HUANG

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HUANG
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 539.710.671

Publication

30/01/2014
ÿþ Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



i IM

Ondernemingsnr : 0539.710.671 Benaming

(voluit) : HUANG (verkort)

Neergetega ter gretie oer

'echtbank van Koophander

te Leuven, de 2 I JAN. 20t4

DE GRIFFIER,

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Prof.Scharpélaan 1, 3130 Begijnendijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Adreswijziging

Bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders op

22 november 2013 ten zetel van de onderneming werd volgend besluit genomen:

1) de maatschappelijke zetel wordt vanaf 22 november 2013 verplaatst naar Tiensesteenweg 21,

3010 Kessel-Lo

Chen San Bao

Zaakvoerder

Op de laatste biz, van Luik e vermeiden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/10/2013
ÿþ Mad POF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IlUo315oi2574*lno nil

*1

i

Y

elfe "dar

AachCbank van K~°~~~~ 2~13

l~

9ê Ouv©~ni. .de

°

'DE aRIFFIEA.

Griffie

Ondernemingsnr : ©S vC _

Benaming (voluit): HUANG

(verkort) ;

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3130 Begijnendijk, Prof, Scharpélaan 1

(volledig adres)

Onderwerp akte :OPRICHTING

Tekst :

Uit de akte verfeden voor notaris JORIS STALPAERT te Tremelo op 25/9/2013 (nog te registreren) houdende de oprichting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, blijkt hetgeen volgt:

1. VENNOTEN: De heer CHEN San Bao, wonende te 3130 Begijnendijk, Prof. Scharpélaan 1; De heer HUANG Zhenyi, wonende,te Reggio Nell'Emilia (Italië), Castello 1/04

2. NAAM-RECHTSVORM : HUANG - Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

3. ZETEL: 3130 Begijnendijk, Prof. Scharpélaan 1

4. DOEL:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van

derden, of door deelname van dezen: '

- de uitbating van een afhaalrestaurant, restaurant of snackbar, in het bijzonder in verband met Oosterse specialiteiten en gerechten, zonder dat dit tot die gerechten echter beperkt zal zijn; - het inkopen, bereiden, vervaardigen, conserveren, bewerken, verwerken, stockeren en op welke manier dan ook verkopen en distribueren van allerhande gerechten en voedingswaren; - de handel en productie in de meest ruime zin genomen, zoals groothandel, kleinhandel, commissiehandel, 1 invoer, uitvoer en transithandel van allerhande artikelen en loten van Oosterse oorspong of niet, zowel food als nors-food, alsook herwaarderen, omvormen, aanpassen, vervaardigen, verwerken en distribueren van deze goederen;

I Verkopen, aankopen, verhuren en huren van onroerend goed, zonder de functie van makelaar uit te oefenen Op algemene wijze mag zij allerhande commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.,

5. DUUR EN BEGINDATUM: voor een onbepaalde duur vanaf de datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de bevoegde Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

6. KAPITAAL -- 20,000 EURO verdeeld in 200 aandelen zonder nominale waarde, volledig volstort,

7. SAMENSTELLING VAN HET KAPITAAL : door inbreng in speciën.

8. BESTUUR en CONTROLE; De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de

bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. `l

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

ledere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene I vergadering bevoegd is. Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht

Oo de laatste blz. van Lcik B eermelden Recto Naam en hoedanigheid Aran de instrumenterande notaris hetzij van de oersofolnran)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

/oor-behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden. De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Tot niet-statutaire zaakvoerders voor de duur van de vennootschap werden benoemd: de heer CHEN San Bao en de heer HUANG Zhenyi, beiden voornoemd, die hun opdracht aanvaard hebben. Hun mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering, hiertoe bij uitsluiting bevoegd, hierover anders beslist. De niet statutaire zaakvoerders zullen maar hun taak kunnen opnemen vanaf de neerlegging van de stukken ter griffie.

Vertegenwoordiging: Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder

= De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht 's aangestelde vertegenwoordiger.

9. BEGIN Et EINDE. BOEKSAAR - van 1 ÿanuarti tot 31 december van 4eder ÿaar. 4tet eerste bae4 ear loopt

vanaf de neerlegging van een uittreksel van de oprichtingsakte op de bevoegde handelsgriffie tot 31 december 12014, met dien verstande dat de vennootschap alle door de vennoten namens deze vennootschap in oprichting 's gestelde handelingen en verrichtingen bekrachtigt en deze voor haar rekening neemt. Deze overname zal I evenwel slechts uitwerking hebben vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het voormeld uittreksel van

de oprichtingsakte.

: 10. JAARVERGADERING  laatste maandag van de maand juni om negentien uur in de zetel van de I vennootschap of op elke andere in de bijeenroepingsbrief vermelde plaats. De eerste jaarvergadering vindt plaats in 2015.

= 11. RESERVE-AANLEG, W1NST-EN VEREFFENINGSSALDO

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de netto-winst. Er mag geen winst uitgekeerd worden indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief van de vennootschap, zoals het blijkt uit de jaarrekeningen, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek Vennootschappen. 112. Volmacht: De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling, Boekhoudkantoor Van Damme BVBA met zetel te 3128 Tremelo (Baal), Jef Van Horicklaan 12, I aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de E.T.W. administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondememingsloket.

Voor eensluidend uittreksel

In bijlage : uitgifte van de oprichtingsakte

Notaris Joris Stalpaert te Trernelo.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad

20/01/2015
ÿþ Mod Ward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte











yy..

,~~~" ~ % I.). ira.ry.

~

~ ~



11111,111110191111111 N





0 8 JAN. 2015

eteligieinim~~~

~^~~i fie ~









Ondernemingsnr: 0539.710.671

Benaming

(voluit) : BVBA HUANG

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Tiensesteenweg 21 -3010 Kessel-Lo

(volledig adres)

Onderwerp akte : benoeming en ontslag zaakvoerders

" Uit de notulen dd. 28 november 2014 blijkt dat de Buitengewone Algemene Vergadering van vennoten, samengesteld uit de Heer HUANG Zhenguo die 160 van de 200 aandelen houdt, en de Heer SU Zhenyu, die 40 van de 200 aandelen houdt, besloten heeft dat met ingang van 28 november 2014.

1. Een einde gesteld werd aan het mandaat van niet-statutair zaakvoerder van de Heer Chen San Bao, die het ontslag aanvaardde;

2, Kwijting werd verleend aan de Heer Chen San Bao;

3. En einde gesteld werd aan het mandaat van niet- statutair zaakvoerder de Heer HUANG Zhenyi, die het ontslag aanvaardde;

4. Kwijting werd verleend aan de Heer Huang Zhenyi;

5 Benoemd werd als nieuwe niet-statutair zaakvoerder de Heer LIN Zhi Yao, geboren op 7 maart 1947 te

Wen Zhou, Volksrepubliek China, van Belgische nationaliteit, die het mandaat aanvaardde;

6. Het mandaat van de Heer LIN Zhi Yao onbezoldigd is;

7 Hierdoor het aantal niet-statutair zaakvoerders op één werd gebracht.

LIN ZHI YAO

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

26/08/2015
ÿþMod Wwd 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD Ir

17 A1i0. 2015

Griffie Rechtbank van Koophandel

te LEry. --

lii

111

Y

Ondernemingsnr : 0539.710.671

Benaming

(voluit) : BVBA HUANG

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel: Tiensesteenweg 21 -3010 Kessel-Lo

(volledig adres)

Onderwerp akte : OVERDRACHT VAN AANDELEN EN BENOEMING VAN EEN CO-ZAAKVOERDER

Een Buitengewone Algemene Vergadering heeft op 1 juli 2015 plaats gehad op de maatschappelijke zetel.

Tijdens deze vergadering heeft de Heer HUANG Zhenguo 160 van de 200 aandelen overgedragen aan de Heer HUANG Zhenyi,

De Heer HUANG Zhenyi is er tevens benoemd tot co-zaakvoerder. Hij zal zijn mandaat uitvoeren aan de zijde van de Heer LIN Zhi Yao. Zijn mandaat is onbezoldigd.

LIN ZHI YAO

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 07.06.2016, NGL 30.08.2016 16512-0212-014

Coordonnées
HUANG

Adresse
TIENSESTEENWEG 21 3010 KESSEL-LO

Code postal : 3010
Localité : Kessel Lo
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande