I AM K

Société en commandite simple


Dénomination : I AM K
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 507.729.969

Publication

07/01/2015
ÿþt 4 11

~~%~`i ~ ~~ ;~ ~' f

1 -

Mod Word 77.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

Z DEL 2014

Griffie Rechtbank van Koophandel

teyvn.

Voor- 91

behouden 15 3120

aan het

Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr : D$ p f , 49)9.- î Ç'

Benaming

(voluit) : l AM K

(verkort) :

Rechtsvoren : gewone commanditaire vennootschap

Zetel ; Pollepelstraat 72, 3300 Tienen

(volledig adres)

Onderwerp akte . OPRICHTING GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

HUit de onderhandse akte van 1 december 2014 blijkt dat een gewone commanditaire vennootschap werd opgericht onder de benaming I AM K niet ingang van diezelfde datum door

1. Mevrouw Kimley Françoise J. BRIESEN, zelfstandige, geboren te Tienen op 3 juni 1983,

NN 86.06.03-178,62, wonende te 3300 Tienen, Pollepelstraat 72.

werkend of beherende vennoot

en

2. De heer Anthony LONNEU, bankbediende, geboren te Tienen op 5 mei 1980,

NN 80.05.05.079.31, wonende te 3300 Tienen, Pollepelstraat 72.

stille vennoot

Mevrouw Kimley BRIESEN brengt in de vennootschap een som ter grootte van duizendvierhonderdnegentig euro (¬ 1.490,00) in.

De heer Anthony LONNEU brengt in de vennootschap een som ter grootte van tien euro (¬ 10.00) in. Bijgevolg wordt het maatschappelijk kapitaal gebracht op een som ter grootte van duizend vijfhonderd euro (¬ 1.500,00 euro), vertegenwoordigd door honderdvijftig (150) aandelen zonder nominale waarde. Aan mevrouw Kimley BRIESEN worden honderdnegenenveertig (149) aandelen toegekend, aan de heer Anthony LONNEU één (1) aandeel.

De zetel is gevestigd te 3300 Tienen, Pollepelstraat 72.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

De vennootschap heeft tot doel

" Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden.

" Het in de ruimste zin van het woord verlenen van diensten  zowel consultancy als implementatie -, advies en bijstand aan particulieren, de bedrijfswereld en de overheid hieronder begrepen het verlenen van adviezen van financiële, technische, (bedrijfs)economische, sociale, organisatorische, commerciële of administratieve aard, adviesverlening rond productie, kwaliteit, engineering, projecten, logistiek, HRM sales, webdevelopment, public relations, marketing, marketing communicatie en dergelijke meer.

" Grafisch design, webdesign en vormgeving.

.Overige zakelijke dienstverlening en persoonlijke diensten.

" Het organiseren en geven van opleidingen, vormings-en trainingsprogramma's in de ruimste zin van

het woord.

.Overige vormen van onderwijs.

Op de laatste blz. van !_uiK 8 vermelden : Recto_ : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

" Het schrijven, ontwerpen, illustreren en publiceren van artikels met betrekking tot bovenvermelde activiteiten in tijdschrift-of boekvorm.

" Het maken van studies van diverse aard.

" Overige diensten op het gebied van informatietechnologie en computer.

" Handelsbemiddeling in de meest ruime zin van het woord.

" Tussenpersoon in alle handelsaangelegenheden.

" Het ontvangen van commissies op diverse bemiddelingen door contracten die verband houden met haar doel.

" Het voeren van digitale en online handel.

" E-commerce activiteiten met inbegrip van de aankoop en verkoop, import en export van goederen voor verdere verkoop en/of verdeling.

" Zowel voor eigen rekening, voor rekening van derden, als in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen.

" Het verwerven, door inschrijving of aankoop, voor eigen rekening van aandelen, obligaties, kasbons o andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen.

" Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen en particulieren, de borgstelling, het verlenen van aval en alle overige financiële verrichtingen behoudens deze die wettelijk voorbehouden zijn aan de banken, spaarkassen hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen en erkende financiële tussenpersonen.

" Het voor eigen rekening aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen.

" Het beheer van en de handel in onroerende goederen voor eigen rekening. Zo kan de vennootschap onroerende goederen bouwen, renoveren, kopen en verkopen, huren en verhuren en alle

mogelijke onroerende handelingen verrichten die daarmee verband houden. De vennootschap kan als waarborg voor eigen verbintenissen en voor verbintenissen van derden borg staan, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle wijzen die haar het meest geschikt voorkomen zowel in het binnen als in het buitenland. Zij mag alle beheers , commerciële, productieve, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich erbij rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten of die van aard zouden zijn om de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen, dit zowel in België als in het buitenland. Zij mag alle zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap kan ook de functie van bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap uitoefenen.

De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen, die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

Het boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de derde vrijdag van mei om achttien uur ( 18u). Indien die dag een feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Overgangsbepalingen:

1..Wordt tot zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur en die aanvaardt: mevrouw Kimley BRIESEN,

2. Het eerste boekjaar sluit af op 31/12/2015. De eerste jaarvergadering zal bijgevolg gehouden worden in het jaar 2016.

3. Overname verbintenissen: De comparanten verklaren bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen aile verbintenissen over te nemen en te bekrachtigen die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting werden aangegaan vanaf 1 oktober 2014.

r !. 3

4, Bijzondere volmacht wordt verleend aan Fineko Leuven nv, met zetel te 3010 Kessel-Lo, Koning Albertlaan 131, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Leuven onder nummer 0834.419.140, alsmede aan haar vertegenwoordigers en aangestelden om de nodige inschrijvingen in de Kruispuntbank der Ondernemingen (KBO) te verrichten, met inbegrip van eventuele verbeteringen, wijzigingen en/of schrappingen van die inschrijving alsmede alle formaliteiten te vervullen die zouden nuttig of noodzakelijk zijn bij alle private of publiekrechtelijke instellingen, onder meer met betrekking tot de btw, de sociale kas, de formaliteiten inzake douane en accijnzen, de aanvraag van vergunningen, de aanvraag registraties en erkenningen als aannemer enz. met inbegrip van alle latere mogelijke wijzigingen dienaangaande.

De oprichters,

Kimley BRIESEN Anthony LONNEU

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
I AM K

Adresse
POLEPELSTRAAT 72 3300 TIENEN

Code postal : 3300
Localité : TIENEN
Commune : TIENEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande