HORLIN MEDICAL IMAGING

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HORLIN MEDICAL IMAGING
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.835.086

Publication

28/12/2011
ÿþ Mai 2.t

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie dir

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 1 5 DEC. 2011

I I

Ondememingsnr : 0 9) 44 ~ ~ , b 5/4:5 _

Benaming

(voluit) : HORLIN MEDICAL IMAGING

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Rotselaerlaan 37 te 3080 Tervuren

Onderwerp akte : OPRICHTING

Ingevolge een akte verleden voor Notaris Gaétan BLEECKX, te Sint-Gillis Brussel, op dertien december: tweeduizend en elf, blijkt dat :

1.1. De Heer Guy Louis, Marie HORLIN geboren te Elsene op 22 april 1949 (nationaal register nummer. 49.04.22-235.65) echtgenoot van Mevrouw Annie WYNANTS, wonende te 3080 Tervuren, Rotselaerlaan, 37,

2. Mevrouw Caroline Marie, Ann HORLIN, geboren te Leuven op 19 maart 1977 (77.03.19-272.20) echtgenote van de Heer Laurent GILBEAU, wonende te 1410 Waterloo, Clos des Tulipes, 14

een burgerlijke vennootschap onder de vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid: hebben opgericht onder de benaming van " HORLIN MEDICAL IMAGING "

" Il. De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3080 TERVUREN Rotselaerlaan, 37

III. De vennootschap heeft tot doel :

- het in vennootschap brengen van de beroepsactiviteit door de geneesheer - vennoot specialist radiologie,.

rekening houden met de regelen van de medische plichtenleer qua uitoefening van de geneeskunde, dit wil.

' zeggen dat de geneeskunde uitgeoefend wordt door de geneesheer  vennoot onder zijn eigen

" verantwoordelijkheid

- het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de geneesheer specialist - vennoot in de,: radiologie;

- het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormoede activiteit;

' - de aankoop,het huren en invoeren van alle medische apparatuur en begeleidende accomodaties voor de. eigen praktlijk;

- het aanleggen van reserves teneinde alle nodige apparatuur en gebouwen die noodzakelijk zijn om de' bovenvermelde medische disciplines uit te voeren, aan te schaffen;

. - De mogelijkheid scheppen om de geneesheer vennoot toe te laten zijn verder te bekwamen teneinde in zijn disciplines aan de spits van de evolutie te blijven.

- deelnemen aan binnen en buitenlandse congressen, seminaria, werkcolleges;

- onderzoek naar innoverende diagnostische en therapeutische middelen in binnen  en buitenland in het kader van de geneeskunde;

- deelnemen aan ziekenhuisbeleid

- doorgeven eigen medische ervaring in binnen en buitenland via opleiding en praktische sessies

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks die verwezenlijking van haar doel te bevorderen op voorwaarden dat deze handlichtingen niet van aar zijn van het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen.

De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doe nastreven, doch: overeenkomsten, die artsen niet mogen afsluiten met ander artsen of derden, zullen ook door de vennootschap: niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel, de aan  en verkoop van en het beheer: uitoefenen over alle roerende en onroerende goederen die haar toebehoren onder uitdrukkelijke voorwaarden evenwel dat ze het burgerlijk karakter van de vennootschap niet wijzigt en hierdoor in gene mate op geen enkel ogenblik aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook.

ln verband met dit investeringsbeleid zullen de vennoten dezelfde regels van beraadslaging en besluiten in acht nemen als vermeld in artikel 286 van het wetboek van vennootschappen

Doch enkel onder de uitdrukkelijke voorwaarde dat ze het burgerlijk karakter van de vennootschap niet

" wijzigt en hierdoor in gene mate op geen enkel ogenblik aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook.

Voor-behouden

aan het

Belgisch Staatsblac

I 111/11111111111! hIJ 11111 11111 11111 JJffl 1111111!

*11195107*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor zover er meer dan een vennoot is, dienen beslissingen In verband met het investeringsbeleid te gebeuren met unanimiteit van de stemmen.

IV. De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur en begint te werken op datum van oprichting.

Onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering beraadslagend volgens de vereisten die gelden voor een statutenwijziging.

De vennootschap is niet ontbonden door het overlijden, de onbekwaamverklaring, het faillissement of de staat van kennelijk onvermogen van een vennoot.

V. Het kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ), verdeeld in honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, elk vertegenwoordigend één/honderdste van het maatschappelijk kapitaal.

Het kapitaal is bij de oprichting volledig geplaatst en ten belopen van een/derde volgestort.

Kunnen uitsluitend vennoot worden of maatschappelijke rechten uitoefenen, artsen specialist in radiologie of van een aanverwante discipline, ingeschreven op de Lijst van de provinciale Raad van de Orde van Geneesheren, die in het kader van de vennootschap hun volledige praktijk uitoefenen of, bij inbezitstelling van de aandelen, zullen uitoefenen en die met éénparigheid van stemmen door de bestaande vennoten werden aanvaard.

Het relatieve aandelenbezit der vennoten dient zich te verhouden als hun respectieve activiteit in de vennootschap.

De aandelen worden ingeschreven en als volgt volstort ten belope van één/derde :

1. de Heer Guy Horlin verklaart negenennegentig

Aandelen inschrijven 99

2. Mevrouw Caroline Horlin verklaart één aandeel

inschrijven 1

totaal : honderd aandelen 100

VI. De vennootschap wordt bestuurd door één zaakvoerder-bedrijfsleider-vennoot-arts.

Het mandaat voor de niet-statutaire zaakvoerder wordt vastgelegd voor een beperkte en bepaalde duur,

namelijk tot op het einde van de uitoefening door de zaakvoerder van zijn medische activiteiten.

VII. De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onwetend kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

VIII.De zaakvoering vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Wanneer er meerdere zaakvoerders zijn, kunnen zij, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering die hen benoemt, hun bevoegdheid slechts gezamenlijk uitoefenen en zullen zij eveneens in en buiten rechte gezamenlijk optreden, onverminderd de eventuele delegatie van machten.

De zaakvoerder kan voor één of meerdere niet-medische handelingen zijn bevoegdheid overdragen aan een derde persoon niet-vennoot, mits dit geschiedt bij herroepbare en specifieke volmacht. De volmachtdrager verbindt de vennootschap binnen de noodzakelijk beperkte omvang van zijn mandaat.

IX. De jaarvergadering wordt gehouden op de derde vrijdag van de maand juni om zeventien uur op de zetel of op elke andere plaats in de oproepingsbrieven aangeduid. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

X. Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december daarna.

Xl. Op de netto-winst zal er jaarlijks minimum vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijke reservefonds. Deze voorafneming is niet meer vereist zodra dit fonds ééntiende van het kapitaal heeft bereikt. Verder dient jaarlijks het aldus bekomen saldo ter beschikking van de algemene vergadering te worden gesteld die over de bestemming ervan naar goeddunken mag beslissen.

Tot het aanleggen van een conventionele reserve dient te worden beslist met éénparigheid van stemmen.

XII. Bij ontbinding van de vennootschap om gelijk welke reden zelfs vôôr het verstrijken van haar duur, zal de vereffening geschieden door de zorgen van de op dat ogenblik in functie zijnde zaakvoerder, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist en één of meerdere vereffenaars aanduidt, wiens machten en vergoedingen zij zal bepalen.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in artikel 181, 182 en 183 van de vennootschappenwet, tenzij de algemene vergadering anders besluit.

Bij ontbinding van de vennootschap zal een beroep gedaan worden op artsen voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten.

XIII. Il!. OVERGANGSBEPALINGEN EN SLOTEBEPALINGEN

OVERGANGSBEPALINGEN

1. De vennootschap zal in toepassing van artikel 2 § 4 van het Wetboek van vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige akte op de Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van vennootschappen.

2. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3080 TERVUREN, Rotselaerlaan, 37

3. Het eerste boekjaar van de vennootschap loopt vanaf de dag van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige akte op de Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van vennootschappen en zal worden afgesloten op 31 december 2012 en begrijpt eveneens alle handelingen die vooraf aan de oprichting, sedert een oktober tweeduizend elf, voor rekening van de op te richten vennootschap hebben plaatsgehad.

4. De eerste jaarvergadering wordt in tweeduizend dertien gehouden.

5. Werd benoemd tot niet-statutair zaakvoerder :

Dokter Guy HORLIN geboren te Elsene op 22 april 1949 (nationaal register nummer 49.04.22-235.65) . echtgenoot van Mevrouw Annie WYNANTS, wonende te 3080 Tervuren, Rotselaerlaan, 37 die verklaart te aanvaarden, voor een duur te rekenen vanaf heden tot op het einde van zijn medische activiteiten.

De zaakvoerder, Dokter Guy HORLIN verklaart zijn opdracht te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling.

De zaakvoerder wordt benoemd vanaf heden met dien verstande dat hij vanaf heden tot op de datum van neerlegging overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, zal optreden als volmachtdrager van de vennoot en dat hij vanaf het ogenblik van de neerlegging zal optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en het Wetboek van vennootschappen.

6. Uit te goeder trouw verrichte schattingen die overgenomen werden in het financieel plan, blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar zal voldoen aan de criteria vernield in artikel 12 § 2 van de wet van zeventien juli negentienhonderd vijfenzeventig op de boekhouding en de jaarrekening van de ondernemingen. Bijgevolg wordt besloten voorlopig geen commissaris te benoemen.

Volmacht BTW - Rechtspersonenregisterformaliteiten

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de Heer Paul De Rouck te 9450 Haaltert Zonnestraat,

" 98, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aile nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de diensten van de kruispuntbank van ondernemingen en voor de aanvraag van een BTW nummer.

'Mot-behouden aan het Belgisch Staatsblad

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Gaétan BLEECKX

Gelijktijdige neerlegging van een uitgifte van de akte van oprichting

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 02.07.2016, NGL 31.08.2016 16555-0361-009

Coordonnées
HORLIN MEDICAL IMAGING

Adresse
ROTSELAERLAAN 37 3080 TERVUREN

Code postal : 3080
Localité : TERVUREN
Commune : TERVUREN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande