HOFLACK.COM MEDIA

Société en commandite simple


Dénomination : HOFLACK.COM MEDIA
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 843.536.150

Publication

21/08/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mad PPF 11.1

LfLuit; ; ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





diy} qets 2014

Griffie Rechtbank van KaonharFcici

t4 L~ ,,,~

~riffie--,._.

Ondernemingsnr Benaming (voluit)

(verkort) :

Rechtsvorm : Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : Ontbinding - inverffeningstelling - sluiting

Tekst

Verslag van de buitengewone algemene vergadering van 14/05/2014

De zaakvoerder geeft lezing van het door hem opgestelde bijzonder verslag van 04104/2014 met staat van activa en passiva per 30 april 2014, waarbij een verantwoording van de voorgestelde ontbinding van de vennootschap wordt gegeven.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van dit verslag en van de staat van activa en passiva en er voorafgaand aan deze vergadering, reeds een afschrift van te hebben ontvangen.

De vergadering besluit tot de ontbinding van de vennootschap en spreekt haar vereffening uit, te rekenen vanaf heden. De vennootschap zal enkel nog bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening.

De vergadering stelt vast dat alle schulden werden aangezuiverd en dat alle materiële vaste activa gerealiseerd zijn. De vergadering concludeert vervolgens dat de vennootschap in feite nu reeds vereffend is, en dat er geen bezwaar bestaat dit ook ais dusdanig te laten vaststellen.

De algemene vergadering stelt de volledige sluiting van de vereffening vast.

De vergadering stelt dat, gezien hetgeen voorafgaat, de zaakvoerder, de heer Kristiaan Hofiack, van rechtswege ontslagnemend is. De vergadering verleent kwijting aan de heer Hoflack voor de uitvoering van zijn mandaat.

De vergadering beslist dat alle bescheiden zullen worden bewaard te 3000 Leuven, A. Vesaliusstraat 26.

Alle besluiten worden aanvaard met eenparigheid van stemmen.

De vergadering beslist de heer Kristiaan Hoflack voor zover als nodig, elke machtiging te verlenen om alle voorgaande beslissingen uit te voeren.

Partijen wijzen de bevoegde ontvanger van de registratierechten erop dat de vennootschap geen onroerende goederen in eigendom had.

Tegelijk neergelegd PV dd 14/05/2014

Kristiaan Hoflack

Zaakvoerder

d

0843.536.150

Hoflack.Com Media

Gewone commanditaire vennootschap

Andreas Vesaliusstraat 26 - 3000 Leuven

Op de laatste bit van Luik B vermelden : Recto ° Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Aa ry f

teM

22/02/2012
ÿþMod PDF 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III

i iu~iu ui iii lila ~uuiUi

*iaoaaasa"

Neergelegd ter griffie der Rechtbank van Koophanat- te Leuven, de 0 9 FEB. 2012

DEMU1ER,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr

Benaming (voluit) : Hoflack.com media

(verkort)

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire vennootschap

Zetel : Andreas Vesaliusstraat 26 3000 Leuven

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : Oprichting

Tekst :

Uittreksel uit de oprichtingsakte dd 20/12/2011

OPRICHTING  STATUTEN  VERKLARINGEN - VOLMACHTEN

In het jaar 2011, op 20 december zijn verschenen

1. De heer Hoflack Kristiaan Mark, geboren te Leuven op 3 februari 1965, wonende te 3000 Leuven, Andreas Vesaliusstraat 26, ongehuwd.

2. Mevrouw Kluft Inge, geboren te Elsene op 28 januari 1975, wonende te 3140 Keerbergen, Spreeuwweg 2A, ongehuwd

Genoemde verschijners verklaren een handelsvennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap met volgende eigenschappen op te richten.

OPRICHTING

De vennootschap is een handelsvennootschap. Haar naam luidt "hoflack.com media". De maatschappelijke zetel wordt gevestigd te 3000 Leuven, Andreas Vesaliusstraat 26. Zij begint te bestaan op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt. De statuten zijn bepaald zoals hierna wordt opgegeven.

De ondergetekende 1 is de beherende vennoot. Hij is hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap en neemt de verantwoordelijkheid op zich verbonden aan de oprichting van de vennootschap. De ondergetekende 2 is de stilte vennoot. Zijn aansprakelijkheid is beperkt tot het bedrag van zijn inbreng, zoals hierna wordt vastgesteld.

Er worden 10 gelijke aandelen uitgegeven zonder nominale waarde met elk een gelijke fractiewaarde van 1/10e deel van het kapitaal (oorspronkelijke factiewaarde per aandeel: 50 euro). Ondergetekende 1 doet een inbreng van 450 euro en ondergetekende 2 doet een inbreng van 50 euro. Zodoende wordt het werkkapitaal van de vennootschap vastgesteld op 500 euro.

Daarenboven doen alle vennoten inbreng van hun kundigheid en bekwaamheid, met dien verstande dat de stille vennoten enkel prestaties leveren binnen het kader van de algemene vergadering en met uitsluiting van prestaties op het vlak van de zaakvoering en de externe vertegenwoordiging.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

f

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

' Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De twee vennoten verbinden zich naar best vermogen in te zetten voor de belangen van de vennootschap en zuilen zich onthouden van activiteiten die strijdig zijn met de belangen van de vennootschap.

STATUTEN

TITEL 1 - BENAMING  RECHTSVORM  ZETEL  DOEL - DUUR

Artikel 1

De vennootschap is een handelsvennootschap en neemt de vorm aan van een gewone

commanditaire vennootschap. Haar naam luidt: "hoflack.com media".

Artikel 2

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3000 Leuven, Andreas Vesaliusstraat 26. De zetel kan verplaatst worden naar gelijk welke andere plaats in het Vlaams of Brussels Gewest, bij besluit van de algemene vergadering der vennoten.

Artikel 3

De vennootschap heeft tot doel:

Specifieke activiteiten

Verlenen van advies over media, in de meest ruime zin van het woord, daaronder

begrepen, maar niet uitsluitend, film, televisie, radio, pers, schrijven en publiceren van

artikels en boeken, columns en blogs, geven van en adviseren over mediatraining, het

maken van televisieprogramma's, journalistiek werk.

Algemene activiteiten

A. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in aile bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

B. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, aile handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

C. Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

D. Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

E. Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

F. Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

G. De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

H. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe

producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen

A. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen;

B. Het aanleggen, hel oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, het verwerven door

L

Witt 0 - vervolg

Mod PDF 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

r

' Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

blits. l - vervolg

Ma PDF 11.1

inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

C. Alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel. Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermcgensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Artikel 4:

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

De vennootschap kan worden ontbonden krachtens een besluit van de algemene

vergadering, beraadslagend zoals voorgeschreven voor statutenwijziging, onverminderd

toepassing van de wettelijke bepalingen terzake.

TITEL 2 - KAPITAAL  AANDELEN

Artikel 5

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 500,00 euro en is vertegenwoordigd door 10

aandelen op naam zonder nominale waarde met elke een gelijke fractiewaarde van 1/10e

van het maatschappelijk kapitaal.

Het kapitaal werd onderschreven en ingebracht als volgt :

- door de heer Kristiaan Hoflack : 9 volstorte aandelen, inbreng van 450,00 euro

- door mevrouw Inge Kluft : 1 volstort aandeel, inbreng van 50,00 euro.

Het kapitaal is volledig geplaatst en volstort, zodat de vennootschap nu beschikt over

500,00 euro.

TITEL 4 - VENNOTEN

Artikel 8

Er zijn twee soorten vennoten, beherende en stille vennoten. Deze vennoten moeten natuurlijke personen zijn. Bij overlijden, ontslag, faillissement, onder curatelestelling of onbekwaamheid van één van de beherende vennoten, moet hij worden opgevolgd door één enkel persoon, door hem op voorhand aan te wijzen en op voorwaarde dat deze persoon door de andere vennoten aanvaard wordt.

De heer Kristiaan Hoflack wordt aangeduid als beherende vennoot. Mevrouw Inge Kluft

wordt aangeduid als stille vennoot van de vennootschap. "

L

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

\\F

Indien in hogergenoemde situatie niemand in aanmerking wenst te komen als beherende vennoot en besloten wordt de vennootschap in vereffening te stellen, gelden de normale wettelijke bepalingen met betrekking tot het zaakvoeren en vereffenen.

Bij overlijden, ontslag, faillissement, onder curatelestelling of onbekwaamheid van de stille vennoot, zal hij vervangen worden door een door hem op voorhand aangewezen persoon, eveneens op voorwaarde dat deze door de andere vennoten aanvaard wordt.

Heeft de weggevallen vennoot geen opvolger aangewezen dan wordt hij als vennoot vervangen door de persoon die door de overblijvende vennoten wordt aangewezen.

TITEL 5 - BESTUUR CONTROLE

Artikel 9

De vennootschap wordt bestuurd door de beherende vennoten samen die hun functie persoonlijk uitoefenen en zich niet kunnen laten substituëren. Zij zijn bevoegd om samen te besluiten over alle aangelegenheden die de vennootschap betreffen, mits zij niet behoren tot de specifieke bevoegdheid van de algemene vergadering. De heer Kristiaan Hoflack hiervoor genoemd, wordt benoemd tot zaakvoerder van de vennootschap. Bijgevolg is de vennootschap geldig verbonden door de handtekening van hem alleen en kan hij alle handelingen verrichten die nuttig of noodzakelijk zijn tot het bereiken van het doel van de vennootschap.

TITEL 6 - ALGEMENE VERGADERINGEN

Artikel 11

1. De algemene vergaderingen van vennoten omvat zowel de beherende als de stille vennoten. De beslissingen die er genomen worden zijn bindend voor allen. Behoren onder andere tot de bevoegdheden van de algemene vergadering:

a) de benoeming van nieuwe beherende vennoten;

b) het ontslaan van de beherende vennoten van hun mandaat;

c) de wijziging van de statuten, daarbij inbegrepen het in vereffening stellen van de vennootschap.

2. De algemene vergaderingen worden gehouden telkens als de maatschappelijke werking het vereist of wanneer één der vennoten hierom verzoekt. De algemene vergaderingen worden opgeroepen door de beherende vennoten.

3. De oproepingen gebeuren per aangetekend schrijven dat de dagorde vermeldt en dat tenminste acht dagen op voorhand wordt toegestuurd aan alle vennoten. Zijn geldig samengeroepen de vergaderingen waarvoor de oproepingen regelmatig uitgevoerd werden, tevens de vergaderingen waarop alle vennoten aanwezig of vertegenwoordigd zijn, zelfs wanneer er geen oproepingen gebeurd zijn.

4. Elke algemene vergadering wordt voorgezeten door de beherende vennoot. De voorzitter duidt een secretaris aan, vennoot of andere. Indien er een voldoende aantal vennoten aanwezig is, duidt de algemene vergadering een stemopnemer aan.

5. Elk maatschappelijk aandeel heeft recht op één stem; elke vennoot heeft bijgevolg een aantal stemmen gelijk aan het aantal aandelen dat hij bezit, en dit zonder beperkingen. Iedere vennoot kan persoonlijk stemmen of zijn stem schriftelijk uitbrengen. Een vennoot kan zich ook laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, in zoverre deze volmachtdrager zelf een vennoot is met stemrecht.

6. De beslissingen van de algemene vergadering worden genomen door eenvoudige meerderheid van de geldig uitgebrachte stemmen, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde vennoten of de maatschappelijke aandelen die vertegenwoordigd zijn. Wanneer het echter gaat om een wijziging van de staturen of om de benoeming van besturende vennoten, worden de beslissingen van de algemene vergadering genomen bij eenparigheid van stemmen waarbij drie vierden van de maatschappelijke aandelen tegenwoordig of vertegenwoordigd zijn.

LUI t'7,' 133 - vervolg

Mod POF 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Moor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

vervolg Mati PDF 11.1

7. De processen-verbaal van de algemene vergaderingen worden getekend door de aanwezige vennoten. De `expedities' en de uittreksels van de proces-verbalen worden getekend door een beherend vennoot.

TITEL 7 - INVENTARIS EN JAARREKENINGEN

Artikel 12

Het boekjaar loop van 1 januari tot 31 december. Op het einde van ieder boekjaar, worden de boeken en geschriften afgesloten en maken de beherende vennoten van dienst de inventaris op en de balans- en resultatenrekening, zoals voorgeschreven door de wet. Het eerste boekjaar vangt aan op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt en wordt afgesloten op 31 december 2012.

De boeken warden ter goedkeuring voorgelegd aan de algemene vergadering van de vennoten ten laatste op 30 juni volgend op het boekjaar.

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat, de aanvaarding van de balans en de resultatenrekening bij eenvoudige meerderheid der stemmen evenals over de kwijting te verlenen aan de beherende vennoten.

VERKLARINGEN

Het eerste boekjaar vangt aan vanaf het moment dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt en eindigt op 31 december 2012. De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in 2013.

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen te rekenen vanaf 1 november 2011, inclusief deze opgenomen in onderhavige akte, worden thans door de vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid, uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

VOLMACHTEN

De heer Kristiaan Hoflack stelt de hierna genoemde persoon aan als bijzondere gevolmachtigde, met mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht wordt verleend om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondememingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen en bij de administratie van de belasting over de toegevoegde waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name mevrouw Renilde Wera, kantoorhoudende te 1150 Brussel, Oppemlaan 3.

In drievoud opgemaakt te Sint-Pieters-Woluwe op 20 december 2011 Tegelijk neergelegd: oprichtingsakte dd 20/1212011

Kristiaan Hoflack

beherende vennoot

Op de laatste blz. van Luik S vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
HOFLACK.COM MEDIA

Adresse
ANDREAS VESALIUSSTRAAT 26 3000 LEUVEN

Code postal : 3000
Localité : LEUVEN
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande