HIKOILLA

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : HIKOILLA
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 535.626.377

Publication

21/06/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

.er grrl-:le

'rÇOCpha110E1

û L~:L14er , ne 1 2.1UNI 2013

~ri~fé

Ondernemingsnr: S 3 S . 62 o

Benaming

(voluit) : HIKOILLA

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap Onder Firma

Zetel : Preterstraat 26, 3118 ROTSELAAR (WERCHTER)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een onderhandse akte d.d. 3 juni 2013 blijkt dat werd overgegaan tot de oprichting van een "Vennootschap Onder Firma" door de ondergetekenden;

De heer MINTEN Rik, geboren te Leuven op 1 oktober 1987, wonende te 3118 ROTSELAAR, Preterstraat 26;

De heer MINTEN Jef, geboren te Leuven op 7 april 1986, wonende te 3020 HERENT, Wijgmaalsesteenweg 168/C.

ARTIKEL 1 -- RECHTSVORM EN NAAM

De vennootschap heeft de vorm aangenomen van een "Vennootschap Onder Firma" onder de naam

"HIKOILLA".

ARTIKEL 2 - ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3118 ROTSELAAR (WERCHTER), Preterstraat 26.

ARTIKEL 3 - DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

-Plaatsen van sauna's, infrarood cabines, zonnebanken, wellness centra

-Groot- en kleinhandel in sauna's, infrarood cabines, zonnebanken, wellness-artikelen en accessoires, zowel

in winkels als via het internet

-Algemene bouwwerkzaamheden

-Grondwerken, funderingen

-Houtskeletbouw

-Plaatsen van buitenkeukens

-Showroom

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op alle wijzen die zij het meest geschikt zal achten. In het algemeen zal zij alle maatregelen treffen tot vrijwaring van haar rechten en zal alle, om het even welke verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten bij of bijdragen tot de bevordering van haar doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijvingen of anderszins in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag zich onledig houden met aile operaties van commerciële aard, alsmede verrichtingen op commissieloon, welke hetzij direct hetzij indirect verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap. Het betreft o.a. het verstrekken van diensten door op te treden als bemiddelaar jegens natuurlijke of rechtspersonen. Zij mag deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, aile verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan. Dit alles in de meest ruime zin.

ARTIKEL 4 - DUUR

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

uk '

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 5 - KAPITAAL - AANDELEN

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt drieduizend euro (3.000,- EUR), vertegenwoordigd door driehonderd (300) aandelen zonder vermelding van waarde, Het volledig kapitaal Is in geld onderschreven en volstort. De aandelen zijn op naam.

ARTIKEL 6 - ZAAKVOERDERS

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere (al dan niet statutaire) zaakvoerders.

Worden benoemd tot eerste zaakvoerders van de vennootschap voor onbepaalde duur en met volledige externe vertegenwoordigingsbevoegdheid overeenkomstig artikel 7 van de statuten:

de beer Rik, voornoemd en de meer MiNTEN Sst, voornoemd. Zij aanvaarden dit mandaat.

ARTIKEL 7 - BESTUUR

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle hande-'lin-'gen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maat-'schap-'gelijk doel, met uitzondering van:

" die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vérgadering bevoegd is,

'indien er meerdere zaakvoerders zijn, de handelingen die een bedrag van tienduizend euro (¬ 10.000,00) overschrijden, Boven voormeld bedrag van tienduizend euro (¬ 10.000,00) dienen aile zaakvoerders samen deze handelingen te verrichten.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap tegenover derden en in rechte ais eiser of verweerder. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, kunnen zij elk afzonderlijk de vennootschap vertegenwoordigen, behoudens de verrichtingen die een bedrag van tienduizend euro (¬ 10.000,00) te boven gaan waarvoor aile zaakvoerders gezamenlijk dienen op te treden. De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs. In alle akten die de vennootschap verbinden zal de handtekening van elke zaakvoerder altijd voorafgegaan zijn of gevolgd worden door de hoedanigheid krachtens welke hij handelt.

De delegatie van het dagelijks bestuur aan een derde zal slechts geldig kunnen geschieden mits de schriftelijke toestemming van al de zaakvoerders, collectief optredend indien er meerdere zijn.

De machten van een zaakvoerder kunnen evenwel beperkt worden of collectief opgedragen worden bij de benoeming en als dusdanig bekendgemaakt.

ARTJKEL 9 - ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering zal gehouden worden op de zetel van de vennootschap, of op elke andere plaats aangeduid in de bijeenroeping, op de 3de dinsdag van de maand juni om 20 uur, Mocht deze dag een wettelijke feestdag zijn, dan zal de vergadering de volgende werkdag plaatsvinden, op hetzelfde tijdstip.

ARTIKEL 11 - BOEKJAAR - WINSTVERDELING

Het boekjaar vangt aan op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

De zuivere winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

OVERGANGSBEPALINGEN

Het eerste boekjaar zal lopen vanaf de datum van de neerlegging van de oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van Koophandel en verstrijkt op 31 december 2014.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2015.

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen verklaren de oprichters dat de vennootschap alle verbintenissen bekrachtigt door één van hen aangegaan in naam en voor rekening van de onderhavige vennootschap in oprichting en alle verbintenissen en verplichtingen die daaruit voortvloeien overneemt.

VOLMACHT

De zaakvoerders, de heer MINTEN Rik en de heer MINTEN Jef geven volmacht aan de burgerlijke

vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Fiskaal

Advieskantoor F.A.K.L." met zetel te 3020 HERENT, Wilselsesteenweg 103, met ondernemingsnummer 0427.905.996, vertegenwoordigd door de zaakvoerder of aan één van haar bedienden, om aile noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij om het even welke administratieve diensten en overheden (waaronder de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, de ondememingsloketten en de diensten van de BTW) ingevolge de oprichting van de Vennootschap onder Firma "HlKOILLA

Gelijktijdig neergelegd: oprichtingsakte d.d. 3 juni 2013.

(Getekend) MINTEN Rik, zaakvoerder,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

dee Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/04/2015
ÿþ Mod Wald 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NU

k M





s 50619868

º% ~ i-'-

} ' ~~,~" ~:.~ ~L

~ c



Ondernemingsnr : 0535.626.377

Benaming

(voluit) : HIKOILLA

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap Onder Firma

Zetel : Preterstraat 26, 3118 ROTSELAAR (WERCHTER)

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING EN VEREFFENING - SLUITING VAN DE VEREFFENING

Bij beslissing van de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders, gehouden op 24 maart 2015 werden unaniem de volgende beslissingen genomen:

- De voorgelegde staat van activa en passiva wordt goegekeurd, samen met de voorgestelde verdeling van het kapitaal

- Het ontslag van de zaakvoerders en het verlenen van kwijting aan de zaakvoerders de heer MINTEN Rik en de heer MINTEN JEF;

- De definitieve sluiting van de vereffening en dat de vennootschap heeft opgehouden te bestaan vanaf deze datum;

Zij beslist verder dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen bewaard worden gedurende een periode van tien (10) jaar, bij de heer MINTEN Rik, wonende te 3118 ROTSELAAR, Preterstraat 26, die zich met de bewaring ervan gelast.

get. MINTEN Rik,

Zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
HIKOILLA

Adresse
PRETERSTRAAT 26 3118 WERCHTER

Code postal : 3118
Localité : Werchter
Commune : ROTSELAAR
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande