HOMUNCULUS

Société en commandite simple


Dénomination : HOMUNCULUS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 544.538.105

Publication

29/01/2014
ÿþ~ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BRUSSEL

~QJAN. 2014

Grffe

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

wijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 5c/ ut 5 3 ô. A0 5

Benaming

(voluit) : Homunculus

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : Jean-Baptiste Nowéleï 9 -1800 Vilvoorde

Onderwerp akte : OPRICHTING

Door oprichters, de heer Youri BOONE GCNO D. wonende te 1800 Vilvoorde, Jean-Baptiste Nowélei 9 en mevrouw Olivia PEETERS, wonende te 1800 Vilvoorde, Jean-Baptiste Nowélei 9, werd bij onderhandse akte opgesteld op 2 december 2013 overgegaan tot de oprichting, voor onbepaalde duur, van een gewone commanditaire vennootschap met als naam Homunculus met maatschappelijke zetel te 1800 Vilvoorde, Jean-Baptiste Nawel 9.

Werd aangeduid als gecommanditeerde vennoot van de vennootschap: de heer Youri BOONE, voornoemd, hij is hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap.

Werd aangeduid ais stille vennoot van de vennootschap: mevrouw Olivia PEETERS, voornoemd, zij staat slechts in voor de schulden en verliezen van de vennootschap tot beloop van haar inbreng.

Het geplaatst kapitaal bedraagt tweeduizend euro (¬ 2.000,00), en is verdeeld in honderd (100) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, waarop is ingeschreven door:

a) de heer Youri BOONE door een inbreng in geld voor een totaal bedrag van duizend negenhonderdtachtig' Euro (¬ 1.980,00) waarvoor hem negenenengentig (99) aandelen worden toegekend.

b) mevrouw Olivia PEETERS door een inbreng in geld voor een totaal bedrag van twintig Euro (e 20,00). waarvoor haar één aandeel (1) worden toegekend.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar, het eerste: boekjaar loopt vanaf heden tot éénendertig december tweeduizendveertien.

De gewone algemene vergadering vindt plaats op de laatste vrijdag van mei om twintig uur, de eerste; jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizendvijftien.

Werd benoemd tot statutair zaakvoerder, voor de duur van de vennootschap: de heer Youri 13OONE,3 voornoemd.

Van de te bestemmen winst van het boekjaar wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van dei wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra deze reserve het tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft. Over het saldo wordt beslist door de jaarvergadering.

in geval van ontbinding zal de algemene vergadering de wijze van vereffening bepalen overeenkomstig de; wettelijke bepalingen. Het uitkeerbaar saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun aandelenbezit, waarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen.

Aanduiding van een commissaris is niet van toepassing.

Gelijktijdig hiermee neergelegd een afschrift van de volledige oprichtingsakte.

De heer Youri BOONE Gecommanditeerde Vennoot Statutair Zaakvoerder Mevrouw Olivia PEETERS

Stille vennoot

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
HOMUNCULUS

Adresse
JEAN-BAPTISTE NOWELEI 9 1800 VILVOORDE

Code postal : 1800
Localité : VILVOORDE
Commune : VILVOORDE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande