HYDROCATALA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HYDROCATALA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 817.891.033

Publication

03/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 27.05.2013, NGL 28.05.2013 13137-0449-009
01/02/2013
ÿþ Med Word 71.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111 I IIIII IIII II III II

*13019974*

Ondernemingsnr : 0817.891.033

Benaming

(voluit) : HYDROCATALA

(verkort) :

I

111111

BRuSSE4

2 1 JAN 2013

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1831 Diegem, Lambroekstraat 5 A

(volledig adres)

Onderwerp akte : Zetelverplaatsing - toekenning volmacht

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE ZAAKVOERDERS DD 11/01/2013

De zaakvoerders besluiten om de zetel van de vennootschap te verplaatsen van 1831 Diegem, Lambroekstraat 5 A naar 1730 Asse, Petrus Ascanusstraat 144 en dit met ingang van heden.

Vervolgens stellen de zaakvoerders de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die eik afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om voor onze vennootschap alle formaliteiten van inschrijving, stopzetting en wijziging bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook aile stukken en akten te tekenen, inclusief alle, benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte., die woonstkeuze doen op het kantoor te 3010 Leuven, Martelarenlaan 38*

Mevrouw Ilse Engelen.

" Mejuffrouw Jolien Van Aerschot.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Joris Vanderveken

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/02/2012
ÿþ Mod War 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vooral

behouder aan het Belgisch

Staatsblat

Ondernemingsnr : 0817.891.033 Benaming

(voluit) : "HYDROCATALA" (verkort) :

BRUSSEL

Griffie n VFEV. 2Q É

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 1831 Diegem, Lambroekstraat, 5A.

(volledig adres)

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - KAPITAALVERHOGING

Uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Koen DE PUYDT, notaris met standplaats te Asse, in datum van zevenentwintig januari tweeduizend en twaalf, blijkt dat werd gehouden de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HYDROCATALA", met zetel te 1831 Diegem, Lambroekstraat 5a, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0817.891.033 (Brussel).

De vennootschap werd opgericht ingevolge akte verleden voor Notaris Jos De Roeck, geassocieerd notaris met standplaats te Antwerpen-Deurre, op 24 juli 2009, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad de dato 28 augustus 2009, onder nummer 0122951.

Waarvan de statuten tot op heden ongewijzigd bleven.

Welke buitengewone algemene vergadering, geldig samengesteld, beslist heeft met algemeenheid van stemmen, hetgeen volgt:

EERSTE BESLUIT: KENNISNAME VERSLAGEN - KAPITAALVERHOGING INBRENG IN NATURA

De algemene vergadering heeft bij onderhandse akte de dato 19 december 2011 beslist om over te gaan tot een kapitaalverhoging, door inbreng in natura van een schuldvordering in rekening-courant, ten belope van vijfenveertig duizend euro (45.000,00@). De vergadering verzoekt ondergetekende notaris om over te gaan tot de authentificering van de in de schoot van de vennootschap op 19 december 2011 genomen beslissingen, teneinde deze aan derden tegenstelbaar te maken voor zoveel ais nodig.

De zaakvoerder heeft ten dien einde op 9 december 2011, een bijzonder verslag opgemaakt omtrent de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura, zoals voorgeschreven door artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen.

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'BB&B Bedrijfsrevisoren', met maatschappelijke zetel te 3020 Herent, Residentie Edelweiss, Half Daghmael 11 bus 1, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, mevrouw Inge Beernaert, werd aangesteld door de zaakvoerder, om een verslag op te maken overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, houdende beschrijving van de inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden alsook de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

Dit revisoraal verslag werd gedateerd op 9 december 2011. Het besluit in de volgende bewoordingen:

"De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA "HYDROCATALA" betreft de vordering onder de vorm van een rekening-courant ten bedrage van 33.635,00 EUR die de vennoot, de heer Joris VANDERVEKEN, wonende te B-1730 Asse, Petrus Ascanusstraat 144, heeft tegenover de BVBA "HYDROCATALA" en een rekening-courant ten bedrage van 11.365,00 EUR die de vennoot, de BVBA EVOLION, met haar zetel te B-1831 Diegem, Lambroekstraat 5A, heeft tegenover de BVBA "HYDROCATALA".

Ondergetekende, mevrouw Inge BEERNAERT, bedrijfsrevisor, optredend als zaakvoerder van het bedrijfsrevisorenkantoor "BB&B Bedrijfsrevisoren" Burg, BVBA met maatschappelijke zetel te B-3020 Herent, Residentie Edelweiss, Half Daghmael 11 bus 1, is bij het beëindigen van de controlewerkzaamheden van oordeel dat:

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan ver-antwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid;

3. de voor de inbreng in natura weerhouden methode van waardering, zijnde tegen de nominale waarde, bedrijfseconomisch verantwoord is, en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

tenminste overeenkomt met het aantal en de uitgifteprijs van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

De vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit de verhoging van het kapitaal ten bedrage van 45.000,00 EURO met een creatie van 224 nieuw uit te geven kapitaalaandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde, met een fractiewaarde van 1/324ste van het verhoogde maatschappelijke kapitaal van 65.000,00 EUR, hetzij afgerond 200,62 EUR per aandeel.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting. ("no faimess opinion").

Dit verslag werd opgesteld door ondergetekende bedrijfsrevisor en is bestemd voor de Buitengewone Algemene Vergadering van de BVBA "HYDROCATALA". Dit verslag kan enkel gebruikt worden voor de doeleinden van de geplande kapitaalsverhoging door de inbreng in natura die het voorwerp uitmaakt van dit verslag.,

Opgemaakt ter goeder trouw.

Herent, 9 december 2011

BB&B Bedrijfsrevisoren

Burg. Venn. o.v.v.e. BVBA

Vertegenwoordigd door Inge Beernaert"

De aandeelhouders verklaren vooraf kennis te hebben genomen van beide verslagen. Zij ontslaan de voorzitter van de lezing ervan en de inhoud ervan goed te keuren zonder opmerkingen te formuleren. Een exemplaar van beide verslagen wordt aan deze akte gehecht.

TWEEDE BESLUIT : KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

Overeenkomstig voormelde verslagen en ter bevestiging van de onderhands reeds genomen beslissing van de algemene vergadering genomen op 19 december 2011, bekrachtigt de vergadering alhier in onderhavig authentiek proces-verbaal, maar met terugwerkende kracht tot 19 december 2011, de beslissing om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met vijfenveertig duizend euro (45.000,00¬ ), teneinde het kapitaal te brengen van twintig duizend euro (20.000,00¬ ) op vijfenzestig duizend euro (65.000,000, door inbreng in natura van vorderingen in rekening-courant vanwege twee van de actuele aandeelhouders, zijnde de heer Vanderveken Joris en de besloten vennootschap met beperkt aansprakelijkheid 'Evolion', beiden voornoemd, gepaard gaande met de creatie van twee honderd vierentwintig (224) nieuwe aandelen, zonder vermelding van de nominale waarde, maar met een fractiewaarde van één/drie honderd vierentwintigste (1/324ste) van het verhoogde maatschappelijke kapitaal van vijfenzestig duizend euro (65.000,00¬ ), hetzij afgerond twee honderd euro tweeënzestig eurocents (200,62 EUR) per aandeel, van dezelfde aard en genietend van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen. Ondanks het feit dat de creatie van de nieuwe aandelen is geschied met terugwerkende kracht naar 19 december 2011, zullen de nieuwe aandelen slechts delen in de resultaten van de vennootschap vanaf 1 januari 2012.

Deze kapitaalverhoging geschiedt bij middel van inbreng in natura, zijnde vorderingen onder de vomi van een rekening courant, welke de hierna vermelde aandeelhouders bezitten jegens de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'HYDROCATALA':

- de heer VANDERVEKEN Joris, voornoemd, ten belope van drieëndertig duizend zes honderd vijfendertig euro (33.635,00¬ )

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijk `EVOLION', voornoemd, voor een bedrag ten belope van elf duizend drie honderd vijfenzestig euro (11.365,000

De leden van de vergadering zien, na toelichting hen hieromtrent verstrekt door ondergetekende Notaris, af van het gebruik van uitgiftepremies om het verschil te overbruggen tussen de werkelijke waarde der aandelen en de fractiewaarde ervan,

VERGOEDING VAN DE INBRENG

Als vergoeding voor de voormelde inbrengen ten belope van vijfenveertig duizend euro (45.000,00¬ ), worden met ingang vanaf 19 december 2011 toebedeeld:

- aan de heer VANDERVEKEN Joris, voornoemd, honderd achtenzestig (168) nieuw uit te geven kapitaalaandelen, zonder aanduiding van de nominale waarde, maar met een fractiewaarde van één/drie honderd vierentwintigste (1/324ste) deel van het verhoogde maatschappelijke kaptaal van vijfenzestig duizend euro (65.000,00E), hetzij afgerond twee honderd euro tweeënzestig eurocents (200,62 EUR) per aandeel

- aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `EVOLION', voornoemd, zesenvijftig (56) nieuw uit te geven kapitaalaandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, maar met een fractiewaarde van één/drie honderd vierentwintigste (1/324ste) deel van het verhoogde maatschappelijke kapitaal van vijfenzestig duizend euro (65.000,000, hetzij afgerond twee honderd euro tweeënzestig eurocents (200,62 EUR) per aandeel

DERDE BESLUIT : VASTSTELLING VAN VERWEZENLIJKING DER KAPITAALVERHOGING.

De vergadering en de instrumenterende notaris stellen vast dat de kapitaalverhoging volledig onderschreven en afbetaald is en dat het kapitaal werkelijk op datum van 19 december 2011 is gebracht op VIJFENZESTIG DUIZEND EURO (65.000,00¬ ), vertegenwoordigd door DRIE HONDERD VIERENTWINTIG (324) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/drie honderd vierentwintigste (1/324ste) deel van het maatschappelijke kapitaal van vijfenzestig duizend euro (65.000,00¬ ), hetzij afgerond twee honderd euro tweeënzestig eurocents (200,62 EUR) per aandeel.

Na de voorgenomen inbreng in natura ziet de aandeelhouderstructuur er ais volgt uit:

- de heer VANDERVEKEN Joris, voornoemd: twee honderd zeventien (217) aandelen

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `EVOLION', voornoemd: drieëntachtig (83) aandelen

,4-

3

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

. t Vtor-behouden "`aan het

- de naamloze vennootschap' PAPIERENFABRIEKEN CATALA', voornoemd: vierentwintig (24) aandelen,

Ingevolge de doorgevoerde kapitaalverhoging bevindt de vennootschap zich niet langer in de situatie zoals bedoeld in artikels 332, derde lid en 333 van het wetboek van vennootschappen. Ingevolge deze remediering zien de leden van de vergadering af van iedere vraag tot ontbinding van de vennootschap.

VIERDE BESLUIT : AANPASSING VAN DE STATUTEN CONFORM HET GENOMEN BESLUIT

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met het genomen besluit, beslist de vergadering om: het bestaande artikel 5 volledig te schrappen en te vervangen als volgt:

`Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfenzestig duizend euro (65.000,00¬ ), vertegenwoordigd door drie honderd vierentwintig (324) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/drie honderd vierentwintigste (11324ste) van vijfenzestig duizend euro (65.000,00¬ ), hetzij afgerond twee honderd euro tweeënzestig eurocents (200,62¬ ) per aandeel.

- een nieuwe paragraaf toe te voegen aan artikel vijf van de statuten:

`HISTOR1EK KAPITAALVORMING

'De vennootschap werd oorspronkelijk opgericht ingevolge akte verleden voor notaris Jos De Roeck, geassocieerd notaris met standplaats te Antwerpen-Deurne, op 24 juli 2009, met een kapitaal van twintig duizend euro (20.000,00¬ ), vertegenwoordigd door honderd (100) gelijke aandelen, zonder nominale waarde.

Bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering gehouden gehouden in onderhandse vorm op 19 december 2011 en bekrachtigd bij authentiek akte de dato 27 januari 2012 voor Notaris Koen De Puydt te Asse, werd het kapitaal verhoogd ten belope van vijfenveertig duizend Euro (45.000,00¬ ), om het aldus te brengen op vijfenzestig duizend Euro (65.000,00¬ ), ingevolge inbreng in natura van vorderingen in rekening-courant, gepaard gaande met de creatie van twee honderd vierentwintig (224) nieuwe aandelen, zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van één/drie honderd vierentwintigste (11324ste) van vijfenzestig duizend euro (65.000,00¬ ), hetzij afgerond twee honderd euro tweeënzestig eurocents (200,62¬ ) per aandeel van dezelfde aard en genietend van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen, deelnemend in de resultaten van de vennootschap vanaf 1 januari 2012.'

VIJFDE BESLUIT : VOLMACHTEN.

De vergadering besluit volmacht te geven aan iedere zaakvoerder, afzonderlijk handelend, voor de uitvoering van de genomen besluiten en aan de werkende notaris voor de coürdinatie van de statuten en om alle wijzigingen omtrent het kapitaal kenbaar te maken aan alle overheidsinstanties zoals ondermeer de Kruispuntbank voor Ondernemingen.

Met het oog op dit alles zullen de zaakvoerders de meest ruime bevoegdheden hebben, en alle stukken kunnen tekenen en verklaringen kunnen afleggen.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- een expeditie van de akte "buitengewone algemene vergadering", dd, 27.01.2012;

- twee volmachten;

- verslag bedrijfsrevisor;

- de gecoördineerde tekst der statuten.

Belgisch Staatsblad











BijTagen bij liët8elgisch Staatsblad -17/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.05.2011, NGL 30.06.2011 11251-0469-008
23/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 28.05.2015, NGL 15.06.2015 15182-0075-012

Coordonnées
HYDROCATALA

Adresse
PETRUS ASCANUSSTRAAT 144 1730 ASSE

Code postal : 1730
Localité : ASSE
Commune : ASSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande