HUISARTSENPRAKTIJK DR. VANDEKERCKHOVE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HUISARTSENPRAKTIJK DR. VANDEKERCKHOVE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.856.828

Publication

25/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.05.2014, NGL 19.06.2014 14196-0555-011
27/03/2014
ÿþ Mod Werd 11.1

t' " :7: ';

de In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

etejeze

el' Ir, rrr: /rpe

Griffie

1

I 111111 111J !1111,111111111,1 1111 1111

Ondernemingsnr : 0834.856.828

Benaming

(voluit) : HUISARTSENPRAKTIJK DR. VAN DEKERCKHOVE

(verkort) :

Rechtsvorm: Burgerlijke Vennootschap o.v.v. een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Molenstraat 2 E, 1630 UNKEBEEK

(volledig adres)

Onderwerp akte: Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uittreksel uit de Notulen van het Verslag van de Zaakvoerder d.d. 1 april 2014 blijkt dat

De zaakvoerder beslist heeft de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen van 1630

LINKEBEEK, Molenstraat 2 E naar 1600 SINT-PIETERS-LEEUW, Jan Vanderstraetenstraat 250.

Dit ingaande vanaf heden.

Joost VANDEKERCKHOVE

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Voor-

behouder

aan riet

Belgisa

Staatsbla

17/12/2013
ÿþBijlagen biriiêt Belgisch Staatsblad -17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mod WoM 17,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

0 5 pEC. 2013

BRUGSK

Griffie

I Ondernemingsnr : 0834.856.828

Benaming

ivoluit) : HUISARTSENPRAKTIJK DR. VANDEKERCKHOVE

(vertcort)

Rechtsvorm . BV BVBA

Zetel 1630 Linkebeek, Molenstraat 2E

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te: Brussel.

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Wim VANBERGHEN te Oud-Turnhout op' achtentwintig november tweeduizend en dertien, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten der burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HUISARTSENPRAKTIJK DR. VANDEKERCKHOVE", te 1630 Linkenbeek, Molenstraat 2E, met ondernemingsnummer 0834.856.828 RPR Brussel, met éénparigheid van stemmen heeft besloten:

EERSTE BESLUIT.

De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal te verhogen ten bedrage vijfenvijftigduizend, achthonderd euro (¬ 55.800,00), docr inbreng in speciën, om het te brengen van achttienduizend zeshonderd; euro (¬ 18.600,00) op vierenzeventigduizend vierhonderd euro (¬ 74.400,00).

Deze kapitaalverhoging gebeurt met aanmaking van vijfhonderdachtenvijftig (558) nieuwe aandelen zonder nominale waarde, welke zullen deelnemen in de winst voor het lopende boekjaar, en zonder uitgiftepremie. Intekening kapitaalverhoging.

Op de kapitaalverhoging wordt volledig ingeschreven door de heer Vandekerckhove Joost, voornoemd: enige vennoot, voor een bedrag van vijfenvijftigduizend achthonderd euro (¬ 55.800,00), hetzij vijfhonderdachtenvijftig (558) aandelen zonder nominale waarde.

Plaatsing en volstorting.

Het volledige bedrag der kapitaalverhoging is geplaatst door inbreng in geld en volledig volstort, zoals blijkt, uit het attest hiervan opgemaakt door de BNP Paribas Fortis Bank te Ruisbroek op 21 november 2013.

Ondergetekende notaris erkent dat het bankattest waaruit deze storting blijkt, ondertekend door de, comparanten, hem werd overhandigd om in het vennootschapsdossier te worden bewaard.

Wijziging van artikel 5 van de statuten.

Het nieuwe artikel 5 van de statuten zal voortaan luiden als volgt: "Het maatschappelijk kapitaal bedraagt: vierenzeventigduizend vierhonderd euro (E 74.400,00) en verdeeld in zevenhonderdvierenveertig (744): aandelen zonder nominale waarde, ieder vertegenwoordigend éénlzevenhonderdvierenveertigste van het' kapitaal.".

TWEEDE BESLUIT.

De vergadering besluit artikel 5 van de statuten aan te passen aan voorgaand besluit en ondergetekende; notaris te machtigen over te gaan tot de coördinatie der statuten.

DERDE BESLUIT.

Volmacht met machtiging tot indeplaatsstelling wordt verleend aan de cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Fiduciaire Maeriën, Ghilain & Partners" of een medewerker ervan, met zetel te 2460 Kasterlee, Geelsebaan 69a, teneinde aile formaliteiten met de kruispuntbank voor ondernemingen, het ondernemingsloket, de diverse belastingadministraties, waaronder de BTN-administratie en de sociale wetgeving, te regelen naar aanleiding van onderhavige oprichting, alsook naar aanleiding van wijzigingen zich terzake voordoende in de toekomst.

Voor ontledend uittreksel, dienstig ter publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. Tegelijk hiermee; ' neergelegd: expeditie der akte volmacht en gecoördineerde statuten.

an Luik B vermelden t~:e~ct . Naam en hoeflam heid van de instrumenterende notaris, ttetzil van de perso(o)n(en) bovoegd de rechtspersoon ten aan2len van derden te vertegenwoordlgen

" . : Naam en handte¬ 9 eriing

06/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 03.06.2013 13147-0395-010
03/11/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij hetsBelgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffe van de akte

~

lllIu~nu~n~wuw~ani~u~~~

R111651~2

b

E st

Gr» OU

Ondernemingsnr : 0834.856.828

Benaming : HUISARTSENPRAKTIJK DR. VANDEKERCKHOVE

(voluit)

Rechtsvorm : BV BVBA

Zetel : 1630 Linkebeek, Molenstraat 2E

Onderwerp akte : BAV

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Wim VANBERGHEN te Oud-Turnhout op zeventwintig. september tweeduizend en elf, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders der burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Huisartsenpraktijk Dr. Vandekerckhove", met zetel te 1630 Linkenbeek, Molenstraat 2E ingeschreven in het, rechtspersonenregister te Brussel met ondernemingsnummer 0834.856.828, heeft besloten:

EERSTE BESLUIT.

De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder de dato 5 september 2011 en de bijhorende, staat van actief en passief per 18 augustus 2011, welke aan de akte gehecht blijft om er samen mede te worden geregistreerd. Ze ontslaat de voorzitter van voorlezing van dit verslag en ze besluit de voorlaatste alinea van, artikel 3 van de statuten inzake het doel van de vennootschap uit te breiden, zodat dit voortaan zal luiden als volgt:

°De vennootschap mag beleggen in roerende en onroerende goederen. Wanneer de vennootschap twee of. meer vennoten telt kan dit bijkomstig doel enkel nagestreefd wordon, nadat het schriftelijk akkoord van de; vennoten over hun investeringsbeleid, aan de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren meegedeeld werd".

TWEEDE BESLUIT

De vergadering besluit de statuten van de vennootschap aan te passen aan het advies van de: contractencommissie van de provinciale raad van de orde van geneesheren, afdeling Antwerpen.; Dientengevolge besluit de vergadering om:

artikel 9.B.1 van de statuten te vervolledigen als volgt:

"-De verdeling der aandelen onder de geneesheren-vennoten mag niet beletten dat elke geneesheer-, vennoot een normale vergoeding krijgt voor het als bedrijfsleider gepresteerd werk.

- Rekening houdend met de professionele autonomie van de geneesheren dienen alle geneesheren. vennoten over de volledige diagnostische en therapeutische vrijheid te beschikken; hun taak dient derhalve als leidinggevend beschouwd te worden".

¢' artikel 10 van de statuten weg te laten en te vervangen door:

"De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, gekozen onder de geneesheren-vennoten en benoemd door de algemene vergadering.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt deze benoemd voor de duur van diens medische activiteiten binnen de vennootschap.

Indien er meerdere vennoten zijn wordt de duur van het mandaat van de zaakvoerders herleid tot 6 jaar, voor zover de zaakvoerder op medisch vlak actief blijft binnen de vennootschap, eventueel hernieuwbaar". DERDE BESLUIT.

De vergadering besluit het artikel 3, 9 en 10 van de statuten in overeenstemming te brengen met vorige; besluiten.

VIERDE BESLUIT.

De vergadering besluit ondergetekende notaris te machtigen te zorgen voor de coördinatie van de statuten. VIJFDE BESLUIT.

Volmacht met machtiging tot indeplaatsstelling wordt verleend aan de cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Fiduciaire Maeriën, Ghilain & Partners" of een medewerker ervan, met zetel te 2460 Kasterlee, Geelsebaan 69a, teneinde te zorgen voor de afhandeling van de formaliteiten de kruispuntbank voor einemingen en ondememingsloketten en de diverse fiscale administraties, waaronder de B.T.W-

aami ee en de administratie van de vennootschapsbelasting en dit zowel in het kader van onderhavige

~_ álcte

in: het kader van de toekomstige handelingen van de vennootschap.

VO ÓR 0T 11 UITTREKSEL, dienstig ter publicatie tot de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad. Tegelijk. } i rm'ee n gelegd: expeditie der akte, verslag van de zaakvoerder, volmacht en gecoordineerde statuten.

::

StaatsbTád -0711//011- Annexes du Moniteur belge

`,

q!,eferi

Op de laf tt Iz. v~,kWll vermelden : Recto :

.N ../,!`ei',:r1 .~

Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/03/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*11302094*

Neergelegd

25-03-2011



Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : HUISARTSENPRAKTIJK DR. VANDEKERCKHOVE

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel: 1630 Linkebeek, Molenstraat 2

Onderwerp akte: Oprichting

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel. Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Wim Vanberghen te Oud-Turnhout op vijfentwintig maart tweeduizend en elf, dat de heer VANDEKERCKHOVE Joost Eduard Roger, geboren te Torhout op 21 januari 1957, wonende te 1630 Linkebeek, Molenstraat 2E, een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht, onder de naam "HUISARTSENPRAKTIJK DR. VANDEKERCKHOVE", met zetel te 1630 Linkebeek, Molenstraat 2E, waarvan het geplaatste kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) bedraagt en verdeeld is in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde en waarvan het maatschappelijk kapitaal volledig geplaatst is. Het kapitaal is ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) volgestort en de enige vennoot heeft tegenover de vennootschap nog een volstortingsplicht van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

Doel:

De vennootschap heeft tot doel:

De uitoefening van de geneeskunde als huisarts en de uitoefening van medische beleidsfuncties, door de geneesheer-vennoot in naam en voor rekening van de vennootschap, ingeschreven op de lijst van de Provinciale Raad van de Orde en met inachtname van de regels van de geneeskundige plichtenleer, met dien verstande dat alle medische activiteiten in gemeenschap worden gebracht en alle van daaruit voortvloeiende honoraria geïnd worden door en voor rekening van de vennootschap en de geneesheer-vennoot een vergoeding zal ontvangen van de vennootschap voor de door hem verrichte prestaties.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

De vennootschap kan roerende en onroerende goederen en rechten verwerven en beheren en rechtshandelingen dienaangaande stellen voor zover dit ondergeschikt blijft aan dit maatschappelijk doel en kadert in het beheer als een goede huisvader, voor zover het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt en zonder dat deze activiteit een regelmatig en commercieel karakter mag krijgen.

De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook niet door de vennootschap mogen afgesloten worden.

Duur:

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Bestuur/controle:

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, die geneesheer-vennoot moeten zijn, aangesteld door de algemene vergadering. De algemene vergadering kan hun mandaat steeds herroepen. Ze zijn herkiesbaar.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij een college. Het college kan slechts geldig besluiten wanneer de meerderheid van de zaakvoerders aanwezig of vertegenwoordigd is; de besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Aan de geneesheren-vennoten zal, onverminderd de vergoeding van hun kosten en vacaties, een uitkering worden toegekend a rato van de geleverde prestaties die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

De werkverdeling, alle vergoedingen voor het gepresteerd werk - inclusief de eventuele bezoldiging als zaakvoerder - en terugbetalingen van kosten en vacaties worden vastgesteld in een schriftelijke overeenkomst tussen de geneesheren-vennoten en de vennootschap die onderworpen is aan de voorafgaande goedkeuring van de Orde van Geneesheren; dit binnen de perken van de Geneeskundige Plichtenleer.

0834856828

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen, ook niet nadat zij openbaar is gemaakt. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De zaakvoerder(s) kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen van niet-medische aard zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) ingeval van overdreven volmacht. Jaarvergadering:

De vennoten komen in algemene vergadering bijeen om te beraadslagen over alle zaken die de vennootschap aanbelangen.

Ieder jaar wordt de jaarvergadering gehouden in de maatschappelijke zetel op de laatste vrijdag van de maand mei om 18.00 uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag. Elk aandeel geeft recht op een stem.

Boekjaar:

Het maatschappelijk boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt (maken) de zaakvoerder(s) de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig de toepasselijke boekhoud- en vennootschapswetgeving.

Verdeling winst/reserves:

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de netto-winst van de vennootschap, waarop jaarlijks tenminste vijf procent afgenomen wordt tot vorming van het wettelijke reservefonds, totdat deze één/tiende van het kapitaal bereikt.

De beslissing omtrent de aanwending van het saldo wordt volledig overgelaten aan het besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de wettelijke bepalingen betreffende de voor uitkering vatbare bedragen. Het besluit tot gehele of gedeeltelijke reservering van de winst dient met eenparigheid van stemmen van alle geneesheren-vennoten te worden genomen.

Liquidatiebonus:

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten, de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

In voorkomend geval, zullen eerst alle aandelen - wat betreft hun volstorting -op gelijke voet geplaatst worden. Slot en/of overgangsbepalingen.

1. Het eerste boekjaar zal een aanvang nemen op het tijdstip van het verkrijgen der rechtspersoonlijkheid en eindigen op 31 december 2011. De eerste jaarvergadering zal dus plaatsvinden in mei 2012.

2. Daar blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar zal voldoen aan de criteria waarvan sprake in de statuten, besluit de vergadering dat er geen commissaris wordt benoemd.

3. Onmiddellijk nadat de vennootschap is opgericht en de enige vennoot de statuten heeft vastgelegd, heeft hij besloten de zaakvoerders te benoemen voor onbepaalde duur. Het aantal zaakvoerders wordt vastgesteld op één. Tot deze functie wordt benoemd de heer VANDEKERCKHOVE Joost Eduard Roger, wonende te 1630 Linkebeek, Molenstraat 2E, ingaande op het tijdstip van het verkrijgen der rechtspersoonlijkheid. Hij verklaart zijn mandaat te aanvaarden. Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens toekomstige andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Hij verklaart met ingang van het tijdstip van het verkrijgen der rechtspersoonlijkheid zijn mandaat te aanvaarden.

4. De comparant verklaart dat deze statuten voorafgaandelijk werden voorgelegd aan de Orde van Geneesheren zoals voorzien in de deontologische code van de Orde van Geneesheren, doch dat tot op heden van de Orde nog geen antwoord werd verkregen. De comparant verklaart er kennis van te hebben dat bij inbreng van zijn volledige medische activiteiten in een professionele vennootschap, hij geen andere professionele vennootschap kan oprichten. De comparant verklaart te weten dat iedere wijziging aan de statuten en de oprichtingsakte voorafgaandelijk goedkeuring van de Orde dient te verkrijgen.

5. Volmacht met machtiging tot indeplaatsstelling wordt verleend aan de  Fiduciaire Maeriën Ghilain & Partner te Kasterlee, Geelsebaan 69A bus 0, vertegenwoordigd door een medewerker, teneinde alle formaliteiten met de kruispuntbank voor ondernemingen, het ondernemingsloket, de diverse belastingadministraties, waaronder de BTW-administratie en de sociale wetgeving, te regelen naar aanleiding van onderhavige oprichting, alsook naar aanleiding van wijzigingen zich terzake voordoende in de toekomst.

Voor ontledend uittreksel, dienstig ter publicatie tot de bijlagen van het Belgisch Staatsblad. Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie der akte.

Coordonnées
HUISARTSENPRAKTIJK DR. VANDEKERCKHOVE

Adresse
JAN VANDERSTRAETENSTRAAT 250 1600 SINT-PIETERS-LEEUW

Code postal : 1600
Localité : SINT-PIETERS-LEEUW
Commune : SINT-PIETERS-LEEUW
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande