HILDE DEBOIS CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HILDE DEBOIS CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 899.556.125

Publication

07/02/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Itilt111111t11111,1,111.11111

Neergelegd ter

Rechtbank van te Leuven, de

DE

grffle der Koophandel

2 5 JAN. 2012

GRIFFIIER,

Griffie

Onderriem ingsnr : 0899.556.125

Benaming

(voluit) : Hilde Debois Consulting

(verkort):

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3140 Keerbergen, Raymond Lambertslaan 7

(volledig adres)

Onderwerp akte : voorstel tot fusie - besluit tot fusie

Het blijkt uit een akte verleden op 21 december 2011, geregistreerd 2 bladen, 0 verzendingen te, Antwerpen, 9e kantoor der registratie op 5 Januari 2012. Boek 226 blad 97 vak 4. Ontvangen: ¬ 25,00. De e.a. inspecteur, (get) C;Van Eisen, dat voor mij, Dirk STOOP, notaris te Antwerpen (Linkeroever), optredende voor; de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte aansprakelijkheid'; Notaris Dirk Stoop, ondememingsnummer 899.286.109, in mijn kantoor te Antwerpen (Linkeroever),; Blancefloerlaan 101, is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap:: met beperkte aansprakelijkheid Hilde Debois Consulting, met maatschappelijke zetel te 3140 Keerbergen,'' Raymond Lambertslaan 7, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0899.556.125.

Opgericht blijkens akte verleden voor ondergetekende notaris op 29 Juli 2008, bekendgemaakt in de bijlage' tot het Belgisch Staatsblad onder nummer 08132374.

Toelichting door dé voorzitter :

De voorzitter zet uiteen en verzoekt de ondergetekende notaris bij akte vast te stellen :

A. Dat deze vergadering werd bijeengeroepen met de volgende agenda :

1. a) Kennisname van het voorstel tot fusie van de vennootschap Hilde Debois Consulting besloten. vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de vennootschap Hubois commanditaire vennootschap op aandelen door de overgang van de rechten en verplichtingen deeluitmakend van het vermogen van de, vennootschap Hilde Debois Consulting besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, hiema genoemd "overgenomen vennootschap" als gevolg van ontbinding zonder vereffening, gezien alle aandelen van de overgenomen vennootschap in handen zijn van de Hubois Commanditaire vennootschap op aandelen,; hierna genoemd"overnemende vennootschap".

b) onderzoek van het voorstel tot fusie opgemaakt door de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen en neergelegd ter griffie van de Rechtbank van koophandel van Leuven en gepubliceerd op' vier november tweeduizend en elf voor de overgenomen en overnemende vennootschappen afzonderlijk;, Voormeld voorstel was kosteloos, op eenvoudig verzoek door de aandeelhouders te bekomen bij de vennootschap.

c) Besluit tot fusie overeenkomstig het voornoemde fusievoorstel, waarbij het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op de overnemende= vennootschap die houdster is van aile aandelen van de overgenomen vennootschap

2. volmacht rechtspersonenregister, kruispuntbank ondernemingen, belastingen, sociale zekerheid

B. Dat tweeduizend honderd vijfentwintig aandelen, hetzij geheel het maatschappelijk kapitaal, op deze vergadering vertegenwoordigd zijn en dat er derhalve geen rechtvaardiging omtrent de bijeenroeping vereist is.

De uiteenzetting door de voorzitter wordt door de vergadering als juist erkend. De vergadering stelt vast dat; zij geldig is samengesteld en bevoegd is om over de agenda te beraadslagen.

De voorzitter zet uiteen wat volgt, Het fusievoorstel werd opgemaakt door de raden van beheer van de bij de' verrichting betrokken vennootschappen op vijftien oktober tweeduizend en elf, en werd neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel van Leuven meer dan zes weken voor heden, gezien het voorstel gepubliceerd werd in het de bijlagen tot het staatsblad van 4 november 2011.

De in artikel 720 van het Wetboek van Vennootschappen vermelde documenten werden minstens één maand voor de vergadering van heden ter beschikking gesteld van de aandeelhouders op de zetel van de vennootschappen en heeft aan de aandeelhouders de mogelijkheid geboden een gratis afschrift van zelfde documenten te bekomen. De raad van bestuur heeft tussentijdse cijfers bekendgemaakt omtrent de stand van het vermogen, vastgesteld op vijftien oktober laatst. (W.Ven. 720 § 2 4° :indien de laatste jaarrekening betrekking heeft op een boekjaar dat meer dan zes maanden voor de datum van het fusievoorstel is afgesloten:

Op de laatste,tez. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, he!zij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij bet Belgisch Staatsblad - 07/02/2012 - Annexes du Moniteur belge



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2012 - Annexes du Moniteur belge tussentijdse cijfers omtrent de stand van het vermogen die niet meer dan drie maanden voor de datum van dat

voorstel zijn vastgesteld en die overeenkomstig het tweede tot het vierde lid zijn opgesteld.)

Deze tussentijdse cijfers werden opgemaakt volgens dezelfde methoden en dezelfde opstelling als de

laatste jaarrekening.

De vennootschap heeft geen publiek beroep op het spaarwezen gedaan en heeft geen andere effecten dan

aandelen met stemrecht uitgegeven. Er bestaan geen effecten zonder stemrecht, of effecten die het kapitaal

niet vertegenwoordigen evenmin als obligaties en/of warranten.

Aan de leden van de bestuursorganen van de onderscheiden vennootschappen werd geen enkel bijzonder

voordeel toegekend.

De vergadering verklaart na onderzoek de bovenstaande verklaringen van de voorzitter te bevestigen en

voor waar en juist te aanvaarden.

Vaststelling van de interne en externe wettigheid

Ondergetekende notaris bevestigt na onderzoek het bestaan van de externe en interne wettigheid van de

rechtshandelingen waartoe de onderhavige vennootschap gehouden is in het kader van de artikels 719 en

volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Beraadslaging en besluiten :

De vergadering neemt na beraadslaging de volgende beslissingen :

EERSTE BESLISSING

a. De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het fusievoorstel. Zij bevestigt naar haar voldoening ingelicht te zijn van de inhoud van het voorstel en de gevolgen ervan voor de respectieve vennootschappen.

De voorzitter bevestigt namens de raad van bestuur van de vennootschap dat er zich sedert het fusie-2voorstel zich geen belangrijke wijzigingen voordeden.

De vergadering keurt het aangekondigde fusievoorstel goed zoals het voorligt. Zij besluit aldus dat onder opschortende voorwaarde van goedkeuring van het fusievoorstel door de algemene vergadering van de overnemende vennootschap, het gehele vermogen van deze vennootschap, overgenomen vennootschap, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op de overnemende vennootschap die houdster is van alle aandelen van de overgenomen vennootschap.

De vergadering stipuleert vervolgens uitdrukkelijk dat al de hierna volgende beslissingen worden genomen onder de opschortende voorwaarde van het goedkeuren door de algemene vergadering van de overnemende vennootschap van het thans voorliggende voorstel van fusie gelijkgesteld met fusie door overname waardoor de onderhavige vennootschap zal ophouden te bestaan.

b. De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, wordt bepaald op een oktober tweeduizend en elf.

Alle verrichtingen sinds gemelde datum door de overgenomen vennootschap gedaan, komen voor rekening van de ovememende vennootschap, en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt worden.

c. De vergadering stelt vast, overeenkomstig artikel 719,4° van het Wetboek van Vennootschappen en overeenkomstig het fusievoorstel, dat geen enkel bijzonder voordeel toegekend is aan de leden van de bestuursorganen van enerzijds de ovememende vennootschap en anderzijds de overgenomen vennootschap.

d. De verkrijgende vennootschap zal tevens eigenaar zijn van alle lichamelijke en onlichamelijke bestanddelen en zal, zonder dat hieruit novatie kan voortvloeien, in de plaats gesteld worden in alle overgedragen rechten, overeenkomsten, schuldvorderingen en schulden, te rekenen vanaf de dag van de effectieve verwezenlijking van de fusie.

Zij zal hiervan het genot hebben vanaf de voormelde datum van een oktober tweeduizend en elf. De verkrijgende vennootschap zal vanaf de datum van de verwezenlijking van de fusie alle belastingen, bijdragen, taksen, verzekeringspremies en bijdragen, en in het algemeen alle lasten (hierin begrepen de gewone of buitengewone lasten van medeëigendom die de haar overgedragen goederen belasten of zouden kunnen belasten) en die inherent zijn aan de eigendom of het genot ervan, dragen.

e. De verkrijgen de vennootschap zal de overgemaakte goederen in haar patrimonium vinden in de staat waarin zij zich nu bevinden zonder enig verhaal te kunnen uitoefenen tegen de overgenomen vennootschap voor welke reden dan ook, meer bepaald gebreken in de bouw, het gebruik of slechte staat van het materiaal, de inrichting, het gereedschap en de roerende voorwerpen, dwaling omtrent de omschrijving en de inhoud, insolvabiliteit van de schuldenaars. De schulden en schuldvorderingen van de overgenomen vennootschap zullen van rechtswege overgaan op de verkrijgende vennootschap, die in dat opzicht, zonder dat hieruit schuldvernieuwing voortvloeit, in de plaats zal zijn gesteld in de rechten en verplichtingen en zekerheden van de overgenomen vennootschap.

f. De overdracht van het vermogen zal op algemene wijze bevatten

- alle rechten, schuldvorderingen, gerechtelijke en buitengerechtelijke vorderingen, administratieve verhalen, voordelen uit eventuele lopende onteigeningen, persoonlijke waarborgen en waarborgen waarvan om welke reden dan ook de overgenomen vennootschap tegenover alle derden, hierin begrepen de openbare Administraties, geniet of titularis is;

- de last van het ganse passief van de overgenomen vennootschap tegenover derden, hierin begrepen het passief later voortvloeiend uit verplichtingen aangegaan voor de datum van onderhavige notulen, alsook de uitvoering van alle verplichtingen van de overgenomen vennootschap tegenover elke derde, om welke reden dan ook;

.y

"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Rijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

- de archieven en boekhoudkundige documenten betreffende het overgedragen vermogen, met last voor de verkrijgende vennootschappen om ze te bewaren.

g. De vergadering stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris er akte van te nemen dat aan de overnemende vennootschap of haar vennoten geen aandelen zullen worden toegekend ter vergoeding van de aandelen die zij bezit in de onderhavige vennootschap, gezien de overnemende vennootschap reeds in het bezit is van alle aandelen van onderhavige vennootschap, zodat de aandeel-houdersverhouding ongewijzigd blijft.

Ontbinding zonder vereffening

De vergadering stelt vast dat, onder de opschortende voorwaarde van stemming door de algemene vergadering van de overnemende vennootschap en van de goedkeuring van de hieruit voortvloeiende statutenwijziging, de fusie van rechtswege en gelijktijdig volgende uitwerking met zich brengt

- de ontbinding zonder vereffening van de overgenomen vennootschap, die ophoudt te bestaan,

- de overdracht aan de verkrijgende vennootschap van het gehele vermogen, rechten en verplichtingen" van de overgenomen vennootschap.

í. Ten gevolge van deze fusie houdt de overgenomen vennootschap op te bestaan.

PRO FISCO

Pro fisco verklaart de vergadering dat de artikels 117 § 1 en 120 alinea 3 van het Wetboek van registratierechten, artikel 211 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen en 11 van het B.T.W.-wetboek van toepassing zijn op de verrichtingen in deze.

TWEEDE BESLISSING

De vergadering neemt kennis van het feit dat wanneer het fusievoorstel wordt aanvaard door de overnemende vennootschap, de zaakvoerder(s) van de overgenomen vennootschap niet langer deze functie zal waarnemen.

De vergadering besluit, inzoverre dat dit nog in haar macht ligt, op zicht van de tussentijdse balans kwijtig en décharge te geven aan de leden van de raad van bestuur en de gedelegeerd bestuurder.

De beslissing tot het verlenen van ontslag aan de bestuurders behoort toe aan de algemene vergadering van de overnemen de vennootschap.

DERDE BESLISSING

Bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling wordt gegeven aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Paraccount en/of de heer Pardon Bert, te 1982 Weerde Hertevoetweg 34 om nu en in de toekomst uit naam en voor rekening van onderhavige vennootschap alle formaliteiten te vervullen en initiatieven te nemen die verband houden met het nemen van inschrijving bij en in verband met de Kruispuntbank Ondernemingen, de BTW-administratie en de Directe Belastingen, met daarin begrepen het verrichten van doorhalingen, opheffingen, wijzigingen en uitbreidingen van deze inschrijvingen en het ervan afstand doen en het verrichten van alle formaliteiten en aanvragen.

Al de voormelde beslissingen werden ieder afzonderlijk genomen met eenparigheid van stemmen.

Vermits de agenda afgehandeld is, wordt de vergadering opgeheven om veertien uur dertig.

Voor ontledend uittreksel, (get) notaris Dirk Stoop

-mede neergelegd afschrift

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoeden igheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/01/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 29.12.2011, NGL 27.01.2012 12016-0332-014
04/11/2011
ÿþ Mx' 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter 94% der

Rechtbank ven Koophandel te Leuven, de

" .0E GRIFFIER,

Griffie

fflhI I1 III lUhi h III

+11166310"

V kreh aa Be Sta;

Ondernemíngsnr : 0899.556.125

Benaming

(voluit) : Hilde Debois Consulting

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Raymond Lambertslaan 7, 3140 Keerbergen

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

Neerlegging van het fusievoorstel tussen Hubois Comm. VA (0463.141.940) en Hilde Debois Consulting BVBA (0899.556.125).

Huget Philippe

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.06.2011, NGL 22.06.2011 11179-0373-014

Coordonnées
HILDE DEBOIS CONSULTING

Adresse
RAYMOND LAMBERTSLAAN 7 3140 KEERBERGEN

Code postal : 3140
Localité : KEERBERGEN
Commune : KEERBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande