HYLAND

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HYLAND
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 506.733.839

Publication

22/12/2014
ÿþ 174 Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I NEERGELEGD

Il 1 J,11111111

1 1 BEC. 2014

Griffie Reci?tban v.~K.00pltaridel

te









Ondernemingsnr: p5 ot X33. 1-

Benaming

(voluit) : HYLAND

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3110 Rotselaar, Kwikstaartweg 64

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte, verleden voor mij, meester Martine ROBBERECHTS, notaris te Zaventem, op 26 november 2014, ter registratie aangeboden, blijkt dat:

1) ER DOOR : De vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Chinees recht "LIAONING DONGYUAN INTERNATIONAL TRADE CO., LTD, met zetel te No.35, Renmin Road, Zhongshan District, Dalian City, China, opgericht te China op tien januari tweeduizend en drie, K130-nummer 0564.941.163 - RP.

Ingevolge volmacht vertegenwoordig door: Mevrouw GAO Beining, geboren te China (Beijing) op tien augustus negentienhonderd negenenzeventig, wonende te 3110 Rotselaar, Kwikstaartweg 64.,

Een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht

2)NAAM : "HYLAND".

3) ZETEL : 3110 Rotselaar, Kwikstaartweg 64.

4) DOEL : De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden: de aan- en verkoop, de groot- en kleinhandel, de in- en uitvoer, de verhuring, het ontwerpen, de fabricatie, het vervaardigen, het verstelwerk van: textiel, ceremonie-, beroeps-, sport- en andere kleding, bontwerk, lederwaren, schoeisel, kousen, hoeden, fantasiejuwelen en alle mogelijke kledingaccessoires en modeartikelen, zowel voor dames, heren als voor kinderen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden ais bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

5) DUUR : De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

6) KAPITAAL-AANDELEN ; Het kapitaal bedraagt TWEEÈNZESTIG DUIZEND EURO (¬ 62.000,00). Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen zijn door de enige oprichter ingeschreven a pari in speciën. Alle aandelen zijn volledig volgestort. De vennootschap beschikt bijgevoig over een bedrag van tweeënzestig duizend EURO (¬ 62.000,00).

7) BESTUUR Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een reohtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Werden benoemd tot gewone zaakvoerders voor onbepaalde duur : Mevrouw GAO Beining, geboren te China (Beijing) op tien augustus negentienhonderd negenenzeventig, wonende te 3110 Rotselaar, Kwikstaartweg 64,

8) BESTUURSBEVOEGDHE1D: indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij het college der zaakvoerders. Dit college kan slechts geldig beraadslagen indien de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

ik Vóor-behoudEi paft het Belgisch Staatsblad

De beslissingen worden genomen met de meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, en' bij onthouding van één of meerdere onder hen met de meerderheid van de andere zaakvoerders. Bij staking van stemmen, wordt het voorstel verworpen. Iedere zaakvoerder mag volmacht geven aan een andere zaakvoerder om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen op een vergadering van dit college. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering. Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder. De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen. Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

9) BOEKJAAR : Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar. Het eerste boekjaar zal eindigen op eenendertig december tweeduizend vijftien.

10) ALGEMENE VERGADERING : De jaarvergadering zal elk jaar gehouden worden op de tweede dinsdag van de maand mei om twintig uur in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats, meegedeeld in de oproepingsbrief. Indien deze dag een zaterdag, een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in 2016.

11) WINSTVERDELING: De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

12) ONTBINDING EN VEREFFENING : Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij besluit door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten.ln geval van vereffening wordt deze gedaan door de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik, of door de zorgen van één of meerdere vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering, en dit tengevolge van een besluit van de algemene vergadering.De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden, zoals bepaald in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.De algemene vergadering bepaalt, indien nodig, de vergoedingen die toekomen aan de vereffenaar(s).

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Notaris Martine ROBBERECHTS

Tegelijk hiermee neergelegd

- expeditie van de oprichtingsakte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/02/2015
ÿþfAod POF 17.s

Ft In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

~

j 1I 11.1015111I V

]]~ _,'

f..~ . ~ `F

;.00~itandel

l

"

Ondernemingsnr : 0506.733.839

Benaming {vormt} : i'HYLAND

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

!Zetel : KWIKSTAARTWEG 64, 3110 Rotselaar, België

(volledig adresl

Onderweden) akte :Adreswijziging maatschappelijke zetel

-Tekst:

Op 1 januari 2015, om 10 u, vergadert ten maatschappelijke zetel de volgende vennoot:

" Liaoning Dangyuan International Trade co, ingevolge volmacht vertegenwoordigd door Mevrouw Gao Beining

Aangezien het volledige kapitaal vertegenwoordigd is kan de buitengewone algemene vergadering geldig stemmen over het punt van de dagorde.

Dagorde

Wijziging maatschappelijke zetel

Besluiten

De buitengewone algemene vergadering van 1 januari 2015 aanvaardt volgend punt :

De maatschappelijke zetel wordt vanaf 01/01/2015 verplaatst van Kwikstaartweg 64 te 3110 Rotselaar naar Grauwmeer 1/29 b25 te 3001 Leuven.

De agenda afgehandeld zijnde, wordt de zitting gesloten om 10u15.

Beining Gao

Zaakvoerder

Op de taalde blz; van ~üík t3 v~nnzli sn :" ~ëá:ii ; tJà~rri ènîiàët;aniglï~id van c(ë înstn3ii~ënl~e ~nsle notaris, lï2Ezii s'án d~ persá{~}ïi(~ n j . .

bevoead de reçhispersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : haarra en handtekening.



Coordonnées
HYLAND

Adresse
KWIKSTAARTWEG 64 3110 ROTSELAAR

Code postal : 3110
Localité : ROTSELAAR
Commune : ROTSELAAR
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande