HUISARTSENPRAKTIJK DR HACHE GUIDO

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HUISARTSENPRAKTIJK DR HACHE GUIDO
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.349.638

Publication

10/06/2014
ÿþV' w Mail Wofd 97" 1

ln de billagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Î

iII 1111!1,1.11371.17

2 8 MEI 2014

ter griffie varde Nederlandstalige

r~~~re

lade!-Brusse

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Cmdernemingsnr 0836.349.638

3enaming

Huisartsenptaktijk Dr Haché Guido

(verfrort "

Rechtsvorrr" burgerlijke professionele vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetei 1860 Meise, Boechtstraat 9

(volledig adres'

Ontbinding

Uit de notulen opgemaakt door Meester Andrée VERELST, geassocieerd Notaris te Grimbergen, op tweeëntwintig april tweeduizend veertien, blijkt dat door de buitengewone algemene vergadering volgende beslissingen werden genomen:

Eerste beslissing : Bespreking en goedkeuring verslagen.

Met eenparigheid van stemmen besluit de vergadering de voorzitter vrij te stellen van de lezing van het verslag van de zaakvoerder waarin het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht, van de eraan aangehechte staat, evenais van het verslag over deze staat van de heer Etienne Claes, externe accountant, kantoorhoudende te 1080 Brussel, Jubelfeestlaan 71 bus 3 en aangeduid door de zaakvoerder.

Elke aandeelhouder erkent bovendien voorafgaandelijk aan deze vergadering een kopie ontvangen te hebben van deze documenten en ervan kennis te hebben genomen.

Het verslag van de heer Etienne Claes, externe accountant, voornoemd, besluit met de volgende woorden "11. Besluit

ln het kader van de procedure tot de vereffening voorzien door het vennootschapsrecht, heeft de zaakvoerder van de burgerlijke professionele vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HUISARTSENPRAKTIJK DR HACHÉ GUIDO" een boekhoudkundige staat afgesloten op 31/03/2014, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 172.464,58 EUR en een netto-actief van 166.160,53 EUR.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar,

Brussel, 18 april 2014

[HANDTEKENING]

Etienne Claes, MBA

Accountant"

Een exemplaar van deze verslagen en van de staat zal worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel van Brussel tegelijkertijd met een uitgifte van onderhavig verslagschrift.

De algemene vergadering keurt eenparig de verslagen en de staat goed.

Ondergetekende notaris bevestigt, na onderzoek, dat alle wettelijke formaliteiten vervuld zijn. Zij bevestigt tevens het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe onderhavige vennootschap gehouden is, in de zin van artikel 181 §4 Wetboek Vennootschappen.

Op haar vraag hieromtrent gesteld aan de zaakvoerders van de vennootschap heeft deze bovendien medegedeeld dat er geen overeenkomsten bestaan waarbij de vennootschap zich heeft verbonden niet in vereffening te gaan of waarbij de vennootschap zich verplicht heeft de ontbinding te onderwerpen aan bijzondere voorwaarden waarmede hiervoor geen rekening werd gehouden.

STEMMING: Deze beslissing werd met unanimiteit van de stemmen goedgekeurd.

Tweede beslissing: Vervroegde ontbinding en bijgevolg vereffening van de vennootschap.

De algemene vergadering besluit vervolgens de vennootschap vroegtijdig te ontbinden en ze in vereffening te stellen met ingang vanaf heden.

STEMMING: Deze beslissing werd met unanimiteit van de stemmen goedgekeurd.

Derde beslissing: Vaststelling van het einde van het mandaat van de zaakvoerder en kwijting voor hel gevoerd beleid.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

be;louden

aan liet

" Belgisch Staatsblad .

De vergadering stelt de van rechtswege beëindiging vast van het mandaat van de zaakvoerder zijnde de heer HACHE Guido, voornoemd, en dit gelet op de ontbinding van de vennootschap en dankt hem voor de aan de vennootschap bewezen diensten. De vergadering verleent kwijting voor het door hem gevoerd beleid.

STEMMING: Deze beslissing werd met unanimiteit van de stemmen goedgekeurd.

Vierde beslissing: Onmiddellijke afsluiting van de vereffening, overeenkomstig artikel 184§5 van hel Wetboek van vennootschappen-

De algemene vergadering verklaart door de notaris te zijn ingelicht over de wettelijke voorziene procedure van ontbinding en in vereffeningstelling. Conform artikel 185 §5 wetboek van Vennootschappen wenst de algemene vergadering echter van de procedure van vereffening af te zien omdat zij verklaren aan de voorwaarden te voldoen. De vennoten verklaren ingelicht ie zijn geweest over de gevolgen van een ontbinding zonder vereffening, meer bepaald het ten faste nemen door de vennoten van alle schulden van de vennootschap zonder beperking. De algemene vergadering ontslaat ondergetekende notaris uitdrukkelijk van aile verantwoordelijkheid desbetreffend.

Teneinde de vereffening onmiddellijk af te sluiten overeenkomstig artikel 184§5 van het Wetboek van vennootschappen:

-beslist de vergadering geen vereffenaar te benoemen;

-verklaart en bevestigt de vergadering dat er geen passiva zijn luidens de staat van activa en passiva als bedoeld in artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen;

-bevestigt de algemene vergadering dat alle aandeelhouders aanwezig zijn op deze algemene vergadering; - besluit de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen om de vereffening onmiddellijk af te sluiten.

In dit kader verklaren de vergadering en de voormalige zaakvoerder uitdrukkelijk dat zij volledig op de hoogte zijn van de inhoud en gevolgen van artikel 185 van het Wetboek van vennootschappen, dat voorziet dat, bij ontstentenis van de benoeming van enige vereffenaar, de zaakvoerders van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ten overstaan van derden worden beschouwd als vereffenaars, en dat zij bijgevolg de bijhorende aansprakelijkheden zullen dragen.

De vergadering stelt daarnaast vast dat

- de vennootschap geen onroerende goederen bezit noch andere goederen waarvoor bijzondere rechten gelden;

- geen goederen of rechten bezit waarop het bodemdecreet van toepassing is;

- het vermogen van de vennootschap uitsluitend bestaat uit activa bestanddelen die bij wijze van overgang onder bijzondere titel overgaan in het vermogen van de aandeelhouders;

- deze overgang van rechtswege plaatsvindt door het opheffen van de rechtspersoonlijkheid van de vennootschap zonder dat enige vereffening noodzakelijk is;

- de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende de bij de wel verplichte termijn op volgende adres: 1860 Meise, Boechtstraat 13.

STEMMING: Deze beslissing werd met unanimiteit van de stemmen goedgekeurd.

Vijfde beslissing: Volmacht voor administratieve formaliteiten.

De aandeelhouders stellen de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle inschrijvingen in de Kruispuntbank van Ondernemingen of wijzigingen en doorhalingen te vervullen, de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde kamer van ambachten en neringen en de rechtbank van koophandel, met name mevrouw Francine Van Buggenhout, kantoor houdende te 2230 Herselt, Venusbergstraat 57.

STEMMING: Deze beslissing werd met unanimiteit van de stemmen goedgekeurd

Zesde beslissing: Volmacht voor neerlegging en bekendmaking.

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om onderhavig proces-verbaal met de verslagen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel neer te leggen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

STEMMING: Deze beslissing werd met unanimiteit van de stemmen goedgekeurd.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd: een uitgifte van de akte, verslag van de zaakvoerder en van de bedrijfsrevisor.

Notaris Andrée VERELST

29/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 31.03.2014, NGL 24.07.2014 14342-0007-009
03/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 19.06.2013, NGL 26.08.2013 13478-0354-009
31/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 20.06.2012, NGL 26.08.2012 12472-0370-009
30/05/2011
ÿþMW 2.1

Lurk B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



I1I1I ll11 111U 111I 1M 11M 111111111 ff I11

*11080733'

~y w ~~.R'' ~~~~5~~

~ ~ MAI ~~~n

.

Griffie

Ordernemingsnr: 3e) ?(-49 62

Benaming

(voluit) : Huisartsenpraktijk Dr Haché Guido

Rechtsvorm : burgerlijke professionele vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1860 Meise, Boechtstraat 9

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Andrée VERELST, Notaris te Grimbergen, op dertien mei tweeduizend en elf, blijkt dat een BURGERLIJKE PROFESSIONELE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN: BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID werd opgericht, als volgt:

OPRICHTERS:

De heer HACHÉ Guido Jozef, geboren te Oudergem op twee april negentienhonderd zesenveertig,' nationaal nummer 46.04.02 423-26, echtgenoot van mevrouw RYCKAERT Annick, wonende te 1860 Meise, Boechtstraat 13. Gehuwd onder het stelsel van gemeenschap van aanwinsten blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris Jean De Boe te Strombeek-Bever op negentien oktober negentienhonderd tweeënzeventig, waarbij bij akte verleden voor notaris Vereist Andrée te Grimbergen op negen februari: tweeduizend en tien een aanvulling werd aangebracht zonder wijziging van het bestaande stelsel en nadien niet meer gewijzigd zoals zij verklaren.

NAAM:

De vennootschap is opgericht als Burgerlijke Professionele Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid onder de naam "Huisartsenpraktijk Dr Haché Guido" MAATSCHAPPELIJKE ZETEL:

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1860 Meise, Boechtstraat 9 .

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België bij besluit van de zaakvoerder(s). Verplaatsing van de zetel dient eveneens aan de provinciale Raad van de Orde van Geneesheren te: worden voorgelegd.

DOEL:

De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van de geneeskunde in een huisartsenpraktijk, door de: geneesheren-vennoten in naam en voor rekening van de vennootschap met in acht name van de: geneeskundige plichtenleer, ondermeer betreffende het beroepsgeheim.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn; rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen, op voorwaarde dat deze handelingen niet van. aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen.

Enkel artsen die bevoegd zijn in België hun beroep op actieve wijze uit te oefenen en ingeschreven zijn op. de lijst van de Orde van Geneesheren zijn toegelaten als vennoot.

De geneesheren-vennoten verbinden zich ertoe hun volledige medische activiteit in gemeenschap te: brengen.

De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten, die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap mag beleggen in roerende en onroerende goederen.

Wanneer de vennootschap twee of meer vennoten telt kan dit bijkomstig doel enkel nagestreefd worden, nadat het schriftelijk akkoord van de vennoten over hun investeringsbeleid, aan de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren meegedeeld werd.

DUUR:

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL:

a) Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttien duizend vijfhonderd vijftig EURO, (18.550,00). Het wordt vertegenwoordigd door tweehonderd (200,-) aandelen zonder nominale waarde.

b) Zolang het kapitaal niet volgestort is, is de (elke) inschrijver op aandelen verbonden voor het totale: bedrag van zijn aandelen.

Op de laatste blz. van Luik 9 vernielden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden ie vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Het kapitaal werd onderschreven en volstort als volgt:

-door de Heer Haché Guido, voor een bedrag van 18.550,00 EURO, volstort door een inbreng in geld van

18.550,00 EURO.

Het is volledig onderschreven door de oprichters, voornoemd, voor een bedrag van achttienduizend

vijfhonderdvijftig EURO door inbreng in speciën van achttien duizend vijfhonderd vijftig euro.

BESTUUR:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, gekozen onder de

geneesheren-vennoten en benoemd door de algemene vergadering.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt deze benoemd voor de duur van zijn medische

activiteiten binnen de vennootschap.

Indien er meerdere vennoten zijn wordt de duur van het mandaat van de zaakvoerders herleid tot zes (6)

jaar, eventueel hernieuwbaar.

Hun opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de

algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT:

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door iedere zaakvoerder

afzonderlijk.

BIJZONDERE VOLMACHTEN:

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot

verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de

wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder kan bepaalde taken aan niet-geneesheren delegeren, doch enkel in niet-medische

aangelegenheden. Een niet-arts vennoot kan enkel als mede-zaakvoerder benoemd worden met dien verstande

dat deze niet statutair benoemd wordt. Deze kan enkel instaan voor niet-medische aangelegenheden en hij/zij

kan geen lidmaatschapsrechten noch stemrecht hebben op de algemene vergadering.

De benoeming van dergelijke mede-zaakvoerder moet voldoende gemotiveerd, schriftelijk ter goedkeuring

aan de Raad voorgelegd worden.

GEWONE, BIJZONDERE EN BUITENGEWONE VERGADERING:

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden

bijeengeroepen op de derde woensdag van de maand juni om 20 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

STEMRECHT:

Elk aandeel geeft recht op één stem.

BOEKJAAR:

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één januari en eindigt op eenendertig december van

hetzelfde jaar.

BESTEMMING VAN DE WINST RESERVE:

Het te bestemmen resultaat van het boekjaar wordt, na aftrek van de overgedragen verliezen, verdeeld als

volgt:

1.ten minste vijf ten honderd (5 %) wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve totdat die één

tiende (1/10e) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt;

2.over het saldo wordt op voorstel van de zaakvoerder(s) door de algemene vergadering beslist, met

éénparigheid van stemmen, dit alles met inachtname van de wettelijke bepalingen betreffende de voor uitkering

vatbare bedragen.

ONTBINDING: Benoeming en bevoegdheid vereffenaars.

De vennootschap kan worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering volgens de regelen

voorzien voor een wijziging van de statuten. Zij wordt evenwel ontbonden in het geval zoals voorzien in artikel 7.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid

van stemmen één of meer vereffenaars, benoemen of ontslaan.

Indien de vereffenaar geen arts is, moet hij voor de overdacht van de medische dossiers bijgestaan worden

door een arts. De Algemene vergadering bepaalt hun bevoegdheden en vergoedingen, evenals de wijze van

vereffening.

Worden er geen vereffenaars benoemd, dan is (zijn) de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding

in functie is (zijn), van rechtswege vereffenaar(s).

Deze benoemingen van vereffenaars geschieden onder de opschortende voorwaarde van homologatie

door de Rechtbank van Koophandel te Brussel overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen. Vanaf

deze homologatie zullen zij in functie treden.

Bij de ontbinding van de vennootschap zal een beroep worden gedaan op artsen voor de afhandeling van

zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de

vennoten.

EERSTE GEWONE ALGEMENE VERGADERING - EERSTE BOEKJAAR.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend en twaalf.

Het eerste boekjaar loopt tot 31 december 2011.

OVERNEMING VAN VERBINTENISSEN

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van

Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en in naam van de vennootschap in

oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf één mei tweeduizend en elf. Deze overneming zal maar effect

sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

BENOEMING ZAAKVOERDER

De statuten van de vennootschap vastgesteld zijnde, heeft de comparant, handelend in plaats van de algemene vergadering, de volgende beslissingen genomen:

1. Wordt voor de duur van zijn medische activiteiten tot zaakvoerder benoemd: de heer HACHÉ Guido, voornoemd.

2. Er wordt geen commissaris benoemd, daar uit de verrichte schattingen blijkt dat de vennootschap, voor haar eerste boekjaar, aan de criteria bedoeld in de vennootschappenwet voldoet.

VOLMACHT

Comparant verleent volmacht voor onbepaalde tijd aan Van Buggenhout Georgette Francine, wonende Zeedijk 219 te 8670 Koksijde, alsook aan al haar aangestelden met recht van indeplaatsstelling, met de mogelijkheid van indeplaatsstelling om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of "

" verklaringen op het ondernemingsloket, en/of BTW- en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

"

V oorbehouder aan het B lgisch Staatsblad

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd: een uitgifte van de oprichtingsakte.

Dit uittreksel werd afgeleverd voor registratie en kan enkel aangewend worden tot neerlegging op de griffie

van de rechtbank van koophandel met het oog op de verkrijging van rechtspersoonlijkheid.

Notaris Andrée VERELST

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
HUISARTSENPRAKTIJK DR HACHE GUIDO

Adresse
BOECHTSTRAAT 9 1860 MEISE

Code postal : 1860
Localité : MEISE
Commune : MEISE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande