HONE HEKE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HONE HEKE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 502.623.019

Publication

01/02/2013
ÿþiLuik B.

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neorgeiegd ter griffie der :echbankvan;{ o harde te Leuven, de L I JAN, 2013

DE GRIFFIER,

Griffie

A

bot ae Be Sta

m

*13019893*

Ondernemingsnr : Benaming (voluit) :

(verkort):

OSp,;i. ce

Hone Heke

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Houwaartsebaan 57 - 3220 Sint-Pieters-Rode (Holsbeek) Onderwerp(en) akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor ondergetekende Meester Jan CLOET, geassocieerd notaris te Peer op 17 januari 2013, blijkt dat de heer CORVERS Benny en zijn echtgenote mevrouw SCHEELEN Annelies Philomène, wonende te 3220 Holsbeek (Sint-Pieters-Rode), Houwaartsebaan 57, een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht waarvan zij de statuten als volgt hebben vastgesteld:

I. BENAMING - ZETEL - DOEL - DUUR

Artikel één

De vennootschap is opgericht als een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam HONE HEKE.

Artikel twee

De vennootschap is gevestigd te 3220 Holsbeek (Sint-Pieters-Rode), Houwaartsebaan 57.

Artikel drie

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in samenwerking met derden, zowel fysische personen, rechtspersonen als verenigingen, als vertegenwoordiger, tussenpersoon of commissionair:

" het verlenen van advies en/of diensten in de meest ruime betekenis door bijvoorbeeld management, bestuursmandaten, publicaties, voordrachten, advies en begeleiding inzake bedrijfsbeheer, inzake financiële verrichtingen, inzake sales, marketing en productie, inzake human resources, selectie en opleiding, inzake kwaliteitsbevorderende maatregelen voor werkomgevingen en productieprocedés, inzake organisatie en structurering van organisaties;

" alle mogelijke activiteiten die verband houden met het verlenen van consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand;

" het geven van vormingen, cursussen en workshops;

" advies voor, alsook organisatie en uitvoering van culturele, sportieve of bedrijfsevenementen;

" de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon;

" aankoop, verkoop, handelsbemiddeling, verhuur, reparatie, onderhoud en ontwikkeling van handwerkproducten en daarmee gerelateerde producten en diensten;

" vervaardiging van diverse producten in gebakken klei, porselein en overige keramische producten;

" detailhandel in ?orselein, glas en aardewerk;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

" detailhandel in kunstvoorwerpen;

" onderneming in roerende en onroerende goederen, welke onder meer bevat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en de verhuur, het doen bouwen en verbouwen, de procuratie;

" het nemen van participaties onder eender welke vorm, in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen;

" alle investeringen en financiële verrichtingen, behalve deze voorbehouden aan banken en tussenpersonen inzake financiële verrichtingen;

" het verlenen van technische, administratieve, financiële en commerciële bijstand, in de meest ruime zin genomen, aan derden of aanverwante bedrijven. De vennootschap mag zich tevens borg stellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen door derde personen aangegaan. Zij mag eveneens al haar goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand geven en aval verlenen aan derden;

" tussenpersoon in de handel, zoals makelaar in goederen, de zelfstandige handelsvertegenwoordiging en commissionair.

Deze opsomming is enkel aanwijzend en geenszins beperkend.

De vennootschap mag alle bewerkingen doen van commerciële, roerende of onroerende aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot het verwezenlijken, het uitbreiden of het vergemakkelijken van haar maatschappelijk doel.

Zij kan optreden als bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen.

Zij kan borgstellen voor derden, aandeelhouders en zaakvoerders en hen voorschotten, leningen en kredieten toestaan met respect voor de wettelijke beperkingen terzake.

De zaakvoerder of zaakvoerders zijn bevoegd om de aard en de reikwijdte van het maatschappelijk doel te interpreteren.

Artikel vier

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur.

II. KAPITAAL. - AANDELEN

Artikel vijf

Het geplaatst kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro

(¬ 18.600,00) en is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale

waarde.

Het kapitaal werd volledig onderschreven door de oprichters voormeld

als volgt:

- door de heer Corvers voornoemd voor zeventig (70) aandelen, hetzij voor dertienduizend twintig euro (¬ 13.020,00);

- door mevrouw Scheelen voornoemd, voor dertig (30) aandelen, hetzij voor vijfduizend vijfhonderdtachtig euro (¬ 5.580,00).

Totaal: honderd (100) aandelen, voor achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) werd gestort op rekening nummer BE04 7340 3609 5931, geopend bij de NV KBC Bank te Kessel-Lo op naam van de vennootschap in oprichting.

Het bewijs van deponering, dat door ondergetekende notaris in bewaring wordt genomen, werd door voornoemde bank afgeleverd op elf januari tweeduizend dertien.

III. BESTUUR -- TOEZICHT

Artikel elf

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan

niet vennoot.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze

verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Pl werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder zou benoemd worden in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Artikel dertien

De zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn om het doel van de vennootschap te verwezenlijken, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder, individueel handelend, vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Artikel veertien

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders ingeval van overdreven volmacht.

/v. ALGEMENE VERGADERING

Artikel zeventien

De gewone algemene vergadering van de vennoten wordt ieder jaar gehouden op de maatschappelijke zetel de tiende juni om 10.00 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden de eerstvolgende werkdag.

Artikel achttien

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

Artikel negentien

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens hetgeen hierna is bepaald.

Artikel twintig

Wanneer één of meer aandelen aan verscheidene personen dan kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen gerechtigden.

Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dat aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens verzet van de blote eigenaar. In dit laatste geval kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de bedoelde rechten uit te oefenen in het gezamelijk belang van de vruchtgebruiker en blote eigenaar.

V. INVENTARIS - JAARREKENING - RESERVE - WINSTVERDELING

Artikel tweeëntwintig

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maken de zaakvoerders de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel drieëntwintig

Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt tenminste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke

toebehoren, ten aanzien een enkele door alle

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

bghquden

aan he

Belgisch

Staatsblad

reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd of overgedragen naar het volgende boekjaar.

IX. OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

A. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend veertien.

B. Het eerste boekjaar loopt te rekenen vanaf de neerlegging van de akte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel tot en met eenendertig december tweeduizend dertien.

C. Wordt voor de eerste maal als niet-statutaire zaakvoerder benoemd de heer Corvers Bexzny, oprichter voormeld.

Voor analytisch uittreksel,

Jan Cloet +LBt Nico %bout

Geassocieerde notarissen

Steenweg Wijchmaal 49

B - 3990 PEER

Tegelijk hiermee neergelegd:

expeditie van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 10.06.2015, NGL 31.08.2015 15555-0187-009
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 10.06.2016, NGL 31.08.2016 16552-0332-011

Coordonnées
HONE HEKE

Adresse
HOUWAARTSEBAAN 57 3220 HOLSBEEK

Code postal : 3220
Localité : HOLSBEEK
Commune : HOLSBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande