voor de uitvoering van deze opdracht.

î

4

Voor beknopt uittreksel. BVBA - SPRL Léonard & Van Bellinghen

Frederic Van Bellinghen geassocieerde notarissen - notaires associés

Geassocieerd notaris te Wemmel Rue F. Robbrechtsstraat 33

1780 WEMMEL

Têt (02)460.46.10 - Fax (02)460.08.38

Samen neergelegd met dit uittreksel:

- de expeditie van de akte, bevattende het bewijs van storting op een speciale rekening geopend op naam

van de vennootschap met het oog op de kapitaalsverhoging;

- de gecoordineerde statuten.

Yatstr va' B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persofojn(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

r_

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

19/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 16.09.2013 13583-0120-012
16/11/2012
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblac

*12185866*

Neergelegd ter griffie der Rechtbank Van Koophandel

te Leuvers,dE 27:

DE GRIFFIER,

Griffie

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernerningsrr : 0842.125.591

Eenarning (voluit) : HHP

(verkort):

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Leuvenselaan 26

(volledig adres) 3300 Tienen

. Onclerwerr3(en) akte : KAPITAALVERHOGING - INDELING AANDELEN IN KLASSEN - DIVERSE STATUTENWIJZIGINGEN - (HER)BENOEMING. ZAAKVOERDER(S)

Uittreksel afgeleverd v66r registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Leuven.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van vennoten verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 30 oktober 2012, blijkt onder meer het volgende:

1. Het maatschappelijk kapitaal werd verhoogd met driehonderdvijftigduizend euro (¬ 350.000,00), mits aanmaak en uitgifte van vierhonderdvierendertig (434) aandelen, van hetzelfde type als de bestaande aandelen, die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande aandelen en die in het genot treden vanaf 30 oktober 2012, en mits betaling van een uitgiftepremie van in totaal driehonderdvijftigduizend euro (¬ 350.000,00).

De bevestiging van de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal en de totale uitgiftepremie overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen en ten bewijze dat het maatschappelijk kapitaal gedeeltelijk en de uitgiftepremie volledig werd volgestort als bleek uit het attest van BNP Paribas/Fortis,

Het bedrag van de nog niet volgestorte inbreng door de verschijnsters bedraagt in totaal tweehonderdtachtigduizend euro (¬ 280.000,00), hetzij:

- veertigduizend euro (¬ 40.000,00) nog te volstorten door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TOMTREE", rechtspersonenregister Leuven 0823.073.803, met zetel te 3080 Tervuren, Kerkstraat 33;

- veertigduizend euro (¬ 40.000,00) nog te volstorten door de naamloze vennootschap "EUROPEAN ESTATE MANAGEMENT", in het kort "E.E.M.", rechtspersonenregister Antwerpen 0407.869.261, met zetel te 2000 Antwerpen, Sint-Jansvliet 2 bus 6;

- veertigduizend euro (¬ 40.000,00) nog te volstorten door de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SUMACO BEHEER", rechtspersonenregister Hasselt 0448.929.757, met zetel te 3560 Lumrnen, Sint-Annastraat 47;

- veertigduizend euro (¬ 40.000,00) nog te volstorten door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TES", rechtspersonenregister Antwerpen 0893.816.297, met zetel te 2970 Schilde, Minnestreei 2a;

- veertigduizend euro (¬ 40.000,00) nog te volstorten door mevrouw CLAES Ingrid Jozefina Julie, geboren te Koersel op 23 juni 1968, wonende te 3001 Leuven, Middelweg 65;

- veertigduizend euro (¬ 40.000,00) nog te volstorten door mevrouw DE CEULAER Franceska Johanna Francine, geboren te Brasschaat op 17 september 1971, wonende te 2950 Kapellen, Merellaan 7;

- veertigduizend euro (¬ 40.000,00) nog te volstorten door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CAPITA SELECTA", rechtspersonenregister Mechelen 0470.293.018, met zetel te 2500 Lier, ' Lintsesteenweg 99.

Dientengevolge werd het kapitaal vastgesteld op vierhonderdvijftigduizend euro (¬ 450.000,00).

2. De vergadering besliste het kapitaal te verhogen met driehonderdvijftigduizend euro (¬ 350.000,00) door incorporatie van uitgiftepremies ten belope van dit bedrag en zonder creatie van nieuwe aandelen.

Dientengevolge werd het kapitaal vastgesteld op achthonderdduizend euro (¬ 800.000,00).

3. In de statuten werden er twee klassen van aandelen voorzien, te weten de klassen A en B.

4. Artikel 5 van de statuten werd gewijzigd en luidt voortaan als volgt:

"Artikel 5.- Kapitaal

Het-maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achthonderdduizend euro (¬ 800.000,00).

Op de laatste blz. van Luii: B vermelden : Rocco . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notar+s hetzij van de persoloniíen)

bevoegd de, rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigten

Verso : Naam en handiel.enunq

Voor-brahtudon

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Het is vertegenwoordigd door vijfhonderdachtenvijftig (558) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, genummerd van 1 tot en met 558.

De aandelen zijn verdeeld in twee klassen, te weten de klassen A en B ingevolge akte verleden voor notaris Frank Liesse te Antwerpen op 30 oktober 2012

e) aandelen van klasse A, hierna ook A-aandelen genoemd, omvattende de aandelen die werden uitgegeven bij de oprichting en ook de aandelen die ten gevolge van de kapitaalverhoging de data 1 juni 2012 werden uitgegeven en werden genummerd van 1 tot en met 124 en ook alle aandelen die nadien door de houders) van A-aandelen of een met hen verbonden vennootschap of persoon worden verworven als gevolg van onderschrijving bij een kapitaalverhoging dan wel als gevolg van een overdracht of overgang van aandelen aan hen. In toepassing daarvan zullen de B-aandelen die aan hen of een met hen verbonden vennootschap of persoon worden overgedragen, kwalificeren als A-aandelen met ingang van de datum van overdracht;

b) aandelen van klasse B, hierna ook B-aandelen genoemd, omvattende de aandelen die ten gevolge van de kapitaalverhoging de dato 30 oktober 2012 werden uitgegeven en die werden genummerd van 125 tot en reet 558 en ook alle aandelen die nadien door de houder(s) van B-aandelen of een met hen verbonden vennootschap of persoon worden verworven als gevolg van onderschrijving bij een kapitaalverhoging dan wel als gevolg van een overdracht of overgang van aandelen aan hen. In toepassing daarvan zullen de A-aandelen die aan hen of een met hen verbonden vennootschap of persoon worden overgedragen, kwalificeren als Baandelen met ingang van de datum van overdracht.

In het algemeen zal elke overdracht van aandelen aan een houder van aandelen van een andere klasse of aen een met een houder van aandelen van een andere klasse verbonden vennootschap of persoon zoals gedefinieerd in artikel 11 van het Wetboek van Vennootschappen, van rechtswege de omzetting veroorzaken van de overgedragen aandelen in aandelen van de klasse als welke de overnemer of de met de ovememer ' verbonden vennootschap of persoon als hiervoor bedoeld bezit. Bij elke andere overdracht veranderen de aandelen niet van klasse.

Behoudens andersluidende bepalingen in de statuten zullen de aandelen van alle klassen dezelfde rechten hebben."

5. De regeling inzake overdracht en overgang van aandelen werd gewijzigd en er werd een volgrecht en een volgplicht toegevoegd in de statuten.

6. Artikel 29 van de statuten inzake verdeling liquidatiesaldo werd integraal gewijzigd en luidt voortaan als volgt

"Artikel 29.- Verdeling liquidatiesaldo

Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na vereffening rekening houdend met hun volstorting, Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen."

7. De vergadering stelde het aantal zaakvoerders vast op twee (2) en (her)benoemde tot niet-statutaire zaakvoerders voor onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar:

Deze verkozen uit een kandidatenlijst voor Zaakvoerders A voorgedragen door de houders van aandelen van klasse A:

De burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "WIM VERMEULEN", rechtspersonenregister Leuven 0478.961 .749, met zetel te 3300 Tienen, Aarschotsesteenweg 318, die voor de uitoefening van deze functie haar zaakvoerder heeft aangeduid als haar vaste vertegenwoordiger, te weten de heer VERMEULEN Wim Alexander Henri, geboren te Tienen op 12 januari 1971, wonende te 3300 Tienen, Aarschotsesteenweg 318.

Deze verkozen uit een kandidatenlijst voor Zaakvoerders B voorgedragen door de houders van aandelen van klasse B,

Mevrouw DE CEULAER Franceska, voornoemd,

8. Er werd aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een naamloze vennootschap "ETUGEST ACCOUNTANCY", rechtspersonenregister Brussel 0831.832.408, met zetel te 1602 Viezenbeek, Pedestreat 91, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers, elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij elle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap ais handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Frank Liesse

Een Geassocieerd Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte, gecoördineerde statuten.

op de la2,tste. b12.. van Lulli: S v2rn3elder : Recto : Naam en hoed2t7ighciC; von dr instrumenterende notaris, hetzij van de. persai" fllRren} bevoegd ce rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en Izanau.>Lenino,

19/06/2012
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

_,u ter gritTie dei

Red. .uanK van Koophandel

te Leuven, de 0 8 ~U:., 2012 DE GRIFFIEZ

1111111111iuimai~i oi11~w

b

s

in

,l" I rçr.+,? ce,.- I nsirUl?ienY~rEnCc

ec" :72 : 6Cr, _7:'9~0~ i^.r. .s'rilwr

.'1,r:

0842.125.591

Lerfamim, (voluitT - HHP

(ver%o t .

i~.echtsv)rm . besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Leuvenselaan 26

(volledr, adres) 3300 Tienen

O;tderwer *Çen) akte : KAPITAALVERHOGING - AANPASSING STATUTEN AAN VIGERENDE WETGEVING

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Leuven.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen op 1 juni 2012, blijkt het volgende:

1. Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap werd verhoogd met eenendertigduizend vierhonderd euro (¬ 31.400,00) om het te brengen op vijftigduizend euro (¬ 50.000,00), door inbreng in geld, zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

Het bedrag van de nog niet volgestorte inbreng bedraagt in totaal vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00), hetzij:

- vierentwintigduizend vijfhonderdzesennegentig euro zevenenzeventig cent (¬ 24.596,77) nog te volstorten door de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'WiM VERMEULEN", rechtspersonenregister Leuven 0478.961.749, met zetel te 3300 Tienen, Aarschotsesteenweg 318;

- vierhonderdendrie euro drieëntwintig cent (¬ 403,23) nog te volstorten door de heer VERMEULEN Wim Alexander Henri, geboren te Tienen op 12 januari 1971, wonende te 3300 Tienen, Aarschotsesteenweg 318.

De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door BNP PARIBAS/FORTIS,

2, Het maatschappelijk kapitaal werd verhoogd met vijftigduizend euro (¬ 50.000,00), mits aanmaak en uitgifte van tweeënzestig (62) aandelen, van hetzelfde type als de bestaande aandelen, die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande aandelen en die in het genot treden vanaf 1 juni 2012 en deze aandelen zullen bij de onderschrijving voor minstens een vijfde dienen te worden volgestort.

Het bedrag van de nog niet volgestorte inbreng bedraagt in totaal vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00), nog te volstorten door de heer FAES Kurt Frans Paula, geboren te Hamme op 25 maart 1970, wonende te 2610 Antwerpen (Wilrijk), Den Brem 12.

De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door BNP PARIBAS/FORTIS.

3. Bijgevolg werd artikel 5 van de statuten gewijzigd zodat deze voortaan luidt als volgt:

"Artikel 5.- Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderdduizend euro (¬ 100.000,00).

Het is vertegenwoordigd door honderdvierentwintig (124) gelijke aandelen zonder vermelding van

nominale waarde.".

4. De externe vertegenwoordiging werd gewijzigd zodat artikel 16 der statuten voortaan als volgt luidt: "Artikel 16.- Externe vertegenwoordigingsmacht

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen.".

5. De regeling inzake de toelatingsvoorwaarden tot de algemene vergadering werd gewijzigd en luidt voortaan als volgt: "Er zijn gen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van het stemrecht.".

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend) mod 11.1

Frank Liesse

Een Geassocieerd Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte, gecoördineerde tekst der statuten,

(r; eHe,SrF r3rP =,ï' _[ri E Fac^ï C¬ var, áE til7l1r 'l'i'n` _ he*'

Ter '2,c11-1.1"--r

" ir r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

06/01/2012
ÿþMod Word 11.1

FLM153 el In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- Neergelegd laar griffie der Rechtbank van Koophandc-te Leuven, de 2 6 DEC, 2011

behouden DE GRIFFIER,

aan het Griffie

Belgisch

Staatsblad

1111111 11111 IJII 111111111111111 JJII IllJ JI1 III

" 12005056*



Ondernemingsnr: O42.. Aas. ç%A Benaming

(voluit) : HHP

(verkort):





Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Leuvenselaan 26 - 3300 TIENEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Cedric HONOREZ, Geassocieerde Notaris te Tienen op 15 december 2011, is gebleken dat :

1) De burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'WIM VERMEULEN", met maatschappelijke zetel te 3300 Tienen, Aarschotsesteenweg 318,

2) De heer VERMEULEN Wim Alexander Henri, , geboren te Tienen op 12 januari 1971, NN 71.01.12 115

53, wonende te 3300 Tienen, Aarschotsesteenweg 318.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam "HHP", met

maatschappelijke zetel te 3300 Tienen, Leuvenselaan 26.

De comparant verklaart en erkent:

1-dat het maatschappelijk kapitaal van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 ¬ ) volledig

geplaatst is.

Het is verdeeld in TWEEENZESTIG (62) aandelen zonder nominale waarde, vertegenwoordigend elk

een/tweeënzestigste van het maatschappelijk vermogen, welke aandelen worden toegekend als volgt :

- aan de bvba Wim Vermeulen: éénenzestig aandelen 61

- aan de Heer Wim Vermeulen voornoemd: één aandeel 1

in het totaal tweeënzestig aandelen: 62

2-dat de aandelen volledig volstort werden, hetzij ten belope van een totaal bedrag van achttienduizend

zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ).

En de comparanten stelt de statuten van de vennootschap vast als volgt:

Artikel 1. Naam

De vennootschap wordt als een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de

naam "HHP"

Artikel 2. Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de datum van neerlegging ter

griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

Artikel 3.- Zetel

De vennootschap is gevestigd te 3300 Tienen, Leuvenselaan 26.

De zetel kan, zonder statutenwijziging, in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig Brussels

Hoofdstedelijk Gewest worden verplaatst door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s). In ieder geval

dient de wijziging gepubliceerd te worden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Artikel 4. Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, of als

tussenpersoon en dit zowel in België als in het buitenland :

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen in binnen- en buitenland; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, ter beschikkingstellen, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

2. Administratie, consultancy en managementactiviteiten, omvattende onder meer:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

- adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer waaronder onder meer maar niet uitsluitend het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en communicatie, het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op gebied van bijvoorbeeld planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie en efficiëntie, het verlenen van adviezen op het gebied van beheer in het algemeen;

- het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar;

- studie, organisatie en raadgevend bureau inzake juridische, financiële, handels, bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen;

- het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn.

3. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

4. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

5. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren,

onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze

die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen,

hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als

tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het

handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en

andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft

Artikel 5. Kapitaal

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND

ZESHONDERD EURO (18.600,00 ¬ ).

Het is verdeeld in TWEEENZESTIG aandelen zonder nominale waarde die elk één/tweeënzestigste van het

maatschappelijk vermogen vertegenwoordigen.

Artikel 9.- Aandelen op naam -- Register

De aandelen zijn steeds op naam.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van vennoten gehouden.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan

overhandigd.

Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

Artikel 12.- Benoeming  Ontslag

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Een statutair zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met

inbegrip van de zaakvoerder zelf indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of

gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de

vereisten voor statutenwijziging.

Artikel 14.- Intern bestuur- Beperkingen

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot

verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de

wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Artikel 16.- Externe vertegenwoordigingsmacht

De vennootschap wordt in en buiten rechte ten aanzien van derden vertegenwoordigd door de zaakvoerder,

samen of ieder individueel optredend.

Artikel 19.- Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden

bijeengeroepen op de eerste werkdag van de maand juni om twintig uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Artikel 26.- Boekjaar  Jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari van ieder jaar en eindigt op eenendertig december

van het jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de zaakvoerder(s) de

inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig artikel 284 van het Wetboek van Vennootschappen.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Artikel 27.- Bestemming van de winst  Reserve

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en

afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat

deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal

aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

SLOTBEPALINGEN EN/OF OVERGANGSBEPALINGEN

Het eerste boekjaar begint vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid en zal eindigen op 31

december tweeduizend en twaalf.

Dè eerste gewone algemene vergadering zal dus plaatsvinden op de eerste werkdag van de maand juni om

twintig uur in het jaar tweeduizend en dertien.

BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

Wordt benoemd tot niet-statutair zaakvoerder voor een onbepaalde duur: te rekenen vanaf heden Wim

Vermeulen Bvba oprichter voornoemd, die aanvaardt.

De bvba Wim Vermeulen voornoemd, duidt als vaste vertegenwoordiger aan:

De heer VERMEULEN Wim, voornoemd.

Zijn mandaat zal bezoldigd zijn.

Vervolgens beslissen de comparanten volmacht te geven aan mevrouw Carine Vanroy, accountant, of de

firma Etugest Accountancy, of zijn vertegenwoordiger, met recht van in de plaats stelling, om al het nodige te

doen voor de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank der Ondernemingen, een B.T.W--'nummer

aan te vragen en alle andere administratieve en sociaalrechtelijke formaliteiten te verrichten nodig of nuttig voor

de werking van de vennootschap, en ten dien einde in haar naam alle documenten te tekenen.

De vergadering beslist unaniem alle handelingen die gesteld zijn in naam van de vennootschap in oprichting

vanaf 01 december 2011 goed te keuren en te bekrachtigen, dit alles onder opschortende voorwaarde van het

bekomen van de rechtspersoonlijkheid.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL.

CEDRIC HONOREZ  GEASSOCIEERD NOTARIS.

Tegelijk neergelegd : expeditie oprichtingsakte







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2012 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
HHP

Adresse
LEUVENSELAAN 26 3300 TIENEN

Code postal : 3300
Localité : TIENEN
Commune : TIENEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande