HUYSEGEMS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : HUYSEGEMS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 836.290.052

Publication

09/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 07.06.2014, NGL 04.07.2014 14273-0179-014
02/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 27.06.2013 13231-0194-014
12/12/2011
ÿþ MM 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de iaaisLe ulz. van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(Oln(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

llI Il ll lll I I I l lll ll I l ll

*11186114*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

r'

Ondernemingsar : 0836.290.052

Baruamirg

(volut} : Huysegems

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Wezembeekstraat 5 - 1930 Zaventem

Onderwerp acte : Wijziging huisnummer maatschappelijke zetel

Op de Buitengewone Algemene Vergadering der aandeelhouders, gehouden ten maatschappelijke zetel op 24 november 2011 te 10.00u, werd meegedeeld dat 3 het nieuwe huisnummer is van de maatschappelijke zetel, en dit met ingang op 03/10/2011.

Lemmens Maurits

Gedelegeerd bestuurder

BRUWL-) 3 Q NOV. 2011

Grïi~ûie

18/05/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*11303275*

Neergelegd

16-05-2011



Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : HUYSEGEMS

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel: 1930 Zaventem, Wezembeekstraat 5

Onderwerp akte: Oprichting

Uit de akte verleden voor notaris JORIS STALPAERT te Tremelo op dertien mei tweeduizend elf (nog

te registreren) houdende de oprichting van een naamloze vennootschap, blijkt hetgeen volgt:

1. VENNOTEN: 1) de heer LEMMENS Maurits Maria Jozef, wonende te 3000 Leuven, Frederik Lintsstraat

2) de heer UTEN Raf, wonende te 3040 Huldenberg (Ottenburg), Kleine Langeheidestraat 26

2. NAAM-RECHTSVORM : HUYSEGEMS naamloze vennootschap.

3. ZETEL: 1930 Zaventem, Wezembeekstraat 5

4. DOEL:

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland het rationeel en doelmatig beheer waar te nemen van haar zowel roerend als onroerend vermogen, meer bepaald de verhuring, verpachting en onderhoud ervan.

Binnen de perken van dit beheer, zal de vennootschap in de vorm van beleggingen alle roerende en onroerende goederen kunnen aankopen, vervreemden, huren en verhuren, al dan niet hypothecaire leningen aangaan of toestaan, zonder dat deze opsomming beperkend weze.

De vennootschap mag :

- alle hoegenaamde handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn dit te begunstigen;

- bij wijze van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins een belang of deelneming verwerven in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden of verenigingen zonder onderscheid, in België of in het buitenland, die een gelijkaardig of complementair doel hebben. De vennootschap mag deze belangen of deelnemingen beheren, valoriseren en te gelde maken. - deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en vereffening van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft.

- zich ten gunste van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft borgstellen of aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

5. DUUR EN BEGINDATUM: voor een onbepaalde duur vanaf de datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de bevoegde Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

6. KAPITAAL  62.000 Euro verdeeld in 100 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

7. SAMENSTELLING VAN HET KAPITAAL : door inbreng in speciën, volledig volstort.

8. BESTUUR en CONTROLE: De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. De bestuurders zijn herbenoembaar.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoeder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vast vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

61

0836290052

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

Vertegenwoordiging: De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, -hetzij door twee bestuurders samen optredend, - hetzij door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd-bestuurder, aangewezen door de raad van bestuur. Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden.

9. BEGIN EN EINDE BOEKJAAR - van 1 januari tot 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van een uittreksel van de oprichtingsakte op de bevoegde handelsgriffie tot eenendertig december tweeduizend twaalf, met dien verstande dat de vennootschap alle door de vennoten namens deze vennootschap in oprichting gestelde handelingen en verrichtingen bekrachtigt en deze voor haar rekening neemt. Deze overname zal evenwel slechts uitwerking hebben vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het voormeld uittreksel van de oprichtingsakte.

10. JAARVERGADERING  eerste zaterdag van de maand juni om elf uur in de zetel van de vennootschap of op elke andere in de bijeenroepingsbrief vermelde plaats. De eerste jaarvergadering vindt plaats de eerste zaterdag van juni 2013 om elf uur.

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen, indien zulks in de oproeping wordt vereist, minstens drie werkdagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn effecten aan toonder of zijn certificaten van aandelen op naam, neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de bijeenroepingsberichten worden vermeld.

11. RESERVE-AANLEG, WINST-EN VEREFFENINGSSALDO

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

12. BENOEMINGEN

Werden benoemd tot bestuurders:

De heer LEMMENS Maurits, wonende te 3000 Leuven, Frederik Lintsstraat 61 610115-347-06

De heer UTEN Raf, wonende te 3040 Huldenberg, Kleine Langeheidestraat(OTT) 26 710406-189-83

Het mandaat van de bestuurders duurt zes jaar en zal een einde nemen na de algemene vergadering van

tweeduizend en zeventien. De bestuurders zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens

andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De bestuurders, onmiddellijk hierna in raad van bestuur verenigd, verklaren te benoemen tot:

- voorzitter van de raad van Bestuur: de heer LEMMENS Maurits Maria Jozef, voornoemd.

- als gedelegeerd bestuurder: de heer LEMMENS Maurits Maria Jozef en de heer UTEN Raf, beiden voornoemd,

die deze mandaten aanvaarden met de bevoegdheden zoals bepaald in de statuten.

De bestuurders, onmiddellijk hierna in raad van bestuur verenigd, verklaren de heer LEMMENS Maurits, voornoemd, te benoemen als vaste vertegenwoordiger van de naamloze vennootschap HUYSEGEMS gelast met de uitvoering van de opdracht van bestuurder/zaakvoerder, in naam en voor rekening van de naamloze vennootschap HUYSEGEMS, in elke vennootschap waarin de naamloze vennootschap HUYSEGEMS een bestuursmandaat uitoefent.

De vaste vertegenwoordiger zal maar zijn taak kunnen opnemen vanaf de neerlegging van de stukken.

Voor eensluidend uittreksel

In bijlage : uitgifte van de oprichtingsakte

Notaris Joris Stalpaert te Tremelo.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 06.06.2015, NGL 27.07.2015 15359-0182-014
04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 04.06.2016, NGL 30.06.2016 16240-0411-015

Coordonnées
HUYSEGEMS

Adresse
WEZEMBEEKSTRAAT 3 1930 ZAVENTEM

Code postal : 1930
Localité : ZAVENTEM
Commune : ZAVENTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande