HOSTRO BELGIUM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HOSTRO BELGIUM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 420.536.867

Publication

25/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.05.2013, NGL 20.06.2013 13190-0097-012
29/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 24.05.2012, NGL 26.06.2012 12212-0038-013
09/09/2011
ÿþ,

Mot! 2,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- 111

behoudl

aan he

Belgisc

Staats b l



" 1113~Q5,"

Neergelegd ter griffie der Rechtbank van Koophande

te Leuven, de 3 U AUG. 2011

DE GRIFFIER,

Griffie

r

Benaming : (voluit): Rechtsvorm : Zetel :

0420.536.867

HOSTRO BELGIUM

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Pauwdreef 1 - 3140 Keerbergen

Ondernemingsnr :

Onderwerp akte : Ontslag Zaakvoerder, aanstelling statutaire zaakvoerders, wiiziginq statuten

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Thierry Raes te Antwerpen-Wilrijk op 03 augustus 2011, geregistreerd zeven bladen drie renvooien te Antwerpen, zevende kantoor der registratie op 051 augustus 2011 boek 158 blad 24 vak 01 ontvangen vijfentwintig euro (25,00¬ ), de ontvanger ai J. Martens, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten 1 vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HOSTRO BELGIUM", gevestigd te 3140 Keerbergen, Pauwdreef 1 volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT

De vergadering besluit de nominale waarde van de aandelen van de vennootschap af te schaffen zodat I

deze voortaan een fractiewaarde hebben.

Tweede besluit

De vergadering besluit dat het maatschappelijk kapitaal voortaan wordt uitgedrukt in euro.

Rekening houdend met een omzettingskoers van veertig komma drieëndertig negenennegentig (40,3399)

is het maatschappelijk kapitaal aldus vastgesteld op achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één

cent (¬ 18.592,01), vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen.

Derde besluit

De vergadering besluit het bestaande artikel 7 te schrappen en deze te vervangen door de volgende

tekst:

I " De vennootschap erkent slechts één eigenaar per aandeel wat betreft de uitoefening van het stemrecht in de algemene vergadering en van alle rechten die aan de aandelen verbonden zijn. Eigenaars in onverdeeldheid, pandhoudende schuldeisers en pandgevers, en in het algemeen alle' personen die door een of andere oorzaak samen in eenzelfde aandeel gerechtigd zijn, dienen zich respectievelijk door een zelfde persoon te laten vertegenwoordigen.

Kan geen overeenstemming bereikt worden tussen de gezamenlijk gerechtigde personen, dan kan de, meest gerede partij zich tot de bevoegde rechter wenden en om aanstelling van een voorlopig i bewindvoerder verzoeken.

Wanneer het aandeel toebehoort aan blote eigenaar(s) en vruchtgebruiker(s) worden alle rechten, Î inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s). Zolang de samengerechtigde personen niet vertegenwoordigd zijn door één persoon, optredend; namens alle anderen, en mits deze daartoe de nodige bewijskrachtige documenten voorlegt, heeft del vennootschap het recht de uitoefening van de aan die aandelen verbonden rechten te schorsen. Dit; schorsingsrecht wordt uitgeoefend door de voorzitter van de algemene vergadering.

Deze regeling doet evenwel geen afbreuk aan het voorkeurrecht aan de vennoten toegekend bij i kapitaalverhoging. Het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging komt respectievelijk toe aan de j onverdeelde eigenaars gezamenlijk en eenstemmig handelend, de vennoot-pandgever, en tenzij anders overeengekomen is, de blote eigenaar.

Ingeval de blote eigenaar het recht van voorkeur onbenut laat, dan kan de vruchtgebruiker het j i uitoefenen."

--

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.



áor- Luik B - vervolg

behouUen ' aan het Belbiscf Staatsblad -" ---- ------__.

Vierde besluit

De vergadering beslist met ingang van heden een einde te stellen aan het mandaat van de niet-statutair

zaakvoerder, de Heer Luc Blyweert, wonende te Keerbergen, Pauwdreef 1.

Vijfde besluit

De vergadering beslist te benoemen als statutaire zaakvoerders:

1) de Heer Luc Blyweert, wonende te Keerbergen, Pauwdreef 1.

2) Mevrouw Jacqueline Bernard, wonende te Keerbergen, Pauwdreef 1.

I Overeenkomstig de statuten is één (statutair) zaakvoerder bevoegd om alle handelingen te stellen en de I vennootschap te vertegenwoordigen.

De algemene vergadering beslist jaarlijks over de eventuele bezoldiging van de zaakvoerders.

Zesde besluit De vergadering besluit de statuten aan te passen aan de genomen besluiten en een volledig nieuwe tekst van statuten aangepast aan het Wetboek van Vennootschappen te aanvaarden, welke zullen gelden als de gecoördineerde statuten van de vennootschap, en die luidt als volgt:

Artikel 1

I De vennootschap is een handelsvennootschap en heeft de vorm ener besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming van "HOSTRO BELGIUM".

Artikel 2

De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur ingaande op 28 april 1980.

Behoudens gerechtelijke ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering, getroffen zoals inzake wijziging der statuten.

Artikel 3.

De werkelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 3140 Keerbergen, Pauwdreef I. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of I het tweetalig gebied Brussel-hoofdstad bij besluit van de zaakvoerder. De zetelverplaatsing wordt openbaar door neerlegging in het vennootschapsdossier van een door de zaakvoerder ondertekende verklaring, samen met een afschrift ter bekendmaking in de bijlagen tot het I Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder, in België of in het buitenland bijkomende administratieve zetels en bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren oprichten. É Artikel 4 De vennootschap heeft tot doel:

E Het uitoefenen van een bedrijf voor laswerken, montagewerken, pijpleidingen en groot-metaal-bedrijf? jen al hetgeen daarmee verband houdt in de ruimste zin van het woord.

De verbouwing, de verandering, het inrichten, het verhuren, het verwerven en het beheren in dei j breedste zin, zowel in eigen naam, als in naam van derden, van onroerende goederen, zonder dat I j deze opsomming beperkend zij, en van roerende goederen, zonder dat deze opsomming beperkend; Î zij, alsmede verder het aankopen of op andere wijze verkrijgen, vervreemden, bezwaren, huren, j ! verhuren, bouwrijp maken en exploiteren, alsmede de handel in onroerende goederen, zowel in België Ï !ais in het buitenland, het alles in eigen naam, als voor rekening van derden. Zij mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende of onroerende zaken verrichten die onrechtstreeks of rechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of I

vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben of die de' ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren of de afzet;

van haar producten kunnen vergemakkelijken. j

I Artikel 5 I Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERD 1

TWEEENNEGENTIG EURO EEN CENT (¬ 18.592,01) vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig Î(750) aandelen zonder nominale waarde, elk aandeel één zevenhonderd vijftigste van het j maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigende. Het maatschappelijk kapitaal werd volgestort ten belopen van achtduizend zevenhonderd vijftien euro vierennegentig cent (¬ 8.715,94). De aandelen I I gemerkt 1 tot en met 252 zijn volledig volgestort; deze gemerkt 253 tot en met 750 zijn volgestort ten

j belopen van één vijfde. __ J















, boor- Luik B - vervolg

* behoûden I

aan het Artikel 13

Staatsblad De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, die benoemd worden door de 11 algemene vergadering die de duur van hun mandaat bepaalt. Zij zijn herkiesbaar. Wanneer de i Î vennootschap slechts één vennoot telt, stelt deze de zaakvoerder aan. Worden tot statutaire iI zaakvoerders van de vennootschap benoemd: de Heer Luc Blyweert, wonende te Keerbergen, ÎPauwdreef 1 en Mevrouw Jacqueline Bernard, wonende te Keerbergen, Pauwdreef 1.

E Artikel 14 De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig l of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitsluiting van die handelingen! waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is. Zelfs indien er meer dan één Î zaakvoerder is aangesteld, vertegenwoordigt iedere zaakvoerder de vennootschap jegens derden en; in recht als eiser of als verweerder. Ook het dagelijks bestuur komt toe aan ieder zaakvoerder,'

individueel handelend. j

Artikel 18

1 De gewone algemene vergadering van vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar! ! bijeengeroepen op de laatste donderdag van de maand mei te 17 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag gehouden eveneens te 17 uur. Del gewone, de bijzondere of de buitengewone algemene vergadering worden gehouden in de zetel van ! de vennootschap of in een andere plaats aangewezen in de oproeping.

Artikel 20 Onverminderd de regels van de wettelijke vertegenwoordiging, kan elke vennoot op de vergadering j vertegenwoordigd worden door een vennoot, mits hijzelf of de gevolmachtigde de bij statuten of de wet Î bepaalde formaliteiten heeft verricht om tot de algemene vergadering te worden toegelaten. De enige vennoot kan zich niet laten vertegenwoordigen bij het uitoefenen van de bevoegdheden van de algemene vergadering. Artikel 21

Elk aandeel geeft recht op één stem.

! Artikel 22

Elke algemene vergadering wordt voorgezeten door de oudste der aanwezige zaakvoerders, of bi j1 l afwezigheid van de zaakvoerders, door de oudste der aanwezige vennoten. De voorzitter duidt de secretaris en de stemopnemers aan. Î Artikel 24

E Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Artikel 25

Het batig slot nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige afschrijvingen en provisies zijn afgetrokken maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste ééntwintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het kapitaal bedraagt. Het saldo komt toe aan de enige vennoot of wordt als dividend of als winstaandeel Î onder de vennoten verdeeld, naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering of enige vennoot besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd. Geen uitkering mag geschieden, indien op datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge ! van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen j worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek l Ivan vennootschappen. Artikel 26

Het voorstel tot ontbinding van de vennootschap wordt toegelicht in een verslag door de zaakvoerder; dat vermeld wordt op de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet 1 uitspreken. Bij dat verslag wordt een staat van activa en passiva gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld. De commissaris-revisor of bij zijn ontstentenis, de bedrijfsrevisor of! een accountant ingeschreven op het tableau van de externe accountants van het Instituut der; Accountants en belastingsconsulenten die door de zaakvoerders wordt aangewezen, brengt over deze' j staat verslag uit en vermeldt inzonderheid of daarin de toestand van de vennootschap op volledige; Lgetrouwe en juiste wijze is weergegeven, indien er bij de ontbinding van de vennootschap geen veref-!



















Luik B - vervolg

1 fenaars zijn benoemd, zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn van] 1 rechtswege vereffenaars. De algemene vergadering of enige vennoot van de ontbonden vennoot! schap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid één of meer vereffenaars benoemen en ontslaan. iDe vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de I bevestiging van hun benoeming. Vooraleer de vereffening wordt afgesloten leggen de vereffenaars het !plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de i rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft." iZevende besluit

De vergadering verleent bijzonder machtiging aan de zaakvoerders om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

Voor ontledend uittreksel, samen hiermee neergelegd uitgifte van de akte,

Geassocieerd Notaris Caroline De Cort

Lbor-

behouden "

aan het

 Bi re Ch-

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2011- Annexes du Moniteur belge

08/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 26.05.2011, NGL 05.07.2011 11263-0140-012
04/03/2011 : BL514332
16/06/2010 : BL514332
25/06/2009 : BL514332
12/06/2008 : BL514332
11/06/2007 : BL514332
28/06/2005 : BL514332
16/06/2004 : BL514332
20/06/2003 : BL514332
19/07/2002 : BL514332
16/06/2001 : BL514332
29/07/1999 : BL514332
23/08/1990 : BL514332
01/01/1986 : AA50824
27/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 26.05.2016, NGL 23.06.2016 16210-0279-014

Coordonnées
HOSTRO BELGIUM

Adresse
PAUWDREEF 1 3140 KEERBERGEN

Code postal : 3140
Localité : KEERBERGEN
Commune : KEERBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande