HUISARTSENPRAKTIJK DR. BELING

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HUISARTSENPRAKTIJK DR. BELING
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 893.842.825

Publication

25/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.05.2014, NGL 19.06.2014 14196-0558-012
06/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 03.06.2013 13147-0465-012
19/06/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



BRUSSEL

0 8 JUN20iZ

Griffie

I 11111 1(1 NI~VNII9AUIIIp NN

*iaioeoeo*

bel a; Bt Sta

Ondernemingsnr : 0893.842.825

Benaming

(volast) : HUISARTSENPRAKTIJK DR. RELING

(verkort) :

Rechtsvorm : BV BVBA

Zetel : 1640 Sint-Genesius-Rode, Terheydestraat 64

(volledig adres)

Onderwerp akte BAV

Uittreksel afgeleverd vbbr registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel.

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Wim VANBERGHEN te Oud-Turnhout op eenentwintig mei tweeduizend en twaalf, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders der burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HUISARTSENPRAKTIJK DR. BELING", te 1640 Sint-Genesius-Rode, Terheydestraat 64 ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel met ondernemingsnummer 0893.842.825, met éénparigheid van stemmen: heeft besloten:

EERSTE BESLUIT.

De vergadering besluit de statuten van de vennootschap aan te passen aan het advies van de; contractencommissie van de provinciale raad van de orde van geneesheren, afdeling Antwerpen. Dientengevolge besluit de vergadering om:

- artikel 9.A.2, laatste alinea te vervolledigen met: "... van de statuten met onder andere de aanpassing van de naam en het maatschappelijk doel wordt gestart en ten laatste beëindigd binnen de 5 maanden, zodat elke verwijzing naar de geneeskundige activiteit de statuten verdwijnt.". Dientengevolge zal de laatste alinea van artikel 9.A.2 voortaan luiden als volgt: "Aandelen mogen wegens overlijden overgaan op andere personen op voorwaarde dat binnen de maand na het overlijden van de enige vennoot de procedure tot wijziging van de statuten met onder andere de aanpassing van de naam en het maatschappelijk doel wordt gestart en ten laatste beëindigd binnen de 5 maanden, zodat elke verwijzing naar de geneeskundige activiteit de statuten verdwijnt.

- artikel 10, alinea 1 te vervolledigen met: "..., voor zover de zaakvoerder op medisch vlak actief blijft binnen de vennootschap, ...." Dientengevolge zal de eerste alinea van artikel 10 voortaan luiden als volgt: "De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, die geneesheer-vennoot moeten zijn, aangesteld door de algemene vergadering voor een maximale duur van tien jaar. Indien er meerdere vennoten zijn, wordt de duur van het mandaat van de zaakvoerders herleid tot 6 jaar, voor zover de. zaakvoerder op medisch vlak actief blijft binnen de vennootschap, eventueel hernieuwbaar,".

TWEEDE BESLUIT.

De vergadering besluit het artikel 9 en 10 van de statuten in overeenstemming te brengen met vorige besluiten,

DERDE BESLUIT,

De vergadering besluit ondergetekende notaris te machtigen te zorgen voor de coordinatie van de statuten. VIERDE BESLUIT.

Volmacht met machtiging tot indeplaatsstelling wordt verleend aan de cooperatieve vennootschap met= beperkte aansprakelijkheid "Fiduciaire Maeriën, Ghilain & Partners" of een medewerker ervan, met zetel te 2460 Kasterlee, Geelsebaan 69a, teneinde te zorgen voor de afhandeling van de formaliteiten de kruispuntbank voor de ondernemingen en ondernemingsloketten en de diverse fiscale administraties, waaronder de B.T.W administratie en de administratie van de vennootschapsbelasting en dit zowel in het kader van onderhavige akte, als in het kader van de toekomstige handelingen van de vennootschap,

Voor ontledend uittreksel, dienstig ter publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch S . - s ad, Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie der akte, volmacht en gecoordineerde statuten.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derde Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

10/11/2011
ÿþMod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" 11169319

Ondernemingsnr : 0893.842.825

Benaming : HUISARTSENPRAKTIJK DR. BELING

(voluit)

Rechtsvorm : BV BVBA

Zetel : 1640 Sint-Genesius-Rode, Terheydestraat 64

Onderwerp akte : Buitengewone Algemene Vergadering

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Wim VANBERGHEN te Oud-Turnhout op zeventien oktober tweeduizend en elf, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders der burgerlijke. vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HUISARTSENPRAKTIJK DR. BELING", te 1640 Sint-Genesius-Rode, Terheydestraat 64 ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel met ondernemingsnummer 0893.842.825, heeft besloten:

EERSTE BESLUIT.

De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder de dato 11 oktober 2011 en de bijhorende staat van actief en passief per 1 augustus 2011, welke aan de akte gehecht blijft om er samen mede te worden geregistreerd. Ze ontslaat de voorzitter van voorlezing van dit verslag en ze besluit de laatste alinea van artikel 3 van de statuten inzake het doel van de vennootschap uit te breiden, zodat dit voortaan zal luiden als volgt: "De vennootschap heeft tevens tot bijkomstig doel het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, verkavelen, huren, verhuren, doen bouwen of verbouwen van onroerende goederen."

De vennootschap mag beleggen in roerende en onroerende goederen. Wanneer de vennootschap twee of meer vennoten telt kan dit bijkomstig doel enkel nagestreefd worden, nadat het schriftelijk akkoord van de vennoten over hun investeringsbeleid, aan de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren meegedeeld werd"

Het nieuwe artikel 3 van de statuten zal dientengevolge voortaan luiden als volgt:

De vennootschap heeft tot doel:

'De uitoefening van de geneeskunde als huisarts door de geneesheer-vennoot, rekening houdend met de regelen van de medische plichtenleer qua uitoefening van de geneeskunst, dit wil zeggen dat de geneeskunde uitgeoefend wordt door de geneesheer-vennoot onder zijn eigen verantwoordelijkheid. De professionele aansprakelijkheid van elke geneesheer-vennoot is onbeperkt.

De activiteit omvat impliciet de inning door en voor de vennootschap en de uitkering van een vergoeding a rato van de geleverde prestaties voor rekening van de vennootschap;

Om dit doel te bereiken kunnen volgende middelen worden aangewend:

1. het ter beschikking stellen van de nodige middelen aan de geneesheer-vennoot;

2. het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten;

3. de aankoop, het huren van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties voor voornoemde activiteiten;

4. het aanleggen van reserves om daarmede alle materiële infrastructuur (apparaten en gebouwen) aan te schaffen, die nodig of nuttig zijn om de geneeskunde uit te oefenen;

5. de mogelijkheden scheppen om de geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen teneinde in zijn discipline aan de spits van de evolutie te blijven.

6. het deelnemen aan en het leiden van onderzoeksprojecten, seminaries, studies en lezingen inzake de. geneeskundige discipline in hef algemeen en de specialisatie huisartsen geneeskunde in het bijzonder.

De Vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen en rechten verwerven en beheren als een goede huisvader en alle rechtshandelingen dienaangaande stellen met respect voor het burgerlijk karakter van de, vennootschap.

De vennootschap mag met andere geneesheren, waaronder geneesheren-huisarts of derden geen overeenkomsten afsluiten die voor een geneesheer en meer in het bijzonder voor een geneesheer-huisarts verboden zijn.

ln het algemeen mag hij alle verrichtingen uitvoeren die nodig zijn of ter verwezenlijking van het doel.

De vennootschap heeft tevens tot bijkomstig doel het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, verkavelen,. huren, verhuren, doen bouwen of verbouwen van onroerende goederen.

De vennootschap mag beleggen in roerende en onroerende goederen. Wanneer de vennootschap twee of' meer vennoten telt kan dit bijkomstig doel enkel nagestreefd worden, nadat het schriftelijk akkoord van de.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

vennoten over hun investeringsbeleid, aan de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren meegedeeld werd."

TWEEDE BESLUIT.

De vergadering besluit de statuten van de vennootschap aan te passen aan het advies van de contractencommissie van de provinciale raad van de orde van geneesheren, afdeling Antwerpen. Dientengevolge besluit de vergadering om:

> artikel 9.A.2, laatste alinea van de statuten weg te laten van "indien een aandeel met erfrechtelijk

vruchtgebruik is bezwaard tot kan de vruchtgebruiker het uitoefenen."

Dit artikel aan te vullen als volgt:

- "Elke overdracht moet voorafgaandelijk gemeld worden aan de bevoegde Provinciale Raad van de

Orde van Geneesheren.

Overdrachten van de aandelen zijn enkel toegelaten op voorwaarde dat de belangen van de patiënt op geen enkele manier geschaad worden.

Bij overdracht van de aandelen moet de garantie geboden worden dat medische dossiers overgedragen worden aan artsen en dat de continuïteit van de zorg verzekerd blijft.

Aandelen mogen wegens overlijden overgaan op andere personen op voorwaarde dat binnen de maand na het overlijden van de enige vennoot de procedure tot wijziging van het maatschappelijk doel aangevat wordt."

" artikel 9bis toe te voegen:

"Het relatieve aandelenbezit der vennoten dient zich te verhouden als hun respectieve activiteit in de

vennootschap.

- Rekening houdend met de professionele autonomie van de geneesheer dienen alle geneesheren vennoten over de volledige diagnostische en therapeutische vrijheid te beschikken; hun taak dient derhalve als leidinggevend beschouwd te worden."

" Artikel 10, alinea 1 te vervolledigen als volgt:

"Indien er meerdere vennoten zijn, wordt de duur van het mandaat van de zaakvoerders herleid tot 6 jaar,

eventueel hernieuwbaar."

" Artikel 14, alinea 1 te vervolledigen als volgt:

"Indien er meerdere vennoten zijn, kan de zaakvoeder gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen

voor een maximumduur van zes jaar."

" Artikel 18, eerste zin van de statuten aan te passen als volgt:

"Indien de vennootschap meerdere vennoten telt, kan elke vennoot zich laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering door een gevolmachtigde, al of niet vennoot."

DERDE BESLUIT.

De vergadering besluit het artikel 3, 9, 9bis, 10, 14 en 18 van de statuten in overeenstemming te brengen met vorige besluiten.

VIERDE BESLUIT.

De vergadering besluit ondergetekende notaris te machtigen te zorgen voor de coördinatie van de statuten. VIJFDE BESLUIT.

Volmacht met machtiging tot indeplaatsstelling wordt verleend aan de cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Fiduciaire Maeriën, Ghilain & Partners" of een medewerker ervan, met zetel te 2460 Kasterlee, Geelsebaan 69a, teneinde te zorgen voor de afhandeling van de formaliteiten de kruispuntbank voor de ondernemingen en ondernemingsloketten en de diverse fiscale administraties, waaronder de B.T.W-administratie en de administratie van de vennootschapsbelasting en dit zowel in het kader van onderhavige akte, als in het kader van de toekomstige handelingen van de vennootschap.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, dienstig ter publicatie tot de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad. Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie der akte, volmachten, staat van actief en passief en gecoördineerde statuten.

06/04/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 28.03.2011, NGL 30.03.2011 11074-0406-011
08/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.05.2009, NGL 03.06.2009 09186-0360-012

Coordonnées
HUISARTSENPRAKTIJK DR. BELING

Adresse
TERHEYDESTRAAT 64 1640 SINT-GENESIUS-RODE

Code postal : 1640
Localité : RHODE-SAINT-GENÈSE
Commune : RHODE-SAINT-GENÈSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande