HOTEL EXPLOITATIEMAATSCHAPPIJ DIEGEM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : HOTEL EXPLOITATIEMAATSCHAPPIJ DIEGEM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 471.530.361

Publication

20/06/2014
ÿþMd Word 11.1

ln de bijlagen bij heS9eelgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter w..i.tfie IMEMegâti/ontvangen op

f"

*14120114*

0471.630.361

Hotel Exploitatiemaatschappij Diegem

llechtsvorm Naamloze vennootschap

Zetel: De Kleetlaan 14, 1831 Diegem

(volledig adres)

Voorstel tot partiële splitsing in overeenstemming met artikel 728 juncto 677 Wetboek van vennootschappen tussen enerzijds Hotel Exploitatiemaatschappij Diegem NV (Partieel te Splitsen Vennootschap) en Immo Hotel BCC NV, Immo Hotel Brugge NV, Immo Hotel Belfort NV, Immo Hotel Diegem NV, Immo Hotel Gent NV, Immo Hotel GP NV, Immo Hotel Mechelen NV en Immo Hotel Stephanie NV (Verkrijgende

Vennootschappen).

Hotel Exploitatiemaatschappij Diegem NV, enerzijds en de volgende vennootschappen anderzijds:

- immo Hotel BCC NV (hierna de "Hotel BCG")

Immo Hotel Brugge NV (hierna de "Hotel Brugge")

- Immo Hotel Belfort NV (hierna de "Motel Belfort")

- Immo Hotel Diegem NV (hierna de "Hotel Diegem")

Immo Hotel Gent NV (hierna de "Hotel Gent")

- Immo Hotel GP NV (hierna de "Motel GP")

Immo Hotel Mechelen NV (hierna de "Motel Mechelen")

- Immo Hotel Stéphanie NV (hierna de "Hotel Stéphanie")

hebben de intentie om een partiële splitsing door te voeren, waarbij de onroerende goederen gehouden; door de Partieel te Splitsen Vennootschap zullen worden gesplitst van de operationele activiteiten en ingebracht in de respectievelijke Verkrijgende Vennootschappen in overeenstemming met artikel 728 juncto 677 Wetboek van Vennootschappen (hierna "W.Venn.").

op 6 juni 2014 werd, in overeenstemming met artikel 728 juncto 677 W.Venn., door de raad van bestuur van Hotel Exploitatiemaatschappij Diegem NV en de raden van bestuur van de respectievelijke Verkrijgende Vennootschappen, in gemeenschappelijk overleg, het hierna geformuleerde voorstel tot partiële splitsing opgesteld.

De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen verbinden zich jegens elkaar om alles te doen wat in hun macht ligt om een partiële splitsing tot stand te brengen tegen de hierna vermelde voorwaarden en leggen bij deze het voorstel tot partiële splitsing vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de betrokken vennootschappen.

Door onderhavige partiële splitsing, zullen de onroerende goederen die bestaan uit de verschillende hotels van de NH groep in België, bestaande uit de hierna nader beschreven activa en passiva, van de vennootschap Hotel Exploitatiemaatschappij Diegem NV, overgaan op de respectievelijke Verkrijgende Vennootschappen.

De bestuursorganen verklaren kennis te hebben genomen Van de verplichting van de bij de partiële splitsing betrokken vennootschappen om dit voorstel tot partiële splitsing uiterlijk zes weken voor de buitengewone algemene vergadering die de partiële splitsingsverrichting zal goedkeuren, neer te leggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel (artikel 728 W.Venn.).

A. Identificatie van de betrokken vennootschappen

Op de laatste biz van Luik C vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumerreende nOtadS, Iletzq van de persotbeen)

bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Vars() Naam an handtekening.

Ondernemingsnr Benaming

(voie (verkort)

1 1 JUNI 20111

tar griffie van de Nederlandstalige rechtbank van kobearelel Brussel

Ondertverei akte:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

De aan de voorgestelde partiële splitsing deelnemende vennootschappen zijn:

'De Partieel te Splitsen Vennootschap

De naamloze vennootschap Hotel Exploitatiemaatschappij Diegem NV, met maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, De Kleetlaan 14.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister (Brussel) onder het nummer 0471.530.361.

Deze vennootschap heeft in overeenstemming met artikel 3 van haar statuten de volgende doelomschrijving:

"De vennootschap heeft tot doek

Het uitbaten van hotels- en logementhuizen, van spijshuizen, verbruikssalons en drankgelegenheden, alsook de verkoop en het bedelen van bereide schotels en het inrichten van banketten.

Het beheren, besturen en exploiteren, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden, hetzij in opdracht van derden, zowel in België als in het buitenland, van alle ondernemingen zoals, doch niet beperkend, op het vlak van recreatie, ontspanning, cultuur, hotels en restaurants, vakantieverblijven en aile aanverwante bedrijven in de ruimste zin.

In dit verband zal zij onder meer, doch niet beperkend, de ganse organisatie van ondernemingen mogen uitwerken, advies verschaffen voor die organisatie, events voor de inrichting en het financieel en commercieel beleid met inbegrip van public relations en de publiciteit waarnemen.

De verhuur en het tentoonstellen van schilderijen, kunstvoorwerpen en van binnenhuisinrichtingsartikelen in de ruimste zin van het woord.

De projectontwikkeling, het valoriseren, de aan- en verkopen, het beheren en besturen van alle roerende en onroerende zaken. Het aanwenden van alle liquide middelen en het nemen van belangen onder welke vorm ook in alle vennootschappen en ondernemingen, deze beheren, besturen en controleren.

Zij zal een centrale boekingsdienst kunnen inrichten en in het algemeen alles doen wat nodig of nuttig is voor de goede werking van de ondernemingen waarvan ze het bestuur, het beheer en/of de exploitatie waarneemt,

De vennootschap mag aile roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen ais investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met haar doel.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven of bedrijven in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare of van die aard is de uitoefening van haar doel te bevorderen. Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

Het doel van de vennootschap mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien door artikel 559 Wetboek van Vennootschappen."

De Verkrijgende Vennootschappen

1)0e naamloze vennootschap Immo Hotel BCC, met maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, De Kleetlaan

14.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister (Brussel) onder het nummer 0535.679.926. Deze vennootschap heeft overeenkomstig artikel 3 van haar statuten de volgende doelomschrijving:

"De vennootschap heeft ten doel, zowel in binnen- als buitenland en voor eigen rekening als voor rekening van derden:

- het verkrijgen, vervreemden, beheren, bouwen, renoveren, exploiteren, verhuren, huren en bezwaren van onroerende goederen, en het tot ontwikkeling brengen van bouwprojectem

- het verstrekken (financieren) en opnemen van leningen en voorschotten, evenals het verstrekken van zekerheden en waarborgen voor verbintenissen van de vennootschap zelf of van derden of het zich verbinden voor verplichtingen van derden en al hetgeen met het vorenstaande verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn;

- het beheer voeren over andere ondernemingen (van welke aard dan ook), de functies van bestuurder, zaakvoerder, gedelegeerde tot het dagelijks bestuur en, in voorkomend geval, vereffenaar uitoefenen en, in het

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

algemeen, voorzien in het bestuur van, het toezicht op en de controle over vennootschappen en ondernemingen.

Zij kan participaties en belangen verwerven, onder welke vorm ook, met name door inbreng in speciën of in natbra, inschrijving, fusie, splitsing, partiële splitsing of enige andere manier, in bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen met commerciële, industriële, financiële, vastgoed of andere activiteiten in België en in het buitenland, waarvan het doel identiek, gelijkaardig of verwant is aan dat van de vennootschap of van aard om de verwezenlijking van haar doel te bevorderen,

Zfj kan aile burgerke, cornmerciële, industriëie of Viracëiehandelingen verrichien met betrekking lot roerende en onroerende zaken die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of van aard zijn de zaken van de vennootschap uit te breiden of te bevorderen."

2)Pe naamloze vennootschap lmmo Hotel Brugge, met maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, De Kleetlhan 14,

De vennootschap i ingeschreven in het rechtspersonenregister (Brussel) onder het nummer 0636.709.81B.

D

ze vennootschap heeft overeenkomstig artikel 3 van haar statuten de volgende doelomschrijving:

"De vennootschap heeft ten doel, zowel in binnen- als buitenland en voor eigen rekening als voor rekening van darden:

- het verkrijgen, vervreemden, beheren, bouwen, renoveren, exploiteren, verhuren, huren en bezwaren van onroerende goederen, en het tot ontwikkeling brengen van bouwprojecten;

- 'let verstrekken (financieren) en opnemen van leningen en voorschotten, evenals het verstrekken van zekerheden en waarborgen voor verbintenissen van de vennootschap zelf of van derden of het zich verbinden voor verplichtingen van derden en al hetgeen met het vorenstaande verband houdt of daartoe bevorderlijk kan

- net beheer voeren over andere ondernemingen (van welke aard dan ook), de functies van bestuurder, zaakvoerder, gedelegeerde tot het dagelijks bestuur en, in voorkomend geval, vereffenaar uitoefenen en, in het algemeen, voorzien in het bestuur van, het toezicht op en de controle over vennootschappen en ondernemingen.

Zij kan participaties en belangen verwerven, onder welke vorm ook, met name door inbreng in speciën of in nature, inschrijving, fusie, splitsing, partiële splitsing of enige andere manier, in bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen met commerciële, industriële, financiële, vastgoed of andere activiteiten in Beigib en in het buitenland, waarvan het doel identiek, gelijkaardig of verwant is aan dat van de vennootschap of van aard om de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

Zij kan aile burgerlijke, commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten met betrekking tot roerende en onroerende zaken die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of van aard zijn de zaken van de vennootschap uit te breiden of te bevorderen:'

3)Pe naamloze vennootschap Immo Hotel Belfort, met maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, De Kleetlaan 14,

Da vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonen register (Brussel) onder het nummer 0635.668.741. Daze vennootschap heeft overeenkomstig artikel 3 van haar statuten de volgende doelomschrijving:

"De vennootschap heeft ten doel, zowel in binnen- ais buitenland en voor eigen rekening als voor rekening van derden:

- net verkrijgen, vervreemden, beheren, bouwen, renoveren, exploiteren, verhuren, huren en bezwaren van onroerende goederen, en het tot ontwikkeling brengen van bouwprojecten;

het verstrekken (financieren) en opnemen van leningen en voorschotten, evenals het verstrekken van zekerheden en waarborgen voor verbintenissen van de vennootschap zelf of van derden of het zich verbinden voor verplichtingen van derden en al hetgeen met het vorenstaande verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn;

- flet beheer voeren over andere ondernemingen (van welke aard dan ook), de functies van bestuurder, zaakvoerder, gedelegeerde tot het dagelijks bestuur en, in voorkomend geval, vereffenaar uitoefenen en, in het algemeen, voorzien in het bestuur van, het toezicht op en de controle over vennootschappen en ondernemingen.

Zij kan participaties en belangen verwerven, onder welke vorm ook, met name door inbreng in speciën of in natura, inschrijving, fusie, splitsing, partiële splitsing of enige andere manier, ln bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen met commerciële, industriële, financiële, vastgoed of andere activiteiten in België en in het buitenland, waarvan het doel identiek, gelijkaardig of verwant is aan dat van de vennootschap of van aard om de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zij kan aile burgerlijke, commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten met betrekking tot roerende en onroerende zaken die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of van aard zijn de zaken van de vennootschap uit te breiden of te bevorderen."

4)De naamloze vennootschap immo Hotel Diegem, met maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, De Kleetlaan 14.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister (Brussel) onder het nummer 0535.679.134, Deze vennootschap heeft overeenkomstig artikel 3 van haar statuten de volgende doelomschrijving:

"De vennootschap heeft ten doel, zowel in binnen- als buitenland en voor eigen rekening als voor rekening van derden:

- het verkrijgen, vervreemden, beheren, bouwen, renoveren, exploiteren, verhuren, huren en bezwaren van onroerende goederen, en het tot ontwikkeling brengen van bouwprojecten;

- het verstrekken (financieren) en opnemen van leningen en voorschotten, evenals het verstrekken van zekerheden en waarborgen voor verbintenissen van de vennootschap zelf of van derden of het zich verbinden voor verplichtingen van derden en al hetgeen met het vorenstaande verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn;

- het beheer voeren over andere ondernemingen (van welke aard dan ook), de functies van bestuurder, zaakvoerder, gedelegeerde tot het dagelijks bestuur en, in voorkomend geval, vereffenaar uitoefenen en, in het algemeen, voorzien in het bestuur van, het toezicht op en de controle over vennootschappen en ondernemingen.

Zij kan participaties en belangen verwerven, onder welke vorm ook, met name door inbreng in speciën of in nature, inschrijving, fusie, splitsing, partiële splitsing of enige andere manier, in bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen met commerciële, industriële, financiële, vastgoed of andere activiteiten in België en in het buitenland, waarvan het doel identiek, gelijkaardig of verwant is aan dat van de vennootschap of van aard om de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

Zij kan alle burgerlijke, commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten met betrekking tot roerende en onroerende zaken die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of van aard zijn de zaken van de vennootschap uit te breiden of te bevorderen."

5)De naamloze vennootschap Immo Hotel Gent, met maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, De Kleetlaan

14,

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister (Brussel) onder het nummer 0535.711.402. Deze vennootschap heeft overeenkomstig artikel 3 van haar statuten de volgende doelomschrijving:

"De vennootschap heeft ten doel, zowel in binnen- als buitenland en voor eigen rekening als voor rekening van derden:

- het verkrijgen, vervreemden, beheren, bouwen, renoveren, exploiteren, verhuren, huren en bezwaren van onroerende goederen, en het tot ontwikkeling brengen van bouwprojecten;

- het verstrekken (financieren) en opnemen van leningen en voorschotten, evenals het verstrekken van zekerheden en waarborgen voor verbintenissen van de vennootschap zelf of van derden of het zich verbinden voor verplichtingen van derden en al hetgeen met het vorenstaande verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn;

- het beheer voeren over andere ondernemingen (van welke aard dan ook), de functies van bestuurder, zaakvoerder, gedelegeerde tot het dagelijks bestuur en, in voorkomend geval, vereffenaar uitoefenen en, in het algemeen, voorzien in het bestuur van, het toezicht op en de controle over vennootschappen en ondernemingen.

Zij kan participaties en belangen verwerven, onder welke vorm ook, met name door inbreng in speciën afin natura, inschrijving, fusie, splitsing, partiële splitsing of enige andere manier, in bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen met commerciële, industriële, financiële, vastgoed of andere activiteiten in Baie en in het buitenland, waarvan het doel identiek, gelijkaardig of verwant is aan dat van de vennootschap of van aard om de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

Zij kan alle burgerlijke, commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten met betrekking tot roerende en onroerende zaken die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of van aard zijn de zaken van de vennootschap uit te breiden of te bevorderen,"

6)De naamloze vennootschap Immo Hotel GP, met maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, De Kreetlaan

14.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister (Brussel) onder het nummer 0535.667.949. Deze vennootschap heeft overeenkomstig artikel 3 van haar statuten de volgende doelomschrijving:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

"De vennootschap heeft ten doel, zowel in binnen- als buitenland en voor eigen rekening als voor rekening van derden:

- het verkrijgen, vervreemden, beheren, bouwen, renoveren, exploiteren, verhuren, huren en bezwaren van onimerende goederen, en het tot ontwikkeling brengen van bouwprojecten;

" het verstrekken (financieren) en opnemen van leningen en voorschotten, evenals het verstrekken van zekerheden en waarborgen voor verbintenissen van de vennootschap zelf of van derden of het zich verbinden voor verplichtingen van derden en al hetgeen met het vorenstaande verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn;

- het beheer voeren over andere ondernemingen (van welke aard dan ook), de functies van bestuurder, zaakvoerder, gedelegeerde tot het dagelijks bestuur en, in voorkomend geval, vereffenaar uitoefenen en, in het algemeen, voorzien in het bestuur van, het toezicht op en de controle over vennootschappen en ondernemingen.

Zij kan participaties en belangen verwerven, onder welke vorm ook, met name door inbreng in speciën of in natura, inschrijving, fusie, splitsing, partiële splitsing of enige andere manier, in bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen met commerciële, industriële, financiële, vastgoed of andere activiteiten in België en in het buitenland, waarvan het doel identiek, gelijkaardig of verwant is aan dat van de vennootschap of van aard om de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

Zij kan alle burgerlijke, commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten met betrekking tot roerende en onroerende zaken die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of van aard zijn de zaken van de vennootschap uit te breiden of te bevorderen."

7)0e naamloze vennootschap Immo Hotel Mechelen, met maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, De Kleetlaan 14.

De vennootschap i ingeschreven in het rechtspersonenregister (Brussel) onder het nummer 0535.665.177. Deze vennootschap heeft overeenkomstig artikel 3 van haar statuten de volgende doelomschrijving:

"De vennootschap heeft ten doel, zowel in binnen- als buitenland en voor eigen rekening als voor rekening van derden:

- het verkrijgen, vervreemden, beheren, bouwen, renoveren, exploiteren, verhuren, huren en bezwaren van onroerende goederen, en het tot ontwikkeling brengen van bouwprojecten;

- het verstrekken (financieren) en opnemen van leningen en voorschotten, evenals het verstrekken van zekerheden en waarborgen voor verbintenissen van de vennootschap zelf of van derden of het zich verbinden voor verplichtingen van derden en al hetgeen met het vorenstaande verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn;

- het beheer voeren over andere ondernemingen (van welke aard dan ook), de functies van bestuurder, zaakvoerder, gedelegeerde tot het dagelijks bestuur en, in voorkomend geval, vereffenaar uitoefenen en, in het algemeen, voorzien in het bestuur van, het toezicht op en de controle over vennootschappen en ondernemingen.

Zij kan participaties en belangen verwerven, onder welke vorm ook, met name door inbreng in speciën of in nature, inschrijving, fusie, splitsing, partiële splitsing of enige andere manier, in bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen met commerciële, industriële, financiële, vastgoed of andere activiteiten in België en in het buiteriland, waarvan het doel identiek, gelijkaardig of verwant is aan dat van de vennootschap of van aard om de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

Zij kan alle burgerlijke, commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten met betrekking tot roerende en onroerende zaken die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar imaatschappelijk doel of van aard zijn de zaken van de vennootschap uit te breiden of te bevorderen."

8)0e naamloze vennootschap Immo Hotel Stéphanie, met maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, De Kleetlaan 14.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister (Brussel) onder het nummer 0535.670.820. Deze vennootschap heeft overeenkomstig artikel 3 van haar statuten de volgende doelomschrijving:

"De vennootschap heeft ten doel, zowel in binnen- als buitenland en voor eigen rekening als voor rekening van derden:

- het verkrijgen, vervreemden, beheren, bouwen, renoveren, exploiteren, verhuren, huren en bezwaren van onroerende goederen, en het tot ontwikkeling brengen van bouwprojecten;

- het verstrekken (financieren) en opnemen van leningen en voorschotten, evenals het verstrekken van zekerheden en waarborgen voor verbintenissen van de vennootschap zelf of van derden of het zich verbinden voor verplichtingen van derden en al hetgeen met het vorenstaande verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn;

- het beheer voeren over andere ondernemingen (van welke aard dan ook), de functies van bestuurder, zaakvoerder, gedelegeerde tot het dagelijks bestuur en, in voorkomend geval, vereffenaar uitoefenen en, in het algemeen, voorzien in het bestuur van, het toezicht op en de controle over vennootschappen en ondernemingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zij kan participaties en belangen verwerven, onder welke vorm ook, met name door inbreng in speciën of in natura, inschrijving, fusie, splitsing, partiële splitsing of enige andere manier, in bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen met commerciële, industriële, financiële, vastgoed of andere activiteiten in 13ergië en in het buitenland, waarvan het doel identiek, gelijkaardig of verwant is aan dat van de vennootschap of van aard om de verwezenlijking van haar doel te bevorderen,

Zij kan alle burgerlijke, commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten met betrekking tot roerende en onroerende zaken die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of van aard zijn de zaken van de vennootschap uit te breiden of te bevorderen."

B. Beschrijving van de inbreng - Waardering van de inbreng  Ruilverhouding  Aantal uit te geven aandelen

(i) Beschrijving van de inbreng

Het voorwerp van de inbreng in de respectievelijke Verkrijgende Vennootschappen betreft de onroerende goederen zoals meer in detail beschreven hieronder,

Elk onderdeel dat niet expliciet vermeld zou zijn in onderstaande beschrijving maar dat bij wet beschouwd wordt als onroerend (door incorporatie) en deel uitmaakt van het desbetreffende onroerend goed zal inbegrepen zijn in de inbreng.

Voorts zijn parking, constructies op-, contracten (en de daaruit voortvloeiende rechten en verbintenissen die uitsluitend betrekking hebben op voormelde onroerende goederen), technische installaties, gronden, contracten voor telefoonantennes, hypotheken en hypothecaire mandaten inbegrepen in de inbreng.

Personeel, meubilair en schulden zijn niet inbegrepen in de inbreng.

1) Voor Immo Hotel BCC NV: liet onroerend goed NH Brussels City Centre, gelegen te Charieroise Steenweg 17, 1060 Brussel

Gemeente Sint Gillis (eerste afdeling)

Een geheel van goederen omvattende verschillende gebouwen gelegen Charleroisesteenweg, 17/21 (hoek

Bosquetstraat, Dejonckerstraat, thans gekadastreerd sectie B nummer 8 C 6 voor twaalf aren twaalf centiaren,

2) Voor Immo Hotel Brugge NV: het onroerend goed NH Brugge, gelegen te Boeveriestraat 2, 8000 Brugge

STAD BRUGGE vierde afdeling

Een hotelcomplex gelegen Boeveriestraat, 2/4, gekadastreerd volgens titel sectie D nummer 1646 E voor

een oppervlakte van tweeëndertig aren negenennegentig centiaren en nummer 1646 G voor twee aren vijftig

" centiaren thans gekadastreerd sectie D nummer 1646 N voor vijfendertig aren negenenveertig centiaren. Het hotel telt zesendertig kamers, een restaurant, een bar, en andere bijhorende diensten,

3) Voor Immo Hotel Belfort NV: het onroerend goed NH Gent Belfort, gelegen te Hoogpoort 63, 9000 Gent

STAD GENT (tweede afdeling)

Een eigendom gelegen Hoogpoort, 63 gekadastreerd volgens titel sectie B nummer 1539 F voor een oppervlakte van zesendertig aren achtenvijftig centiaren en thans ten kadaster gekend 'sectie B nummer 1539 F voor zelfde oppervlakte, omvattende

Het recht van erfpacht voor een duur van zesenzestig jaren (66) met ingang op één oktober negentienhonderd achtentachtig, vroeger bevattende verschillende huizen, administratieve gebouwen, parking en aanhorigheden af te afbreken, met dien verstande, dat de romaanse kelder onder het huis gelegen Ouderstraat, 36 gerestaureerd moet worden en dat de voorgevels van de huizen Belfortstraat, 1,3, en 5 gehoudbaard zullen worden.

Alle opgerichte constructies ingevolge de erfpacht hierboven vermeld hetzij een hotel-restaurant omvattende drie suites, honderd vierentwintig kamers, een restaurant, een bar, en andere diensten.

4) Voor lmmo Hotel Diegem NV: het onroerend goed NH Brussels Airport, gelegen te De Kleetlaan 14, 1831 Brussel

Gemeente Mechelen  vroeger Diegem

a)in privatieve en uitsluitende eigendom

1.Een gebouw op en met grond gelegen in het "Pegasus Park" op de hoek van de Mommaertslaan en de De Kleetlaan, 14 gekadastreerd volgens titel sectie B deel van nummer 91 f en van nummer 161 c 5 met een oppervlakte volgens meting van achtenveertig aren zesenvijftig centiaren en thans gekadastreerd sectie B nummer 91 Y (hotel) en sectie B nummer 91 H 3 voor een totale oppervlakte van drieënvijftig aren zesenvijftig centiaren

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

2.Een perceel grond gelegen in het "Pegasus Park" op de hoek van de Mommaertslaan en de De Kleetlaan, gekadastreerd sectie B zonder kadastrale nummering met een oppervlakte volgens titel en meting van vijf aren. b)in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid

driehonderd drieënzeventig/tienduizendsten

5) Voor Immo Hotel Gent NV: het onroerend goed NH Gent Sint Pieters, gelegen te Koning Albertlaan 121, 9000 Gent

STAD GENT negende aldeling

1.Een hotelgebouw en bijhorigheden gelegen Koning Albertlaan, 121 thans gekadastreerd sectie I nummer

810 F8 voor een oppervlakte van tien aren éénenzeventig centiaren

2.Een parkinggebouw gelegen Handbalstraat, voorheen Voetbalstraat, thans gekadastreerd sectie I nummer

790 L 2 voor een oppervlakte van zes are éénendertig centiaren

6) Voor Immo Hotel GP NV: het onroerend goed NH Grand Place Arenberg, gelegen te Stormstraat 15,. 1000 Brussel

Commune de Bruxelles deuxième division

Stad Brussel

1. In het gebouw genoemd Residentie "'T Serclaes" gelegen aan de D'Assautstraat, nummer 13 en 15

gekadastreerd sectie B nummer 1039 A voor een oppervlakte van acht aren elf centiaren:

El de plaatsen nummers 59 en 60 op de eerste kelderverdieping en omvattende:

in privatieve en uitsluitende eigendom

de plaatsen

in gedwongen mede-eigendom en onverdeeldheid:

achtenveertig/tienduizendsten (48/10.000sten) in de gemeenschappelijke delen waaronder de grond

Zoals deze goederen beschreven zijn in een basisakte met reglement van mede-eigendom verleden v66r

notarissen André Wallemacq destijds te Vorst en Alphonse De Keersmacker destijds" te Hoboken, op dertien

februari negentienhonderd zeventig en van de wijzigde basisakte verleden voor notaris Wallernacq voornoemd

op acht januari negentienhonderd éénenzeventig.

2. Stad Brussel

In een appartementsgebouw gelegen d'Assautstraat nummers 13 en 15 op de hoek van de 7Sercalesstraat nummers 6 en 8 en genaamde Residentie 'T Serclaes, de negenduizend zestig/tienduizendsten (9.060/10.000sten) van de gemeenschappelijke en privatieve delen op en met grond gekadastreerd sectie B nummer 1039 A voor acht aren elf centiaren.

7) Voor Immo Hotel Mechelen NV: het onroerend goed NH Mechelen, gelegen te Korenmarkt 22, 2800 Mechelen

Stad Mechelen  eerste afdeling

In een appartementsgebouw genaamd "Residentie 't Suyckeren Peerdt" gelegen op grond Korenmarkt 22

en de Spiegelstraat, gekadastreerd sectie E nummer 733 K voor een oppervlakte van negen aren

drieënzeventig centiaren omvattende

1./ In blok 1 de autostaanplaatsen

A./ Genummerd 9 tot en met 17 begrijpende:

D Parking nummer 9:

- in privatieve en uitsluitende eigendom

de eigenlijke autostaanplaats met verflijnen afgebakend zonder scheiding

- in medeëigendom en gedwongen onverdeeldheid:

-tweeënveertig/negenhonderd vijfentwintigste (32/925ste) in de bijzondere gemene delen van het gebouw

-tweeëndertig/tienduizendste (32/1000ste) in de algemene gemene delen waaronder de grand.

D Parking nummers 10 en 11

- in privatieve en uitsluitende eigendom

de eigenlijke autostaanplaats met verflijnen afgebakend zonder scheiding

- in medeëigendom en gedwongen onVerdeeldheid

-negenentwintig/negenhonderd vijfentwintigste (29/925ste) in de bijzondere gemene delen van het gebouw

-negenentwintig/tienduizendste (29/1000ste) in de algemene gemene delen waaronder de grond.

D Parking nummers 12 en 13

- in privatieve en uitsluitende eigendom

de eigenlijke autostaanplaats met verflijnen afgebakend zonder scheiding

- in nriedeëigendom en gedwongen onverdeeldheid:

en

en

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

-negenendertig/negenhonderd vijfentwintigste (39/925ste) in de bijzondere gemene delen van het gebouw

en

-negenendertig/tienduizendste (39/1000ste) in de algemene gemene delen waaronder de grond.

'D Parking nummer 14:

- in privatieve en uitsluitende eigendom

de eigenlijke autostaanplaats met verflijnen afgebakend zonder scheiding

- hi medeëigendom en gedwongen onverdeeldheid:

-achtendertig/negenhonderd vijfentwintigste (38/925s1e) in de bijzondere gemene delen van het gebouw en

-achtendertig/tienduizendste (38/1000ste) in de algemene gemene delen waaronder de grond..

ci Parking nummer 15:

- in privatieve en uitsluitende eigendom

de eigenlijke autostaanplaats met verflijnen afgebakend zonder scheiding

- in medeëigendom en gedwongen onverdeeldheid:

-achtendertig/negenhonderd vijfentwintigste (38/925ste) in de bijzondere gemene delen van het gebouw en

-achtendertig/tienduizendste (38/1000ste) in de algemene gemene delen waaronder de grond.

G Parking nummers 16 en 17:

- in privatieve en uitsluitende eigendom

de eigenlijke autostaanplaats met verflijnen afgebakend zonder scheiding

- in medeëigendom en gedwongen onverdeeldheid

-éénendertig/negenhonderd vijfentwintigste (31/925ste) in de bijzondere gemene delen van het gebouw en

-éénendertighlenduizendste (31/1000ste) in de algemene gemene delen waaronder de grond,

B./ Genummerd 25, 26 en 27 in elk begrijpende:

- in privatieve en uitsluitende eigendom

de eigenlijke autostaanplaats met verflijnen afgebakend zonder scheiding

- iri medeëigendom en gedwongen onverdeeldheid:

-negenentwintig/negenhonderd vijfentwintigste (29/925ste) in de bijzondere gemene delen van het gebouw

en

-negenentwintig/tienduizendste (29/1000ste) in de algemene gemene delen waaronder de grond..

Ci Genummerd 4,7 en 8 in elk begrijpende

- in privatieve en uitsluitende eigendom

de eigenlijke autostaanplaats met verflijnen afgebakend zonder scheiding

- in medeëigendom en gedwongen onverdeeldheid

-tweeëndertig/negenhonderd vijfentwintigste (32/925ste) in de bijzondere gemene delen van het gebouw en

-tweeëndertig/tienduizendste (32/1000ste) in de algemene gemene delen waaronder de grond.

D./ Genummerd 3,5,28 en 29 in elk begrijpende

- in privatieve en uitsluitende eigendom

de eigenlijke autostaanplaats met verflijnen afgebakend zonder scheiding

- in medeëigendom en gedwongen onverdeeldheid

-tweeëndertig/negenhonderd vijfentwintigste (32/925ste) in de bijzondere gemene delen van het gebouw en

-tweeëndertig/tienduizendste (32/1000ste) in de algemene gemene delen waaronder de grond.

2. Zijnde de Blok III ; de commerciële ruimte zijnde de ganse voorbouw langsheen de Korenmarkt

begrijpende

- in privatieve en uitsluitende eigendom

de eigenlijke commerciële ruimte, restaurant, bar, hotel

- in medeëigendom en gedwongen onverdeeldheid:

-vierduizend vijfhonderd zevenennegentig/vierduizend vijfhonderd zevenennegentigste (4.597/4597ste) in

de bijzondere gemene delen van het gebouw en

-vierduizend vijfhonderd zevenennegentig/vierduizend vijfhonderd zevenennegentigste (4.597/4597ste) in

de algemene gemene delen waaronder de grond.

8) Voor Immo Hotel Stéphanie NV., het onroerend goed NH Stephanie, gelegen te Jean Stasstraat 32, 1060 Brussel

Gemeente Sint-Gillis (eerste divisie)

Een geheel van goederen gelegen aan de hoek van de Bosquetstraat en de Jean Stasstraat, nummer 32

(hotel) thans gekadastreerd sectie B nummer 6 y 13 voor vier aren dertien centiaren

(il) Waardering van de inbreng

Aile vennootschappen betrokken bij deze partiële splitsing behoren tot de NH groep.

De aandeelhouders van de Verkrijgende Vennootschappen zijn NH Belgium OVBA (houder van alle aandelen behalve één) en NH The Netherlands BV (houder van één aandeel) dewelke structuur identiek is aan de aandeelhoudersstructuur van de Partieel te Splitsen Vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

De Verkrijgende Vennootschappen werden bovendien opgericht op 12 juni 2013 bij akte verleden voor notaris Heymans te Ukkel en er hebben zich nog geen activiteiten ontwikkeld binnen deze vennootschappen.

'Derhalve hebben de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen geopteerd am de fractiewaarde van de aandelen van de respectievelijke Verkrijgende Vennootschappen op datum van ondertekening van dit splitsingsvoorstel als basis te nemen voor de bepaling van de toe te passen ruilverhouding.

Voorts hebben de bestuursorganen geopteerd om de netto boek waarde per 31 december 2013 van de afgesplitste assets van de Partieel te Splitsen Vennootschap, als basis te nemen voor de bepaling van de toe te passen ruilverhouding.

De bestuursorganen zijn van oordeel dat de waardering op -basis van de netto boek waarde en de fractiewaarde in casu een geschikte waarderingsmethodes zijn gelet op de kenmerken van de verrichting vanuit een bedrijfseconomisch standpunt en gezien aile vennootschappen deel uitmaken van dezelfde groep.

(iii) Ruilverhouding

IMMO HOTEL BCC NV

Af te splitsen gedeelte

Netto boekwaarde EUR 4.158.352,25

Aantal aandelen Hotel Exploitatiemaatschappij Diegem NV 43.132

Waarde per aandeel van het af te splitsen gedeelte EUR 96,409910275434

Immo Hotel BCC NV

Maatschappelijk kapitaal Aantal aandelen Fractiewaarde per aandeel

Op basis van de waarde per aandeel, kan de ruilverhouding als volgt worden bepaald:

Waarde van één aandeel van Hotel Exploitatiemaatschappij Diegem NV

Waarde van één aandeel van Immo Hotel BCC NV

Dit betekent dat voor elk aandeel gehouden door de aandeelhouders in " Hotel Exploitatiemaatschappij Diegem NV, 1,554998553 aandelen van Immo Hotel BCC NV worden uitgereikt

IMMO HOTEL BRUGGE NV '

Af te splitsen gedeelte

Netto boekwaarde EUR 7.034.677,44

Aantal aandelen Hotel Exploitatiemaatschappij Diegem NV 43.132

Waarde per aandeel van het af te splitsen gedeelte EUFl 163,096481498655

Immo Hotel Brugge NV

Maatschappelijk kapitaal Aantal aandelen Fractiewaarde per aandeel

Op basis van de waarde per aandeel, kan de ruilverhouding als volgt worden bepaald:

Waarde van één aandeel van Hotel Exploitatiemaatschappij Diegem NV

Waarde van één aandeel van Immo Hotel Brugge NV

Dit betekent dat voor elk aandeel gehouden door de aandeelhouders in Hotel Exploitatiemaatschappij Diegem NV, 2,63058841126863 aandelen van Immo Hotel Brugge NV worden uitgereikt.

IMMO HOTEL BELFORT NV

Af te splitsen gedeelte

EUR 62.000,00

1.000

EUR 62

EUR 62.000,00

1.000

EUR 62

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Netto boekwaarde EUR 6.039.050,34

Aantal aandelen Hotel Exploitatiemaatschappij Diegem NV 43.132

.Waarde per aandeel van het af te splitsen gedeelte EUR 140,013223128999

Immo Hotel Belfort NV

Maatschappelijk kapitaal EUR 62.000,00

Aantal aandelen 1.000

Fractiewaarde per aandeel EUR 62

Op basis van de waarde per aandeel, kan de ruilverhouding als volgt worden bepaald:

Waarde Van één aandeel van Hotel Exploitatiemaatschappij Diegem NV

Waarde van één aandeel van Immo Hotel Belfort NV

Dit betekent dat voor elk aandeel gehouden door de .aandeelhouders in Hotel Exploitatiemaatschappij Diegem NV, 2,268277792 aandelen van Immo Hotel Belfort NV worden uitgereikt,

IMMO HOTEL DIEGEM NV

Af te splitsen gedeelte

Netto boekwaarde EUR 13.710168,26

Aantal aandelen Hotel Exploitatiemaatschappij Diegem NV 43.132

Waarde per aandeel van het af te splitsen gedeelte EUR 317,865349624409

Immo Hotel Diegem NV

Maatschappelijk kapitaal Aantal aandelen Fractiewaarde per aandeel

Pp basis van de waarde per aandeel, kan de ruilverhouding als volgt worden bepaald:

Waarde van één aandeel van Hotel Exploitatiemaatschappij Diegem NV

Waarde van één aandeel van fmmo Hotel Diegem NV

Oit betekent dat voor elk aandeel gehouden door de aandeelhouders in Hotel Exploitatiemaatschappij Diegem NV, 5,1268604778130 aandelen van Immo Hotel Diegem NV worden uitgereikt

IMMO HOTEL GENT NV

Af te splitsen gedeelte

Netto boekwaarde EUR 3.529.674,77

Aantal aandelen Hotel Exploitatiemaatschappij Diegem NV 43.132

Waarde per aandeel van het af te splitsen gedeelte EUR 81,834247658351

Immo Hotel Gent NV

Maatschappelijk kapitaal Aantal aandelen Fractiewaarde per aandeel

Op basis van de waarde per aandeel, kan de ruilverhouding als volgt worden bepaald:

Waarde van één aandeel van Hotel Exploitatiemaatschappij Diegem NV

Waarde van één aandeel van Immo Hotel Gent NV

Dit betekent dat voor elk aandeel gehouden door de aandeelhouders in Hotel Exploitatiemaatschappij Diegem NV, 1,3199072202960 aandelen van Immo Hotel Gent NV worden uitgereikt.

IMMO HOTEL GP NV

EUR 62.000,00

1.000

EUR 62

EUR 62.000,00

1.000

EUR 62

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Af te splitsen gedeelte

,Netto boekwaarde EUR 1.482.914,18

Aantal aandelen Hotel Exploitatiemaatschappij Diegem NV 43.132

Waarde per aandeel van het af te splitsen gedeelte EU Fl 34,380835110823

Immo Hotel GP NV

Maatschappelijk kapitaal EUR 62.000,00

Aantal aandelen 1,000

Fractiewaarde per aandeel EUR 62

Op basis van de waarde per aandeel, kan de ruilverhouding als volgt worden bepaald:

Waarde van één aandeel van Hotel Exploitatiemaatschappij Diegem NV

Waarde van één aandeel van Immo Hotel GP NV

Dit betekent dat voor elk aandeel gehouden door de aandeelhouders in Hotel Exploitatiemaatschappij Diegem NV, 0,5545295985617 aandelen van Immo Hotel GP NV worden uitgereikt.

IMMO HOTEL MECHELEN NV

Af te splitsen gedeelte

Netto boekwaarde " EUR 434.477,34

Aantal aandelen Hotel Exploitatiemaatschappij Diegem NV 43.132

Waarde per aandeel van het af te splitsen gedeelte EUR 10,073201799128

Immo Hotel Mechelen NV

Maatschappelijk kapitaal EUR 62.000,00

Aantal aandelen 1.000

Fractiewaarde per aandeel EUR 62

Op basis van de waarde per aandeel, kan de ruilverhouding als volgt worden bepaald:

Waarde van één aandeel van Hotel Exploitatiemaatschappij Diegem NV

Waarde van één aandeel van Immo Hotel Mechelen NV

Dit betekent dat voor elk aandeel gehouden door de aandeelhouders in Hotel Exploitatiemaatschappij Diegem NV, 0,162470996760 aandelen van Immo Hotel Mechelen NV worden uitgereikt,

MO HOTEL STEPHANIE NV

Af te splitsen gedeelte

Nono boekwaarde EUR 627.824,27

Aantal aandelen Hotel Exploitatiemaatschappij Diegenn NV 43132

Waarde per aandeel van het af te splitsen gedeelte EUR 14,555881248261

Immo Hotel Stephanie NV

Maatschappelijk kapitaal EUR 62.000,00

Aantal aandelen 1.000

Fractiewaarde pér aandeel EUR 62

Op basis van de waarde per aandeel, kan de ruilverhouding als volgt worden bepaald:

Waarde van één aandeel van Hotel Exploitatiemaatschappij Diegem NV

Waarde van één aandeel van Immo Hotel Stéphanie NV

Dit betekent dat voor elk aandeel gehouden door de aandeelhouders in Hotel Exploitatiemaatschappij Diegem NV, 0,234772278198 aandelen van lmmo Hotel Stephanie NV worden uitgereikt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

(1v) Aantal uit te geven aandelen

"

Overeenkomstig bovenstaande ruilverhoudingen zullen er volgende aantallen nieuwe aandelen worden uitgereikt aan de aandeelhouders van Hotel Exploitatiemaatschappij Diegem NV in verhouding tot hun respectievelijk aandelenbezit in Hotel Exploitatiemaatschappij Diegem NV op het ogenblik van de verwezenlijking van de partiële splitsing:

- in totaal 67.070 nieuwe aandelen Immo Hotel BCC NV

- in totaal 113.463 nieuwe aandelen Immo Hotel Brugge NV

- in totaal 97,404 nieuwe aandelen Immo Hotel Belfort NV

- in totaal 221.132 nieuwe aandelen Immo Hotel Diegem NV

- in totaal 56.930 nieuwe aandelen Immo Hotel Gent NV

- in totaal 23.918 nieuwe aandelen Immo Hotel GP NV

- in totaal 7,008 nieuwe aandelen Immo Hotel Mechelen NV

- in totaal 10.126 nieuwe aandelen Immo Hotel Stephanie NV

Er wordt geen opleg in geld betaald.

C. Wijze waarop de aandelen in de Verkrijgende Vennootschappen worden uitgereikt

Onmiddellijk na de goedkeuring van de partiële splitsing door de buitengewone algemene vergaderingen van de Partieel te Splitsen Vennootschap en de Verkrijgende Vennootschappen, zullen de bestuursorganen van deze laatste het aandelenregister aanpassen met vermelding van de aandeelhouders en het aantal aandelen dat aan elk van hen werd uitgereikt.

D. Datum vanaf welke deze aandelen recht geven te delen in de winst, en elke bijzondere regeling met betrekking tot dit recht

De nieuw uitgegeven aandelen in de Verkrijgende Vennootschappen nemen deel in het bedrijfsresultaat en zijn dividendgerechtigd vanaf 1 januari 2014.

Betreffende dit recht wordt geen bijzondere regeling getroffen,

E, Datum vanaf welke de handelingen van de Partieel te Splitsen Vennootschap boekhoudkundig en vanuit het oogpunt van directe belastingen geacht worden te zijn verricht voor rekening van de Verkrijgende Vennootschappen

Vanaf 1 januari 2014 zullen de verrichtingen gesteld door de Partieel te Splitsen Vennootschap, voor wat betreft het gedeelte dat wordt afgesplitst, geacht worden te zijn uitgevoerd voor rekening van de respectievelijke Verkrijgende Vennootschappen vanuit boekhoudkundig oogpunt en op het vlak der directe belastingen.

F. Rechten die de Verkrijgende Vennootschappen toekent aan de aandeelhouders van de Partieel te Splitsen Vennootschap, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen

Er zijn in de Partieel te Splitsen Vennootschap geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben, dan wel houders van andere effecten dan aandelen.

G, Opdracht en bezoldiging bedrijfsrevisor

Voorgesteld wordt aan de aandeelhouders om, overeenkomstig de bepalingen van artikel 734 van het Wetboek van vennootschappen, met unanimiteit van stemmen te verzaken aan het opstellen van het verslag van de commissaris (artikel 731 W.Venn.) met betrekking tot de partiële splitsingverrichting, en dus tevens aan het ter beschikking stellen ervan.

Volledigheidshalve merken de bestuursorganen van de Verkrijgende Vennootschappen op dat zij aan de àommissaris de opdracht zulten geven om een bijzonder verslag op te stellen inzake de kapitaalverhoging door middel van inbreng in nature overeenkomstig artikel 602 W.Venn.

H. leder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen

Aan de bestuurders van de betrokken vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend,

I. Statutenwijzigingen

"

4 "

Noch de raden van bestuur van de Verkrijgende Vennootschappen noch de raad van bestuur van de Partieel Te Splitsen Vennootschap, acht het noodzakelijk om het maatschappelijke doel van de bij de splitsing betrokken vennootschappen, zoals omschreven in de statuten, te wijzigen naar aanleiding van deze partiële splitsing.

Voorbehouden aan bot Belgisch Staatsblad

,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Naar aanleiding van de partiële splitsing, dient artikel 5 van de statuten van de Verkrijgende Vennootschappen inzake het maatschappelijk kapitaal te worden aangepast, teneinde rekening te houden met de kapitaalverhoging die in de respectievelijke Verkrijgende Vennootschappen zal plaatsvinden als gevolg van de partiële splitsing.

Naar aanleiding van de partiële splitsing, dient artikel 5 van de statuten van de Partieel te Splitsen Vennootschap inzake het maatschappelijk kapitaal te worden aangepast, teneinde rekening te houden met de kapitaalvermindering van Partieel te Splitsen Vennootschap die zef plaatsvinden ais gevolg van de partiële splitsing.

J, Bodemsanering

De Partieel te SpIitsen Vennootschap is eigenaar van rechten waarvan de overdracht naar aanleiding van de partiële splitsing tot toepassing van de verplichtingen onder de Vlaamse I Brusselse bodemwetgeving zal leiden.

Het betreft meer bepaald de volgende onroerende goederem

onroerend goed NH Brussels City Centre, gelegen te Charleroise Steenweg 17, 1060 Brussel

- onroerend goed NH Brugge, gelegen te Boeveriestraat 2, 8000 Brugge

- onroerend goed NH Gent Belfort, gelegen te Hoogpoort 63, 9000 Gent

- onroerend goed NH Brussels Airport, gelegen te De Kleetlaan 14, 1831 Brussel

onroerend goed NH Gent Sint Pieters, gelegen te Koning Albertlaan 121, 9000 Gent

- onroerend goed NH Grand Place Arenberg, gelegen te Stormstraat 15, 1000 Brussel

onroerend goed NH Mechelen, gelegen te Korenmarkt 22, 2800 Mechelen

onroerend goed NH Stéphanie, gelegen te Jean Stasstraat 32, 1060 Brussel

In toepassing van het Vlaamse Bodemdecreet en de Brusselse bodemwetgeving dient de Partieel te Splitsen Vennootschap bodemattesten aan te vragen en de inhoud ervan mee te delen aan Verkrijgende Vennootschappen v66r de opstelling van dit splitsingsvoorstel,

De Partieel te Splitsen Vennootschap verklaart dat ten laatste op het ogenblik van de realisatie van de partiële splitsing de nodige bodemattesten ter beschikking zullen zijn.

De inhoud van de attesten zal integraal in de notariële akte naar aanleiding van de buitengewone algemene vergadering tot goedkeuring van onderhavig splitsingsvoorstel worden opgenomen. Voor wat betreft de beschikbaarheid van het bovenvermelde bodemattest ten tijde van het opstellen van onderhavig splitsingsvoorstel, verklaren de Verkrijgende Vennootschappen te verzaken aan de toepassing van de desbetreffende artikelen van het Vlaams Bodemdecreet en de Brusselse bodemwetgeving.

K. Fiscale verklaringen

De ondergetekenden verklaren dat deze partiële splitsing zal beantwoorden aan de vereisten gesteld door de artikelen 211, 212 en 213 van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen 1992, de artikelen 11 en 18 §3 van het WetboeK van de Belasting over de Toegevoegde Waarde en de artikelen 115bis en 120 van het Wetboek der Registratierechten.

L. Volmacht

De raad van bestuur heeft beslist met eenparigheid van stemmen om de heer Fréderic Pelicaen en/of Paul Spee, elk individueel bevoegd, te belasten met de ondertekening van het splitsingsvoorstel, in naam van de voltallige raad van bestuur, alsook van de publicatieformulieren I met het oog op de neerlegging van het splitsingsvoorstel.

Getekend,

Voor eensluidend uittreksel,

Fréderic Pelicaen

Bijzonder gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B veumelden Recto : Naam en hoedanigheid van da instrumenterende notaris, hetzij van do porso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon zen aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

30/09/2014
ÿþMOdWrd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

neerg d arien op

"

1 9 SEP. 2014

ier griffie van de Nederlandstalige 99114:11*44ii kneragdel Brussel

11111111 1)1,1,1,11,119t1J1111111

Ondernemingsnr : 0471530361

Benaming

(voluit) HOTEL EXPLOITATIEMAATSCHAPPIJ DIEGEM (verkort)

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: Diegem (B.1831 Diegem) De Kleetlaan, 14 B

(volledig adres)

Onderwerp akte: SPLITSING DOOR OVERNEMING

Het jaar tweeduizend veertien.

Op negenentwintig juli.

Te Ukkel, ten kantoor, Schepenijlaan, 1 A.

V66r Ons, Meester Benoît Heymans, Notaris met standplaats te Ukkel.

Is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze "Hotel.

Exploitatiemaatschappij Diegem" met maatschappelijke zetel te Diegem (B.1831 Diegem) De Kleetlaan, 14

B.(er ontbreekt).

VASTSTELLING DAT ALLE WETTELIJKE SPLITSINGSFORMALITEITEN VERVULD ZIJN (er ontbreekt)

WETTIGHEIDSCONTROLE (er ontbreekt)

EERSTE BESLISSING : Artikel 734 van het Wetboek van Vennootschappen - Verklaring aandeelhouders.

De vergadering verklaart uitdrukkelijk af te zien van het opstellen van de verslagen voorzien in artikel 730,

731 van het Wetboek van Vennootschappen, overeenkomstig artikel 734 van het Wetboek van

Vennootschappen. (er ontbreekt)

TWEEDE BESLISSING: Goedkeuring van het splitsingsvoorstel

De vergadering stelt vast dat er op het splitsingsvoorstel geen opmerkingen worden gemaakt door de

aandeelhouders en sluit zich er bij aan. (er ontbreekt)

DERDE BESLISSING: Goedkeuring van de partiële splitsing

De vergadering besluit, overeenkomstig de bepalingen van het splitsingsvoorstel en binnen de wettelijke

voorwaarden en modaliteiten, tot goedkeuring van de partiële splitsing van de naamloze vennootschap "Hotel

Exploitatiemaatschappij Diegem", voornoemd, door de overgang van bepaalde onroerende goederen van de'

gesplitste vennootschap, naar de acht volgende vennootschappen:

D de naamloze vennootschap Immo Hotel BCC"

D de naamloze vennootschap "Immo Hotel Brugge"

0 de naamloze vennootschap Immo Hotel Belfort"

0 de naamloze vennootschap "Immo Hotel Diegem"

0 de naamloze vennootschap "Immo Hotel Gent"

D de naamloze vennootschap "Immo Hotel OP"

D de naamloze vennootschap "Immo Hotel Mechelen"

0 de naamloze vennootschap "Immo Hotel Stephanie"

De waarde van de overgedragen onroerende goederen van de gesplitste vennootschap is vastgesteld op

basis van de netto boekwaarde van de goederen per éénendertig december tweeduizend dertien.

Vanaf één januari tweeduizend veertien worden aile handelingen met betrekking tot de overgedragen

goederen gesteld door de gesplitste vennootschap boekhoudkundig geacht verricht te zijn voor rekening van de

verkrijgende vennootschappen.

VIERDE BESLISSING : INBRENG in

0 de naamloze vennootschap "Immo Hotel BCC"

0 de naamloze vennootschap "Immo Hotel Brugge"

0 de naamloze vennootschap "Immo Hotel Belfort"

0 de naamloze vennootschap "Immo Hotel Diegem"

0 de naamloze vennootschap "Immo Hotel Gent"

D de naamloze vennootschap "Immo Hotel GP"

0 de naamloze vennootschap "Immo Hotel Mechelen"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

D de naamloze vennootschap "Immo Hotel Stephanie"

allen voornoemd.

Ten gevolge van de overgang van de onroerende goederen van de naamloze vennootschap "Hotel Exploitatiemaatschappij Diegem", naar de naamloze vennootschappen "Immo Hotel BCC", "Immo Hotel Brugge", "Immo Hotel Belfort", "Immo Hotel Diegene, "Immo Flote' Gent", Immo Hotel GP", "Immo Hotel Mechelen" en "Immo Hotel Stephanie", wordt het kapitaal van de naamloze vennootschap "Hotel Exploitatiemaatschappij Diegem" verlaagd ten belope van drieënveertig miljoen driehonderd vierennegentig duizend achthonderd zesenveertig euro en éénentwintig eurocent (43.394,846,21 EUR) om het te brengen van zesennegentig miljoen honderd zesennegentig duizend tien euro en vijf eurocent (96.196.010,05 EUR) tot tweeënvijftig miljoen achthonderd en één duizend honderd drieënzestig euro en vierentachtig eurocent (52,801163,84 EUR) zonder vernietiging van aandelen.(er ontbreekt)

* Ruilverhouding tussen de aandelen van de naamloze vennootschap "HOTEL EXPLOITATIEMAACHAPPIJ DIEGEM" en de aandelen van de naamloze vennootschap "IMMO HOTEL BCC" (er ontbreekt)

* Ruilverhouding tussen de aandelen van de naamloze vennootschap "HOTEL EXPLOITATIEMAACHAPPIJ DIEGEM" en de aandelen van de naamloze vennootschap "IMMO HOTEL BRUGGE" (er ontbreekt)

* Ruilverhouding tussen de aandelen van de naamloze vennootschap "HOTEL. EXPLOITATIEMAACHAPPIJ DIEGEM". en de aandelen van de naamloze vennootschap "IMMO HOTEL BELFORT" (er ontbreekt)

* Ruilverhouding tussen de aandelen van de naamloze vennootschap "HOTEL EXPLOITATIEMAACHAPPIJ DIEGEM" en de aandelen van de naamloze vennootschap "IMMO HOTEL DIEGEM" (er ontbreekt)

* Ruilverhouding tussen de aandelen van de naamloze vennootschap "HOTEL EXPLOITATIEMAACHAPP1J DIEGEM" en de aandelen van de naamloze vennootschap IMMO HOTEL GENT" (er ontbreekt)

* Ruilverhouding tussen de aandelen van de naamloze vennootschap "HOTEL EXPLOITATIEMAACHAPPIJ DIEGEM" en de aandelen van de naamloze vennootschap "IMMO HOTEL GP" (er ontbreekt)

* Ruilverhouding tussen de aandelen van de naamloze vennootschap "HOTEL EXPLOITATIEMAACHAPPIJ DIEGEM" en de aandelen van de naamloze vennootschap "IMMO HOTEL MECHELEN" (er ontbreekt)

* Ruilverhouding tussen de aandelen van de naamloze vennootschap "HOTEL EXPLOITATIEMAACHAPPIJ DIEGEM" en de aandelen van de naamloze vennootschap "IMMO HOTEL STEPHANIE" (er ontbreekt)

Criterium van toebedeling (er ontbreekt)

Modaliteiten inzake de uitreiking van de aandelen. (er ontbreekt)

Deelname in de winst. (er ontbreekt)

Boekhoudkundige en fiscale terugwerkende kracht

De verrichtingen van de partieel gesplitste vennootschap met betrekking tot de overgedragen goederen zullen beschouwd worden als zijnde boekhoudkundig en fiscaal verricht en gerealiseerd in naam en voor rekening van de betreffende verkrijgende vennootschap, vanaf één januari tweeduizend veertien.(er ontbreekt)

Rechten verleend aan de houders van de nieuwe aandelen. (er ontbreekt)

Beschrijving van het vermogen Algemeen

De vergadering verzoekt ondergetekende Notaris te notuleren dat, zoals hierboven uiteengezet, de bepaalde onroerende goederen van de partieel gesplitste vennootschap overgaan naar de verkrijgende vennootschappen, gebaseerd op hun netto boekwaarde per eénendertig december tweeduizend dertien dat hieronder worden beschreven,

INBRENG in de naamloze vennootschap "IMMO HOTEL BCC"

Verklaringen betreffende onroerende rechten

De vergadering verklaart en verzoekt ondergetekende Notaris te notuleren dat er zich in het overgedragen actief van de vennootschap, dat wordt ingebracht in de naamloze vennootschap "Immo Hotel BCC", volgende onroerende goederen bevinden

Gemeente Sint Gillis (eerste afdeling)

Een geheel van goederen omvattende verschillende gebouwen gelegen Charieroisesteenweg, 17/21 (hoek Bosquetstraat, Dejonckerstraat, thans gekadastreerd sectie B nummer 8 C 6 voor twaalf aren twaalf centiare n.(er ontbreekt)

INBRENG in de naamloze vennootschap "IMMO HOTEL I3RUGGE"

Verklaringen betreffende onroerende rechten

De vergadering verklaart en verzoekt ondergetekende Notaris te notuleren dat er zich in het overgedragen actief van de vennootschap, dat wordt ingebracht in de naamloze vennootschap "Immo Hotel Brugge ", volgende onroerende goederen bevinden

STAD BRUGGE vierde afdeling

Een hotelcomplex gelegen Boeveriestraat, 2/4, gekadastreerd volgens titel sectie D nummer 1646 E voor

een oppervlakte van tweeëndertig aren negenennegentig centiaren en nummer 1646 G voor twee aren vijftig

centiaren thans gekadastreerd sectie D nummer 1646 N voor vijfendertig aren negenenveertig centiaren. Het hotel telt zesendertig kamers, een restaurant, een bar, en andere bijhorende diensten. (er ontbreekt) INBRENG in de naamloze vennootschap "IMMO HOTEL BELFORT'

Verklaringen betreffende onroerende rechten

De vergadering verklaart en verzoekt ondergetekende Notaris te notuleren dat er zich in het overgedragen actief van de vennootschap, dat wordt ingebracht in de naamloze vennootschap "Immo Hotel Belfor' volgende onroerende goederen bevinden

STAD GENT (tweede afdeling)

d. Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2014 - Annexes du Moniteur belge Een eigendom gelegen Hoogpoort, 63 gekadastreerd volgens titel sectie B nummer 1539 F voor een

ta, oppervlakte van zesendertig aren achtenvijftig centiaren en thans ten kadaster gekend sectie B nummer 1539 F

voor zelfde oppervlakte, omvattende:

0 Het recht van erfpacht voor een duur van zesenzestig jaren (66) met ingang op één oktober

negentienhonderd achtentachtig, vroeger bevattende verschillende huizen, administratieve gebouwen, parking

en aanhorigheden af te afbreken, met dien verstande, dat de romaanse kelder onder het huis gelegen

Ouderstraat, 36 gerestaureerd moet worden en dat de voorgevels van de huizen Belfortstraat, 1,3, en 5

gehandhaafd zullen worden.

Aile opgerichte constructies ingevolge de erfpacht hierboven vermeld hetzij een hotel-restaurant omvattende

drie suites, honderd vierentwintig kamers, een restaurant, een bar, en andere diensten. (er ontbreekt)

INBRENG in de naamloze vennootschap "IMMO HOTEL DlEGEM"

Verklaringen betreffende onroerende rechten

De vergadering verklaart en verzoekt ondergetekende Notaris te notuleren dat er zich in het overgedragen

actief van de vennootschap, dat wordt ingebracht in de naamloze vennootschap "Immo Hotel Diegem" volgende

onroerende goederen bevinden:

GEMEENTE MACHELEN  vroeger Diegem

a)in privatieve en uitsluitende eigendom

1.Een gebouw op en met grand gelegen in het "Pegasus Park" op de hoek van de Mommaertslaan en de De

Kleetlaan, 14 gekadastreerd volgens titel sectie B deel van nummer 91 f en van nummer 161 c 5 met een

oppervlakte volgens meting van achtenveertig aren zesenvijftig centiaren en thans gekadastreerd sectie B

nummer 91 Y (hotel) en sectie B nummer 91 H 3 voor een totale oppervlakte van drieënvijftig aren zesenvijftig

centiaren

2.Een perceel grond gelegen in het "Pegasus Park" op de hoek van de Mommaertslaan en de De Kleetlaan,

gekadastreerd sectie B zonder kadastrale nummering met een oppervlakte volgens titel en meting van vijf aren,

b)in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid

driehonderd drieënzeventig/tienduizendsten

Basisakte bedrijveripark "Pegasus Park"

Opgesteld door notaris Gaétan Bleeckx te Sint Gillis op drieëntwintig juni tweeduizend en vijf. (er ontbreekt)

INBRENG in de naamloze vennootschap 'IMMO HOTEL GENT"

Verklaringen betreffende onroerende rechten

De vergadering verklaart en verzoekt ondergetekende Notaris te notuleren dat er zich in het overgedragen

actief van de vennootschap, dat wordt ingebracht in de naamloze vennootschap "Immo Hotel Gent" volgende

onroerende goederen bevinden:

STAD GENT negende afdeling

1.Een hotelgebouw en bijhorigheden gelegen Koning Albertlaan, 121 thans gekadastreerd sectie I nummer

810 F 8 voor een oppervlakte van tien aren eenenzeventig centiaren

2.Een parkinggebouw gelegen Handbalstraat, voorheen Voetbalstraat, thans gekadastreerd sectie ! nummer

790 L 2 voor een oppervlakte van zes are eénendertig centiaren (er ontbreekt)

INBRENG in de naamloze vennootschap "IMMO HOTEL GP"

Verklaringen betreffende onroerende rechten

De vergadering verklaart en verzoekt ondergetekende Notaris te notuleren dat er zich in het overgedragen

actief van de vennootschap, dat wordt ingebracht in de naamloze vennootschap "Immo Hotel GP" volgende

onroerende goederen bevinden:

1. Stad Brussel tweede afdeling

1. In het gebouw genoemd Residentie "'T Serclaes" gelegen aan de D'Assautstraat, nummer 13 en 15

gekadastreerd sectie B nummer 1039 A voor een oppervlakte van acht aren elf centiaren:

0 de plaatsen nummers 59 en 60 op de eerste kelderverdieping en omvattende:

in privatieve en uitsluitende eigendom

de plaatsen

in gedwongen mede-eigendom en onverdeeldheid:

achtenveertig/tienduizendsten (48/10.000sten) in de gemeenschappelijke delen waaronder de grand

Zoals deze goederen beschreven zijn in een basisakte met reglement van mede-eigendom verleden vôrSr

notarissen André Wallemacq destijds te Vorst en Alphonse De Keersmacker destijds te Hoboken, op dertien

februari negentienhonderd zeventig en van de wijzigde basisakte verleden voor notaris Wallemacq voornoemd

op acht januari negentienhonderd eenenzeventig.

2.Stad Brussel

In een appartementsgebouw gelegen d'Assautstraat nummers 13 art 15 op de hoek van de 7Sercalesstraat

nummers 6 en 8 en genaamde Residentie 'T Serclaes, de negenduizend zestig/tienduizendsten

(9.060/10.000sten) van de gemeenschappelijke en privatieve delen op en niet grond gekadastreerd sectie B

nummer 1039 A voor acht aren elf centiaren. (er ontbreekt)

INBRENG in de naamloze vennootschap "IMMO HOTEL MECHELEN"

Verklaringen betreffende onroerende rechten

De vergadering verklaart en verzoekt ondergetekende Notaris te notuleren dat er zich in het overgedragen

actief van de vennootschap, dat wordt ingebracht in de naamloze vennootschap "Immo Hotel Mechelen"

volgende onroerende goederen bevinden

Stad Mechelen  eerste afdeling

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

In een appartementsgebouw genaamd "Residenre 't Suyckeren Peerdt" gelegen op grand Korenmarkt 22

en de Spiegelstraat, gekadastreerd sectie E nummer 733 K voor een oppervlakte van negen aren

drieënzeventig centiaren omvattende:

if in blok 1 de autostaanplaatsen:

A,/ Genummerd 9 tot en met 17 begrijpende;

o Parking nummer 9:

- in privatieve en uitsluitende eigendom

de eigenlijke autostaanplaats met verflijnen afgebakend zonder scheiding

6,- in medeëigendom en gedwongen onverdeeldheid:

-tweeënveertig/negenhonderd vijfentwintigste (32/925ste) in de bijzondere gemene delen van het gebouw

-tweeëndertig/tienduizendste (32/1000ste) in de algemene gemene delen waaronder de grond.

o Parking nummers 10 en 11

- in privatieve en uitsluitende eigendom

de eigenlijke autostaanplaats met verfijnen afgebakend zonder scheiding

6,- in medeëigendom en gedwongen onverdeeldheid:

-negenentwintig/negenhonderd vijfentwintigste (29/925ste) in de bijzondere gemene delen van het gebouw

-negenentwintig/tienduizendste (2911000ste) in de algemene gemene delen waaronder de grond.

o Parking nummers 12 en 13

- In privatieve en uitsluitende eigendom

de eigenlijke autostaanplaats met verfijnen afgebakend zonder scheiding

6.- in medeëigendom en gedwongen onverdeeldheid

-negenendertig/negenhonderd vijfentwintigste (39/925ste) in de bijzondere gemene delen van het gebouw

en

-negenendertig/tienduizendste (39/1000ste) in de algemene gemene delen waaronder de grond.

ci Parking nummer 14:

- in privatieve en uitsluitende eigendom

de eigenlijke autostaanplaats met vertinnen afgebakend zonder scheidi

6,- in medeëigendom en gedwongen onverdeeldheid:

-achtendertig/negenhonderd vijfentwintigste (38/925ste) in de bijzondere gemene delen van het gebouw en -achtendertig/tienduizendste (38/1000ste) in de algemene gemene delen waaronder de grond.

o Parking nummer 15:

.. in privatieve en uitsluitende eigendom

de eigenlijke autostaanplaats met vertinnen afgebakend zonder scheiding

6,- in medeëigendom en gedwongen onverdeeldheid:

-achtendertig/negenhonderd vijfentwintigste (38/925ste) in de bijzondere gemene delen van het gebouw en

-achtendertig/tienduizendste (38/1000ste) in de algemene gemene delen waaronder de grond.

o Parking nummers 16 en 17:

- in privatieve en uitsluitende eigendom

de eigenlijke autostaanplaats met vertinnen afgebakend zonder scheiding

6,- in medeëigendom en gedwongen onverdeeldheid

-éénendertig/negenhonderd vijfentwintigste (31/925ste) in de bijzondere gemene delen van het gebouw en

-éénendertig/tienduizendste (31/1000ste) in de algemene gemene delen waaronder de grand.,

Bi Genummerd 25, 26 en 27 in elk begrijpende:

- in privatieve en uitsluitende eigendom

de eigenlijke autostaanplaats met verflijnen afgebakend zonder scheiding

6.- in medeëigendom en gedwongen onverdeeldheid:

-negenentwintig/negenhonderd vijfentwintigste (29/925ste) in de bijzondere gemene delen van het gebouw

en

-negenentwintig/tienduizendste (29/1000ste) in de algemene gemene delen waaronder de grond.

Ci Genummerd 4,7 en 8 in elk begrijpende

- in privatieve en uitsluitende eigendom

de eigenlijke autostaanplaats met verflijnen afgebakend zonder scheiding

6.- in medeëigendom en gedwongen onverdeeldheid:

-tweeëndertig/negenhonderd vijfentwintigste (32/925ste) in de bijzondere gemene delen van het gebouw en

-tweeëndertig/tienduizendste (32/1000ste) in de algemene gemene delen waaronder de grond.

D,/ Genummerd 3,5,28 en 29 in elk begrijpende:

- in privatieve en uitsluitende eigendom

de eigenlijke autostaanplaats met verflijnen afgebakend zonder scheiding

6.- in medeëigendom en gedwongen onverdeeldheid:

-tweeëndertig/negenhonderd vijfentwintigste (321925ste) in de bijzondere gemene delen van het gebouw en

-tweeëndertig/tienduizendste (32/1000ste) in de algemene gemene delen waaronder de grond.

2. Zijnde de Blok III de commerciële ruimte zijnde de ganse voorbouw langsheen de Korenmarkt

begrijpende:

o

'1:

en

en

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

- In privatieve en uitsluitende eigendom

de eigenlijke commerciële ruimte, restaurant, bar, hotel

6r in medeëfgendom en gedwongen onverdeeldheid

-vierduizend vijfhonderd zevenennegentig/vierduizend vijfhonderd zevenennegentigste (4.597/4597ste) in

de bijzondere gemene delen van het gebouw en

-vierduizend vijfhonderd zevenennegentig/vierduizend vijfhonderd zevenennegentigste (4,597/4597ste) in

de algemene gemene delen waaronder de grond. (er ontbreekt)

INBRENG in de naamloze vennootschap "IMMO HOTEL STEPHANIE"

Verklaringen betreffende onroerende rechten

De vergadering verklaart en verzoekt ondergetekende Notaris te notuleren dat er zich in het overgedragen

actief van de vennootschap, dat wordt ingebracht in de naamloze vennootschap "Immo Hotel Stephanie"

volgende onroerende goederen bevinden

Gemeente Sint-Gillis (eerste divisie)

Een geheel van goederen gelegen aan de hoek van de Bosquetstraat en de Jean Stasstraat, nummer 32

(hotel) thans gekadastreerd sectie B nummer 6 y 13 voor vier aren dertien centiaren (er ontbreekt)

VOORWAARDEN VAN DE SPL1TSING (er ontbreekt)

VIJFDE BESLISSING

Kapitaalvermindering

Ten einde rekening te houden met de inbreng van de acht hotelgebouwen in acht vennootschappen beslist

de buitengewone algemene vergadering het kapitaal te verminderen ten belope van drieënveertig miljoen

driehonderd vierennegentig duizend achthonderd zesenveertig euro éénëntwintig eurocent (43.394.846,21 E)

om het te brengen van negenenzestig miljoen honderd zesennegentig duizend tien euro (96.196.010,00 E) tot

tweeënvijftig miljoen achthonderd en één duizend honderd drieënzestig euro vierentachtig eurocent

(52.501.163,84 ¬ ) zonder vernietiging van aandelen en bilgevolg artikel 5 van de statuten aan te passen.

Vaststelling dat de kapitaalvermindering is verwezenlijkt

De vergadering en aile vertegenwoordigde comparanten stellen vast bij eenparigheid van stemmen, en

verzoeken ondergetekende notaris bij akte vast te stellen dat de kapitaalsvermindering verwezenlijkt is en dat

het kapitaal tweeënvijftig miljoen achthonderd en één duizend honderd drieënzestig euro vierentachtig eurocent

(52.801,163,84 E) bedraagt vertegenwoordigd door drieënveertig duizend honderd tweeëndertig (43.132)

aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde,

ZESDE BESLISSING

Coördinatie van de statuten.

De vergadering beslist de coördinatie van de statuten toe te vertrouwen aan Mejuffrouw Viviane Jacobs,

bediende, wonende te Ukkel, alsmede de neerlegging ter griffe van de Handelsrechtbank van een volledige

bijgewerkte tekst van de statuten.

ZEVENDE BESLISSING

DELEGATIE VAN BEVOEGDHEDEN

De vergadering verleent alle bevoegdheden aan de bestuursorganen van de verkrijgende vennootschappen,

om de voorgaande besluiten uit te voeren.

De vergadering verleent een bijzondere volmacht aan de heer Frederic Pelicaen voornoemd met de

mogelijkheid van incleplaatsstelling, om aile formaliteiten te vervullen met betrekking tot het ondememingsloket

en de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij elke andere administratie, in

zover nodig

ACHTSTE BESLISSING

OPSCHORTENDE VOORWAARDE (er ontbreekt)

FISCALE VERKLARINGEN

Deze partiële splitsing geschiedt met toepassing van de voordelen van artikelen 211, 212 en 213 van het

Wetboek van de Inkomstenbelastingen 1992 en het artikel 115 bis van het Wetboek der Registratierechten en

de niet toepassing van het artikel 120 van het Wetboek der Reg Istratierechten.

Deze partiële splitsing beantwoordt aan het bepaalde in artikel 183 bis van het Wetboek van de

Inkornstenbelastingen 1992 en artikel 18, § 2 van het Wetboek der Registratierechten zal niet worden toegepast

aangezien er voldoende niet-fscale motieven aanwezig zijn, zoals bevestigd door voorafgaande beslissing nr.

2013.280 van 15 oktober 2013 en avenant aan deze voorafgaande beslissing van 13 mei 2014.

De splitsing geschiedt buiten toepassingsgebied van btw gezien de gesplitste vennootschap en de

verkrijgende vennootschappen deel uitmaken van dezelfde btw eenheid genaamd "NH Hoteles".

(er ontbreekt)

STEMMING

De voorafgaande besluiten worden afzonderlijk en achtereenvolgens genomen met eenparigheid van

stemmen. (er ontbreekt)

Rechten op geschriften (Wetboek diverse rechten en taksen)

Het recht bedraagt vijfennegentig euro.

WAARVAN PROCES-VERBAAL. (er ontbreekt)

(volgen de handtekeningen)

Geregistreerd op het registratiekantoor Brussel 2 op één augustus 2014, boek 92 blad 57 vak 06, ontvangen

vijftig euro (50,00 E). De ontvanger a.i., B. Fouquet.

VOOR GELIJKVORMIGE LETTERLIJKE UITTREKSEL

(getekend) Benoît Heymans

y .......... V y .... A ..... - ^ ^

Samen neergelegd Ide expeditie met de volmachten - de coordinatie van de statuten

Voor-behouder11,

thet

Belgisch Staatsbrad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

-I --------

----- ..............

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

30/07/2014 : BL644344
06/12/2013 : BL644344
21/10/2013 : BL644344
21/10/2013 : BL644344
08/08/2013 : BL644344
27/06/2013 : BL644344
05/06/2013 : BL644344
27/07/2012 : BL644344
17/04/2012 : BL644344
17/04/2012 : BL644344
07/07/2011 : BL644344
28/01/2011 : BL644344
20/07/2010 : BL644344
25/08/2009 : BL644344
04/09/2008 : BL644344
16/06/2008 : BL644344
15/05/2008 : BL644344
15/05/2008 : BL644344
16/01/2008 : BL644344
22/10/2007 : BL644344
04/10/2007 : BL644344
07/06/2007 : BL644344
17/11/2006 : BL644344
01/03/2006 : BL644344
08/02/2006 : BL644344
28/06/2005 : BL644344
11/08/2004 : BL644344
16/06/2004 : BL644344
07/04/2004 : BL644344
06/04/2004 : BL644344
06/10/2003 : BL644344
23/06/2003 : BL644344
28/10/2002 : BL644344
28/10/2002 : BL644344
28/10/2002 : BL644344
21/10/2015 : BL644344
13/06/2002 : BL644344
30/01/2002 : BL644344
06/06/2001 : BL644344
22/11/2000 : BL644344
06/04/2000 : BLA106554
08/12/2015 : BL644344
05/01/2016 : BL644344
11/09/2017 : BL644344

Coordonnées
HOTEL EXPLOITATIEMAATSCHAPPIJ DIEGEM

Adresse
DE KLEETLAAN 14 1831 DIEGEM

Code postal : 1831
Localité : Diegem
Commune : MACHELEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande