HOME WELNESS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HOME WELNESS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 887.754.688

Publication

08/02/2012
ÿþs,. mod 11.1

ií~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

1

BRUSSEL

26 JANie 2012.

Griff

11.1111j11111113!1117!Illil

i

beP

aa Be Sta;

Ondernemingsnr : 0887154.688

Benaming (voluit) : HOME WELNESS

(verkort)

Rechtsvorm : Cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

ij Zetel : Brusselsesteenweg 2 1730 Asse

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - FUSIE DOOR VERENIGING

VAN ALLE AANDELEN IN EEN HAND - WIJZIGING STATUTEN

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Lisbeth Buytaert te Brasschaat op 31! december 2011, dat de buitengewone algemene vergadering is bijeengekomen van de! coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HOME WELNESS", met! zetel te 1730 Asse, Brusselsesteenweg 2, met ondernemingsnummer 0887.754.688, en

j dat onder meer volgende beslissingen werden getroffen:

EERSTE BESLUIT

Fusie door vereniging van alle aandelen in één hand

- De voorzitter bevestigt en de vergadering neemt kennis van het feit dat er zich geen! belangrijke wijzigingen in de activa en passiva van het vermogen van één van de bij de! !fusie betrokken vennootschappen hebben voorgedaan sedert de datum van de: opstelling van het fusievoorstel.

- De algemene vergadering beslist vervolgens om de boekhoudkundige en fiscale retro-! activiteit in te roepen vanaf 1 augustus 2011, zodat de fusie op boekhoudkundig en fiscaal vlak effect sorteert vanaf 1 augustus 2011.

- De vergadering keurt het fusievoorstel goed met inachtname van het feit dat de boekhoudkundige en fiscale retro-activiteit wordt ingeroepen vanaf 1 augustus 2011. i! Vervolgens beslist zij tot ontbinding zonder vereffening en besluit tot de fusie (door! vereniging van alle aandelen in één hand) van de voornoemde naamloze vennootschap! "ASSIST AT HOME" (de overnemende vennootschap) met de voornoemde coöperatieve!

!i vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met sociaal oogmerk "HOME WELLNESS"! (de overgenomen vennootschap) door de overgang van het gehele vermogen, zowel de! rechten als de verplichtingen, van de overgenomen vennootschap naar de overnemende!

!j vennootschap overeenkomstig het voornoemde fusievoorstel.

! Overeenkomstig artikel 661 en verder van het Wetboek Vennootschappen zal er aan de! reserves een bestemming worden gegeven die zo nauw mogelijk aansluit bij het sociaal! 4 oogmerk die de voornoemde coöperatieve vennootschap met beperkte! aansprakelijkheid met sociaal oogmerk "HOME WELLNESS" had.

Alle handelingen van de overgenomen vennootschap worden boekhoudkundig en fiscaal !j geacht te zijn verricht voor rekening en risico van de overnemende vennootschap met ingang vanaf 1 augustus 2011.

ii Al de overige handelingen en verrichtingen zullen door de overgenomen vennootschap! vanaf 1 januari 2012 om 00.00 uur voor rekening zijn en op risico van de overnemende! E, vennootschap zoals dit omschreven is in het fusievoorstel.

j - De vergadering verzoekt de ondergetekende notaris te notuleren dat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap overgaat onder algemene titel naar dei! overnemende vennootschap overeenkomstig het fusievoorstel en verzoekt te notuleren! !;_dat het vermogen van àe oyer0.enomen ken nootschap_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de "instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

I. geen onroerende goederen of zakelijke bevat.

II. het handelsfonds ingeschreven In de kruispuntbank onder het nummer 0887.754688 (rechtsgebied Brussel) bevat welk wordt ingebracht voor vrij, zuiver en onbelast van alle voorrecht en inpandgave.

III. geen goederen of rechten bevat waarvoor bijzondere overdrachtsvoorwaarden gelden, zoals onder meer maar niet uitsluitend rechten van intellectuele en industriële eigendom.

IV. geen goederen of rechten bevat waarop het Vlaamse bodemdecreet

van toepassing is.

Fiscale verklaringen in verband met de fusie

- De vergadering verklaart dat deze fusie geschiedt met toepassing van de voordelen

van artikel 211 van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen en van artikel 11 en 18

paragraaf drie van het Wetboek van de Belasting over de Toegevoegde Waarder

- De vergadering verklaart dat het vermogen van de overgenomen vennootschap geen

onroerende goederen bevat noch andere goederen waarvoor bijzondere

overdrachtsrechten gelden.

- De notaris bevestigt voorlezing te hebben gegeven van artikel 203 van het wetboek

der registratierechten.

TWEEDE BESLUIT

Ontslag van de raad van bestuur

De thans in functie zijnde bestuurders worden eervol ontslagen, te weten:

1. De heer Thijs van Hegelsom, wonende te NL 5915 PT Venlo (Nederland), Hinsbeckerweg 17, vaste vertegenwoordiger van de vennootschap VEBEGO INTERNATIONAL BV, gevestigd en kantoorhoudend te 6367 ZH Voerendaal (Nederland), Cortenbach 1.

2. De heer Steven De Schepper, wonende te 2180 Antwerpen-Ekeren, Schriek 348, vaste vertegenwoordiger van de vennootschap ASSIST NV, met zetel te 2100 Antwerpen-Deurne, Luchthavenlei 7B.

3. De heer Jan Denissen, wonende te 2950 Kapellen, Antwerpsesteenweg 90 bus 10, vaste vertegenwoordiger van de vennootschap ASSIST AT HOME, met zetel te 2100 Antwerpen-Deurne, Luchthavenlei 7B.

DERDE BESLUIT

Opschortende voorwaarde

De vergadering bevestigt dat de voorgaande besluiten genomen zijn onder de impliciete opschortende voorwaarde van de goedkeuring door de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de overnemende vennootschap van het voorstel tot fusie en de wijzigingen van de statuten zoals nader omschreven in de agenda van de overnemende vennootschap.

VIERDE BESLUIT

Volmacht tot opheffina van de inschrijving in de kruispuntbank voor ondernemingen en bij de Administratie van de BTW

Bijzonder volmacht wordt gegeven aan VOKA - Kamer van koophandel Halle-Vilvoorde, te 1800 Vilvoorde, Medialaan 26 met recht van indeplaatsstelling om de Vennootschap te vertegenwoordigen bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de Vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht, en dit zowel naar aanleiding van onderhavige fusieoperatie als naar aanleiding van vroegere beslissingen en akten uitgaande van de raad van bestuur of de algemene vergadering van de Vennootschap, alsook een bijzondere volmacht om de Vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.".

Alle besluiten werden genomen met eenparigheid van stemmen.

Voor Ontledend Uittreksel,

Notaris Lisbeth Buytaert

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-beho an eraan et Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het $eIgisch Staatsblad - 08/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Gelijktijdig neergelegd:

afschrift van de akte

gecoördineerde statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behovden

aan liet

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/01/2012
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



uI1I HIUII1I III III III II

" iaoisoov

A9 JAN. 7012

Griffie

Ai

Ondernemingsnr : 0887.754.688

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit) : HOME WELNESS

(verkort) :

Rechtsvoren : Cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Brusselsesteenweg 2

1730 Asse

Onderwerp akte :BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - FUSIE DOOR VERENIGING VAN ALLE AANDELEN IN EEN HAND - WIJZIGING STATUTEN

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Lisbeth Buytaert te Brasschaat op 31;, december 2011, dat de buitengewone algemene vergadering is bijeengekomen van de;; coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HOME WELNESS", met'; zetel te 1730 Asse, Brusselsesteenweg 2, met ondernemingsnummer 0887.754.688, en,; dat onder meer volgende beslissingen werden getroffen:

EERSTE BESLUIT

Fusie door vereniging van alle aandelen in één hand

- De voorzitter bevestigt en de vergadering neemt kennis van het feit dat er zich geen belangrijke wijzigingen in de activa en passiva van het vermogen van één van de bij de, fusie betrokken vennootschappen hebben voorgedaan sedert de datum van de': opstelling van het fusievoorstel.

- De algemene vergadering beslist vervolgens om de boekhoudkundige en fiscale retro activiteit in te roepen vanaf 1 augustus 2011, zodat de fusie op boekhoudkundig en', fiscaal vlak effect sorteert vanaf 1 augustus 2011.

- De vergadering keurt het fusievoorstel goed met inachtname van het feit dat de boekhoudkundige en fiscale retro-activiteit wordt ingeroepen vanaf 1 augustus 2011. Vervolgens beslist zij tot ontbinding zonder vereffening en besluit tot de fusie (door'i vereniging van alle aandelen in één hand) van de voornoemde naamloze vennootschap;' iHASSIST AT HOME" (de overnemende vennootschap) met de voornoemde cooperatieve'; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met sociaal oogmerk "HOME WELLNESS (de overgenomen vennootschap) door de overgang van het gehele vermogen, zowel delf rechten als de verplichtingen, van de overgenomen vennootschap naar de overnemende: vennootschap overeenkomstig het voornoemde fusievoorstel.

Overeenkomstig artikel 661 en verder van het Wetboek Vennootschappen zal er aan de reserves een bestemming worden gegeven die zo nauw mogelijk aansluit bij het sociaal : oogmerk die de voornoemde coöperatieve vennootschap met beperkte'; aansprakelijkheid met sociaal oogmerk "HOME WELLNESS" had.

Alle handelingen van de overgenomen vennootschap worden boekhoudkundig en fiscaal geacht te zijn verricht voor rekening en risico van de overnemende vennootschap met ingang vanaf 1 augustus 2011.

Al de overige handelingen en verrichtingen zullen door de overgenomen vennootschap;; vanaf 1 januari 2012 om 00.00 uur voor rekening zijn en op risico van de overnemende'! vennootschap zoals dit omschreven is in het fusievoorstel.

- De vergadering verzoekt de ondergetekende notaris te notuleren dat het gehele, vermogen van de overgenomen vennootschap overgaat onder algemene titel naar de: overnemende vennootschap overeenkomstig het fusievoorstel en verzoekt te notuleren; dat het vermogen van de overgenomen vennootschap;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

4bor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

I. geen onroerende goederen of zakelijke bevat.

II. het handelsfonds ingeschreven in de kruispuntbank onder het nummer: 0887.754688 (rechtsgebied Brussel) bevat welk wordt ingebracht voor vrij, zuiver en onbelast van alle voorrecht en inpandgave.

III. geen goederen of rechten bevat waarvoor bijzondere overdrachtsvoorwaarden gelden, zoals onder meer maar niet uitsluitend rechten van intellectuele en industriële eigendom.

IV. geen goederen of rechten bevat waarop het Vlaamse bodemdecreet

van toepassing is.

Fiscale verklaringen in verband met de fusie

- De vergadering verklaart dat deze fusie geschiedt met toepassing van de voordelen

van artikel 211 van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen en van artikel 11 en 18

" paragraaf drie van het Wetboek van de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

- De vergadering verklaart dat het vermogen van de overgenomen vennootschap geen

onroerende goederen bevat noch andere goederen waarvoor bijzondere

overdrachtsrechten gelden.

- De notaris bevestigt voorlezing te hebben gegeven van artikel 203 van het wetboek

der registratierechten.

TWEEDE BESLUIT

Ontslag van de raad van bestuur

De thans in functie zijnde bestuurders worden eervol ontslagen, te weten:

1. De heer Thijs van Regelsom, wonende te NL 5915 PT Venlo (Nederland), Hinsbeckerweg 17, vaste vertegenwoordiger van de vennootschap VEBEGO INTERNATIONAL BV, gevestigd en kantoorhoudend te 6367 ZH Voerendaal (Nederland), Cortenbach 1.

2. De heer Steven De Schepper, wonende te 2180 Antwerpen-Ekeren, Schriek 348, vaste vertegenwoordiger van de vennootschap ASSIST NV, met zetel te 2100 Antwerpen-Deurne, Luchthavenlei 7B.

3. De heer Jan Denissen, wonende te 2950 Kapellen, Antwerpsesteenweg 90 bus 10, vaste" vertegenwoordiger van de vennootschap ASSIST AT HOME, met zetel te 2100 Antwerpen-Deurne, Luchthavenlei 76.

DERDE BESLUIT

Opschortende voorwaarde

De vergadering bevestigt dat de voorgaande besluiten genomen zijn onder de impliciete opschortende voorwaarde van de goedkeuring door de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de overnemende vennootschap van het voorstel tot fusie en de wijzigingen van de statuten zoals nader omschreven in de agenda van de overnemende vennootschap.

VIERDE BESLUIT

Volmacht tot opheffing van de inschrilvinq in de kruisountbank voor ondernemingen en bij de Administratie van de BTW

Bijzonder volmacht wordt gegeven aan VOKA - Kamer van koophandel Halle-Vilvoorde, te 1800 Vilvoorde, Medialaan 26 met recht van indeplaatsstelling om de Vennootschap te vertegenwoordigen bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de Vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht, en dit zowel naar aanleiding van onderhavige fusieoperatie als naar aanleiding van vroegere beslissingen en akten uitgaande van de raad van bestuur of de algemene vergadering van de Vennootschap, alsook een bijzondere volmacht om de Vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de "S.T.W.".

Alle besluiten werden genomen met eenparigheid van stemmen.

Voor Ontledend Uittreksel,

Notaris Lisbeth Buytaert

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Gelijktijdig neergelegd:

- afschrift van de akte

- gecoördineerde statuten

mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/11/2011
ÿþf

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

1111111J!1111111M110111

~

Griffie

Ondememingsnr : 0887.754.688 Benaming

(voluit) : Home Wellness

Rechtsvorm : cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met sociaal oogmerk

Zetel : Brusselsesteenweg 2, 1730 Asse

Onderwerp akte : Fusievoorstel

Neerlegging fusievoorstel overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen inzake de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting tussen Assist At Home NV en Home Wellness CVBA-SO. '

Op de laatste blz. van Luik l3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij Tiet Belgisch Staatsblaar- /5111/2011- Annexes du Moniteur belge

23/11/2011
ÿþ Motl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111 II VY ~NIVI1IVIIIiII

*1115993#

V

beh aa Be

Stm

BRusS4.

Jl l l'1;

Griffie

Ondernemingsnr : 0887.754.688

Benaming

(voluit) : Home Wellness

Rechtsvorm : coëpertieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met sociaal oogmerk

Zetel : Brusselsesteenweg 2, 1730 ASSE

Onderwerp akte : ontslag en benoeming (gedelegeerd) bestuurders(s)

Uittreksel uit het proces-verbaal van de bijzondere algemene vergadering dd. 14 oktober 2011.

De vergadering neemt akte van het ontslag van CDJ Services BVBA, 1730 Asse, Brusselsesteenweg 21, vertegenwoordigd door mevrouw Cindy Beeckman als gedelegeerd bestuurder en van mevrouw Cindy Beeckmann, wonende te 9220 Hamme, Neerstraat 152, van mevrow Godelieve de Mey, wonende te 9310 Aalst, Kokerijstraat 87, van de heer André de Meyer wonende te 9160 Lokeren, Beerveldestraat 63 en van de heer Kris De Wit, wonende te Neerstraat 152, 9220 Hamme als bestuurders van de vennootschap en dit met ingang vanaf heden.

De vergadering dankt de ontslagnemende bestuurders voor de wijze waarop zij hun opdracht hebben uitgeoefend, en voor de geleverde bijdrage tot de ontwikkeling van de vennootschap.

De ontslagnemende bestuurders zullen op de eerst volgende jaarvergadering die beraadslaagt en besluit over de goedkeuring van de jaarrekening, algehele en volledige kwijting verleent worden voor alle aansprakelijkheid voortvloeiend uit de uitoefening van hun mandaat tot op de dag van hun ontslag, tenzij bij. ernstige en zware beleidsfouten.

Vervolgens besluit de vergadering, met eenparigheid van stemmen, over te gaan tot de benoeming van de volgende bestuurders van de vennootschap en dit met ingang vanaf heden:

- Vebego International BV, gevestigd en kantoorhoudend te 6367 ZH Voerendaal (NL), Cortenbach 1, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Thijs van Hegelsom;

- Assist NV, met maatschappelijke zetel te 2100 Deurne, Luchthavenlei 7B, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger ,de heer Steven De Schepper, wonende te 2180 Ekeren, Schriek 348;

- Assist at Home NV, met maatschappelijke zetel te 2100 Deurne, Luchthavenlei 7B, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Jan Denissen, wonende te Antwerpsesteenweg 90 bus 10, 2950 Kapellen.

Hun mandaat als bestuurder kan bezoldigd uitgeoefend worden. De hoogte van de bezoldiging wordt jaarlijks door de vennoten in de algemene vergadering der vennoten bepaald.

De voornoemde bestuurders, alhier tegenwoordig of vertegenwoordigd zoals vermeld, verklaren hun mandaat te aanvaarden.

Uittreksel uit het proces-verbaal van de raad van bestuur dd. 14 oktober 2011

Naar aanleiding van de beëindiging van het mandaat van CDJ Services BVBA, met maatschappelijke zetel te Brusselsesteenweg 2, 1730 Asse en vast vertegenwoordigd door mevrouw Cindy Beeckman, als bestuurder van de vennootschap, gaat de raad van bestuur vervolgens over tot de bekrachtiging van het ontslag van CDJ Services BVBA als gedelegeerd bestuurder van de vennootschap en dit met ingang vanaf heden.

De vergadering dankt de gedelegeerd bestuurder voor de wijze waarop zij haar opdracht heeft uitgeoefend, en voor de geleverde bijdrage tot de ontwikkeling van de vennootschap.

Zij zal op de eerst volgende jaarvergadering die beraadslaagt en besluit over de goedkeuring van de jaarrekening, algehele en volledige kwijting verleent worden voor alle aansprakelijkheid voortvloeiend uit de uitoefening van haar mandaat tot op de dag van haar ontslag, tenzij bij ernstige en zware beleidsfouten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Staatsblad - 23/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan hère. Belgisch Staatsblad

Vervolgens besluit de raad van bestuur om over te gaan tot de benoeming van Assist at Home NV, met maatschappelijke zetel te Luchthavenlei 7B, 2100 Deurne, en vast vertegenwoordigd «oor de heer Jan Denissen, wonende te Antwerpsesteenweg 90 bus 10, 2950 Kapellen, als gedelegeerd bestuurder van de . vennootschap en dit met ingang vanaf heden.

Voornoemde gedelegeerd bestuurder verklaart het mandaat te aanvaarden.

Het mandaat als gedelegeerd bestuurder kan bezoldigd uitgeoefend worden. De hoogte van de bezoldiging wordt jaarlijks door de vennoten in de algemene vergadering der vennoten bepaald.

Voor éénsluidend uittreksel Thijs van Hegelom

Steven De Schepper, vaste vertegenwoordiger van Assist NV vaste vertegenwoordger

Bestuurder van Verbego International BV

Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/11/2011- Annexes du Moniteur belge

01/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 22.06.2011, NGL 28.06.2011 11223-0050-015
05/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 22.06.2010, NGL 29.06.2010 10245-0186-015
06/10/2009 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2008, GGK 22.06.2009, NGL 30.09.2009 09794-0256-013
24/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 22.06.2009, NGL 17.07.2009 09442-0340-013

Coordonnées
HOME WELNESS

Adresse
BRUSSELSESTEENWEG 2 1730 ASSE

Code postal : 1730
Localité : ASSE
Commune : ASSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande