I.D.Z.

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : I.D.Z.
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 892.667.343

Publication

30/09/2014
ÿþMod Word 11:1

ln de bijlagen bij het Belgisch Stad bekend le maken kopie

na neerleèging ter griffie van de akte egelegeontvar,

"gel, op

1 9 eia, 2014

ter griffie VE.111 de Nederlaridstalige

rechtbank Var) koophandel Brussel Griffie

*14177555*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernerningsnr : 0892.667.393

Benaming

(voluit) : I.D.Z.

(verkort) :

Rechtsvorm Naamloze Vennootschap

Zetel : Villalaan, 158A/01, B-1500 Halle

(volledig adres)

Onderwerp akte: Herbenoeming

Uittreksel uit het proces-verbaal van de bijzondere algemene vergadering dd 07/10/2013 1, Herbenoeming bestuurders

De algemene vergadering beslist volgende personen te benoemen tot bestuurder, die hun mandaat: aanvaarden:

Vandervoorde Johan,- Villalaan 158A Bus 11, 1500 Halle (09/10/2013, einde mandaat 09/10)2019) Langhendries Elke, Villataan 158A Bus 11, 1500 Halle (09/10/2013, einde mandaat 09/10/2019)

2 Vergoeding van de mandaten

De algemene vergadering beslist dat enkel het mandaat van Elke Langhendries bezoldigd zal zijn. Het mandaat van Johan Vandervoorde is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering hier later anders zou over beslissen.

3. Publicatie

In uitvoering van de bepalingen van artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen, zal huidig proces verbaal gepubliceerd worden in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad,.

Uittreksel uit het proces-verbaal van de raad van bestuur dd 07/1012013

1. Herbenoeming van een gedeleaeerd bestuurder

Mevrouw Elke Langhendries en de heer Johan Vandervoorde werden op de bijzondere algemene vergadering die vanavond plaats vond, herbenoemd tot bestuurder.

De Raad Van Bestuur beslist hierop om de heer Johan Vandervoorde te herbenoemen tot Gedelegeerd Bestuurder. De heer Johan Vandervoorde aanvaardt dit mandaat.

2. Publicatie

In uitvoering van de bepalingen van artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen, zal huidig proces verbaal gepubliceerd worden in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad,

Vandervoorde Johan

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

12/01/2015
ÿþMod word t1,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

nePrrY? 'lor Iivangen op

wi

ter rec

Ondernemingsnr : 0892.667.343

Benaming

(voluit) : I.D.Z.

(verkort):

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Villalaan, 158A/01, B-1500 Halle

(volledig adres)

Onderwerp akte : Voorstel tot met een splitsing gelijkgestelde verrichting

Voorstel tot met een splitsing gelijkgestelde verrichting overeenkomstig artikel 677 van het Wetboek van Vennootschappen in toepassing van artikel 728 van het Wetboek van Vennootschappen

De partiesl te splitsen vennootschap NV VANDERVOORDE

Bergensesteenweg 398, '1600 Sint-Pieters-Leeuw

RPR Brussel, ondernemingsnummer: 0446,326.001

(hierna "NV VANDERVOORDE" genoemd)

De verkrijgende vennootschap NV I.D.Z.

Villalaan 158N01, 1500 Halle

RPR Brussel, ondememingsnummer:0892.667.343

(hierna "NV I.D.Z." genoemd)

A. INLEIDING

De bestuurders van de NV VANDERVOORDE, de partieel te splitsen vennootschap, en de bestuurders van de NV I.D.Z., de verkrijgende vennootschap, zijn na onderling overleg overeengekomen een splitsingsvoorstel op te stellen overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 677 juncto 728 van het Wetboek van Vennootschappen (hierna 'W. Venn," genoemd).

B. BESCHRIJVING VAN DE PARTIËLE SPLITSING

De betrokken vennootschappen overwegen om een partiële splitsing te verwezenlijken overeenkomstig artikel 677 juncto 728 W. Venn. waarbij NV VANDERVOORDE een deel van haar vermogen, zijnde een bedrijfsterrein, zal overdragen aan de vennootschap NV I.D.Z., zonder dat de overdragende vennootschap NV VANDERVOORDE ophoudt te bestaan,

De'NV VANDERVOORDE is eigenaar van een bedrijfsterrein gelegen langs de Bergensesteenweg 398, te 1600 Sint-Pieters-Leeuw, gekadastreerd sectie E, nr, 395h en deel van nr. 397z, De oppervlakte volgens opmeting bedraagt 41 a42ca.

De NV VANDERVOORDE heeft het voornemen bovenvermeld bedrijfsterrein af te splitsen naar de bestaande vennootschap NV 1,02.

C. VOORAFGAANDE UITEENZETTING

De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen verklaren kennis te hebben genomen van de specifieke aansprakelijkheid van het bestuursorgaan ten aanzien van de vennoten van de partieel te splitsen vennootschap voor de vergoeding van de schade die deze zouden lijden tengevolge van een bij de voorbereiding of totstandkoming van de partiële splitsing begane fout.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

ia

~inninW~uiva~i~~

*1500500

3 Q OûC, 2014

Cti',f;t? V,72,r1 de Z41G{' =r+~

I^~ ,, k GriffieD~isi-;~fj~6s

`~..1Q~Ï ir

~~1~ 13~7rph Y,,,,r _, i ,~

~.. _ .., _,s LtU,~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

D. VERMELDINGEN VOORGESCHREVEN DOOR ARTIKEL 743 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

1. Algemene inlichtingen betreffende de bij de partiële splitsing betrokken vennootschappen (1) De partieel te splitsen vennootschap NV VANDERVOORDE

Oprichting

De NV VANDERVOORDE werd opgericht op 7 januari 1992, bij akte verleden voor notaris Hans Berquin,

kantoor houdende te Brussel.

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Bergensesteenweg 398, 1600 Sint-Pieters-Leeuw,

Rechtspersonenregister

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel met als ondernemingsnummer

0446.326.001.

Doel

Het statutair doel van NV VANDERVOORDE luidt ais volgt.

"De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland:

De verkoop, de aankoop, de import, de export, de commercialisatie, de plaatsing de algemene vertegenwoordiging en de groot- en kleinhandel van Isolatiematerialen tegen vocht, warmte en geluid. Het reinigen, het ontsmetten van woongelegenheden, lokalen, meubels, stafferingg van allerhande voorwerpen,

De aankoop, verkoop, de import, de export, de plaatsing, de herstelling, het onderhoud van ijzerwerk, metalen luiken, metalen schrijnwerk alsmede in

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.

Zijn mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met het maatschappelijk doel van de De vennootschap heeft eveneens tot doel onroerende goederen te kopen, verkopen, verhuren, ter beschikking stellen of verbouwen, dit in eigen beheer.

vennootschap.

De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen van alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan of borgstellingen verstrekken voor deze vennootschappen. Zj mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doe identiek , gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze lijst is exemplatief en niet beperkend,"

Kapitaal

Het totale kapitaal van deze vennootschap bedraagt honderddrieënzeventig duizend vijfhonderdvijfentwintig euro en zesenveertig eurocent (173.525,46 EUR). Het is verdeeld in 5.000 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Bestuurders

Deze vennootschap heeft volgende bestuurders:

de heer Johan Vandervoorde Villalaan 158A / bus 11, 1500 Halle

mevrouw Elke Langhendries Villalaan 158A i bus 11, 1500 Halle

a

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

(2) De verkrijgende vennootschap NV 1.02.

Oprichting

De NV NV I.D.Z. werd opgericht op 9 oktober 2007, bij akte verleden voor notaris Dufaux, kantoor houdende

te Drogenbos.

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Villalaan 158A/01, 1500 Halle

Doel

Het statutair doel van NV i.ï}.Z. luidt als volgt:

"De vennootschap is een handelsvennootschap en heeft tot doel:

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, als commissie, zowel in België als in hef buitenland de groothandel en kleinhandel, de import en export, de levering, de herstelling, de plaatsing en fabricatie van : ijzerwaren, electro, aluminium, PVC, glas, spiegels, doorschijnend materiaal, elastische voegwerken, rolluiken, zonneweringen, plastiek en kunststoffen, markiezen, veranda's en pergola's,

De vennootschap is tevens gerechtigd de bedrijvigheden te coordineren die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van voltooiingswerken door aannemers.

Het bestuur en het beheer van een eigen roerend en onroerend goed vermogen ondermeer door het verwerven en valoriseren van aile patrimoniumbestanddelen, zowel in België ais in het buitenland.

De vennootschap kan voor eigen rekening alle onroerende en roerende verrichtingen doen, namelijk het verwerven, beheren, huren, verhuren, bouwen, verbouwen, de promotie en het makelen, het verkavelen, uitbaten en in waarde brengen van aile onroerende goederen, gebouwen en gronden, alsmede het voorbereiden en uitvoeren van alle bouwprojecten in de meest uitgebreide zin.

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, als commissie, zowel in i3elgië als in het buitenland de groothandel en kleinhandel in wijnen, geestrijke en alcoholische dranken, inbegrepen leveringen ervan.

Het klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden. Het geven van kooklessen en - workshops.

De vennootschap kan aile mogelijke commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen stellen, zowel in België als in het buitenland, die direct of indirect verband houden met haar maatschappelijk doel of die van die aard zijn dar ze de verwezenlijking en ontwikkeling ervan bevorderen. Zij mag door inbreng, fusie, intekening, of op welke wijze ook betrokken zijn in aile zaken, ondernemingen, en/of vennootschappen, die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van de vennootschap kunnen bevorderen.

De vennootschap kan voorzien in de administratie, de supervisie en de controle over aile vennootschappen die verbonden zijn of waarmee een deelnemingsband bestaat en aile andere vennootschappen, De vennootschap kan fungeren als holding- of investeringsmaatschapPi met betrekking tot vennootschappen die al dan niet tot dezelfde groep, oorsprong of aard van exploitatie behoren, en die al dan niet ïn België of Europa zijn gevestigd

De vennootschap kan alle handels-, financiële, industriële, roerende en onroerende verrichtingen doen die de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks in de hand werken."

Kapitaal

Het totale kapitaal van NV I.D.Z. bedraagt 821.530,00 euro. Het is verdeeld in 821 aandelen zonder

aanduiding van nominale waarde.

Bestuurders

Deze vennootschap heeft volgende bestuurders:

de heer Johan Vandervoorde

Villalaan 158A/bus 11, 1500 Halle

mevrouw Elke Langhendries

Villalaan 158A / bus 11, 1500 Halle

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

2. Ruilverhouding van de aandelen

De ruilverhouding van de nieuw gecreëerde aandelen naar aanleiding van de voorgenomen partiële splitsing

wordt vastgesteld ais volgt,

ln ruil voor de over te dragen vermogensbestanddelen van de partieel te splitsen vennootschap NV VANDERVOORDE die de verkrijgende vennootschap NV I.D.Z. toekomen, zal de vennootschap NV I.D.Z. nieuwe aandelen uitgeven aan de vennoten van NV VANDERVOORDE, de heer Johan Vandervoorde en V.D.V. & Co BVBA.

Er zullen dus 151 aandelen NV 1.02. worden uitgegeven, waarbij 1 aandeel wordt toegekend aan de heer Johan Vandervoorde en 150 aandelen aan V.D.V. & Co BVBA.

De uit te reiken aandelen zijn van dezelfde aard als de bestaande.

3. Wijze van uitreiking van de aandelen van de verkrijgende vennootschap

De door NV I.D.Z, nieuw uit te geven aandelen zullen aan de vennoten van NV VANDERVOORDE worden toegewezen in verhouding tot hun deelneming in het kapitaal van NV VANDERVOORDE op de datum van de partiële splitsing.

De door NV I.D.Z, nieuw uit te geven aandelen zullen van dezelfde aard zijn en zullen, vanaf de uitgifte, dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen bij NV I.D.Z. hebben. De nieuw uit te geven aandelen zullen volledig volstort zijn.

Gelet op het feit dat zowel in de vennootschap NV VANDERVOORDE als in de vennootschap NV I.D.Z, de aandelen allemaal op naam luiden, zal de toekenning van de ter gelegenheid van de partiële splitsing door de verkrijgende vennootschap nieuw uit te geven aandelen geschieden door inschrijving in het register van de aandelen op naam van de (respectievelijke) venno(o)t(en) van de partieel te splitsen vennootschap en dit binnen de 15 dagen na de publicatie van het partiële splitsingsbesluit in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Daartoe zal één van de bestuurders van de partieel te splitsen vennootschap en één van de bestuurders van de verkrijgende vennootschap bij beslissing van de buitengewone algemene vergaderingen van de respectieve vennootschappen die de partiële splitsing zullen goedkeuren volmacht krijgen, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde het (de) bestaande register(s) van aandelen van iedere verkrijgende vennootschap aan te passen aan de nieuwe aandeelhoudersstructuur.

4. Datum vanaf welke de nieuw uitgegeven aandelen recht geven te delen in de winst

De naar aanleiding van de partiële splitsing nieuw uit te geven aandelen NV I.D.Z. zullen dezelfde rechten en plichten hebben als de bestaande aandelen NV I.D.Z. en zullen deelnemen in het bedrijfsresultaat van NV I.D.Z. en dividendgerechtigd zijn vanaf 1 oktober 2014.

Er wordt verder geen bijzondere regeling getroffen betreffende dit recht.

5. Datum vanaf welke de handelingen van de partieel te splitsen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap

De handelingen van de partieel gesplitste vennootschap met betrekking tot de afgesplitste vermogensbestanddelen worden geacht te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap NV I.D.Z. vanaf 1 oktober 2014,

n

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

6. Bijzondere rechten

Alle aandelen NV VANDERVOORDE en NV I.D,Z, zijn gewone aandelen, zonder nominale waarde. Er werden door deze vennootschappen geen effecten uitgegeven waaraan bijzondere rechten zijn toegekend, NV VANDERVOORDE en NV I.D.Z. hebben bovendien geen andere effecten dan aandelen uitgegeven.

T. Bijzondere bezoldiging

Alle aandeelhouders van zowel de partieel te splitsen vennootschap, als van de verkrijgende vennootschap hebben aan het bestuursorgaan van de respectievelijke vennootschappen hun voornemen kenbaar gemaakt om unaniem af te zien van de toepassing van artikelen 731 W. Venn.

Zij hebben er zich unaniem toe verbonden om op de buitengewone algemene vergadering van vennoten die over de deelneming aan de partiële splitsing moet beslissen een positieve stem uit te brengen over de agendapunten betreffende de afstand van het verslag van de bedrijfsrevisor of externe accountant over het voorstel tot partiële splitsing.

Derhalve zal er geen bezoldiging worden toegekend aan een bedrijfsrevisor of extern accountant met betrekking tot het opstellen van het in artikel 731 W, Venn, bedoelde controleverslag over het partieel splitsingsvoorstel.

8. Bijzondere voordelen toegekend aan de leden van het bestuursorgaan van de partieel te splitsen vennootschap

in het kader van de partiële splitsing worden er geen bijzondere voordelen toegekend aan de bestuurders van de verkrijgende vennootschap of van de partieel te splitsen vennootschap,

9. Beschrijving en verdeling van de aan de verkrijgende vennootschap over te dragen vermogensbestanddelen, rechten en verplichtingen

Hieronder volgt een nauwkeurig beschrijving van de activa en passiva die NV I.D.Z. zal verkrijgen naar aanleiding van de partiële splitsing van NV VANDERVOORDE.

(1) Beschrijving afgesplitste activa

Een bedrijfsterrein gelegen langs de Bergensesteenweg 398, te 1600 Sint-Pieters-Leeuw, gekadastreerd

sectie E, nr, 395h en deel van nr, 397z. De oppervlakte volgens opmeting bedraagt 41a42ca.

(2) Boekwaarde afgesplitst actief

123.946,76 euro

(3) Boekwaarde afgesplitst passief (eigen vermogen)

GESTORT KAPITAAL 25.183,05 r

EUR

WETTELIJKE RESERVES 2.518,31 EUR

INVESTERINGSRESERVE 1.837,65 EUR

OVERGEDRAGEN WINST 94.407,75 EUR

TOTAAL: 123.946,76 EUR

Teneinde betwistingen te vermijden over de toewijzing van bepaalde vermogensbestánddelen van de partieel te splitsen vennootschap, ingeval de hierboven weergegeven toewijzing geen uitsluitsel geeft, hetzij omdat het vermogensbestanddelen zou betreffen die uit onachtzaamheid, vergetelheid of onwetendheid niet zijn opgenomen in de hierboven weergegeven toewijzing, hetzij omdat de hierboven weergegeven toewijzing voor interpretatie vatbaar zou zijn, wordt hierbij uitdrukkelijk overeengekomen dat alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan warden vastgesteld dat zij aan NV 1.02. toekomen, geacht worden eigendom te blijven van NV VANDERVOORDE.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

10. Verdeling onder de vennoten van de partieel te splitsen vennootschap van de nieuw uit te geven aandelen van de verkrijgende vennootschap

In ruil voor deze partiële splitsing met gepaard gaande overdracht van het bedrijfsterrein zullen door NV LDZ. aandelen worden uitgereikt aan de vennoten van NV VANDERVOORDE, dit in een 0,02% (de heer Johan Vandervoorde) - 99,98% (V.D.V. & Co BVBA) verhouding.

De heer Johan Vandervoorde zal bijgevolg 1 nieuw aandeel verkrijgen van NV I.D.Z. en V.D.V. & Co BVBA zal 150 nieuwe aandelen verkrijgen van NV I.D.Z.

E. KOSTEN VAN DE PARTIËLE SPLITSING

De door deze partiële splitsing veroorzaakte kosten zullen door de bij de partiële splitsing betrokken

vennootschappen worden gedragen, in verhouding tot hun verkregen/behouden netto-actief:

Over te dragen aan de verkrijgende vennootschap NV I.D.Z.: 15,01%;

Te behouden door de partieel te splitsen vennootschap NV VANDERVOORDE: 84,99%.

F. STATUTENWIJZIGING

Samen met het besluit tot partiële splitsing, zullen de statuten van NV VANDERVOORDE gewijzigd worden ingevolge de vermindering van het maatschappelijk kapitaal.

Na het besluit tot partiële splitsing, zullen de statuten van NV i.D.Z. gewijzigd worden ingevolge de verhoging van het maatschappelijk kapitaal en de uitgifte van nieuwe aandelen in het kader van de partiële splitsing.

G. FISCALE UITWERKING

De bestuursorganen van de bij de partiële splitsing betrokken vennootschappen zijn van mening dat de wettelijke voorwaarden om de geplande partiëre splitsing op het niveau van de directe belastingen belastingneutraal te laten plaatsvinden, vervuld zijn, zodat de partiële splitsing valt onder toepassing van artikel 211 van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen 1992.

Derhalve zal de geplande partiële splitsing gerealiseerd worden bij toepassing van:

- de artikelen 115bis en 167 van het Wetboek der Registratie- hypotheek- en griffierechten;

- artikel 211, §1, vierde lid, 3° juncto artikel 183bis van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen 1992, H. AANVULLENDE VERMEi~DING7~N

1) Met betrekking tot het onroerend goed dat wordt overgedragen ingevolge de partiële splitsing door overneming verklaart de partieel te splitsen vennootschap dat een recent bodemattest nog niet beschikbaar is op heden. Voor zover als nodig verzaakt de verkrijgende vennootschap aan haar vordering tot nietigheid zoals voorzien in artikel 116 van het Vlaams Bodemdecreet.

2) Onderhavig splitsingsvoorstel moet uiterlijk 31 december 2014 ter griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel, waaronder de partieel te splitsen vennootschap en de verkrijgende vennootschap ressorteren, worden neergelegd.

Aan mevrouw Carmen Theunis, zaakvoerder BVBA BDOCS, bevoegd om op te treden en met mogelijkheid tot indeplaatststeling, wordt hierbij door elk van de bij de partiële splitsing betrokken vennootschappen volmacht gegeven om het splitsingsvoorstel neer te leggen op de griffie van de Rechtbanken van Koophandel te Brussel.

3) Onderhavig spittsingsvoorstef zal ter goedkeuring worden voorgelegd aan de respectieve buitengewone algemene vergaderingen van de partieel te splitsen vennootschap en de verkrijgende vennootschap.

4) Onderhavig splitsingsvoorstel Is opgesteld in vijf originelen, waarvan elk exemplaar evenwaardig is, met name één voor het bestuursorgaan van de partieel gesplitste vennootschap, één voor het

voor-

boibucien sTan het 8elgi ci')

Staatsbiad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

bestuursorgaan van de verkrijgende vennootschap, één voor iedere bij de partiële splitsing betrokken vennootschap ter neerlegging ter griffie en één voor de instrumenterende notaris.

Opgesteld en ondertekend te Halle op 26 december 2014

$iilacen:

- Splitsingsstaat per 30 september 2014;

- Staat van activa en passiva NV VANDERVOORDE per 30 september 2014;

- Staat van activa en passiva NV I.D.Z, per 30 september 2014.

De heer Johan Vandervoorde Mevrouw Elke Langhendries

Bestuurder Bestuurder

Hierbij neergelegd: voorstel tot een met splitsing gelijkgestelde verrichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

30/07/2013
ÿþ mod 11.1

Luik

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Onciernemingsnr : 8E0892.667.343

.y

1 IUINIVIIIIIIIII

*13118809>

be: a B4 Sta

JU L72L1l3.

Griffie

Benaming (voluit) : IMMO DE ZENNE

(verkort) : I.D.Z.

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Bergensesteenweg 396

1600 Sint-Pieters-Leeuw

Onderwerp akte :NV: wijziging

Statutenwijziging Uit een proces-verbaal gesloten door notaris Lode Leemans verleden te Sint-Pieters-Leeuw op 4 juli,, 2013 en vervolgens de vermelding dragend "Geregistreerd vier bladen drie verzendingen te Dilbeek;, ll de 8 juli 2013. boek 606 blad 81 vak 09 Ontvangen : vijftig euro (50,00 EUR) De Ontvanger!; (getekend) A. Somers, De Inspecteur.", blijkt dat de algemene vergadering heeft beslist

1. De buitengewone algemene vergadering beslist de naam van de vennootschap te wijzigen van< "IMMO DE ZENNE" naar "I.D.Z" en met handelsbenaming "1 D Z".

2. De buitengewone algemene vergadering beslist artikel 1 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 1: Vorm-Naam.

De vennootschap neemt de vorm van een naamloze vennootschap een en draagt de naam I.D.Z. en!! handelsbenaming I D Z.

De naam moet steeds voorafgaan of gevolgd worden door de vermelding "naamloze vennootschap";, of, in afkorting, "N.V.".

Hij kan slechts gewijzigd worden door een besluit van de buitengewone Algemene Vergadering,;: beraadslagende als voor statutenwijziging, te vermelden in het bevoegde Register. Indien evenwel;; de vennootschap in vereffening werd gesteld, kan haar naam niet meer worden gewijzigd.

Aile stukken en documenten uitgaande van de vennootschap moet, naast de naam, de rechtsvorm;; en de nauwkeurige aanduiding van de zetel, het woord "Rechtspersonenregister" of afgekort. "R.P.R", gevolgd door het Ondernemingsnummer, evenals de bevoegde Rechtbank.

3. De buitengewone algemene vergadering beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen vanIF Bergensesteenweg 396 te 1600 Sint-Pieters-Leeuw naar Villalaan 158A bus 01 te 1500 Halle.

4, De buitengewone algemene vergadering beslist artikel 2 van de statuten te vervangen door de

volgende tekst:

"Artikel 2: Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1500 Halle, Villalaan 158A bus 01.

Hij mag verplaats worden binnen éénzelfde taalgebied of naar het Brussels Hoofdstedelijk Gewest,1.

bij besluit van de Raad van Bestuur, mits de door de wet voorgeschreven bekendmakingsregele

worden nageleefd.

De nieuwe zetel dient voor bekendmaking te worden neergelegd te griffie door toedoen van de Raad

van Bestuur.

Hetzelfde geldt bij het vestigen van uitbetingszetel in bedoelde gewesten.

Het besluit van verplaatsing van de zetel naar een ander taalgebled of naar het buitenland dient te

worden genomen door een buitengewone Algemene Vergadering bij statutenwijziging, onder meer;!

met het oog op de vertaling van de statuten.

Indien evenwel de vennootschap in vereffening werd gesteld, kan haar zetel niet meer verplaatst,;

worden"

5, Een verslag met een omstandige verantwoording met betrekking tot de doelwijziging werd opgesteld op 28. juni 2013 door de bestuurders ingevolge artikel 559 van het Wetboek van Vennootschappen met in bijlage een:; staat van activa en passiva gevoegd die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

,i

Voor-

mod 11.1

r=- '

behouden aan het Belgisch Staatsblad

~"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap heeft geen commissaris benoemd en hieruit volgend is geen verslag over de staat van actief l. en passief nodig uitgaande van deze genoemde.

De algemene vergadering ontslaat de voorzitter van de lezing het verslag van de welke zijn, opgesteld ingevolge artikel 559 Wetboek van Vennootschappen en waarvan de aandeelhouders verklaren kennis van te hebben meer dan vijftien dagen voor deze.

In bijlage aan het verslag van de bestuurders is aangehecht een staat van actief en passief van de r,+ennbotschap opgesteld op 30 april 2013.

Dit verslag zal worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van Koophandel samen met een uitgifte van deze akte.

6, De buitengewone algemene vergadering beslist om het maatschappelijk.' doel van de vennootschap te wijzigen.

Artikel 4 luidt voortaan als volgt

"De vennootschap is een handelsvennootschap en heeft tot doel:

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, als commissie, zowel in België als in het buitenland de groothandel en kleinhandel, de import en export, de levering, de herstelling, de plaatsing en fabricatie van : ijzerwaren, electro, aluminium, PVC, glas, spiegels, doorschijnend materiaal, elastische voegwerken, rolluiken, zonneweringen, plastiek en kunststoffen, markiezen, veranda's en pergola's.

De vennootschap is tevens gerechtigd de bedrijvigheden te coördineren die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van voltooiingswerken door aannemers.

Het bestuur en het beheer van een eigen roerend en onroerend goed vermogen ondermeer door het verwerven en valoriseren van alle patrimoniumbestanddelen, zowel roerende als onroerende, materiële als immateriële, zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap kan voor eigen rekening aile onroerende en roerende verrichtingen doen, namelijk het verwerven, beheren, huren, verhuren, bouwen, verbouwen, de promotie en het makelen, het verkavelen, uitbaten en in waarde brengen van alle onroerende goederen, gebouwen en gronden, alsmede het voorbereiden en uitvoeren van alle bouwprojecten in de meest uitgebreide zin.

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, als commissie, zowel in België als in het buitenland de groothandel en kleinhandel in wijnen, geestrijke en alcoholische dranken, inbegrepen de levering ervan,

Het klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden. Het geven van kooklessen en -workshops,

De vennootschap kan alle mogelijke commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen stellen, zowel in België als in het buitenland, die direct of indirect verband houden met' haar maatschappelijk doel of die van die aard zijn dat ze de verwezenlijking en ontwikkeling ervan bevorderen.

Zij mag door inbreng, fusie, intekening, of op welke wijze ook betrokken zijn in alle zaken, ondernemingen, en/of vennootschappen, die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van de vennootschap kunnen bevorderen. De vennootschap kan voorzien in de administratie, de supervisie en de controle over alle vennootschappen die verbonden zijn of waarmee een deelnemingsband bestaat en alle andere vennootschappen« De vennootschap kan fungeren als holding- of investeringsmaatschappij met betrekking tot vennootschappen die al dan niet tot dezelfde groep, oorsprong of aard van exploitatie behoren, en die al dan niet in België of Europa zijn gevestigd

De vennootschap kan alle handels-, financiële, industriële, roerende en onroerende verrichtingen doen die de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks in de hand werken." 7. De vergadering geeft de Notaris opdracht tot coördinatie van de statuten, zoals ze gewijzigd werden in voorgaande besluiten en tot neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van Koophandel.

$ De Buitengewone Algemene Vergadering verleent volmacht voor onbepaalde tijd aan B-Docs, te 1000 Brussel Willem de Zwijgertstraat 27 met de mogelijkheid van indeplaatsstelling om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket, en/of BTW- en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten. ` Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor eensluidend uittreksel, bestemd voor publicatie

Tegelijkertijd neergelegd de uitgifte van de akte, de gecoördineerde statuten en de lijst van de wijzigingen van de statuten conform art. 75 2°, het verslag van de zaakvoerder en de staat van actief en passief.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

31/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 17.05.2013, NGL 24.05.2013 13135-0003-014
19/02/2013
ÿþ ModWad11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



lIIlVII~NIII~~IIIIV~IIVIVI

*130 387

0 7 FEV. 2013

BRUSt

Griffie

Ondernemingsnr : Benaming 0892.667.343

(voluit) (verkort) :

IMMO DE ZENNE

I.D.Z.

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Bergensesteenweg, 396, B-1600 Sint-Pieters-Leeuw

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag bestuurder

Uittreksel uit het proces-verbaal ven de buitengewone algemene vergadering dd 15.06.2012

1. Ontslag bestuurders

De algemene vergadering beslist het mandaat van volgende personen als bestuurders vanaf heden te

beëindigen:

Vandervoorde Pierre, Bergensesteenweg 398, 1600 Sint-Pieters-Leeuw

2. Publicatie

In uitvoering van de bepalingen van artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen, zal huidig proces

verbaal gepubliceerd worden in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad..

Johan Vandervoorde

Afgevaardigd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 12.09.2012 12564-0480-014
25/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 15.07.2011 11311-0446-014
11/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 08.06.2010 10158-0266-014
12/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 22.05.2009, NGL 08.06.2009 09206-0334-013
07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 22.05.2015, NGL 31.08.2015 15561-0347-013

Coordonnées
I.D.Z.

Adresse
VILLALAAN 158A, BUS 01 1500 HALLE

Code postal : 1500
Localité : HALLE
Commune : HALLE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande