HOME MANAGEMENT

Divers


Dénomination : HOME MANAGEMENT
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 471.477.210

Publication

13/05/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0471.477.210 Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel: NIEUWSTRAAT 134 TE 1730 ASSE

(volledig adres)

Onderwerp akte STATUTENWIJZIGING

Uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt door Meester Alleen Reniers, geassocieerde notaris te Asse, op 21 maart 2014, met als relaas van registratie Geboekt: acht blad(en); een verzending(en) te Asse I, op 25 maart 2014 boek 642 bled 69 vak 18. Ontvangen; Vijftig Euro (¬ 50). De Ontvanger(getekend), De e.a. inspecteur H.ROSELETH, van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid HOME MANAGEMENT, gevestigd te 1730 Asse, Nieuwstraat 134, blijkt dat de algemene vergadering volgende besluiten heeft genomen:

*Voorlezing van de verslagen met betrekking tot de voorgenomen inbreng in natura,

1.het verstag dd. 25 februari 2014 opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen door VRC Bedrijfsrevisoren, gevestigd te 1702 Groot-Bijgaarden, West Point Park, 't Hofveld 6 C3, vertegenwoordigd door de heer André Geeroms, bedrijfsrevisor, met betrekking tot de voorgenomen inbreng in natura.

De conclusies van het verslag van voormelde bedrijfsrevisor aangesteld door de zaakvoerder luiden als volgt, hierna letterlijk Overgenomen:

De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging van de BVBA HOME MANAGEMENT bestaat uit vorderingen ten bedrage van 77.000 EUR, enerzijds een vordering van 27.000,00 EUR ontstaan door de toekenning van een tussentijds dividend in het kader van de programmawet van 28.6.2013, en anderzijds een vordering in rekening-courant van 50.000,00 EUR, en waarvoor 456 nieuwe aandelen worden gecreëerd.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a)De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in nature en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

b)De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid. Wij maken evenwel voorbehoud met betrekking tot de waardering van de participatie in de bvba Résidence Lemaire in de jaarrekening van de bvba Home Management en bijgevolg ook met betrekking tot de aanwezigheid van voldoende reserves voor de uitkering van het tussentijds dividend van 30.000,00 EUR. De zaakvoerder verantwoordt de boekwaarde van de participatie op basis van de vermoedelijke marktwaarde van het handelsfonds van de bvba Résidence Lemaire. Deze marktwaarde blijkt momenteel niet uit het vermogen of uit de winsten die de bvba Résidence Lemaire genereert. Het handhaven van de waarde van de participatie is bijgevolg slechts verantwoord in de mate dat de bvba Résidence Lemaire in de toekomst voldoende winsten genereert of kan overgelaten worden aan een prijs die minstens gelijk is aan de huidige boekwaarde.

c)De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering redelijk en niet arbitrair is;

d)De waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt, mathematisch ten minste overeenkomt: met het aantal en de fractiewaarde en van de tegen de inbreng uit te geven aandelen.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat, conform de controlenormen van het Instituut van de, Bedrijfsrevisoren, onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en' billijkheid van de verrichting, en van de als tegenprestatie toegekende vergoeding.

2.het verslag dci, 28 februari 2014 opgesteld door de zaakvoerder in uitvoering van artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen.

ri &*;Ielegdfrtvang,, Op

30 APR. 2014

ter griffie van de Nederlandstalige

rechtbank van Kórioffpieliandel Rrtiqsel

HOME MANAGEMENT

Op de laatste blz. van 1-dik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

*Op basis van de voornoemde verslagen beslissing om het maatschappelijk kapitaal te verhogen niet zevenenzeventig duizend euro (77.000,00 EUR) om het te brengen van negentien duizend euro (19.000,00 EUR) op zesennegentig duizend euro, door inbreng in natura van een rekening-courant op naam van mevrouw Myriam De Coninck gecreëerd door uitkering van een tussentijds bruto-dividend in het kader van de programmawet van 28 juni 2013 ten bedrage van dertig duizend euro (30.000,00 EUR), onder aftrek van tien procent roerende voorheffing ten bedrage van drieduizend euro, hetzij aldus netto zevenentwintig duizend euro (27.000,00 EUR), en door inbreng in nature van een vordering van mevrouw Myriam De Coninck op de vennootschap (rekening-courant) beperkt tot een bedrag van vijftig duizend euro (50.000,00 EUR), en dit in twee fases:

-Eerste fase:

I.Beslissing

Beslissing om het kapitaal te verhogen met vijfenveertig duizend zeshonderd euro (45.600,00 EUR) om het te brengen van negentien duizend euro op vierenzestig duizend zeshonderd euro, door inbreng in nature van voormelde rekening-couranten.

De kapitaalverhoging gaat gepaard met de creatie van vierhonderd zesenvijftig (456) nieuwe aandelen van dezelfde aard, die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden.

Op deze nieuwe aandelen zal worden ingeschreven tegen de prijs van honderd achtenzestig euro zesentachtig cent (168,86 EUR) per aandeel, waarvan:

-Honderd euro (100,00 EUR) zal geboekt worden als kapitaal;

-Achtenzestig euro zesentachtig cent (68,86 EUR) als uitgiftepremie.

Ieder nieuw aandeel en de daarbijhorende uitgiftepremie zal worden volgestort in kapitaal ten belope van honderd procent (100 %).

*Vaststelling en aktename door de notaris dat ingevolge voornoemde beslissing, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal van de vennootschap werkelijk werd verhoogd tot vierenzestig duizend zeshonderd euro (64.600,00 EUR).

*Plaatsing van de uitgiftepremie ten belope van eenendertig duizend vierhonderd euro (31.400,00 EUR) op een on beschikbare rekening "Uitgiftepremies",

*Beslissing om het kapitaal te verhogen met eenendertig duizend vierhonderd euro (31.400,00 EUR) om het te brengen van vierenzestig duizend zeshonderd euro (64.600,00 EUR) op zesennegentig duizend euro (96.000,00 EUR), door incorporatie bij het kapitaal van de voormelde totale uitgiftepremie.

Deze kapitaalverhoging gaat niet gepaard met de creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

*Vaststelling dat de voormelde kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het kapitaal werkelijk werd verhoogd tot zesennegentig duizend euro (96.000,00 EUR)

*Vervanging van artikel 5 van de statuten dooide volgende tekst:

Het kapitaal is vastgesteld op zesennegentig duizend euro (96.000,00 EUR). Het is verdeeld in zeshonderd

zesenveertig (646) aandelen zonder nominale waarde.

*Aanneming van een nieuwe tekst van statuten aan te nemen, teneinde deze in overeenstemming te brengen met de voorafgaande beslissing, met het Wetboek van Vennootschappen, alsook met de Wet "Deugdelijk Bestuur", en met inbegrip van alle eventuele noodzakelijke inhoudelijke wijzigingen aan de statuten.

Een uittreksel van de nieuwe tekst van de statuten luidt als volgt;

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij verkrijgt de naam "HOME MANAGEMENT'.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1730 Asse, Nieuwstraat 134.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig

Brussels Hoofdstedelijk gewest bij besluit van de zaakvoerder(s).

De vennootschap kan, bij enkel besluit van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, agentschappen,

werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland.

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening, voor rekening van derden als op commissie, zowel in België ais in het buitenland:

-Optreden als studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake de administratie, het ontwerpen, de promotie, de installatie, de uitbating en de overdracht van uitbatingen.

-De opvolging, het bestuur en beheer van vennootschappen, zowel in naam van derden als voor eigen rekening met betrekking tot rustoordbedden, rust- en verzorgingstehuizen, servicefiats, dienstencentra, dagverzorgingscentra, apothekersofficinals, dokterskabinetten, kinépraktijken, thuisverzorgingsinstellingen, ziekenhuizen en aile intra- en extramurale instellingen en dit in elle continenten.

-Uitbating van rustoorden, service-flats, dagverzorgingscentra en aile activiteiten en/of omkaderingen die betrekking hebben op de bejaardenzorg.

g

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

-I3edeling van maaltijden,

-Tussenpersoon in de handel.

-Publiciteitsonderneming.

-Organisatie van aile soorten festiviteiten, voorstellingen.

-Aile bouwwerken, verbouwingen of transformatie van welk type ook.

-Beheer van patrimonia en het uitvoeren en verrichten van alle studies, raadgevingen en organisaties

hieromtrent met uitzondering van hetgeen als bedoeld in artikel 3 ten eerste en ten tweede van de Wet van vier

december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk

Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd

eenennegentig,

-Verschaffen en selecteren van arbeidskrachten evenals headhunting, zowel in de medische als de paramedische sector als in andere sectoren.

-Interim management.

-Advies en consultancy in het bijzonder voor het bestuur en beheer van rustoorden voor bejaarden.

Zij mag deelnemen, participeren of tussenkomen in andere ondernemingen of vennootschappen of aan deze toestaan tussen te komen, deel te nemen of te participeren in haar bedrijf, wanneer deze ondernemingen of vennootschappen een identiek, analoog, gelijkaardig of aanverwant maatschappelijk doel hebben dan wel van aard zijn de ontwikkeling van de vennootschap te bevorderen.

De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Het kapitaal is vastgesteld op zesennegentig duizend eut° (96.000,00 EUR). Het is verdeeld in zeshonderd zesenveertig (646) aandelen zonder nominale waarde.,

De effecten zijn ondeelbaar.,

De vennootschap erkent maar één eigenaar voor elk effect, wat de uitoefening van de aan de vennoten toegekende rechten betreft.

Indien het effect toebehoort aan verscheidene eigenaars, heeft de vennootschap het recht de uitoefening van de aan het effect verbonden rechten te schorsen totdat een enkele persoon wordt aangewezen als eigenaar van het aandeel tegenover de vennootschap.

In geval van splitsing van het eigendomsrecht van een aandeel, dan worden de eraan verbonden rechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, Indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding,

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Het mandaat van de zaakvoerders is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, op de derde maandag van de maand juni, om zeventien uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene

*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag. Indien er slechts één vennoot is, dan zal hij op deze datum de jaarrekeningen voor goedkeuring ondertekenen.

Bovendien moet(en) de zaakvoerder(s) een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen telkenmale het belang van de vennootschap het vereist of op aanvraag der vennoten die minstens één vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen. In dit laatste geval, zullen de vennoten hun verzoek en de agendapunten aangeven. De zaakvoerders zullen de algemene vergadering bijeenroepen ten minste vijftien dagen na de aanvraag

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda. Ze worden ten minste vielen dagen voor de algemene vergadering verstuurd per aangetekend schrijven gericht aan de vennoten, aan de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, aan de titularissen van certificaten of obligaties en aan de commissarissen,

Iedere persoon kan verzaken aan de oproeping en zal in ieder geval als regelmatig opgeroepen worden beschouwd als hij aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

§1. De aandeelhouders kunnen, binnen de wettelijke grenzen, eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

§2. Wat de datering van de jaarvergadering betreft, wordt de datum van de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing geacht de datum te zijn van de algemene statutaire vergadering, behoudens bewijs van het tegendeel op voorwaarde dat de door alle zaakvoerders ondertekende schriftelijke beslissing 20 dagen voor de statutaire datum, de vennootschap heeft bereikt. Indien er meerdere exemplaren van voorstel van beslissing werden verstuurd, is de datum van ontvangst van het laatste bepalend voor de datum van de beslissing.

De schriftelijke beslissing, al of niet in meerdere exemplaren, wordt aangevuld met een gedateerde en door alle zaakvoerders ondertekende verklaring dat de door aile aandeelhouders ondertekende beslissing ten laatste 20 dagen voor de datum van de algemene statutaire jaarvergadering op de zetel van de vennootschap is toegekomen en aile vereiste handtekeningen draagt.

Indien de laatste schriftelijke beslissing niet is toegekomen uiterlijk binnen 20 dagen voor de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering, dan moet(en) de zaakvoerder(s) de algemene vergadering bijeenroepen.

§3.. Wat de datering van de bijzondere algemene vergadering betreft, wordt de datum van de door aile aandeelhouders ondertekende beslissing geacht de datum te zijn waarop de beslissing is toegekomen op de zetel van de vennootschap, behoudens bewijs van het tegendeel. Indien er meerdere exemplaren van voorstel van beslissing werden verstuurd, is de datum van ontvangst van het laatste bepalend.

De schriftelijke beslissing, opgenomen in één of meerdere goedgekeurde voorstellen, moet worden aangevuld met een gedateerde en door alle zaakvoerders ondertekende verklaring dat de door aile aandeelhouders ondertekende beslissing op de zetel van de vennootschap is toegekomen op de in deze verklaring gemelde datum en alle vereiste handtekeningen draagt.

Uit het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing moet blijken of bedoeld is dat aile agendapunten als geheel moeten worden goedgekeurd om tot een geldige schriftelijke beslissing te komen, dan wel of voor elk agendapunt afzonderlijk de schriftelijke goedkeuring wordt gesolliciteerd.

§4.. Het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing kan bepalen dat de goedkeuring op de zetel van de vennootschap moet toekomen vôôr een welbepaalde datum om in aanmerking te komen voor een geldige schriftelijKe beslissing. Is de unaniem goedgekeurde schriftelijke beslissing, in één of meerdere exemplaren, niet tijdig toegekomen vétár die datum, dan verliezen de ondertekende goedkeuringen elke rechtskracht.

Mogelijke aanvulling: Indien er een commissaris is benoemd, moeten aile beslissingen van de algemene vergadering die bij schriftelijke procedure worden genomen, hem meegedeeld worden.

§ 1. Op de algemene vergadering geeft ieder aandeel recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen betreffende de aandelen zonder stemrecht.

Indien de vennootschap maar één vennoot telt, dan kan deze de bevoegdheden die aan de algemene vergadering zijn toegekend alleen uitoefenen.

§ 2. Alle algemene vergaderingen mogen alléén beslissen over de voorstellen die zijn opgenomen in de agenda, behalve als alle personen die moeten worden opgeroepen, aanwezig of vertegenwoordigd zijn en, in het laatste geval, op voorwaarde dat de volmachten dit uitdrukkelijk vermelden.

§ 3. behalve in de door de wet bepaalde gevallen, kan de algemene vergadering beslissen welke ook de vertegenwoordigde fractie van het kapitaal mag zijn en bij absolute meerderheid van stemmen.

§ 4. In geval van opsplitsing van het eigendomsrecht van een aandeel tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar(s), worden de eraan verbonden stemrechten door de vruchtgebruiker uitgeoefend.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Op deze laatste datum wordt de boekhouding van de vennootschap afgesloten en stei(len)(t) de zaakvoerder(s) een inventaris en de jaarrekening op waarvan zij (hij), na goedkeuring door de algemene vergadering, de bekendmaking verzorgt (verzorgen), overeenkomstig de wet.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafnarne houdt op verpacht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening verzorgd door de zaakvoerder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om één of meerdere vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen.

Na aanzuivering van aire schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in nature voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

*E3ljzondere volmacht werd verleend aan de besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid Vierendeels J. Accountancy & -fax, met zetel te 1500 Halle, IVIelboomlaan 22/bus 2, vertegenwoordigd door haar zaakvoerders, of elke andere door haar aangewezen persoon, teneinde het nodige of nuttige te doen met het oog op de wijzigingen van de vennootschap bij de kruispuntbank voor ondernemingen, de ondernemingsloketten, de fiscale administraties (onder meer de BTW), en de sociaalrechtelijke instellingen en met het oog op aile latere wijzigingen aan en eventuele schrappingen van deze inschrijvingen.

Voor analytisch uittreksel.

Gelijktijdig hiermee neergelegd: uitgifte van de akte, analytisch uittreksel, bijzonder verslag van de zaakvoerder overeenkomstig artikel 313 Wb. Venn., verslag bedrijfsrevisor, gecoördineerde statuten met publicatiedata,

Meester Jean-Jacques Boel

Geassocieerde notaris te Asse

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrurnenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

20/06/2013 : BL645176
26/06/2012 : BL645176
01/07/2011 : BL645176
06/07/2010 : BL645176
06/07/2009 : BL645176
12/06/2008 : BL645176
21/06/2007 : BL645176
30/06/2005 : BL645176
13/07/2004 : BL645176
15/07/2003 : BL645176

Coordonnées
HOME MANAGEMENT

Adresse
Zetel: NIEUWSTRAAT 134 TE 1730 ASSE

Code postal : 1730
Localité : ASSE
Commune : ASSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande