HOLTA CAPITAL GROUP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HOLTA CAPITAL GROUP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.444.352

Publication

17/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 10.06.2014 14169-0302-014
10/02/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergel;;gd ter griffe d4cï,' Rechtbank van Koophencie ` te Leuven, de .

DE GRfFFfER,

Griffie

1Ilt)H)1IlI~~~mmnmu1~

4038513"

Vo beho

aan

Belg Staat

Ondernemingsnr : 0837.444.352

Benaming

(voluit) : TERVUREN ESTATE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Wezembeekstraat nummers 18-20 te 3080 Tervuren

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING VAN DE MAATSCHAPPELIJKE BENAMING -

KAPITAALVERHOGING - WIJZIGING VAN DE STATUTEN

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " TERVUREN ESTATE ", met maatschappelijke zetel te 3080 Tervuren, Wezembeekstraat 18-20, ingeschreven in het Register van Rechtspersonen (Leuven) onder het nummer 0837.444.352, opgemaakt voor Meester Gérard INDEKEU, Geassocieerd Notaris met standplaats te Brussel (1050 Brussel), Louizalaan, 126, behorend tot de Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Gérard INDEKEU - Dimitri CLEENEWERCK de CRAYENCOUR", op negentien december tweeduizend dertien, geregistreerd op het Tweede Registratiekantoor van Jette op drie januari nadien, boek 52 blad 55 vak 18, ontvangen vijftig euro (50 EUR), geïnd door de Ontvanger W. ARNAUT, blijkt dat de algemene vergadering de volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen genomen heeft:

Eerste beslissing: Wijziging van de maatschappelijke benaming

De vergadering beslist de maatschappelijke benaming te wijzigen in "Holte Capital Group".

Tweede beslissing: Kapitaalverhoging

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen ten belope van twee miljoen vijfhonderdduizend euro (2,500.000,00 ¬ ) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ) tot twee miljoen vijfhonderd achttienduizend zeshonderd euro (2.518.600,00 ¬ ) door inbreng in speciën, met uitgifte van vijfentwintigduizend (25.000) nieuwe aandelen, identiek aan de bestaande aandelen, welke recht geven op hetzelfde stemrecht op de algemene vergadering en welke deelnemen in de winst pro rata temporis.

Derde beslissing: Wijziging van de statuten

De vergadering beslist de artikelen 1 en 5 van de statuten te wijzigen om deze in overeenstemming te

brengen met de voorgaande beslissingen en met het Wetboek van vennootschappen, zoals volgt:

ARTIKEL 1

De vennootschap heeft de vorm aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid.

Ze draagt de benaming " Molte Capital Group ".

ARTIKEL 5

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op twee miljoen vijfhonderd achttienduizend zeshonderd euro (2.518.600,00 ¬ ) vertegenwoordigd door vijfentwintigduizend honderd zesentachtig (25186) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde.

Het maatschappelijk kapitaal mag verhoogd of verlaagd worden, in één of meerdere keren, door beslissing van de algemene vergadering.

Vierde beslissing : Machtigingen

De vergadering geeft alle machten aan:

- de zaakvoerder ten einde de administratieve handelingen ondernemen in uitvoering van de huidige

vergadering, met name voor het bijhouden van de register van aandeelhouders;

- aan ondertekenende Notaris om de gecoordineerde statuten op te stellen,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

i%

a

Asfoor'

i.

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Te dien einde mag elk lasthebber, in naam van de vennootschap, aile verklaringen afleggen, alle' documenten en stukken ondertekenen en, in het algemeen, het nodige ondernemen.





Voor eensluidend analytisch uittreksel

Gérard INDEKEU, Notaris vennoot

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormige uitgifte van de akte, gecoordineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 24.06.2013 13205-0394-015
12/07/2011
ÿþ Mod;.O

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Nee e'ead ter Griffie e.

Rechtbank van Koopha e

te Leuven, de 3 0 JUNI 2011 IDE GRIFFIEF._

Griffie

flhII 11571 uu~iii6*ii

bel a; BE Sta

ui

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : "TERVUREN ESTATE "

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Wezembeekstraat, 18-20 te 3080 Tervuren

Onderwerp akte : OPRICHTING

Luidens een akte verleden voor Meester Gérard INDEKEU, Geassocieerd Notaris met standplaats te Brussel, behorend tot de Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Gérard INDEKEU  Dimitri CLEENEWERCK de CRAYENCOUR", op vijfentwintig juni tweeduizend en elf, werd er een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid opgericht genaamd TERVUREN ESTATE ", waarvan de zetel gevestigd zal zijn te 3080 Tervuren, Wezembeekstraat, 18-20 en met een kapitaal van achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig aandelen (186) zonder vermelding van nominale waarde:

Deelgenoten

1.De Heer HOLTA Kjetil, wonende te Sint-Pieters-Woluwe, Bovenberg, 123A.

2. De vennootschap van Noorse recht "Holta Invest AS", met maatschappelijke zetel te Noorwegen te 0271 Oslo, Drammensveien, 35, met bedrijfsnummer 934.767.587, hier vertegenwoordigd door haar afgevaardigde bestuurder zijnde de Heer HOLTA Kjetil, voornoemd.

Vorm - benaming

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid genaamd " TERVUREN ESTATE ".

Maatschappelijke zetel

Wezembeekstraat, 18-20 te 3080 Tervuren;

Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voori rekening van derden of met medewerking van derden:

De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening en enkel ten'l, patrimoniale titel:

-alle ondernemingen, initiatieven of verrichtingen met het oog op het verkrijgen of vervreemden van alle mogelijke zakelijk rechten in verband met alle mogelijke onroerende goederen, evenals het overgaan tot de verkaveling van terreinen, de valorisatie, de promotie, de verhuur, het beheer en de renovatie van alle, gebouwde en niet gebouwde onroerende goederen.

-de deelname in alle mogelijke commerciële vennootschappen;

-het beheer voor eigen rekening van een patrimonium van roerende en onroerende waarden, met inbegrip; van onder andere, maar niet uitsluitend: Belgische of buitenlandse aandelen, beursgenoteerd of niet, tijdelijk of permanent; obligaties, kasbons, warrants, opties en analoge titels; waardevolle metalen, kunstwerken, : schilderijen, meubels; terreinen en constructies; in het algemeen, alle roerende en onroerende waarden.

In het algemeen kan zij overgaan tot alle commerciële, financiële, roerende, onroerende handelingen,' transacties of verrichtingen, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, of die de; realisatie ervan kunnen vergemakkelijken of ontwikkelen.

Zij kan haar doel realiseren door het nemen van belangen in ondernemingen of vennootschappen, geheel of; gedeeltelijk, die gelijkaardig of verwant zijn, in België of in het buitenland.

Zij kan alle bestuursmandaten in alle vennootschappen en verenigingen aanvaarden en zich borg stellen.

n

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Deze opsomming geldt ten titel van voorbeeld en is geenszins beperkend.

Ingeval de uitvoering van bepaalde handelingen onderworpen zou zijn aan voorafgaande voorwaarden wat betreft van toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar handelingen, met betrekking tot de betreffende prestaties, uitstellen tot op het ogenblik van voldoening van de nodige voorwaarden.

De vennootschap kan elk mandaat van beheer of bestuur aanvaarden in om het even welke vennootschap of vereniging, en zich borg stellen voor anderen.

Zij kan, alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerrechtelijke verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap kan op alle mogelijke wijzen interesse nemen in alle zaken, vennootschappen of ondernemingen die een gelijkaardig doel hebben of die van aard zijn de ontwikkeling van de onderneming te bevorderen.

Alleen de algemene vergadering van vennoten is bevoegd om het doel van de vennootschap te interpreteren.

Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, volledig ingetekend en op de volgende wijze volstort:

- De Heer HOLTA Kjetil, voornoemd, ten belope van één aandeel voor een inbreng van honderd zesentachtig euro (186 EUR), gedeeltelijk volstort ten belope van zesenzestig euro zevenenzestig cent (66,67 EUR).

- De vennootschap van Noorse recht "Holta Invest AS", voornoemd, ten belope van honderd vijfentachtig aandelen (185) voor een inbreng van achttienduizend vierhonderd veertien euro (18.414,00 EUR), gedeeltelijk volstort ten belope van twaalfduizend driehonderd drieëndertig euro drieëndertig cents (12.333,33 EUR).

Totaal: Honderd zesentachtig aandelen (186).

Winstverdeling

Op de netto winst, na aftrekking van de lasten en delgingen, zal er ten minste vijf percent worden afgenomen met het oog op het aanleggen van een wettelijk reservefonds, deze afname is echter niet meer verplicht wanneer dit fonds één/ tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Het saldo zal in gelijke mate verdeeld worden onder al de aandelen, onverminderd het recht van de algemene vergadering dit saldo te besteden aan een bijzonder reservefonds, het opnieuw over te dragen of er een volkomen andere bestemming aan te geven.

ln geval van ontbinding, na verwezenlijking van het actief, aanzuivering van het passief of het in consignatie geven van het bedrag nodig om dat te doen, zal het saldo verdeeld worden onder de deelgenoten a rato van de aandelen in ieders bezit.

Indien de aandelen niet in gelijke mate vrijgemaakt worden, zal/zullen de vereffenaar(s) voorafgaandelijk het evenwicht herstellen, hetzij door oproeping van fondsen, hetzij door gedeeltelijke terugbetalingen.

Boekjaar

Het maatschappelijk boekjaar begint op de eerste januari en eindigt op éénendertig december van ieder

jaar.

Gewone algemene vergadering

De jaarlijkse algemene vergadering komt bijeen op initiatief van het bestuur of van de commissarissen, op de maatschappelijke zetel of op de plaats vermeld in de oproepingsbrief, op de eerste maandag van de maand juni om achttien uur.

Mocht die dag een feestdag zijn, dan zal de vergadering plaats hebben op de volgende werkdag op hetzelfde uur.

Uitgenomen in de gevallen waarin de wet er anders over beschikt, geeft elk aandeel recht op één stem; de vergadering beslist geldig ongeacht het vertegenwoordigd gedeelte van het kapitaal en de beslissingen worden genomen bij eenvoudige meerderheid van de stemmen.

Aanduiding der gemachtigde personen en hun bevoegdheden

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, vennoot of niet, aangesteld door de algemene vergadering.

De vergadering die ze aanstelt bepaalt hun aantal, de duur van hun mandaat, hun bezoldiging en, indien er verschillende zijn, hun bevoegdheid.

Wanneer er slechts één zaakvoerder is, worden alle aan de zaakvoerders verleende bevoegdheden aan deze laatste toevertrouwd.

Wanneer er verschillende zaakvoerders zijn, vormen zij samen het college van zaakvoerders. 1n dit geval, heeft ieder zaakvoerder de volle bevoegdheid om alleen te handelen in naam van de vennootschap en vertegenwoordigt hij de vennootschap jegens derden en in rechte; hij mag in naam van de vennootschap alle daden van beheer of beschikking stellen; al hetgeen door de wet of door deze statuten niet uitdrukkelijk wordt voorbehouden aan de algemene vergadering valt onder zijn bevoegdheid.

Elke zaakvoerder is gemachtigd onder zijn verantwoordelijkheid bijzondere lasthebbers aan te stellen voor welbepaalde opdrachten.

De comparanten hebben op termijn de volgende beslissingen genomen :

Aangezien de vennootschapsovereenkomst gesloten is en dat de sociale statuten vastgelegd zijn, hebben de comparanten, op termijn, de volgende beslissingen genomen, die effectief zullen worden wanneer de vennootschap haar juridische persoonlijkheid verkregen heeft, overeenkomstig artikel 2 § 4 van het Wetboek van Vennootschappen :

1/ Zaakvoerder

De comparanten beslissen één zaakvoerder te benoemen.

De Heer HOLTA Kjetil, voornoemd, die aanvaardt, wordt als zaakvoerder benoemd, voor een onbeperkte

duur:

Het mandaat wordt uitgeoefend ten kosteloze titel.

2/ Commissaris(sen)

De comparanten stellen vast en verklaren dat blijkt uit te goeder trouw verrichte schattingen, dat ten minste voor het eerste boekjaar, de vennootschap aan de in artikel 141, 2° van het Wetboek van Vennootschappen vermelde criteria zal voldoen, aangezien zij als een "kleine vennootschap" in de zin van artikel 15 van het . voornoemde Wetboek wordt beschouwd. Dientengevolge beslissen ze, met eenparigheid van stemmen, geen commissaris te benoemen.

3/ Afsluiting van het eerste boekjaar º%

De comparanten beslissen dat het eerste boekjaar begonnen op heden wordt afgesloten op eenendertig "

december tweeduizend en twaalf.

4/ Eerste jaarlijkse algemene vergadering

De comparanten beslissen dat de eerste jaarlijkse algemene vergadering wordt vastgesteld in tweeduizend

dertien.

5/ Delegatie van machten

De comparanten verklaren aan te stellen als bijzonder lasthebber van de vennootschap met mogelijkheid van in de plaatsstelling, de Heer LABONDE Alexander, hierna genaamd, ten einde over te gaan tot de inschrijving van huidige vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen. Te dien einde mag de lasthebber, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en, in het algemeen, het nodige ondernemen bij ieder administratiekantoor en/of vennootschap.

6/ Overname van verbintenissen aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting

De comparanten verklaren, overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, in naam van ' de thans opgerichte vennootschap, alle handelingen, verrichtingen en factureringen op zich te nemen of te homologeren, aangegaan namens de vennootschap in oprichting door henzelf of hun aangestelden, sinds één januari tweeduizend en elf en onder andere de verkoopovereenkomst getekend op elf maart tweeduizend en elf aangaande het onroerend goed waarvan hierna sprake.

7/ De volmacht tot aankoop wordt in de onderhavige akte uitvoerig beschreven.

De uitgiften en uittreksels zijn afgeleverd voor registratie der akte enkel met het oog op de neerlegging ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

Gérard INDEKEU, Notaris vennoot.

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormige uitgifte van de akte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

" Voor-~hrYoden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 11.06.2016, NGL 16.06.2016 16178-0351-015

Coordonnées
HOLTA CAPITAL GROUP

Adresse
WEZEMBEEKSTRAAT 18-20 3080 TERVUREN

Code postal : 3080
Localité : TERVUREN
Commune : TERVUREN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande