HK BOUW & PROJECTONTWIKKELING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HK BOUW & PROJECTONTWIKKELING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 537.477.988

Publication

02/01/2014
ÿþa

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Haachtsebaan 181, 3140 Keerbergen

Onderwerp(en) akte : statutenwijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor Benjamin DEPUYDT, geassocieerd notaris te Hoegaarden, op 21 oktober 2013, neergelegd ter registratie, dat de buitengewone algemene vergadering bijeengekomen is van de aandeelhouders der besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HK CONSTRUCT", RPR Leuven BTW BE 0537.477.988, met zetel te 3140 Keerbergen, Haachtsebaan 181, opgericht bij akte verleden voor ondergetekende notaris op 13 augustus 2013, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van datum-nummer 2013-08-26/0132447, waarvan de statuten ongewijzigd zijn.

De vergadering nam met unanimiteit de beslissing tot wijziging van de benaming in "HK BOUW & PROJECTONTWIKKELING".

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL,

Benjamin DEPUYDT, notaris.

Bijlagen bij het Belgisch





Mod Word I /.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 1 9 BEC. 2013

DE GRIFFIER,

Griffie

i I

" 1400 96R

Ondernemingsnr : 0537.477.988

Benaming (voluit) : HK CONSTRUCT

(verkort) :

Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Gelijktijdig neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel: uitgifte en uittreksel akte, KBO-forrnulieren, lijst publicaties, gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/08/2013
ÿþ -7q."--77e1 Mod PDF 11.1

~~yt iÿl In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



11 '`i"-'1i-pm 21113

*13132447* ~~~14~n.K~'rl , 1 r

4-~ , 'r

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr " >q

Benaming (voluit): HK CONSTRUCT

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel :3140 Keerbergen, Haachtsebaan 181

(volledig adres)

Onderwerp akte: OPRICHTING

Tekst

Er blijkt uit een akte verleden voor Benjamin DEPUYDT, geassocieerd notaris te Hoegaarden, op 13 augustus 2013, neergelegd ter registratie, dat:

OPRICHTERS

Mevrouw COMMISSARIS Karina Joanna Antonia, geboren te Wilrijk op 7 oktober 1948, en de Heer VANROELEN h ilaire Emile Jules, geboren te Tienen op 1 november 1950, beiden wonende te 3140 Keerbergen, Haachtsebaan 181,

VORM - NAAM

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam "HK CONSTRUCT".

ZETEL

De vennootschap is gevestigd te 3140 Keerbergen, Haachtsebaan 181.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het Nederlandstalig gedeelte van het land, alsmede in Brussel, bij besluit van de zaakvoerder.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening en voor rekening van derden of door deelname, het uitvoeren en/of coördineren van algemene aannemingen, het bouwen en verbouwen, het onderhoud, de uitrusting, de inrichting, de versiering, de omvorming, de hernieuwing, de expertises en het reinigen en/of herstellen van alle zogenaamde onroerende goederen, parken en beplantingen, de studie en uitvoering van thermische en akoestische isolatie-werken, dit omvat ook aankoop, verkoop, verhuring en in het algemeen de handel van aile producten en materialen hiervoor noodzakelijk. Alle schattingen en arbitrages, van welke aard ook, op tegenspraak of niet, evenals aile verrichtingen die ze kunnen voorbereiden of die er kunnen uit voortvloeien en alle werken behorende tot het beroep van expert in onroerende goederen en vastgoedmakelaar.

Ze zal namelijk industriële, onroerende, boekhoudkundige, fiscale of andere schattingen mogen doen, alle regelingen uitvoeren van onheilen inzake brand, diefstal, verlies van winsten, schade door oorlogsfeiten of andere, zowel voor haar rekening als voor rekening van derden; ze verwezenlijken of ze uitvoeren onder welke vorm ook; handelen als technisch raadgever of inzake onroerende goederen. Alsook wordt voorzien de coördinatie van alle onderaannemingen, het aannemen en uitvoeren van alle metsel- en betonwerken, dakwerken, terrassen en patio's, timmerwerken, leveren, fabriceren en plaatsen van hout en metalen spanten, trappen, deuren, scheidingswanden en vloeren, alle dakbedekkingswerken, zowel met asfalt als met metalen als met niet-metalen materialen, vochtwerings- en beschermingswerken, zinkwerken, vloer- en faiencewerken, plafonnerings- en cementeringswerken, beglazingswerken, sanitaire installaties en onderhoudswerken, warmteinstallaties, koude installaties, installaties voor afstandsverwarming en speciale installaties en onderhoudswerken voor ontwikkelen, regenereren, recupereren van warmte en/of koude en/of elektriciteit, gevelreinigingswerken, leveren en/of plaatsen van rolluiken en zonneweringen, restauratiewerken van monumenten, geklasseerde en niet-geklasseerde gebouwen, slopen van gebouwen, alle werken van muur- en wandbekleding, vloerbedekkingen, parketwerken, alle elektriciteitswerken zowel huishoudelijk als binnenhuis als nijverheidsinstaIIaties, alle binnenhuisinrichtins-

26/08/2013

en bij het Belgisch Staa

Luik B - vervolg

en versieringswerken. Het ontwerpen en aanleggen van tuinen, parken en recreatieterreinen, zoals siertuinen, minigolf, tennisterreinen, speeltuinen, pretparken en wat dies meer. Het transporteren van alle vaste, vloeibare en gasvormige stoffen en producten, levensmiddelen, vlees, vis, fruit en andere landbouwproducten, bloemen, planten, brandstoffen, bouw- en installatiematerialen.

Het graven en/of nivelleren van gronden, terreinen, bouwplaatsen en waterlopen. Het draineren en/of bevloeien van gronden, terreinen, bouwplaatsen, akkers en sportvelden.

Het ontwerpen en oprichten van houten en/of metalen constructies zoals loodsen, bruggen, tanks, afrasteringen en sporthallen. Het ontwerpen en uitvoeren van alle smeed- en siervoorwerpen voor gebouwen, tuinen, planten en recreatieterreinen.

Voor alle inrichtingen, complexen en gebouwen, zowel industriële als residentiële, sport en amusement

inrichtingen, als hospitalen en ziekenhuizen zowel privé als in publieke sector,

a. uit te voeren in alle beroepssectoren, gespecialiseerd of niet, de verkoop, de verhuring en het ontlenen of aIIe werken in het kader der diensten die betrekking hebben op de techniek, het beheer, de bewaking, de bescherming, de veiligheid, het onderhoud, de hulpverlening;

b. te promoveren door investering, financiering of lening, alle installaties van materiaal en alle grondstoffen, producten, systemen, ideeën of brevetten, die betrekking hebben op de techniekers nodig voor hun werking en hun uitbating;

c, te waarborgen het materiaal, de grondstoffen en de gebruikte producten zowel als de installaties, die worden uitgebaat, beheerd of onderhouden, ontwerpen en maken van standen voor beurzen in binnen- en buitenland. De opsomming van de bedrijvigheid van de vennootschap is verhalend en houdt geen beperking in.

1 Alle diensten van vastgoedmakelaar, vastgoedbeheerder en expert-adviseur onroerende waarden leveren, I adviseren, beheren, het bemiddelen, het tussenkomen als makelaar en/of beheerder, adviseur of expert inzake aankoop, verkoop, beheer en waardebepaling van onroerende goederen en dit in de ruimste zin genomen. De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkeelijken.

Zij kan belangen nemen door inbreng, fusie, inschrijving of op gelijk welke andere wijze, in alle zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen met een identiek doel, gelijklopend of samenhangend met het hare en die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen, zich grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

De vennootschap kan in het kader hiervan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

KAPITAAL

Het geplaatste kapitaal der vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en is verdeeld in driehonderd gelijke aandelen, zonder vermelding van waarde, waarop volledig in geld ingeschreven werd en dat volledig volgestort werd bij deze oprichting op een rekening bij ING België, hetgeen ondergetekende notaris bevestigt.

BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder. De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

Voormelde Mevrouw COMMISSARIS Karina en voormelde Heer VANROELEN Hilaire werden benoemd tot onbezoldigde niet-statutaire zaakvoerders voor onbepaalde duur en zij hebben verklaard te aanvaarden. JAARVERGADERING

De jaarlijkse algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar gehouden op de derde vrijdag van de maand november om twintig uur in de maatschappelijke zetel of in elke andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, vermeld in het bericht van bijeenroeping.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

De eerste gewone algemene vergadering zal plaatsvinden in 20I4.

BOEKJAAR

Het maatschappelijk boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgende

Het eerste boekjaar begint op de datum waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt en zal

jaar.

Voor-

behouden

aan het

lilgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

17/11/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
HK BOUW & PROJECTONTWIKKELING

Adresse
HAACHTSEBAAN 181 3140 KEERBERGEN

Code postal : 3140
Localité : KEERBERGEN
Commune : KEERBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande