HUMAN EXCELLENCE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HUMAN EXCELLENCE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 892.755.336

Publication

14/08/2014
ÿþVoor-

{blhouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Mod2,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEE; ;:: :LEGi7

Q 5 2~tu1

Griffie Rechtbank Uc''n KboAiiund:;i

1r f_^~ 1,~riJÉ

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0892.755.336

Benaming

(voluit) : HEIDEBERG INVEST

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Heidebergstraat 262 te 3010 Kessel-Lo

Onderwerp akte : Ontslag/Benoeming Zaakvoerder - Verplaatsen maatschappelijke zetel

De Bijzondere Algemene Vergadering van de BVBA HEIDEBERG INVEST, gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap op 27 maart 2014 neemt, bij afzonderlijke stemming, de volgende beslissingen :

1.Movrouw Patsy VANLEEUWE, woonachtig te 3010 Leuven, Leming 49 (rijksregistemr 75030535227) neemt vanaf heden ontslag als zaakvoerder.

Dit ontslag wordt unaniem aanvaard.

2, De BVBA JEVAC INVEST, met maatschappelijke zetel te 3300 Tienen, Ambachtenlaan 16, met ondernemingsnummer 0843.809.136 wordt vanaf heden benoemd tot zaakvoerder, met als vaste vertegenwoordiger, Mevrouw Vera Muyldermans, wonende Groothuisstraat 8 te 3470 Kortenken.

Deze benoeming wordt unaniem aanvaard

3. De maatschappelijke zetel wordt vanaf heden overgebracht naar het volgende adres

Ambachtenlaan 16

3300 Tienen

Alle beslissingen werden genomen met éénparigheld van stemmen.

Opgemaakt te Kessel-Le op 27 maart 2014

Patsy VANLEEUWE Vera MUYLDERMANS

Voorzitter Secretaris - Stemopnemer

03/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.05.2013, NGL 28.06.2013 13241-0443-010
20/01/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.05.2014, NGL 14.01.2015 15015-0353-010
03/02/2015
ÿþRechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ambachtenlaan 16 - 3300 Tienen

(volledig adres)

Onderwerp akte : NAAM - ZETEL - DOEL

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Hugo Kuijpers, te Leuven-Heverlee, op 16 januari 2015, dat een buitengewone algemene vergadering is bijeengekomen van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid HEIDEBERG INVEST, met zetel te 3300 Tiénen, Ambachtenlaan 16, die met éénparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen:

1. De vergadering verleende zonder voorbehoud ontslag en kwijting aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid JEVAC INVEST, waarvan de zetel gevestigd is te 3300 Tienen, Ambachtenlaan 16, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0843.809.136, met als vaste vertegenwoordiger mevrouw Vera Suzanne Jeanne Muyldermans, gehuisvest te Kortenaken-Ransberg, Groothuisstraat 8 als niet-statutair zaakvoerder vanaf 16/01/2015. Vervolgens besloot de vergadering mevrouw Patricia Vanleeuwe, gehuisvest te Leuven-Kessel-Lo, Leming 49, te benoemen als niet-statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur.

2. De algemene vergadering besliste de naam van de vennootschap te wijzigen van HEIDEBERG INVEST in Human Excellence. Dienvolgens werd de eerste zin van artikel 1 der statuten vervangen door: "De burgerlijke vennootschap in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de benaming, dragen Human Excellence."

3, De vergadering besliste de zetel van de vennootschap te verplaatsen vanaf 16/01/2015 van 3300 Tienen, Ambachtenlaan 16 naar 3010 Kessel-Lo, Heidebergstraat 262. Dienvolgens bevestigde de vergadering de inhoud van artikel 3 der statuten."

4. De vergadering besliste het doel van de vennootschap te wijzigen. Dienvolgens werd artikel 4 der statuten vervangen door: "De vennootschap stelt zich tot doel: 1/ Onderneming in onroerende goederen, welke onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de borgstelling, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en de verhuur, het doen bouwen en verbouwen, evenals alle welkdanige onroerende verhandelingen in de meest brede zin, met inbegrip van de onroerende leasing. 2/ Onderneming voor het beheer van eigen beleggingen en vermogens. 3/ De participatie, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van alle ondernemingen, Belgische of buitenlandse,. commerciële, financiële, industriële of andere; de verwerving voor eigen rekening van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop op vaste levering of aankoopoptie, verhandeling, of op iedere andere wijze, 41 Het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt en aan derden, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, hetzij financieel, met inbegrip van de borgstelling, avalgeving, of inpandgeving van onroerende goederen. 5/ De verwerving en de uitbating van brevetten en licenties. 6/ Tussenpersoon in de handel, als makelaar in goederen, als zelfstandige handelsvertegenwoordiger en als commissionair. 7/ De uitbating van een bureau. voor nijverheidsstudies. 8/ De agentuur bij het afsluiten van verzekeringen, hypotheken, financieringen enr projectontwikkeling, 9/ De verhuring van installaties, uitrusting en materieel. 10/ Het verlenen van advies, het. geven en organiseren van training, coaching, opleiding en begeleiding met betrekking tot aile mogelijke` aspecten van fysische, morele, ethische, religieuze, commerciële, financiële aard, evenals aspecten van beheer, strategie en management voor zowel private personen, verenigingen als ondernemingen. 111 Het houden van lezingen, presentaties, workshops en webinars, zowel live als online. 12/ De selectie en rekrutering van personeel. Dit alles in de ruimste zin van het woord, zowel in binnen- als in buitenland. De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doet' rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland. Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen."

5. De vergadering besliste de statuten aan te passen aan de huidige vennootschapswetgeving. Dienvolgens

_ wezden_de attikeJen2Z,.28, 29_en 30 vervang en _door yojgende,tekst, "Attikel2Z. Ontbinding_ _ _. __.. _ _. _ .

Op de laatste bfz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

FiLer In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r

KOOP HANDEL

2 2 -01- 2015

LE UVaue

Ondernemingsnr : 0892.755.336

Benaming

(voluit) : HEIDEBERG INVEST

(verkort) :

RBCHI BANK VAN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

In geval van ontbinding van de vennootschap, om gelijk welke reden ook en op gelijk welk ogenblik, geschiedt de vereffening door de zorgen van de vereffenaar(s), benoemd door de algemene vergadering, en bij gebrek aan dusdanige benoeming, geschiedt deze vereffening door de zorgen van de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik. De vereffenaar(s) zal(zullen) pas in functie treden nadat zijn(hun) benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd. Te dien einde beschikt (beschikken) de vereffenaar(s) over de meest uitgebreide bevoegdheden verleend bij de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder de toestemming van de algemene vergadering te moeten inroepen in de gevallen voorzien door de artikelen 187 en 190 van voormeld wetboek.Na betaling van alle schulden en lasten van de vennootschap zal het overblijvend saldo over al de aandelen verdeeld warden, rekening houdend met de volstorting ervan. Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, legt(ieggen) de vereffenaar(s) het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft."

6. Tenslotte droeg de algemene vergadering aan de zaakvoerder de zorg op voor de uitvoering van al wat voorafgaat, evenals voor de coördinatie en hernummering der statuten.

Bijzondere volmacht werd verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Accountantskantoor Goossens, met zetel te 3300 Tienen, Ambachtenlaan 16, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om de vennootschap ingevolge onderhavige akte te vertegenwoordigen tegenover de griffie van de rechtbank van koophandel, de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondernemingsloketten en alle (belastings-) administraties, waaronder de BTW, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL. Bijgevoegd: uitgifte voor registratie van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering met aanwezigheidslijst en gecoördineerde statuten.

NOTARIS HUGO KUIJPERS

a'

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

21/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.04.2012, NGL 13.06.2012 12180-0504-008
31/01/2012
ÿþV1

behl

aai

Bel!

Staa

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie, na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR 23 _or_ -LGISCH ST/

11I UI I1HIIII II II UI IllII

" iaoa~ase+

2012 Neergelegd ter.griffiQ dei

Rechtbank van Koo han0e

ATS31:,te,l_euven, de I ~ JAN. 2012

DE GRIFFIER,

Griffie

ELGE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0892.755.336

Benaming (voluit) : Heideberg Invest

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Heidebergstraat 262

3010 Leuven (Kessel-Lo)

Onderwerp akte : ONTSLAG STATUTAIRE ZAAKVOERDER - WIJZIGING VAN DE STATUTEN - BENOEMING

Er blijkt uit notulen opgemaakt door Meester Paul MASELIS, Notaris te Schaarbeek-Brussel, op 23 december 2011, vô6r registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HEIDEBERG INVEST' heeft het volgende besloten : KENNISNAME ONTSLAG STATUTAIR ZAAKVOERDER

kennis te nemen van het ontslag van de statutair zaakvoerder, de Heer JASPERS Jean-Michel [Rijksregisternummer: 69.03.26-401.95], wonende te 1970 Wezembeek-Oppem, Pierre Marchandstraatl, met ingang vanaf 10 december 2011.

WIJZIGING ARTIKEL 12 VAN DE STATUTEN

1 overeenkomstig het genomen besluit artikel 12 van de statuten te wijzigen, om het voortaan te laten luiden als volgt:

"Artikel 12.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De zaakvoerder(s) wordt/worden benoemd door de algemene vergadering, voor een periode te bepalen door de algemene vergadering en is/zijn steeds door haar afzetbaar.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten of, aandeelhouders, zaakvoerders of bestuurders, of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke, persoon, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Tenzij anders bepaald door de algemene vergadering, wordt de opdracht van de zaakvoerder, kosteloos uitgeoefend."

BENOEMING

Te bevestigen dat Mevrouw VANLEEUWE Patricia, wonende te 3001 Heverlee, Willem Vanden Abeelaan 34,! benoemd werd tot niet-statutair zaakvoerder, met ingang vanaf 11 december 2011 en dit voor een onbepaalde duur en bekrachtigt deze beslissing voor zover nodig.

VOLMACHT ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN

Aan Meester VANTOMME Bruno, of enige andere advocaat van advocatenkantoor "Notius", te 1210 Brussel, Kunstlaan 1, met recht van substitutie en het recht op alleen op te treden, bijzondere volmacht te verlenen om de formaliteiten inzake wijziging van inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister, te vervullen bij de erkende ondernemingsloketten, ter griffie van de rechtbank van koophandel en bij de diensten: van de Belasting op de Toegevoegde Waarde voor zover als nodig.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Paul MASELIS, Notaris.

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING :

- de uitgifte van de notulen, volmacht - de gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/05/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.04.2011, NGL 16.05.2011 11114-0086-008
31/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 26.06.2010, NGL 25.08.2010 10447-0105-008
04/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 27.06.2009, NGL 27.08.2009 09685-0164-007
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 06.05.2016, NGL 31.08.2016 16568-0270-009

Coordonnées
HUMAN EXCELLENCE

Adresse
HEIDEBERGSTRAAT 262 3010 KESSEL-LO

Code postal : 3010
Localité : Kessel Lo
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande