HILEC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HILEC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 460.664.480

Publication

08/09/2014
ÿþ Mod Word 11.1

11:5 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

11111

*14166428*

NEERGELEGD

28 AUG. 2014

Griffie Rechtbanlyze.Koophandel

te MrtUre

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0460.664.480

Benaming

(voluit) : HILEC

(verkort):

Rechtsvonm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Senatorlaan 52, 3201 Langdorp

(volledig adres)

Onderwerp akte: statutenwijziging

Uit een akte verleden voor notaris Sofie Van Biervliet te Putte op vier februari tweeduizend veertien, geregistreerd te Heist-op-den-Berg op elf februari tweeduizend veertien, zeven bladen geen verzendingen, boek 300 blad 62 vak 5, ontvangen: vijftig euro (¬ 50,00), de eerstaanwezend inspecteur (getekend) C. Jacobs, adviseur ad interim, is gebleken dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders is bijeen gekomen van de bvba Hilec en volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

Eerste besluit : Afschaffing van de nominale waarde van de aandelen

De vergadering beslist om de nominale waarde van de aandelen af te schaffen. Hieruit volgt dat elk

aandeel een fractiewaarde bekomt van één/vijfenzeventigste (1/75ste) van het kapitaal. Tweede besluit: Omzetting van het kapitaal in euro

De vergadering stelt vast dat het kapitaal achttienduizend vijfhonderd tweeën negentig euro (E

18.592,00) bedraagt.

Derde besluit Kapitaalverhoging

De vergadering beslist om het kapitaal met duizend tweehonderd drieentachtig euro (¬ 1.283,00) te. verhogen om het te brengen van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro (E 18.592,00) op. negentienduizend achthonderdvijfenzeventig euro (E 19.875,00) door incorporatie van beschikbare reserves

voor een bedrag van duizendtweehonderd drieentachtig euro (E 1.283,00), zonder uitgifte van nieuwe

aandelen.

Vierde besluit: Kapitaalsverhoging in uitvoering van de wet van 28 juni 2013

a) Voorafg aandelijke verklaring

De comparant verklaart dat de algemene vergadering bij besluit van 21 november 2013 laatst besloten heeft tot een dividenduitkering ten belope van 119.250 euro bruto, toe te rekenen op de beschikbare reserves.

De comparant-enige vennoot verklaart en bevestigt dat hij er voor geopteerd heeft deze dividenduitkering te onderwerpen aan het stelsel van 10 procent roerende voorheffing zoals opgenomen in artikel 537 lid 1 Wetboek van de inkomstenbelastingen. Bijgevolg rest er na afhouding van de 10 procent roerende voorheffing een bedrag van honderclenzevenduizend driehonderdvijf en twintig euro (¬ 107.325).

Op zelfde vergadering werd er besloten het netto-dividend van 107.326 euro in rekening-courant op naam van de enige vennoot te boeken. Bijgevolg heeft de vennoot een schuldvordering op de vennootschap ten belope van 107.325 euro.

Teneinde te voldoen aan de voorwaarden bepaald in dat artikel 537 lid 1 Wet-boek van de inkomstenbelastingen wordt een bedrag van 107225 euro onmiddellijk te-rug in het kapitaal opgenomen door een kapitaalverhoging ten belope van dat bedrag door inbreng van de betreffende schuldvordering, dit overeenkomstig navolgend besluit.

b) Besluit tot kapitaalverhoging

1) Verslagen

De comparant-enige vennoot verklaart als vennoot en zaakvoerder volledige kennis te hebben van

a) het bijzonder verslag aangaande de inbreng in nature, opgesteld door hem als zaakvoerder overeenkomstig artikel 313 Wetboek van Vennootschappen op 18 de-cember 2013;

b) het verslag overeenkomstig zelfde artikel opgesteld door nagenoemde bedrijfsrevisor betreffende zelfde

inbreng in natura.

De heer Eli Verstappen, bedrijfsrevisor te 9400 Ninove, Ophemstraat 19, aange-steld door de zaakvoerder,

heeft het verslag opgesteld zoals voorgeschreven door artikel 313 Wetboek van Vennootschappen.

Het besluit van dit verslag luidt ais volgt:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

"De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de vennootschap bestaat uit de inbreng van een vordering, ingevolge de uitkering van een dividend aan de ven-noten.

De verrichting werd nagezien overeenkomstig controlenormen, uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren. Het bestuursorgaan van de vennootschap is ver-antwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepa-ling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat:

Ode beschrijving van de inbreng in nature aan de normale vereisten van nauwkeu-righeid en duidelijkheid beantwoordt;

Dhet bepalen van het aantal tegen de inbreng uit te geven aandelen conventioneel gebaseerd is op basis van de fractiewaarde van de bestaande oude aandelen en dat de door het bestuursorgaan weerhouden methode van waardering in de ge-geven omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is;

Ode door het bestuursorgaan weerhouden waarderingsmethoden bedrijfsecono-misch verantwoord zijn en leiden tot een inbrengwaarde van 107,325,00 euro, die overeenstemt met de tegenprestatie voor de inbreng in natura, bestaande uit 405 uit te geven aandelen, welke overeenkomen met de fractiewaarde, in totaal 107,325,00 euro, zodat de inbrengwaarde niet overgewaardeerd is en dit onder voorwaarde dat aile vennoten besluiten om de ontvangen netto dividenduitkering in het kapitaal te incorporeren, en onder voorbehoud dat de aandelen worden uitgedrukt zonder nominale aanduiding en onder voorbehoud van de vooraf-gaande uitdrukking van het kapitaal als 18.592,00 euro gevolgd door een kapi-taalsverhoging door incorporatie van beschikbare reserves ten belope van 1.283,00 euro zodat het kapitaal wordt uitgedrukt als 19.875,00 euro vertegen-woordigd door 76 aandelen zonder nominale aanduiding

Huidig rapport wordt afgeleverd onder de uitdrukkelijke opschortende vocrwaarde dat alle vennoten van de vennootschap hun reeds uitgedrukte intentie daadwerkelijk uit-voeren. indien echter na de beslissing van dividenduitkering een of meerdere venno-ten niet wensen deel te nemen aan de voorziene kapitaalverhoging, zal het kapitaal slechts worden verhoogd ten bedrage van het netto dividendbedrag ontvangen door de vennoten welke wel wensen in te tekenen op de kapitaalverhoging.

Onze opdracht bestaat er niet in een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, of niet andere woorden dat ons verslag geen "fairness opinion" is.

Dit verslag werd opgesteld in toepassing van artikel 313 van het Wetboek van Ven-nootschappen en kan onder geen enkel beding voor andere doeleinden gebruikt worden.

Wij hebben geen verdere opmerkingen te formuleren,

Ninove, 19 december 2013"

Eli Verstappen Bedrijfsrevisor bvba

Vertegenwoordigd door

Eli Verstappen, bedrijfsrevisor

Een exemplaar van beide verslagen zal, zoals vereist door artikel 313 Wetboek van Vennootschappen, tegelijk met de expeditie van deze akte worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel,

2) Kapitaalverhoging

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met honderdenzevenduizend driehonderdvijfentwintig euro (E 107.325) om het te verhogen van 19.875 euro tot hon-derdzevenentwintigduizendtweehanderd euro (¬ 127.200) door inbreng van navermelde schuldvordering die de enige vennoot heeft op de vennootschap.

Er worden 405 nieuwe aandelen gecreëerd zonder nominale waarde die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden, verhoudingsgewijze.

De uitgifteprijs van deze nieuwe aandelen wordt vastgesteld op tweehonderdvijf-enzestig euro (¬ 265), wat afgerond overeen komt met de huidige fractiewaarde van de aandelen.

3) Verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De kapitaalverhoging wordt verwezenlijkt als volgt:

De heer Heremans Guido, voornoemd, verklaart Inbreng te doen in de vennootschap van een schuldvordering die hij bezit op de vennootschap ten bedrage van honderdenzevenduizend driehondervijfentwintig euro (¬ 107.325) onder de vorm van een rekening-courant. Deze vordering spruit voort uit het netto-dividend toegekend aan de aandeelhouder bij hoger vermeld besluit van de algemene vergadering de dato 21 november 2013.

4) Vergoeding voor de inbreng

Aan de onderschrijver van de kapitaalverhoging worden als vergoeding 405 nieuwe aandelen toegekend.

5) Vaststelling van de kapitaalverhoging

De comparant enige-vennoot verzoekt, mij notaris, te acteren dat de kapitaalver-hoging aldus integraal is onderschreven, dat elk nieuw aandeel volledig is volstort en dat het kapitaal effectief vermeerderd is met honderdenzevenduizend driehonderdvijfentwitnig euro (E 107,325), zodat het kapitaal gebracht is op honderdzevenentwintigduizend tweehonderd euro (¬ 127.200), vertegenwoordigd door 480 aandelen..

Vijfde besluit: Vaststelling kapitaalverhogingen

De vergadering stelt vast dat de kapitaalverhogingen verwezenlijkt is en dat het kapitaal werkelijk op honderdzevenentwintigduizend tweehonderd euro (¬ 127,200) werd gebracht.

Zesde besluit; Toevoeging van artikel 5bis en aanpassing van artikel 5 der statuten. Historiek van het kapitaal

De vergadering beslist om artikel 5bis. toe te voegen door aanneming van vol gende tekst: "Artikel 5bis.  Historiek van het kapitaal,

4. Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/09/2014 - Annexes du Moniteur belge Bij de oprichting van de vennootschap werd het maatschappelijk kapitaal vast-gesteld op zevenhonderd vijftigduizend Belgische Frank (750.000 Bef) verte-genwoordigd door vijfenzeventig gelijke aandelen met een nominale waarde van tienduizend Belgische Frank (10.000 Bef) elk,

Bij de buitengewone algemene vergadering van de vennoten op heden, werd vastgesteld dat het kapitaal in euro achttienduizend vijfhonderd tweeennegentig euro (E 18.692,00) bedraagt en werd het kapitaal verhoogd enerzijds met dui-z.endtweehonderddrieentachtig euro (¬ 1.283,00) door incorporatie van be-schikbare reserves en anderzijds met honderdenzevenduizend driehonderdvijf-entwintig euro(E 107.325) door inbreng in natura.

Hieruit volgt dat het kapitaal honderdzevenentwintigduizend tweehonderd euro (E 127.200 ,00) bedraagt, vertegenwoordigd door vierhonderdtachtig (480)aandelen zonder nominale waarde, die elk één/vierhonderdtachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen."

Zevende besluit: aanneming nieuwe statuten

Om de statuten aan te passen aan de hiervoor genomen besluiten en aan het Wetboek van

Vennootschappen en zijn uitvoeringsbesluit van zes februari tweeduizend en één, beslist de vergadering de

volledige tekst van de statuten, met uitzondering van artikel 3, te vervangen, zonder fundamentele wijziging

ervan, en dan ook de volgende tekst van de statuten goed te keuren

"Artikel 1. - Vorm en benaming.

De vennootschap heeft de juridische vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Haar benaming luidt: "HILEC.",

Artikel 2. - Maatschappelijke zetel.

De zetel van de vennootschap wordt gevestigd in om het even welke plaats in België bij besluit van de

zaakvoerder(s), onder voorbehoud van het naleven van de taalwetgeving, en wordt gepubliceerd in de bijlagen

tot het Belgisch Staats-'blad.

De vennootschap mag bij besluit van de zaakvoerder(s) exploitatiezetels, kantoren en bijhuizen oprichten in

België en in het buitenland.

Artikel 3. - Doel.

De vennootschap heeft ais doel de uitbating een onderneming in:

-het onder-zoek, de ontwikkeling, de fabricatie, de installatie en handel in producten, toestellen en systemen

van welke aard of op welke wijze ook, uit de sector van automatisatie, domotika, pneumatica, electrontca,

electriciteit, meet- en regeltechnieken, engineering in het algemeen;

-de ontwikkeling en commercialisatie van software, besturingstechnieken en hardware;

-het verwerven en uitbaten van licenties, octrooien, brevetten, modellen, auteursrechten en dergelijke;

-de verhuring van divers materieel, informatiekantoor;

-het verstrekken van managementadviezen, het waarnemen van beheeropdrachten en het uitvoeren van

expertiseopdrachten;

-het organiseren van opleiding, voordrachten, congressen, tentoonstellingen en alle andere culturele en

artistieke manifestaties;

-studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake alle handelsaangelegenheden, tussenpersoon in de

handel.

Deze opsomming is geenszins limitatief en dient in de ruimste zin te worden geïnterpreteerd.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële, burgerlijke en financiële bewerkingen doen, versmelten

met andere vennootschappen, het maatschappelijk bezit geheel of gedeeltelijk in andere vennootschappen,

reeds opgericht of nog op te richten, inbrengen en ln het algemeen alle verrichtingen uitvoeren die nodig of

dienstig zijn tot verwezenlijking van haar doel. Zij kan aile functies van bestuurder en/of vereffenaar

waarnemen in andere vennootschappen.

De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen verricht door haar orgaan van

vertegenwoordiging, zelfs indien die handelingen buiten haar doel liggen, tenzij de vennootschap bewijst dat de

derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden niet onkundig van kon zijn; bekendmaking

van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

Het doel kan worden gewijzigd bij een besluit genomen door de buitengewone algemene vergadering ten

overstaan van een notaris volgens de regels die in de Vennootschappenwet zijn gesteld.

Artikel 4. - Duur,

De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf dertien

mei negentienhonderd zevenennegentig.

Artikel 5. - Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderdzevenentwintigduizend twee-honderd euro (¬ 127.200,00).

Het is verdeeld in vierhonderdtachtig (480) gelijke aandelen zonder nominale waarde, die elk

één/vierhonderdtachtigste (1/480ste) van het kapitaal vertegen-woordigen.

"Artikel 5bis.  Historiek van het kapitaal.

Bij de oprichting van de vennootschap werd het maatschappelijk kapitaal vast-gesteld op zevenhonderd

vijftigduizend Belgische Frank (750.000 Bef) verte-genwoordigd door vijfenzeventig gelijke aandelen met een

nominale waarde van tienduizend Belgische Frank (10.000 Bef) elk,

Bij de buitengewone algemene vergadering van de vennoten op heden, werd vastgesteld dat het kapitaal in

euro achttienduizend vijfhonderd tweeennegentig euro (E 18.592,00) bedraagt en werd het kapitaal verhoogd

enerzijds met dul-zendtweehonderddrieentachtig euro (¬ 1.283,00) door incorporatie van be-schikbare reserves

en anderzijds met honderdenzevenduizend driehonderdvijf-entwintig euro(E 107.325) door inbreng in natura

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Hieruit volgt dat het kapitaal handerdzevenentwintigduizend tweehonderd euro (¬ 127,200 ,00) bedraagt, vertegenwoordigd door vierhonderdtachtig (480)aandelen zonder nominale waarde, die elk één/vierhonderdtachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen."

Artikel 6. - Aandelen.

De aandelen zijn ondeelbaar ten opzichte van de vennoot-'schap, die voor elk aandeel slechts één eigenaar erkent

Mede-eigenaars, vruchtgebruikers en naakte eigenaars, schuldei-'sers en pandhoudende crediteuren, moeten zich bij de vennoot-ischap laten vertegenwoordigen door één enkel persoon, aangeduid door hun gezamenlijk akkoord of, bij gebreke daaraan, door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied van de zetel, ten verzoeke van de meest gerede partij, zoniet blijft de uitoefening van de rechten, die aan dit deel verbonden zijn, geschorst tot de gemeen-'schappe-'lijke lasthebber is aangesteld.

Voor de toepassing van onderhavig artikel worden echtgenonten-eigenaars van afzonderlijke lidmaatschapsrechten geacht geen mede-eigenaars te zijn.

Artikel Vruchtgebruik op aandelen.

1.1ndien aandelen op naam met vruchtgebruik zijn bezwaard, dan worden de vruchtgebruiker en de blote eigenaar afzonderlijk ingeschreven in het register, met vermelding van hun respectievelijke rechten.

2.1n voorkomend geval hebben zowel de vruchtgebruiker als de blote eigenaar het recht om aanwezig te zijn op de algemene vergadering. Zij hebben beiden recht op elle informatie en op de in het Wetboek van Vennootschappen voorziene verslagen; zij. kunnen ook beiden het vraagrecht uitoefenen.

3.1n principe heeft de vruchtgebruiker het stemrecht op de algemene vergadering, behalve omtrent die punten waarover met een gekwalificeerde meerderheid moet beslist worden. Voor deze laatste punten komt het stemrecht gezamenlijk toe aan de vruchtgebruiker en de blote eigenaar. Kunnen zij geen gezamenlijk standpunt innemen, dan wordt het stemrecht van die aandelen geschorst, totdat zij een gezamenlijke lasthebber hebben aangeduid.

4.1s een aandeel met vruchtgebruik bezwaard en worden beschikbare reserves omgezet in kapitaal tegen uitgifte van nieuwe aandelen, dan gaan de rechten van de vruchtgebruiker en de blote eigenaar ongewijzigd over op deze nieuwe aandelen.

5.Bij kapitaalsverhoging door nieuwe inbrengen in geld, wordt het voorkeurrecht uitgeoefend door de blote eigenaar; de aldus verworven aandelen horen hem in volle eigendom toe, tenzij de nieuwe inbrengen verhoudingsgewijze werden verricht door de vruchtgebruiker en de blote eigenaar.

6.Bij kapitaalsvermindering door terugbetaling aan de aandeelhouders, bij uitkering van een liquidatiebonus evenals in geval van fusie en splitsing, geldt zakelijke subrogatie en gaan de rechten van de vruchtgebruiker en de blote eigenaar over op hetgeen in de plaats komt. Bij gebrek aan akkoord tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar omtrent de plaatsing van de uitgekeerde bedragen, zullen deze enkel kunnen belegd warden in overheidsobligaties, waarbij de duur van de belegging wordt bepaald door de vruchtgebruiker.

7.Het recht om een algemene vergadering bijeen te roepen komt toe aan diegene die op deze vergadering het stemrecht kan uitoefenen.

8.Dividenden worden beschouwd als burgerlijke vruchten die geacht warden van dag tot dag te zijn verworven door de vruchtgebruiker; bijgevolg heeft de vruchtgebruiker recht op de dividenden, eventueel prorata tampons, ook indien de toekenning ervan slechts na het einde van het vruchtgebruik plaatsvindt.

Artikel 7. - Voorkeurrecht

Ingeval van kapitaalverhoging door geldelijke inbrengen, hebben de vennoten de voorkeur om in te tekenen naar verhou-iding van het getal aandelen dat ze reeds bezitten, overeenkom-istig artikelen 309 en 310 Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 8,- Overdracht en overgang van aandelen.

Onder voorbehoud van het hierna bepaalde, is elke over-"dracht onder levenden en elke overgang bij overlijden volstrekt nietig zo dit niet geschiedt met instemming van elle vennoten, na aftrek van de rechten waarvan de ovendracht is voorgesteld.

Deze instemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen worden overgedragen of overgaan aan een vennoot.

De verkoopprijs zal gelijk zijn aan de werkelijke waarde op dag van de overdracht.

Bij gebreke aan overeenstemming tussen partijen, zal de werkelijke waarde worden vastgesteld door twee deskundigen, waarvan een door elk der partijen te benoemen. De deskundigen zullen rekening houden met alle gegevens die de waarde van de aandelen kunnen beïnvloeden, en met de bestaansmogelijkheden \rail de vennootschap. Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen zal worden beslist door een derde deskundige, die op hun verzoek of op verzoek van een der partijen zal worden aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van de plaats waar de vennootschap is gevestigd.

Tegen de beslissing van de derde-deskundige staat geen rechtsmiddel open.

De afkoop van de aandelen zal in elk geval tot stand moeten komen binnen drie maand na de dag waarop de waarde, op de hiervoor bepaalde wijze definitief zal zijn vastgesteld. Na het verstrijken van die termijn kunnen de rechthebbenden de weigerende vennoten tot betaling dwingen door alle middelen rechtens.

Artikel 9.- Toestemming.

Elke overdracht of overgang van aandelen aan personen, die niet zonder voormelde toestemming vennoot kunnen worden, zal de vennootschap ter kennis warden gebracht bij aangetekend schrijven, dat naam, voornamen, beroep en woonplaats van de rechtgever(s) en verkrijger(s), alsmede het aantal betrokken delen en wat er op gestort is, vermeldt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerders zijn dan verplicht het voorstel op de agenda te stellen van de eerstvolgende algemene vergadering, die in elk geval binnen de drie maanden na postdatum van de aangetekende brief dient door te g aan. Tegen de beslissing van deze algemene vergadering is geen verhaal mogelijk.

Artikel 10. - Recht van afkoop.

Wordt de voormelde toestemming niet verleend, dan hebben de belanghebbende vennoten en verkrijgers het recht de afkoop van de delen te vragen tegen de prijs en onder de voorwaarden, die, behoudens minnelijke schikking, zullen worden vastgesteld mits de waarde van de aandelen te bepalen door één of meerdere experten, aan te duiden door de partijen en bij gebrek aan akkoord tussen hen, door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van het rechtsgebied van de maatschappelijke zetel.

Voor de afkoop geldt dezelfde volgorde van voorkeur als voor de intekening bij kapitaalverhoging«

De vastgestelde afkoopprijs zal contant moeten betaald worden, behoudens andere overeenkomst.

De in dit geval verkregen aandelen kunnen niet worden overgedragen vex5r de prijs volledig betaald is.

Indien de aandelen niet afgekocht zijn door de overige vennoten en/of toegelaten derden binnen de drie maanden na de definitieve bepaling van prijs en voorwaarden, hebben de overdragers, of, in geval van overlijden van een vennoot zijn erfgenamen of legatarissen, het recht om de ontbinding van de vennootschap te vorderen; dit recht vervalt indien het niet is uitgeoefend binnen de veertig dagen na het verstrijken van de termijn van drie maanden.

Artikel 11. - Register van aandelen.

Een register van aandelen wordt in de zetel van de vennootschap gehouden, Het bevat

10 nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsmede het aantal van de hem toebehorende aandelen;

20 de gedane stortingen;

30 de overdrachten en overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder de levenden, en door de zaakvoerder en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

Overdrachten en overgangen gelden slechts ten aanzien van de vennootschap en van derden vanaf de datum van hun inschrijeving in dit register,

Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhanedigd.

De houders Van aandelen kunnen inzage nemen van het register dat op hun effecten betrekking heeft. Elke belanghebebende derde kan inzage nemen van het register van aandelen.

Artikel 12. - Verbod tot verzegeling - verdeling.

De erfgenamen, rechthebbenden en schuldeisers van een vennoot, mogen onder geen voorwendsel de zegels doen leggen op het bezit van de vennootschap of inventaris eisen, noch er de verdeling of de verkoop van vorderen.

Om hun rechten te doen gelden zullen zij zich moeten houden aan de jaarlijkse inventarissen van de vennootschap.

Artikel 13. - Vereniging van alle aandelen in één hand.

De vereniging van elle aandelen in één hand heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. De enige vennoot, natuurlijke persoon, blijft slechts aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten berope van zijn inbreng.

Een natuurlijke persoon kan de enige vennoot zijn en blijft beperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap. Hij kan de enige vennoot zijn van meerdere Besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid. Hij verliest evenwel het voordeel van de beperkte aansprakelijkheid voor de tweede en iedere volgende Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, behalve wanneer de aandelen in zulke vennootschap wegens overlijden aan hem zijn overgegaan.

Indien de vennootschap eenhoofdig geworden is en de enige vennoot een rechtspersoon is, en indien binnen het jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of de vennoot-'schap niet is ontbonden, wordt die enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor aile verbintenis-'sen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding.

Artikel 14. - Bestuur.

Het bestuur der vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer deelhebbende of niet-deelhebbende zaakvoerders, aangesteld door de algemene vergadering

De algemene vergadering bepaalt de duur van hun mandaat; zij kan het mandaat ook herroepen en hernteuwen.

Bij de oprichting van de vennootschap werd tot statutair zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap: de heer Guido Frans Harem ans, voormeld.

Het mandaat van een statutair zaakvoerder kan, anders dan om ernstige redenen, slechts herroepen worden door eenparig besluit van de vennoten, hemzelf inbegreepen indien hij op dat ogenblik vennoot is.

Het overlijden, ontslag, afzetting, onbekwaam-verklaring, faillisesement of kennelijk onvermogen van een zaakvoerder, brengt van rechtswege het einde van zijn ambt mede, maar heeft niet de ontbinding van de vennootschap tot gevolg; in dat geval worden door de algemene vergadering het aantal zaakvoerders opnieuw vastgeesteld, de nodige benoemingen gedaan en de duur van hun mandaat bepaald.

Niettegenstaande het bestaan van statutaire zaakvoereder(s), kan de algemene vergadering steeds overgaan tot de benoeming van zoveel niet-statutaire zaakvoerders als zij goedvindt

Artikel 15,- Bevoegdheden van de zaakvoerder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen handelend alle handelingen te verrichten, die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, behoudens die, welke de Wet aan de algemene vergadering voorbe-ihoudt.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte.

De zaakvoerders mogen zich onder hun persoonlijke veranhwoordelijkheid laten helpen of vertegenwoordigen in hun betrekkingen met derden, door mandatarissen en afgevaardigden. Dit mandaat of deze afvaardiging moet speciaal en van tijdelijke aard wezen.

Tegenstrijdigheid van belangen

Belangenconflicten tussen de vennootschap en een zaakvoerder zullen geregeld worden overeenkomstig de wet.

Artikel 16. - Bezoldiging van de zaakvoerder.

Het mandaat van de zaakvoerder(s) is niet bezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist. Artikel 17. - Controle.

In de gevallen door de wet of de algemene vergadering vereist, zal de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, opgedragen worden aan één of meer commissarissen, die benoemd worden door de algemene vergade-'ring van aandeelhouders onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.,

De algemene vergadering bepaalt het aantal commissarissen en stelt hun bezoldiging vast

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft ieder vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant.

Artikel 18. - Algemene vergadering,

De regelmatig samengestelde algemene vergadering beraad-.slaagt en beslist over alle zaken die de vennootschap aanbelamgen., Haar besluiten gelden ook voor de vennoten die niet of tegenstemden,

De oproeping tot de algemene vergadering wordt ten minste vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, (le obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerders. Deze oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

Samen met de aproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de ven-noten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken die hen krachtens de wet ter beschikking moeten warden gesteld. Een afschrift van deze stukken wordt ook verzonden aan de andere opgeroepen personen die erom ver-zoeken.

Een algemene vergadering waarop alle op te roepen personen aanwezig of vertegenwoordigd zijn, kan eveneens geldig beslissen zo al deze personen hun akkoord betuigen met het gebrek aan oproeping en met de agenda. Dit akkoord kan blijken uit een door alle betrokkenen (vennoten, zaakvoerders en in voorkomend geval andere op te roepen personen) genomen beslissing.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Ieder jaar wordt een algemene vergadering van de vennoten gehouden op de derde donderdag van de maand juni om twintig uur, in de maatschappe-ilijke zetel, tenzij de oproepingsberichten een andere plaats aanduiden, Is deze dag een wettelijke feestdag, dan heeft de vergade-iring op de eerstvolgen-ide werkdag plaats, op hetzelfde uur.

De zaakvoerder(s) of de commissaris(sen), zo er zijn, kunnen de algemene vergadering bijeenroepen. Zij moeten die bijeenroepen wanneer vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen en tevens telkens het belang van de vennootschap het eist.

Zo de vennootschap nog slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die de algemene vergadering zijn toegekend en worden zijn besluiten vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden, zoals voorzien in de wet.

Schriftelijke besluitvorming wordt toegelaten; uitnodiging hiertoe kan per brief, mail, fax of eender welke andere technische mogelijkheid.

Artikel 19. - Vertegenwoordiging van een vennoot.

Elke vennoot mag zich doen vertegenwoordigen op de algemene vergadering door een lasthebber, die zelf vennoot is.

Artikel 20. - Maatschappelijk jaar.

Het maatschappelijk jaar loopt gelijk met het burgerlijk jaar.

Artikel 21. - Inventaris en jaarrekening.

Na de afsluiting van het boekjaar zullen de zaakvoerlders de inventaris en de jaarrekening opmaken.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting, en vomit een geheel. Zij moet binnen zes maanden na de afsluitingsdatum van het boekjaar ter goedkeuring worden voorgelegd aan de algemene vergadering. De jaarrekening moet door toedoen van de zaakvoerders worden neergelegd bij de Nationale Bank van België. Deze neerlegging geschiedt binnen dertig dagen nadat de jaarrekening is goedgekeurd en ten laatste zeven maanden na de datum van afsluiting van het boekjaar.

Artikel 22. Winstverdeling.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de maabschappefijke lasten, vormt de netto-winst van de vennootschap. Op deze winst wordt genomen ;' vijf ten honderd voor de wettelijke reserve tot deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

.....

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeenderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar artikel 320 Wetboek van Vennootschappen,

Artikel 23. - Ontbinding,

De vennootschap wordt niet ontbonden door faillissement, staat van onvermogen of dood van een der vennoten.

De algemene vergadering beslist over de ontbinding op de wijze zoals het door de wet is voorzien,

Zo het netto-actief tengevolge van geleden verliezen nog slechts minder dan de helft bedraagt van het maatschappelijk kapitaal, zijn de zaakvoerders verplicht een algemene vergadering bijeen te roepen om over de ontbinding van de vennoot-schap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen te beraadslagen overeenkomstig artikel 332 Wetboek van Vennoot-schappen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal is geslonken, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door één/vierde van de ter vergadering uitgebrachte stemm en,

Zo het netto-actief nog slechts een waarde van minder dan zesduizend tweehonderd euro vertegenwoordigt, kan ieder belangheb-'bende de ontbinding van de vennoot-schap voor de rechtbank vorderen, overeenkomstig artikel 333 Wetboek van Vennootschap-ipen

De zaakvoerders kunnen aansprakelijk gesteld worden voor schade geleden door derden, zo de algemene vergadering niet bijeengeroepen wordt overeenkomstig artikel 332 Wetboek van Vennoot-schap-ipen.

Artikel 24.- Vereffening.

Ingeval er voorgesteld wordt de vennootschap te ontbln-iden, dienen de bepalingen in acht te worden genomen van artikel 181 Wetboek van Vennootschappen.

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik ook, wordt de vereffening verzorgd door één of meer vereffenaars, die worden benoemd door de algemene vergadering. Indien er meerdere vereffenaars worden benoemd, besluit de algemene vergadering of zij alleen, gezamenlijk, dan wel als college de ven-nootschap vertegenwoordigen. De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Een vereffenaar treedt pas in functie nadat zijn benoeming overeenkomstig de wet bevestigd is door de bevoegde rechtbank van koophandel.

De vereffenaars zijn bevoegd voor alle verrichtingen vermeld in de wet, met in-begrip van de verrichtingen waarvoor machtiging van de algemene vergadering is ver-eist.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na con-signatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief, in geld of in effecten, onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten. De goederen die nog in natura aanwezig zijn worden op de-zelfde wijze verdeeld.

Indien niet op aile aandelen in dezelfde mate is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de verdeling, het evenwicht herstellen door aile aandelen op volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door bijkomende stortingen te vragen ten laste van de aandelen waarop niet voldoende werd gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte aandelen.

Artikel 25. - Algemene bepalingen.

EENHOOFDIGE VENNOOTSCHAP

Zo de vennootschap slechts één vennoot telt, en zolang er geen tweede vennoot bijkomt, zal de vennootschap onderworpen zijn aan aile bepalingen van de éénhoofdige besloten vennoot-schap met beperkte aansprakelijkheid, die van dwingende aard zijn en afwijken van hetgeen in deze statuten is bedongen.

Zo de enige vennoot overlijdt en meerdere erfgenamen of legatarissen nalaat, worden tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen, de aan deze aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap, Hij die het vruchtgebruik erft van de aandelen van de enige vennoot oefent de eraan verbonden rechten uit, en dit bij afwijking van hetgeen gezegd wordt in artikel 6 van onderhavige statuten.

Dit alles behoudens andersluidende beslissing van de enige vennoot.

Artikel 26.

Voor alles waarin in huidige statuten niet zou zijn voorzien, zullen partijen zich gedragen overeenkomstig de wet.

Artikel 27. - Woonstkeuze.

Tot uitvoering dezer statuten kiest ieder vennoot die in het buitenland gedomicili-eerd is, elke zaakvoerder, directeur en vereffenaar, woonplaats op de maatschappelijke zetel, waar alle mededelingen en betekeningen hem geldig kunnen worden gedaan.

Achtste besluit z Machten aan de zaakvoerder.

De vergadering beslist om aan de zaakvoerder alle machten te verlenen om voormelde besluiten uit te voeren.Sofie Van Biervliet

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte -I- kopie van de akte en gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van LM B vermelden Flecto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

18/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 21.06.2012, NGL 13.07.2012 12296-0146-010
06/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 16.06.2011, NGL 30.08.2011 11488-0368-010
20/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 17.06.2010, NGL 14.07.2010 10303-0568-011
15/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 18.06.2009, NGL 09.07.2009 09394-0036-011
03/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 19.06.2008, NGL 27.06.2008 08320-0174-010
03/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 21.06.2007, NGL 26.06.2007 07297-0194-011
19/07/2006 : LE096873
21/06/2005 : LE096873
05/07/2004 : LE096873
18/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 18.06.2015, NGL 10.08.2015 15419-0463-010
07/07/2003 : LE096873
18/07/2002 : LE096873
01/07/2000 : LE096873
15/12/2015 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2014, GGK 18.06.2015, NGL 08.12.2015 15684-0123-011
02/09/2016 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2015, GGK 16.06.2016, NGL 29.08.2016 16504-0144-011

Coordonnées
HILEC

Adresse
SENATORLAAN 52 3201 LANGDORP

Code postal : 3201
Localité : Langdorp
Commune : AARSCHOT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande