HOEBEEK-ROELANDS


Dénomination : HOEBEEK-ROELANDS
Forme juridique :
N° entreprise : 400.733.823

Publication

01/07/2014 : BL000001
23/07/2014
ÿþa

Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

neergelegd/ontvangen op

1 1 JULI 2014

ter griffie van de Nederlandstalige

rechtbank van l ti i ndel Brussel



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2014 - Annexes du Moniteur belge Ondernemingsnr : 0400733823

Benaming

(voluit) : HOEBEEK-ROELANDS

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : 1840 LONDERZEEL, MARKT 32 A101

(volledig adres)

Onderwerp akte : OMVORMING IN EEN COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP OP AANDELEN

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris An ROBBERECHTS, vennoot in de vennootschap 'Robberechts & Van Riet', met maatschappelijke zetel te 1840 Londerzeel, Molenstraat 87, op negen juli tweeduizend veertien.

BLIJKT DAT werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap 'HOEKEEK-ROELANDS', met maatschappelijke zetel te 1840 Londerzeel, Markt 32 A 101, ondememingsnummer 0400733823.

De buitengewone algemene vergadering heeft volgende besluiten met éénparigheid van stemmen genomen:

1. Eerste besluit

De toelichting van de raad van bestuur aangaande het voorstel tot omzetting van de naamloze

vennootschap in een commanditaire vennootschap op aandelen wordt aanhoord.

2. Tweede besluit

Aanhoord wordt vervolgens de staat van het actief en passief van de naamloze vennootschap, afgesloten

op dertig april tweeduizend veertien.

3. Derde besluit

Het verslag van de bedrijfsrevisor, de heer Geert Van Hemelryck, vertegenwoordiger van burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "A & F Bedrijfsrevisoren", te 9100 Sint-Niklaas, Plezantstraat 8 b, over de staat van activa en passiva, en in het bijzonder of daarin de toestand van de vennootschap op getrouwe en juiste wijze is weergegeven, wordt tenslotte aanhoord.

Het besluit van dit verslag luidt als volgt:

'6. Besluit

ln overeenstemming met de bepalingen van artikel 777 van het Wetboek van Vennoot-schappen hebben wij de staat van activa en passiva per 30 april 2014, opgesteld onder de verantwoordelijkheid van de Raad van Bestuur van de naamloze vennootschap "Hoebeek - Roelands", aan een controle onderworpen, dit met het oog op de omzetting van voornoemde vennootschapsvorm in een Commanditaire Vennootschap op aandelen.

Onze controles werden uitgevoerd conform de algemene controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren en de normen betreffende de controle bij het voorstel tot omzetting van een vennootschapsvorm.

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op ge-richt na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals uit de staat van activa en passiva per 30 april 2014 blijkt, heeft plaatsgehad. Wij kunnen op basis van onze werkzaamheden besluiten dat er geen overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

Bij onze werkzaamheden uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, blijkt dat de staat van activa en passiva, afgestoten per 30 april 2014 de vermogenstoestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft op die datum.

Opgemaakt te Sint-Niklaas op 12 juni 2014,

A & F Bedrijfsrevisoren burg. BVBA

vertegenwoordigd door

Geert Van Hemelryck, Bedrijfsrevisor

, 4. Vierde besluit

De vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen, zonder verandering van haar

rechtspersoonlijkheid, en de vorm van een commanditaire vennootschap op aandelen aan te nemen.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

'

millmgms

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en  vermeerderingen, en de commanditaire vennootschap op aandelen zal de boeken en de boekhouding die door de naamloze vennootschap werden gehouden, voortzetten.

De commanditaire ........nntschn.. ..p aandelen L...k.....J4 i...a .....J............:ngs.-..w..«..» 0400733823 .,.....-...-Jer

de vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel.

De omzetting geschiedt op basis van de staat van activa en passiva afgesloten per dertig april tweeduizend veertien.

Alle verrichtingen die sinds deze datum werden gedaan door de naamloze vennootschap worden verondersteld verricht te zijn voor de commanditaire vennootschap op aandelen, inzonderheid voor wat het opmaken van de maatschappelijke rekeningen betreft.

5. Vijfde besluit

Er wordt ontslag gegeven aan de actuele bestuurders en de gedelegeerde bestuurder, en er wordt hen

kwijting verleend voor de uitoefening van hun mandaat.

6. Zesde besluit

De vergadering beslist de heer Luc Hoebeek (nationaal nummer 47.09.24-453.71), voornoemd, te benoemen tot statutair zaakvoerder van de commanditaire vennootschap op aandelen, zoals hierna gemeld in de statuten.

Tot statutair zaakvoerder-opvolger wordt benoemd, mevrouw Godelieve Mosmans (nationaal nummer 54.08.23-170.39), voornoemd.

Deze zal van rechtswege de zaakvoerder opvolgen bij beëindiging van diens mandaat zoals bepaald in de statuten.

De heer Luc Hoebeek en mevrouw Godelieve Mosmans zijn hier beiden aanwezig en verklaren hun mandaat te aanvaarden.

7. Zevende besluit

Het uur waarop de jaarlijkse algemene vergadering dient gehouden te worden, wordt veranderd naar

achttien uur dertig in plaats van vijftien uur.

8. Achtste besluit

De nieuwe statuten van de commanditaire vennootschap op aandelen "HOEBEEK-ROELANDS' worden

tenslotte vastgesteld als volgt, overeenkomstig de hoger genomen beslissingen:

STATUTEN

1. De vennootschap heeft de rechtsvorm van een commanditaire vennootschap op aandelen. Zij draagt de benaming 'HOEBEEK-ROELANDS'.

2. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1840 Londerzeel, Markt 32 A101.

Hij kan overgebracht worden naar alle andere plaatsen in het Nederlands taalgebied of in het Brussels

Gewest door beslissing van de zaakvoerder.

De vennootschap mag in België of in het buitenland bijhuizen of agentschappen oprichten bij eenvoudige

beslissing van de zaakvoerder.

3. De vennootschap heeft tot doel:

- De handel in allerlei houtsoorten, gezaagd of niet, houtproducten, derivaten, vervangings- en nevenproducten van hout en houtprodukten en vezelplaten, bouwprodukten en materialen allerlei, evenals de zagerij en schaverij en het drenken van hout tot vernietiging van parasieten, alsmede alle nijverheidsverrichtingen, handelszaken en verhandelingen van onroerende of financiële aard, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij dit doel aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen.

- Het bezitten en beheren van een vermogen, bestaande uit onroerende goederen, alle zakelijke rechten daarop, onverdeelde rechten daarin, effecten, portefeuillewaarden, meubilair en alle roerende goederen, speciën, alle intellectuele en andere onlichamelijke rechten, alsmede deelnemingen en onverdeelde rechten in alle handels- en burgerlijke vennootschappen en verenigingen, met of zonder rechtspersoonlijkheid, in België of in het buitenland.

- Aan- en verkoop, huren, onderhuren, verhuren, bouwen, verbouwen, verpachten, ruilen van alle onroe-

rende goederen bestemd voor alle doeleinden, het optreden als bemiddelaar of makelaar voor dito projecten.

- Ontwikkelen van projecten in de toeristische en de immobiliënsector in binnen- en buitenland.

- Roerende lichamelijke en onlichamelijke goe-deren, daarin begrepen effecten en portefeuillewaarden, al dan niet ter beurze genoteerd, alsmede deelnemingen en onverdeelde rechten in handels- en burgerlijke vennootschappen of verenigingen verwerven, aankopen, invoeren, verkopen, verhandelen of ruilen, of op een andere wijze vervreemden.

- De vennootschap mag zich borg stellen en aval geven.

- De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of ander band van deelneming bestaat. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

- De handel in computers, andere hard- en software, met inbegrip van alle aanverwante activiteiten, waaronder computeradvies, realisatie en uitgeven van programma's; verwerken van gegevens ook voor derden; onderhoud en reparatie van computers, en elektronische apparatuur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het maatschappelijk doel mag worden uitgebreid of beperkt door middel van wijziging van de statuten overeenkomst de voorwaarden voorzien door artikel 559 van het wetboek van vennootschappen. Dit alles in de ruimste zin van het woord, zowel in het binnen- als in het buitenland.

4. De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Zij eindigt niet door het overlijden van de zaakvoerder.

5. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zeshonderdduizend euro (600.000,00 ¬ ), vertegenwoordigd door tweehonderd vijftig gelijke aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde.

6. De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere beherende vennoten die in de vennootschapsakte bij wijze van statutaire bepaling als zaakvoerder worden aangewezen.

Tot statutaire zaakvoerder wordt benoemd: de heer HOEBEEK Luc, voornoemd.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt,

Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De overige aandeelhouders zijn stille vennoten, die slechts hun inbreng verbinden.

Stille vennoten kunnen niet benoemd worden tot zaakvoerder.

De beherende vennoten die aandelen bezitten, kunnen alle rechten uitoefenen aan deze aandelen verbonden, zoals de aandeelhouders  stille vennoten.

De zaakvoerder is met de meest uitgebreide bevoegdheden bekleed om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap.

De zaakvoerder beschikt in de algemene vergadering over een vetorecht wat de handelingen betreft die de belangen van de vennootschap ten opzichte van derden betreffen of die de statuten wijzigen.

Hij is bevoegd om alle daden te stellen die niet uitdrukkelijk door de wet of door de statuten aan de algemene vergadering zijn voorbehouden,

De zaakvoerder beschikt over de maatschappelijke handtekening en hij mag er gebruik van maken en de vennootschap verbinden voor alle zaken behorende tot het doel, zoals bepaald in artikel 3 van deze statuten.

Het overlijden van de heer Luc Hoebeek, voornoemd, of nog zijn onbekwaamverklaring, ontslag, afzetting bij rechterlijke beslissing of vacature van zijn opdracht als zaakvoerder om welke reden ook (bv. fysieke of mentale onmogelijkheid om nog langer het mandaat van zaakvoerder waar te nemen), zal niet tot gevolg hebben dat de vennootschap wordt ontbonden, doch in deze gevallen zal hij van rechtswege als statutair zaakvoerder opgevolgd worden door zijn echtgenote, mevrouw MOSMANS Godelieve, voornoemd.

ln het geval mevrouw Mosmans Godelieve tijdens de uitoefening van haar mandaat overlijdt of gelijktijdig met de heer Luc Hoebeek zou overlijden of nog, in het geval mevrouw Godelieve Mosmans op het ogenblik van het overlijden van de heer Luc Hoebeek reeds vooroverleden zou zijn, zal de vennootschap niet worden ontbonden doch worden tot secundaire statutaire zaakvoerders benoemd: hun drie kinderen, met name HOEBEEK Tim, Silke en Marlies, die zullen beslissen met twee/derde meerderheid van stemmen, en die nu reeds hun mandaat aanvaarden.

In het geval de vennootschap bestuurd wordt door meer dan één zaakvoerder, zal het overlijden, de onbekwaamverklaring, de ontbinding, het ontslag, de afzetting bij rechterlijke beslissing of de vacature van de opdracht van zaakvoerder om welke reden ook, in hoofde van één onder hen, niet tot gevolg hebben dat de vennootschap wordt ontbonden doch zal de vennootschap voortgezet worden onder het bestuur van de overblijvende zaakvoerders.

Indien een zaakvoerder een rechtspersoon is, leidt de fusie, de omvorming of elke andere vorm van vennootschapsrechtelijke reorganisatie waarbij de rechtspersoonlijkheid van de zaakvoerder krachtens het toepasselijk recht voortgezet wordt, niet tot het ontslag of de vervanging van de zaakvoerder.

De benoeming van de zaakvoerder of de leden van het college van zaakvoerders en hun ambtsbeëindiging wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier ter griffie van de rechtbank van koophandel van een uittreksel uit het besluit en van een afschrift daarvan bestemd om in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt. Uit die stukken moet in ieder geval blijken of de personen die de vennootschap vertegenwoordigen, de vennootschap ieder afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college verbinden.

Het mandaat van de zaakvoerder wordt kosteloos uitgeoefend, voor zover niet anders beslist wordt door de algemene vergadering.

Indien de zaakvoerder voor een tegenstrijdigheid van belangen wordt geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis en de beslissing mag slechts worden genomen of de verrichting mag slechts worden gedaan voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

7. De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, zal ieder jaar worden gehouden op de laatste vrijdag van de maand april, om achttien uur dertig in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats aangewezen in de oproeping.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering volgende werkdag gehouden.

8. Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

27/06/2013 : BL000001
11/01/2013 : BL155712
21/06/2012 : BL155712
27/01/2012 : BL155712
14/06/2011 : BL155712
10/06/2010 : BL155712
15/06/2009 : BL155712
24/06/2008 : BL155712
22/06/2007 : BL155712
18/06/2007 : BL155712
12/07/2005 : BL155712
26/05/2004 : BL155712
22/04/2004 : BL155712
23/06/2003 : BL155712
24/05/2002 : BL155712
30/05/2000 : BL155712
01/06/1999 : BL155712
21/06/1996 : BL155712
29/09/1989 : BL155712
01/01/1986 : BL155712

Coordonnées
HOEBEEK-ROELANDS

Adresse
MARKT 32A, BUS 101 1840 LONDERZEEL

Code postal : 1840
Localité : LONDERZEEL
Commune : LONDERZEEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande