I.F.M. PAUWELS

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : I.F.M. PAUWELS
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 811.296.122

Publication

07/02/2014
ÿþ MM Waal 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



flIII*1A0 II IIII IIFII 91VIII

366

i

29 JAN 2014

Griffie

Ondernemingsnr : 0811.296.122

Benaming

(voluit) : LF.M. Pauwels

(verkort) :

Rechtsvoren : Vennootschap onder firma

Zetel : 1840 Londerzeel, Robbroekstraat 9

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding en sluiting vereffening in één akte

Uit de onderhandse notulen van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten dd, 03/01/2014 blijkt dat volgende besluiten met eenparigheid van stemmen werden genomen:

1. Vaststelling dat, gezien de rechtsvorm van de handelsvennootschap, zijnde een vennootschap onder firma, de verslagen voorgeschreven door artikel 181 §1 van het Wetboek van Vennootschappen niet dienen te worden opgemaakt, noch te worden voorgelegd aan de vennoten.

Vaststelling dat een staat van activa en passiva werd opgemaakt per 31-12-2013, waaruit blijkt dat er geen passiva meer zijn binnen de vennootschap op dat ogenblik.

2. Ontbinding van de vennootschap met toepassing van de mogelijkheid tot ontbinding en vereffening in één

akte overeenkomstig artikel 184 §5 van het Wetboek van Vennootschappen.

Er werd vastgesteld dat volgende voorwaarden werden nageleefd:

1) Er is geen vereffenaar aangeduid;

2) Er zijn geen passiva (schulden) ten aanzien van derden luidens de staat van activa en passiva als bedoeld in artikel 181 §1 W.Venn.;

3) Alle vennoten zijn aanwezig of vertegenwoordigd op de algemene vergadering en besluiten met eenparigheid van stemmen.

Het voorstel tot ontbinding van de vennootschap met dadelijke invereffeningstelling zonder benoeming van een vereffenaar werd aanvaard.

Er werd beslist dat de terugname van het resterend actief zal gebeuren door de vennoten proportioneel aan hun aandelenbezit.

Voor zover nodig zou blijken te zijn, bevestigden de vennoten dat zij bereid zijn om alle eventuele toekomstige rechten en verplichtingen te vervullen, die pas tot uiting zouden komen na de sluiting van de vereffening van de vennootschap.

3. Aan de enige zaakvoerder, mevrouw Ivonne Pauwels, wonend te 1840 Londerzeel, Robbroekstraat 9, werd eervol ontslag verleend evenals kwijting voor de uitoefening van haar mandaat voor de periode vanaf de aanvang van het boekjaar 2013 tot op heden.

4. Onmiddellijke afsluiting van de vereffening, en vaststelling dat de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan met ingang van heden.

5. Beslissing dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden bewaard, gedurende de bij de wet verplichte termijn van tien jaar op volgend adres: Robbroekstraat 9, 1840 Londerzeel.

6.Geen maatregelen worden genomen voor de consignatie van gelden en waarden, die toekomen aan schuldeisers en die hen niet konden worden afgegeven.

7. Volmachten

Bijzondere volmacht werd verleend aan mevrouw Ivonne Pauwels, voornoemd, teneinde het

vereffeningssaldo uitte keren aan de vennoten.

Bijzondere volmacht werd verleend aan VGD Accountants en Belastingconsulenten", burgerlijke

vennootschap onder de vorm van een CVBA, met maatschappelijke zetel te 1090 Brussel, Burgemeester E.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bi j liet Belgisch Staatsblad - 07/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

, -

Demunterlaan 5 bus 4, en kantoor te Willebroek, Mechelsesteenweg 355, vertegenwoordigd door mevrouw Kathleen Pitches of één van haar bedienden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met recht van indeplaatsstelling, om het formulier I tot inschrijving en bekendmaking in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad en het formulier II tot wijziging van de inschrijving in de Kruispuntbank voor Ondernemingen te ondertekenen, voor het vervullen van aile administratieve formaliteiten voor de wijziging en/of schrapping in de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de Administratie van de Belasting over Toegevoegde Waarde en alle andere administratieve formaliteiten, zonder enig voorbehoud.

Voor ontledend uittreksel

Kathleen Pitches

als lasthebber

Tegelijk hiermee neergelegd;

- afschrift notulen buitengewone algemene vergadering

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
I.F.M. PAUWELS

Adresse
ROBBROEKSTRAAT 9 1840 LONDERZEEL

Code postal : 1840
Localité : LONDERZEEL
Commune : LONDERZEEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande