HOF TER BRUGGEN - LERNO L.V.

Divers


Dénomination : HOF TER BRUGGEN - LERNO L.V.
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 543.512.180

Publication

03/01/2014
ÿþMod word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BRUSSEL

920DEC. 2013

Griffie

A002689

Ondernemingsnr: 0 Ç 5/12,)

Benaming

(voluit) : HOF TER BRUGGEN - LERNO L.V.

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke landbouwvennootschap

Zetel : 1730 Asse (Mollern), Velm 59

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING

Uit een akte verleden voor Meester Koen De Puydt, geassocieerd notaris met standplaats te Asse, in datum:

van elf december tweeduizend dertien, blijkt het volgende:

VENNOTEN

1) De heer LERNO Luc Laurent Odile, geboren te Sint-Agatha-Berchem op 31 oktober 1956, echtgenoot, van mevrouw HOUBRECHTS Christine, hierna vernoemd, wonende te 1700 Dilbeek, Assestraat 111 (N N:56.10.31-235.81)

2) mevrouw HOUBRECHTS Christine Martine Annie Jeannine, geboren te Brussel op 22 september 1959, echtgenote van de heer LERNO Luc, hiervoor vernoemd, wonende te 1700 Dilbeek, Assestraat 111 (NN: 59.09.22-264.87)

Gehuwd onder het wettelijk stelsel der gemeenschap ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris André De Ryck, destijds te Asse op 28 juli 1980, gewijzigd met behoud van het stelsel, ingevolge akte verleden: voor notaris Pierre Moulin te Destelbergen op 21 juni 2004, tot op heden ongewijzigd gebleven.

3) De heer LERNO Pieter, geboren te Jette op 27 september 1983, ongehuwd en verklarende geen;

verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 1700 Dilbeek, Assestraat 111

(NN:83.09.27-325.89)

BENAMING

De vennootschap is een burgerlijke landbouwvennootschap. Haar naam luidt 'HOF TER BRUGGEN

LERNO Landbouwvennootschap' of afgekort "HOF TER BRUGGEN  LERNO L.V." Deze benaming zal altijd;

gevolgd worden door het woord «landbouwvennootschap » of door de afkorting « LV ».

ZETEL

De zetel van de vennootschap is bij de oprichting gevestigd te 1700 Dilbeek, Assestraat 111,

De zetel kan overgebracht worden naar elke andere plaats bij besluit van de algemene vergadering van de,

beherende vennoten en de stilte vennoten, die beraadslagen zoals voor de wijzigingen van de statuten.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening, als voor rekening van derden, of bij wijze van

deelneming:

het fokken van paarden, al dan niet opgeleerd;

- de aan- en verkoop en handel in de ruimst mogelijke zin, in alle mogelijke paarden;

- het stallen van paarden

- het trainen en opleren van paarden.

In het algemeen de exploitatie van een paardenfokkerij en paardenhouderij met alle bijhorende

nevenactiviteiten in de ruimst mogelijke zin te interpreteren

Deze exploitatie kan bij een eenvoudige beslissing van een beherend vennoot naar om het even welke plaats worden verlegd.

De landbouwvennootschap kan zich borg stellen of waarborgen verstrekken voor schulden aangegaan door een beherend vennoot in het kader van zijn beroepsactiviteit van landbouwer.

Deze exploitatie zal zich uitstrekken tot de door de vennoten ingebrachte goederen, tot alle goederen die de vennootschap of de beherende vennoten exploiteren in hun hoedanigheid van eigenaar of pachter, en in het algemeen tot elk goed waarop de vennootschap een recht zou hebben dat de exploitatie toelaat.

De vennootschap zal alle handelingen kunnen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel, mits zij haar kenmerkend burgerlijk karakter niet wijzigen.

DUUR

Op de laatste btz. van Luit( 8 vermelden Recto ulaan en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de persnto)rs(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Man) en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur, te rekenen vanaf de datum van de neerlegging

ter griffie van het uittreksel van onderhavige oprichtingsakte.

Zij kan worden ontbonden bij beslissing van de algemene vergadering van de beherende en de stilte

vennoten, die besluiten neemt zoals inzake statutenwijziging.

KAPITAAL,

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt zeshonderd éénentachig duizend honderd

vijftig euro (681.150,00¬ ). Het is verdeeld in achtenzestigduizend honderd en vijftien (68.115) aandelen, zonder

nominale waarde. Het maatschappelijk kapitaal is volledig volstort.

BESTUUR

Twee soorten vennoten maken van deze vennootschap deel:

1) de beherende vennoten, waarvan de identiteit in artikel 16 van deze statuten wordt vermeld: zij brengen hun arbeid in onder de voorwaarden die in het Wetboek van Vennootschappen bepaald zijn;

2) de stilte vennoten: zij hebben kapitaal inge-bracht, en hun naam werd geschreven in het register van de vennoten.

Het statuut van deze twee soorten vennoten wordt be-paald in het Wetboek van Vennootschappen en in de hierna volgende artikelen.

A. BEHERENDE VENNOTEN

De vennootschap wordt beheerd door één of meer beherende vennoten; de duur van hun functie is gelijk aan de duur van de vennootschap.

Zal als beherende vennoten optreden:

- de heer LERNO Pieter, hiervoor vermeld;

De hierboven opgenoemde persoon verbindt er zich toe de lichamelijke arbeid te verrichten die noodzakelijk is voor de exploitatie van het landbouwbedrijf; hij zal hiermede ten minste vijftig procent (50%) van zijn arbeidsinkomen verdienen en ten minste vijftig procent (50%) van zijn arbeidstijd aan de exploitatie besteden. Deze verbintenis, waarvoor hem geen aandelen wordt tcegekend, verleent hem het statuut van beherend vennoot.

De bloedverwanten in de rechte nederdalende lijn van de beherende vennoten en hun aanverwanten kunnen zonder goedkeuring beherend vennoot worden, mits zij volgende voorwaarden vervullen:

1) de voorwaarden gesteld in artikel 17 van deze statuten;

2) het diploma bezitten van een Landbouw of tuinbouwschool;

3) na het bekomen van het diploma, waarvan sprake sub 2), een werkelijke stage van vijf jaar gedaan hebben in een landbouw of tuinbouwbedrijf.

Bij ontslagneming door een beherend vennoot, moet hij zijn beslissing betekenen bij ter post aangetekend schrijven, gericht aan alle vennoten, ofwel haar laten vermelden in de notulen van de algemene vergadering. De opzeggingstermijn bedraagt twee jaar.

De vennootschap kan verzaken aan deze termijn door een besluit genomen met algemene stemmen van de andere beherende vennoten, en met de meerderheid van de stemmen van de stilte vennoten, die beraadslagen volgens de regelen vastgesteld in artikel 34 van deze statuten.

De uittredende beherende vennoot blijft stille vennoot indien hij aandelen bezit die het kapitaal vertegenwoordigen.

Een beherend vennoot kan slechts worden ontzet uit zijn functie wegens emstige redenen. Deze beslissing moet door de andere vennoten worden genomen met eerbiediging van de voorwaarden gesteld in het Wetboek van Vennootschappen (artikel 36 van deze statuten).

De beherende vennoot heeft de volledige bevoegdheid om de venncotschap te beheren. Hij kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor de vennootschap, behoudens die welke door de wet of de statuten aan de algemene vergadering worden voorbehouden.

Indien er meerdere beherende vennoten zijn, heeft ieder van hen de bevoegdheid om de vennootschap te beheren.

Evenwel zal de beherende vennoot voor alle transacties en rechtshandelingen waarvan de impact rechtstreeks of onrechtstreeks hoger is dan een waarde van vijftienduizend euro, evenals voor het vervreemden, hypothekeren of het vestigen van zakelijke rechten aangaande onroerende goederen steeds de voorafgaande schriftelijke toestemming moeten hebben van de algemene vergadering, die zal beslissen met een gewone meerderheid.

De beherende vennoten zijn afzonderlijk bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover derden en in rechte. Zij kunnen afzonderlijk optreden voor alle rechtshandelingen welke in hun totaliteit rechtstreeks of onrechtstreeks een financiële impact van vijftienduizend euro niet overtreffen. Evenwel zal een beherende vennoot slechts de vennootschap kunnen vertegenwoordigen voor alle transacties en rechtshandelingen waarvan de impact rechtstreeks of onrechtstreeks hoger Is dan een waarde van vijftienduizend euro, evenals voor het vervreemden, hypothekeren of het vestigen van zakelijke rechten aangaande onroerende goederen, na het bekomen van een voorafgaande schriftelijke toestemming van de algemene vergadering, die zal beslissen met een gewone meerderheid.

De beherende venncten staan onbeperkt in voor alle verbintenissen van de vennootschap,

Behalve het aandeel dat hem gebeurlijk zal worden toegekend bij de verdeling van de bedrijfsresultaten overeenkomstig artikel 38 van deze statuten, en ongeacht de aard en de omvang van deze resultaten, ontvangt elke beherende vennoot voor zijn gepresteerde arbeid, een bruto beloning welke ieder jaar zal worden bepaald door de algemene vergadering van de stille vennoten, en ten minste op basis van het minimumloon voor geschoolde arbeiders uit dezelfde sector.

F

~ . .

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ongeacht de aard en de omvang van de bedrijfsresultaten, en los van de beloning die hem wordt toegekend voor zijn arbeid overeenkomstig artikel 24 van deze statuten, heeft de beherende vennoot, die pachter is van landbouweigendommen die door de vennootschap worden uitgebaat, recht op de terugbetaling van de door hem betaalde pachtprijzen.

Deze bedragen worden geboekt als algemene kosten van de vennootschap.

B. STILLE VENNOTEN

De stille vennoten hebben het recht tweemaal in het jaar in de zetel van de vennootschap inzage te nemen van haar boeken en bescheiden.

Gelijktijdig, tweemaal in het jaar, mogen zij schriftelijk vragen stellen omtrent het beheer. De beherende vennoten moeten hierop binnen de termijn van veertien dagen schriftelijk antwoorden. Indien de vraag met de post wordt verstuurd, gaat de termijn in op de datum van verzending, waarbij de poststempel bewijskracht heeft. Elke dag vertraging brengt een boete van vijfentwintig euro (¬ 25,00) met zich ten laste van de beherende vennoten.

Dit recht wordt in het midden en aan het einde van het boekjaar uitgeoefend.

De stille vennoten kunnen zich laten bijstaan door een deskundige; deze kan niet tussenkomen zonder de toestemming door de beherende vennoten, die het recht hebben hem te wraken. in dat geval wordt de deskundige, op verzoek van de stille vennoten, aangewezen door de voorzitter van de rechtbank.

De beherende vennoten bezorgen elke stille vennoot ten minste vijftien dagen vaar de vergadering een schriftelijk verslag over de bedrijfsresultaten. Dat verslag moet voldoende gegevens bevatten om aan de stille vennoten een inzicht te verschaffen in de financiële toestand van het bedrijf en in de bedrijfsresultaten.

Onverminderd het inzagerecht, bepaald in het eerste en het tweede lid van dit artikel, kan elke stille vennoot aan de beherende vennoten nadere inlichtingen vragen betreffende dit verslag.

De stille vennoten zijn alleen verbonden tot beloop van hun inbreng.

Nochtans zijn ze onbeperkt aansprakelijk:

- indien zij gelijktijdig beherend vennoot en stille vennoot zijn;

bij rechtstreekse of onrechtstreekse daden van inmenging in het beheer van de vennootschap, voor de verbintenissen waaraan ze hebben deelgenomen.

De stille vennoten kunnen door derden gedwongen worden de hen uitgekeerde intresten en dividenden terug te betalen indien deze niet genomen zijn uit de werkelijke winst van de vennootschap. Is er in dat geval bedrog, kwade trouw of grove nalatigheid van de beherende vennoten, dan hebben de stille vennoten een verhaal tegen hen voor hetgeen zij hebben moeten teruggeven.

De stille vennoten worden voor hun inbreng vergoed overeenkomstig de bepalingen van artikel 38 van deze statuten, dat de verdeling van de bedrijfsresultaten regelt.

JAARVERGADERING

Overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen worden de bijeenroepingen van de algemene vergaderingen verricht door de beherende vennoten, op eigen initiatief of op verzoek van enige andere vennoot. De oproepingsbrieven worden ten minste vijftien dagen vaar de vergadering aan alle vennoten toegestuurd.

De oproepingsbrieven moeten datum, plaats, uur en agenda van de vergadering bevatten. Zij wordt in beginsel gehouden in de zetel van de vennootschap; ze mag evenwel worden bijeengeroepen in om het even welke andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de zetel van de vennootschap gevestigd is.

Indien de beherende vennoten, nadat zij bij een ter post aangetekende brief in gebreke werden gesteld, nalaten de algemene vergadering bijeen te roepen, kan dit door een stille vennoot worden gedaan.

Elke stille vennoot kan zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een andere stille vennoot, door zijn echtgenoot of door een bloedverwant in de neerdalende of in de opgaande lijn, met uitsluiting van elke andere lasthebber.

Indien er meerdere beherende vennoten zijn, kan elk van hen zich laten vertegenwoordigen door een andere beherende vennoot.

Een lasthebber mag slechts één vennoot vertegenwoordigen. De lastgeving moet geschreven zijn en bij de notulen worden gevoegd.

Elke algemene vergadering wordt voorgezeten door de oudste in leeftijd van de aanwezige beherende vennoten. Indien er geen beherende vennoten aanwezig zijn, wordt de vergadering voorgezeten door de oudste in leeftijd van de stille vennoten.

Onverminderd de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen, beraadslaagt de vergadering zoals gebruikelijk bij vergaderingen met beslissingsbevoegdheid.

Elke beraadslaging van de algemene vergadering wordt in de notulen vermeld met aanduiding van:

- de naam, voornamen en woonplaats van de aanwezige of vertegenwoordigde vennoten; in dit laatste geval wordt ook de identiteit van de lasthebber vermeld;

- het getal aandelen dat elk van hen bezit;

- de volmachten, stukken en verslagen die aan de vennoten worden voorgelegd;

- de tekst van de besluiten die in stemming worden gebracht, de vereiste meerderheden en de uitslag van de stemmingen;

- de datum en de plaats van de vergadering;

- de vermelding van de leden van het bureau.

De notulen worden door alle aanwezige vennoten of hun lasthebber ondertekend. Ze worden bijgehouden door diegene die de vergadering voorzit die ze opneemt in het register dat met het oog hierop in de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Afschriften of uittreksels kunnen op vraag van elke vennoot worden afgeleverd door een beherend vennoot die ze ondertekent.

B. ALGEMENE VERGADERING VAN DE STILLE VENNOTEN

De algemene vergadering van de stille vennoten wordt ieder jaar gehouden op de derde vrijdag van de maand juni om zestien uur. Indien die dag een zaterdag of een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering uitgesteld tot de eerstvolgende werkdag,

Daarenboven kan op elk ogenblik een algemene vergadering van de stille vennoten worden bijeengeroepen wanneer dit noodzakelijk wordt geacht.

Overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, is een besluit van de algemene vergadering van de stille vennoten vereist met betrekking tot:

1) het geven van kwijting aan de beherende vennoten van hun beheer, of besluiten tot het instellen van een op aansprakelijkheid berustende vordering;

2) het uitwerken van de verdeling van de bedrijfsresultaten;

3) het bepalen van de beloning van de beherende vennoten.

De algemene vergadering van de stille vennoten neemt haar besluiten met de meerderheid van de stemmen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Indien zij geen aandelen bezitten, hebben de beherende vennoten het recht de vergadering bij te wonen niet raadgevende stem. Indien zij wel aandelen hebben, nemen zij aan de stemming deel volgens het aantal kapitaalsaandelen dat zij bezitten.

De besluiten over de handelingen opgesomd onder artikel 33 van de statuten moeten genomen worden uiterlijk zes maanden na het einde van elk boekjaar.

C. ALGEMENE VERGADERING VAN DE BEHERENDE EN DE STILLE VENNOTEN

Een besluit van de algemene vergadering van de beherende vennoten en de stille vennoten is vereist met

betrekking tot:

1) het wijzigen van de statuten;

2) het ontslaan van een beherend vennoot;

3) de vrijwillige ontbinding van de vennoot-schap.

De besluiten door de algemene vergadering van de bene-rende vennoten en van de stille vennoten, worden

genomen met eenparigheid van de stemmen van de beherende vennoten en met een meerderheid van drie

vierde van de stemmen van de stille vennoten.

Elke vennoot beschikt over één stem.

Wanneer de besluiten een wijziging van de oprichtingsakte met zich brengen, moeten zij worden

bekendgemaakt.

BOEKJAAR

Het boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

De verdeling van de bedrijfsresultaten geschiedt als volgt:

1) bij voorrang wordt de beloning van de beherende vennoten aangerekend, zoals bepaald in artikel 24 van deze statuten;

2) met goedkeuring van de beherende vennoten, kan de algemene vergadering van de stille vennoten vervolgens besluiten om het batig saldo geheel of gedeeltelijk te reserveren;

3) ingeval het batig saldo niet geheel wordt gereserveerd overeenkomstig het voorgaand lid, kan de algemene vergadering een dividend toebedelen aan de stille vennoten, berekend op zijn hoogst tegen de wettelijke rentevoet op het gestorte kapitaal.

4) de rest wordt in voorkomend geval aan de beherende vennoten ter vergoeding van hun arbeid en aan de aandelen toebedeeld in de volgens de aandelenverhouding.

ONTBINDING  VEREFFENING

De vennootschap wordt niet ontbonden door ontzetting, faillissement, kennelijk onvermogen of overlijden van één der vennoten.

Indien in de loop van haar bestaan de vennootschap nog slechts één enkele vennoot telt, zal zij blijven bestaan als rechtspersoon zolang niet tot haar ontbinding is besloten.

Indien de overblijvende vennoot een stille vennoot is, moet hij een beherend vennoot aanstellen volgens de regels die gelden voor een statutenwijziging.

indien er door overlijden, ontslag of verhindering van de beherende vennoten, nog alleen stilte vennoten van de vennootschap deel uitmaken, kunnen deze laatsten iemand onder hen of een derde aanduiden om de dringende handelingen van dagelijks bestuur van de vennootschap te verrichten; de verantwoordelijkheid van deze voorlopige beheerder is dezelfde als voor een lasthebber. De stille vennoten moeten dan binnen de maand een nieuwe beherende vennoot aanduiden volgens de regels die gelden voor een statutenwijziging.

Indien de stille vennoten het niet eens worden, zal op verzoek van een van hen een voorlopige beheerder door de voorzitter van de rechtbank worden aangeduid.

Behoudens tegenstrijdige beslissing door de algemene vergadering van de beherende vennoten en de stille vennoten die beraadslagen volgens de regels van artikel 36 van deze statuten, zullen de beherende vennoten op het ogenblik van de vereffening, van rechtswege de vereffenaars zijn van de vennootschap.

Zelfde vergadering zal de wijze van vereffening en de machten van de vereffenaars bepalen,

De vergadering mag op ieder ogenblik één of verscheidene vereffenaars benoemen of afzetten.

De benoeming van de vereffenaars en hun machten zuilen worden bekendgemaakt,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vanaf de ontbinding van de vennootschap, zal op elk stuk dat van haar uitgaat de uitdrukking

"vennootschap in vereffening" voorkomen, zo nodig op straffe van schadevergoeding.

INBRENG EN KAPITAALVORMING

A. INBRENG IN GELD

- Door mevrouw HOUBRECHTS Christine, voornoemde comparante sub 2., wordt alhier inbreng in speciën gedaan in het vermogen van de vennootschap ten belope van vijfduizend honderd vijftig euro (5.150,00+), welke gelden voor het verlijden van de akte gedeponeerd werden op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap 'HOF TER BRUGGEN - LERNO L.V' bij de bank 'CRELAN' te Brussel op rekeningnummer BE89

1030 3173 0485. Een bewijs van die deponering, de dato 17 oktober 2013, wordt in het dossier van de

notaris bewaard.

- Door de heer LERNO Pieter, voomoemde comparant sub 3, wordt alhier inbreng in speciën gedaan in het vermogen van de vennootschap ten belope van duizend euro (1.000,000, welke gelden voor het verlijden van de akte gedeponeerd werden op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap 'HOF TER BRUGGEN - LERNO L.V bij 'CRELAN' te Brussel op rekeningnummer 9E89 1030 3173 0485. Een bewijs van die deponering, de dato 17 oktober 2013, wordt in het dossier van de notaris bewaard.

B. INBRENG IN NATURA

De echtgenoten Lerno-Houbrechts, comparanten sub 1 en 2, hebben met het oog op de hierna beschreven inbreng in natura op 17 oktober 2013, een bijzonder verslag opgemaakt omtrent de voorgenomen inbreng in natura, zoals voorzien in artikel 444 van het Wetboek van Vennootschappen. Een origineel van dit verslag wordt alhier aan onderhavige akte gehecht.

De oprichters sub 1 en 2, voornoemd, verklaren vervolgens en eveneens met ingang vanaf 15 augustus 2013, de hiernavolgende onroerende goederen in de vennootschap in te brengen

A.1. GEMEENTE DILBEEK  3de afdeling -- Voorheen Sint-Ulriks-Kapelle  Gemeentenummer: 23079  Artikelnummer: 02805

Een perceel grond met opgerichte gebouwen, gekadas-treerd volgens recente kadastrale legger sectie A, als deel van nummer 411K, en deel van nummer 40/H groot bij restant (na aftrok van een perceel groot twee are negenenvijftig centiare zes decimiliare, waarvan één are negenendertig centiare te nemen uit het perceel 411K en één are twintig centiare zestig decimiliare te nemen uit het perceel 40/H) een hectare een are zes centiare veertig decimiliare (101 a 06 ce 40 dma)

Plan van meting

Het gedeelte groot twee are negenenvijftig are zestig decimiliare met opgerichte hoeve dat alhier niet ingebracht wordt en dat uit de kadastrale percelen 411k en 401H wordt uitgehaald, werd gemeten en staat afgebeeld op een metingsplan opgesteld door landmeterskantoor BVBA Codrdinatenbureau Damez te 8700 Tielt op een metingsplan opgemaakt op 16 augustus 2013, welk plan wet tussen de partijen zal uitmaken en welk plan alhier zal worden aangehecht om samen ermee te worden geregistreerd en overge-schreven.

2. GEMEENTE ASSE  2de afdeling  Voorheen Asse  Gemeentenummer: 23322  Artikelnummer: 14534

Een perceel weiland, ter plaatse genaamd 'Meysmans-veld', gekadastreerd volgens titel en recente kadastrale legger sectie D, nummer 286/B, met een oppervlakte volgens titel van twaalf aren zestig centiaren (12 a 60ca)

3. GEMEENTE DILBEEK  3de afdeling  Voorheen Sint-Ulriks-Kapelle  Gemeentenummer: 23079  Artikelnummer: 02805

Percelen landbouwgrond en bosgrond, ter plaatse ge-naamd "Bruggeveld", gekadastreerd volgens titel onder een grotere oppervlakte sectie A, nummers 42/D, 38/A, 421E (of deel der twee laatste nummers) en deel van nummers 39/A en 42/H met een oppervlakte van ongeveer twee hectaren vijfenvijftig centiaren (2ha55ca), deel van nummer 43 met een oppervlakte van negenendertig aren zes centiaren (39a06ca) en deel van nummers 36 en 37 met een oppervlakte van dertig aren zesentwintig centiaren (30a26ca), en gekadastreerd volgens recente kadastrale legger sectie A, nummer 38/D met een oppervlakte van éénen negentig aren zes centiaren (91a06ca), nummer 39/B met een oppervlakte van drieëntwintig aren tien centiaren (23alOca), nummer 39/C met een oppervlakte van negen aren zestig centiaren (9a6Oca), nummer 42/P met een oppervlakte van één hectare éénentwintig aren drieëndnegentig centiaren (1ha21a93ca)

4. GEMEENTE DILBEEK  3de afdeling  Voorheen Sint-Ulriks-Kapelle -- Gemeentenummer: 23079  Artikelnum mer: 02805

Een perceel land, ter plaatste genaamd "Bruggeveld", gekadastreerd volgens titel en recente kadastrale legger sectie A, nummer 44/B, met een oppervlakte volgens titel en recente kadastrale legger van één hectare negenenzestig aren zevenennegentig centiaren (1 ha69a97ca)

5. GEMEENTE DILBEEK  3de afdeling  Voorheen Sint-Ulriks-Kapelle  Gemeentenummer. 23079  Artikelnummer: 02805

Een perceel land, ter plaatste genaamd "Bruggeveld", gekadastreerd volgens titel en recente kadastrale legger sectie A, nummer 43/D, met een oppervlakte volgens titel en recente kadastrale legger van drieënveertig aren twintig centiaren (43 a 20 ce)

SPLITSING

Bij brief van 9 september 2013 heeft ondergetekende notaris aan de gemeente Dilbeek het plan van de verdeling aangaande de kadastrale percelen 411k en 40 H te Dilbeek betekend. De gemeente Dilbeek heeft verzuimd om binnen de wettelijk voorziene termijn te antwoorden en bijgevolg geen opmerkingen aangaande de voorgenomen splitsing der percelen geformuleerd.

OORSPRONG VAN EIGENDOM

Voorschreven onroerende goederen behoren tee aan de heer Lerno Luc Laurent en zijn echtgenote, mevrouw Houbrechts Christine Martine, comparanten sub 1 en 2, om hen toegewezen geweest te zijn

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

ingevolge proces-verbaal verleden voor notaris Jean-Jacques Boel, te Asse, en notaris Verhasselt Luc, destijds te Wemmel, op 4 mei 2006, ten verzoeke van 1) de heer Van Droogenbroeck Paul Louis; 2) mevrouw Van Droogenbroeck Betsy Josephine Louisa; 3) mevrouw De Smedt Els Roger Julia; 4) de heer De Smedt Jan Emiel Madeleine; 5) mevrouw Vander Elst Yvonne Pierrette; 6) mevrouw Van Droogenbroeck Kristel Louisa Emiel: 7) de heer Van Droogenbroeck Wim Alex Jules: 8) mevrouw Van Droogenbroeck Adeline Jeanne; 9) de heer Van Droogenbroeck Arthur Louis; 10) mevrouw Van Droogebroeck Julia Constantia; 11) de heer Van Droogenbroeck Louis Aloys Joseph; 12) mevrouw D'Haese Godelieve Magda Zoë; 13) de heer Van Droogenbroeck Hans Louis Marguerite en 14) de heer Van Droogenbroeck Johan Maria, overgeschreven op

het zevende hypotheekkantoor te Brussel op 22 juni nadien onder nummer 06249.

HYPOTHECAIRE TOESTAND.

De hiervoor beschreven onroerende goederen worden in de vennootschap ingebracht voor vrij, zuiver en onbelast van alle voorrechten, hypotheken en belemme-iringen hoegenaamd, met uitzondering evenwel van de hypothecaire inschrijving genomen op 17 augustus 2006 onder nummer 07997 genomen krachtens een akte verleden voor notaris Jean-Jacques Boel te Asse op 27 juli 2006 in voordeel. van de Fortis Bank lastens de echtgenoten Lemo-Houbrechts, comparanten sub 1 en 2, voor een bedrag in hoofdsom van vijftigduizend euro en drieduizend honderdvijfenvijftig euro aan aanhorigheden.

Op verzoek van ondergetekende notaris heeft voormelde Fortis Bank bij brief van 29 oktober 2013 verklaard akkoord te gaan met onderhavige inbreng, evenwel met dien verstande dat deze verrichting niet tegenstelbaar is aan gezegde bank en dat zij alle rechten behouden als hypothecaire schuldeiser op de volte eigendom van de alhier ingebrachte onroerende goederen.

Comparanten in dezer erkennen, zo voor zichzelf, ais voor de bij deze akte opgerichte vennootschap voldoende ingelicht te door de werkende notaris omtrent de draagwijdte en de gevolgen van deze opmerking vanwege Fortis en zij erkennen te weten dat ondanks de inbreng van de goederen in het vermogen van de vennootschap, deze goederen onverminderd gehypothkeerd blijven in voordeel van BNP Parisbas Fortis Bank, voor de bedragen en onder de voorwaarden zoals deze inschrijving tot op heden heeft bestaan jegens de echtgenoten Lemo-Houbrechts. Jegens de vennootschap, verklaren de echtgenoten Lemo-Houbrechts dat zij haar zullen vrijwaren voor elke betaling welke Fortis van haar zou vorderen,

WAARDERING VAN DE GOEDEREN

De waarde van voormelde goederen wordt vastgesteld op een totale NETTO inbrengwaarde van zeshonderd vijfenzeventig duizend euro (675.000,001).

VERGOEDING VOOR DE INBRENGEN

1.. Als vergoeding voor de inbreng in geld, gedaan door mevrouw HOUBRECHTS Christine, voormeld, ten belope van vijfduizend honderd vijftig euro (5.150,00¬ ), wordt haar toebeeld: vijfhonderd en vijftien (515) aandelen.

2. Als vergoeding voor de inbreng in geld, gedaan door de heer LERNO Pieter, voormeld, ten belope van duizend euro (1.000,00¬ ), wordt hem toebeeld: honderd (100) aandelen.

3. Als vergoeding voor voormelde inbreng in natura, gedaan door de echtgenoten LERNO-HOUBBRECHTS, ten telope van zeshonderd vijfenzeventig duizend euro (675.000,00¬ ) worden hen zevenenzestigduizend vijfhonderd (67.500) aandelen toebedeeld:

Totaal : achtenzestigduizend honderd en vijftien (68.115) aandelen, vertegenwoordigende de totaliteit van het kapitaal, zijnde zeshonderd éénentachtig duizend honderd vijftig euro (681,150,00¬ )

OVERGANGSBEPALINGEN EN BESLISSINGEN VAN DE OPRICHTERS.

Nadat de statuten van voormelde vennootschap aldus zijn vastgesteld, beslissen de oprichters nog hetgeen volgt:

1. Afsluiting van het eerste boekjaar.

De oprichters beslissen dat het eerste boekjaar begint te lopen op de datum van het verkrijgen van

rechtspersoonlijkheid doch nooit vocr heden en zal worden afgesloten op 31 december 2014.

2. Datum van de eerste jaarvergadering.

De oprichters beslissen dat de eerste jaarvergadering zal worden gehouden in het jaar tweeduizend

veertien.

3. Commissaris.

Aangezien er blijkt uit de te goeder trouw verrichte schattingen dat voor het eerste maatschappelijk boekjaar de vennootschap voldoet aan de criteria vermeld in artikel 12, paragraaf twee, van de wet van zeventien juli negentienhonderd vijfenzeventig op de boekhouding en de jaarrekening van de ondernemingen, beslissen de oprichters geen commissaris te benoemen.

4. Bekrachtiging verbintenissen gesteld voor de vennoot-schap in oprichting.

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen en onder de opschortende voorwaarde van het neerleggen ter griffie van de bevoegde handelsrechtbank van een afschrift of een uittreksel van de oprichtingsakte, worden alle rechtshandelingen in naam van de vennootschap in oprichting gesteld sinds 15 augustus 2013 door de oprichters handelend in naam en voor rekening van de vennootschap, goed-'ge-'keurd, over-genomen en be-'krach-'tigd,

6. Volmacht voor vervulling wettelijke formaliteiten

Tot bijzondere lasthebbers worden door de oprichters aangesteld, henzelf, ieder met de mogelijkheid om afzonderlijk te handelen, ieder met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, aan wie telkens volmacht verleend

wordt om het nodige te doen voor de in-+schrijving met inbegrip van eventuele verbeteringen, wijzigingen en/of schrappingen van de inschrij`'ving - van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en voor de vervulling van alle formaliteiten jegens aile ondernemingsloketten alsook jegens de diensten van de

t t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vodr--`

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

BTW, de diensten der Directe Belastingen en in het algemeen, alle andere nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen om de vennootschap toe te laten haar activiteiten op te starten.

" Elke gevolmachtigde zal te dien einde alle verklaringen kunnen doen en aile documenten kunnen

ondertekenen.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd:

verslag inzake de inbreng in natura;

afschrift van de akte Oprichting'

Op de laatste bL van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrurnenteiende notaris, hetzij van de perso(o)nfen)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekeriino

Coordonnées
HOF TER BRUGGEN - LERNO L.V.

Adresse
VELM 59 1730 MOLLEM

Code postal : 1730
Localité : Mollem
Commune : ASSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande