HORNBEAM HEDGE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : HORNBEAM HEDGE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 534.785.546

Publication

02/07/2013
ÿþ Mod werd 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

~

allai ii.i1uiii aai

*13100226*

II

Ondernemingsnr : 0534.785.546

Benaming

(voluit) : HORNBEAM HEDGE

(verkort) :

Rechtsvorrn : NV

Zetel : 1853 STROMBEEK BEVER, BOECHOUTLAAN 221

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING BOEKJAAR

Wegens materiële vergissing werd in de akte "'Partiële splitsing van NV UPLACE - Oprichting van NV HORNBEAM HEDGE verleden voor notaris Marc Van Nuffel te Antwerpen dd. 16 mei 2013 opgenomen dat het boekjaar loopt van eenendertig december van ieder jaar tot en met dertig december van het daaropvolgende jaar.

Dit moet echter aangepast worden naar: Het boeklaar van de vennootschap loopt samen met het kalenderjaar.

Notaris Marc Van Nuffel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/06/2013
ÿþw

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsar : Benaming

(voluit) : HORNBEAM HEDGE

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : 1853 GRIMBERGEN, BOECHOUTLAAN 221

(volledig adres)

Onderwerp akte : PARTIËLE SPLITSING VAN DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP UPLACE - OPRICHTING VAN DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP HORNBEAM HEDGE

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Marc Van Nuffel te Antwerpen op 16 mei 2013, neergelegd voor registratie, dat werd opgericht:

1. Rechtsvorm  naam  zetel - duur

De naamloze vennootschap met de naam HORNBEAM HEDGE, met zetel te 1853 Grimbergen, Boechoutiaan 221, opgericht voor onbepaalde termijn.

2, Oprichting door partiële splitsing

De vergadering besluit tot partiële splitsing waarbij de naamloze vennootschap UPLACE al haar activiteiten behoudens deze die verband houden met het project UPLACE MACHELEN afsplitst en overdraagt in een nieuw op te richten vennootschap HORNBEAM HEDGE met zetel te 1853 Grimbergen (Strombeek-Bever), Boechoutlaan 221, overeenkomstig de bepalingen en voorwaarden van het splitsingsvoorstel.

3. Kapitaal

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt zeven miljoen honderdvierennegentigduizend negenhonderdachtenvijftig Euro en zestig cent (7.194.958,60 EUR). Het is verdeeld in honderdduizend (100.000) gelijke aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdduizendste (1/100.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is samengesteld door inbreng in natura.

Bij gebreke aan het verslag opgesteld door de commissaris of de bedrijfsrevisor van de vennootschap, zoals bedoeld in artikel 746 van het Wetboek van vennootschappen, het verslag van BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Keen De Brabander, bedrijfsrevisor, overeenkomstig de artikelen 444 en 742 § 3 van het Wetboek van vennootschappen met betrekking tot de inbreng in natura.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt:

De inbreng in natura in de NV HORNBEAM HEDGE bestaat uit de inbreng van een partieel deel dat ontstaat ingevolge de splitsing van de NV UPLACE zoals blijkt uit het splitsingsvoorstel van 29 maart 2013 neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel op 2 april 2013 en gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad met nummer 2013-04-11 /0056506 voor een inbrengwaarde van 194.000,00 EUR.

Bi; het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel

adat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b)dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c)dat de vermogensbestanddelen werden gewaardeerd volgens de boekwaarde in de partieel te splitsen vennootschap, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake, en dat de waarde waartoe deze methode van waardering leidt, nl. 194.000,00 EUR, tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, onder voorbehoud van een eventuele negatieve financiële impact die zou voortvloeien uit de overgedragen hangende juridische geschillen en onder voorbehoud van de mogelijke negatieve financiële impact met betrekking tot de eventuele aansprakelijkheid als projectontwikkelaar van de overgedragen projecten. Het aantal uit te geven aandelen bestaat uit 100.000 aandelen op naam en zonder nominale waarde, verhoogd met de overige bestanddelen van het boekhoudkundig eigen vermogen die ten

--- _gevolge van. de splitsing _van NV.Uplacew.orden_toegekend;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

elr~

~~tzi

29MAI 2013

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

534 1S546

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Neovergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 100.000 aandelen van de NV HORNBEAM, zonder vermelding van de nominale waarde.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht erin bestaat om een uitspraak te doen over de beschrijving, de waardering en de vergoeding van de inbreng in natura en niet over de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Volledigheidshalve wenst ondergetekende te benadrukken dat zoals in het splitsingsvoorstel bepaald, alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld aan wie ze werden toegekend, toekomen aan de verkrijgende vennootschap.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 444 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de oprichting van de NV HORNBEAM HEDGE en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Merelbeke, 13 mei 2013

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Koen De Brabander

3. Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap loopt van eenendertig december van ieder jaar tot en met dertig

december van het daaropvolgende jaar.

Op het einde van elk jaar worden een jaarrekening en de andere bij wet vereiste stukken opgemaakt.

Het eerste boekjaar loopt tot 31 december 2013.

4. Reserves  winst  vereffening

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste een twintigste afgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Die voorafne-ming is niet meer verplicht wanneer de wettelijke reserve een tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft. Wanneer ze later onder dat tiende van het geplaatste kapitaal zou dalen, moeten de voorafnemingen hemomen worden.

Over de aanwending van het saldo beslist de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen.

De raad van bestuur bepaalt het tijdstip waarop dividenden worden uitbetaald evenals de plaats van uitbetaling.

De raad van bestuur kan ook, onder zijn verantwoordelijk-iheid, besluiten op het resultaat van het lopende boekjaar interimdivi-'denden uit te keren onder de bij de wet bepaalde voorwaarden en beperkingen.

6. Bestuur

a) Raad van bestuur

De raad van bestuur vertegenwoordigt als college de ven-'nootschap in alle handelingen in en buiten rechte. De vennootschap wordt ten aanzien van derden slechts rechtsgeldig ver-bonden door ofwel twee (2) bestuurders die gezamenlijk optreden ofwel door een gedele-geerde bestuurder en een bestuurder, die eveneens gezamenlijk optreden, ofwel door de voorzitter van de Raad van Bestuur die individueel bevoegd is om de vennootschap rechtsgeldig te verbinden.

b) Dagelijks bestuur

Binnen het kader van het dagelijks bestuur kan de vennootschap maar rechtsgeldig verte-genwoordigd worden door twee aangestelden die gezamenlijk optreden.

'Wonden benoemd tot bestuurders van de vennootschap:

11 De heer VERHAEGHE Bart, geboren te Vilvoorde op 21 maart 1965, wonende te 1880 Nieuwenrode, lpsvoordestraat 61;

21 De heer LEMAHIEU Kristof Jan Michel, geboren te Roeselare op 25 december 1975, wonende te 1860 Meise, Vilvoordsesteenweg 51;

3/ De heer VAN LANCKER Jan Mark Joris, geboren te Gent op 22 februari 1966, wonende te 1880 Kapelle-op-den-Bos, Haaksdonkweg 13.

Aan hen is volledige collectieve vertegenwoordigingsmacht verleend om met twee gezamenlijk handelend namens de ven-'nootschap op te treden in rechte en jegens derden. De mandaten gelden voor de duur van zes jaar. De toegekende functies worden door de aanwezige mandatarissen aanvaard, zo voor zichzelf als voor de anderen waarvoor zij optreden bij volmacht. De toegekende opdracht is onbezoldigd.

* Benoeming voorzitter en gedelegeerd bestuurder

Wordt aangesteld:

- ais voorzitter van de raad de heer VERHAEGHE Bart, voormeld;

- als gedelegeerd bestuurder de heer VAN LANCKER Jan, voormeld, aan wie vertegenwoordigingsbevoegdheid is verleend om de vennootschap te verbinden samen handelend met een andere bestuurder;

8. Doel

De vennootschap heeft ais doel, zowel in België als in het buitenland, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden, hetzij in deelneming met derden:

-Het laten bouwen en verbouwen, afbreken, kopen en verkopen, verkavelen, huren en verhuren, ruilen, het in staat van urbanisatie brengen van alle onroerende goederen (voor deze doelomschrijving worden onder onroerende goederen uitdrukkelijk ook alle vormen van stadion- en andere sportinfrastructuur begrepen), het nemen en afstaan van optierechten voor het kopen en verkopen van deze goederen, het beheer van alle eigendommen, zowel roerende als onroerende, het voeren van publiciteit en aile nodige bijhorende makelaarsactiviteiten;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

=De aan- en verkoop, de verhuur, de lening en eender welke verrichtingen, met uitzondering van de financieringshuur in de zin van het Koninklijk Besluit nummer 55 van tien november negentienhonderd zevenenzestig, met betrekking tot alle materialen, computermateriaal inbegrepen, voor commerciële, financiële en industriële ondernemingen, enzovoort;

-De projectanalyse en de ontwikkelingsstudie van vastgoedprojecten;

-De studie van de financieringsbehoeften en de financieringstechnieken ter realisatie van het bovengemelde;

-Het leveren van diensten door middel van beheer van roerende en onroerende goederen die aan anderen toebehoren;

-In het algemeen, alle activiteiten die verband houden met de vastgoedsector of met roerende of onroerende beleggingen en beheer.

-De vennootschap heeft bovendien als doel, zowel in België als in het buitenland, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden, hetzij in deelneming met derden:

Oliet beheer van vermogens, bestaande uit roerende en onroerende waarden, in de meest ruime zin; het verwerven en/of verhuren van onroerende goederen en het sluiten van overeenkomsten betreffende die goederen; het nemen van deelnemingen of belangen in andere vennootschappen en ondernemingen, dit alles in de meest uitgebreide zin genomen;

DHet verstrekken van advies, bijstand en hulp in zijn meest verschillende vormen en dit op het vlak van management, beheer, controle, toezicht, organisatie, en op het vlak van de studie, organisatie en consultatie in alle financiële, fiscale, sociale, administratieve, bouwtechnische en marketing aangelegenheden; het verlenen van adviezen en intellectuele en administratieve hulp, het ter beschikking stellen aan derden onder welke vorm ook van benodigdheden, materiaal, instrumenten, hard- en software, het uitvoeren van projecten, het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen, het ter beschikking stellen van management, het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan, alsook het waarnemen van het bestuur op aile niveaus van handels-, nijverheids- en andere ondernemingen bestaande onder om het even welke vorm, en dit zonder enige beperking;

01-let deelnemen voor eigen rekening, al dan niet in samenwerking met derden, aan de oprichting en de ontwikkeling van projecten en ondernemingen met mogelijke hoge groei- en rendabiliteitmogelijkheden of met andere interessante toekomstperspectieven en mogelijkheden;

DHet bevorderen van en de deelneming in het oprichten, de organisatie, de reorganisatie of de uitbreiding, bij wijze van inbreng, participatie, investering of anderszins, bij vennootschappen, verenigingen, groepen, syndicaten of instellingen en het hierin geïnteresseerd zijn;

01-let beleggen van kapitaal;

DHet ontwikkelen, promoten en begeleiden van sporten, sportbeoefenaars en sportploegen, Het management van sportlui en ploegen. Het begeleiden van sportlui op individueel vlak en in groepsverband op administratief, juridisch en sportief gebied.

Q'Het participeren in ondernemingen waarvan de effecten al dan niet verhandelbaar zijn op een

kapitaalmarkt;

DHet verstrekken van financiering aan ondernemingen;

DHet verschaffen van risicokapitaal;

Q'Het verwerven bij wijze van aankoop of anderszins, het productief maken, het overdragen, het inbrengen of verhandelen van aile roerende waarden en alle schuldvorderingen, onder welke vorm ook, van om het even welke Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschap, onderneming of vereniging met handels-, nijverheids-, financieel, roerend of onroerend doeleinde of van om het even welke publieke of semi-publieke instelling;

DHet voorschieten van gelden onder om het even welke financieringsvorm aan natuurlijke personen, rechtspersonen en andere derden, met betrekking tot om het even welke onderneming en in het algemeen, het verrichten van alle handels- en financiële operaties, in de meest ruime zin, behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

De vennootschap kan in het kader van haar maatschappelijk doel optreden in financieringsverrichtingen onder om het even welke vorm, met inbegrip van het intekenen en het verhandelen van aandelen, obligaties, kasbons en andere roerende waarden, het toestaan van leningen in rekening-courant, zelfs aan particulieren, zij mag zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden hypotheken vestigen, zich borg stellen of aval verlenen, voorschotten toestaan, krediet verlenen, hypothecaire of andere persoonlijke en zakelijke zekerheden verstrekken, zij kan zich bezighouden met het aankopen, verkopen, ruilen, het verhuren of in huur nemen van om het even welke roerende of onroerende goederen en rechten, handelseffecten in disconto nemen.

De vennootschap mag eveneens in vennootschappen of verenigingen bestuursmandaten waarnemen, ze kan alle mandaten, ambten en functies uitoefenen en alle beheersopdrachten waarnemen in de meest ruime zin, welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doelstellingen verband houden, ze kan optreden als tussenpersoon, correspondent, mandataris, agent of vertegenwoordiger, ze kan adviezen verlenen van juridische, economische, technische, boekhoudkundige aard en alle welk danige diensten of bijstand verlenen inzake investeringen, financieringen, beheer en administratie. Zij kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, financiële tussenkomst of aanspraak deelnemen in andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen, zonder onderscheid, ongeacht of het maatschappelijk voorwerp gelijk, verwant, verknocht of analoog is aan het hare of waarvan de deelname of samenwerking kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel; zij kan om alle brevetten, licenties en vergunningen solliciteren of deze aankopen, overdragen en uitbaten en alle genotsrechten ter zake toestaan.

4

v s Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

l'n fiet algemeen zal de vennootschap zowel in België als in het buitenland alle commerciële, industriële of financiële handelingen mogen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden kunnen zijn de verwezenlijking ervan te kunnen vergemakkelijken.

Deze opsomming is niet limitatief zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook verband houden met of kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

8. Jaarvergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op de tweede maandag van juni van ieder jaar om 11,30 uur.

Minstens zeven (7) dagen voor de datum van de voorgenomen vergadering moeten de aandeelhouders of hun vertegenwoordigers kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen zoals bepaald in de oproeping. De vervulling van deze formaliteit kan niet geëist worden, indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering. Bestuurders en commissarissen zijn vrijge-+steld van deze formaliteit.

9. Niet-aanstelling commissaris

De vergadering besluit dat op zicht van te goeder trouw opgemaakte schattingen er geen commis-+sans moet benoemd worden.

10 Volmacht

De Raden van Bestuur van zowel de vennootschap als van de nieuw opgerichte vennootschap machtigen de heer VERHOEYE Jan, en lof de heer DE WIT Sven, beiden kantoor houdend te 9920 Lovendegem, Kort Eindeken 25, en hun aangestelden en gevolmachtigden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, en die elk afzonderlijk kunnen handelen, om de inschrijving van de vennootschap te wijzigen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, een Ondememingsloket aan te duiden en de hierboven genomen besluiten ter kennis te brengen van wie het behoort, onder meer van de belastingsdiensten en andere overheidsinstellingen.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2013 - Annexes du Moniteur belge Voor ontledend uittreksel:

Samen neergelegd: uitgifte; verslag van de oprichters en van de bedrijfsrevisor,

Notaris Marc Van Nuffel









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
HORNBEAM HEDGE

Adresse
BOECHOUTLAAN 221 1853 STROMBEEK-BEVER

Code postal : 1853
Localité : Strombeek-Bever
Commune : GRIMBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande