I.M.A. & PARTNERS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : I.M.A. & PARTNERS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 458.201.670

Publication

27/01/2014 : ME. - JAARREKENING 31.07.2013, GGK 10.01.2014, NGL 17.01.2014 14010-0595-014
18/11/2014
ÿþVc behc

aar

Bell Staa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

(D,r)

MOd Mid 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter:griffi ~ e kte

,._.

enl-~e~egd/anfirarlgen op

~. .

~ .

"

111111

Ondernemingsnr : 0458.201.670

Benaming

(voluit) : I.M.A & Partners

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Leuvensesteenweg 677, 1930 Zaventem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

De bestuursorganen van de hiervoor genoemde vennootschappen hebben op 31 oktober 2014 beslist het onderhavige fusievoorstel, opgesteld overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen, voor te leggen aan hun algemene vergaderingen, en dit overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 693 tot en met 704 van het Wetboek van Vennootschappen:

-de overnemende vennootschap, 1.M&A. EUROPE, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met maatschappelijke zetel te 1930 Nossegem, Leuvensesteenweg 677, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder het nummer 0457.363.908;

-de over te nemen vennootschap, I.M.A.& PARTNERS, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met maatschappelijke zetel te 1930 Nossegem, Leuvensesteenweg 677, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder het nummer 0458.201.670.

De bestuursorganen van voornoemde vennootschappen hebben het initiatief genomen een fusie tot stand te brengen tussen de vennootschappen die de overdracht van het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, aan de overnemende vennootschap tot gevolg heeft.

Voornoemde bestuursorganen verbinden zich wederzijds om alles te doen wat in hun macht ligt met het oog op de verwezenlijking van de fusie onder de hierna gedefinieerde voorwaarden en leggen bij dezen het volgende fusievoorstel vast dat za! worden onderworpen aan de goedkeuring van de respectievelijke algemene vergaderingen.

1. Wettelijke vermeldingen

1.1. Identificatie van de betrokken vennootschappen (art. 693, to W. Venn.)

1.1,1. Identificatie van de overnemende vennootschap: l.M&A. EUROPE

Oprichting

De vennootschap is opgericht onder de benaming BRUBELCO SPRL op 28 februari 1996 bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 20 maart 1996, onder het nummer 960320-385.

Statutenwijziging

Op 21 december 2007 werden de statuten gewijzigd door de buitengewone algemene vergadering van de vennoten waarvan uittreksel werd bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 14 januari 2008,` onder het nummer 08007910.

Bij deze statutenwijziging werd de naam en het doel van de vennootschap gewijzigd alsmede werden Nederlandstalige statuten aangenomen.

i

II

0 6 NOV. 2014

te grtfflo Vtin dq Nederlandstalige

reilheahik: Brasse!

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm  maatschappelijke benaming

De vennootschap werd opgericht onder de vorm van een société privée à responsabilité limitée. Middels een beslissing van de vennoten werd de Nederlandstalige rechtsvorm van de vennootschap aangenomen van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. De vennootschap heeft als maatschappelijke benaming: LM&A. EUROPE.

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1930 Nossegem, Leuvensesteenweg 677.

Kapitaal

Het kapitaal is vastgesteld op 22.310,42 EUR en is ten belope van 14.873,62 EUR volstort. Het is verdeeld in 900 aandelen op naam.

Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden:

" Het optreden ais tussenpersoon of bemiddelaar bij alle handelingen en transacties inzake aandelen, deelnemingen in vennootschappen of verenigingen, obligaties en andere waardepapieren onder meer bij fusies, overnames en acquisities van alle mogelijke ondernemingen, al dan niet aktief, over de ganse wereld en onder welkdanige juridische vorm en alle vormen van samenwerkingsverbanden;

" Het optreden als tussenpersoon of bemiddelaar voor het vinden van financieringen, financiële partners en/of financiële producten die verband houden met eerstgenoemde activiteiten;

" De begeleiding en bemiddeling van investeringsdossier in binnen-en buitenland zoals ondermeer het zoeken naar de juiste investeringsomgeving, partners en middelen;

" Alle onroerende verrichtingen van welke aard ook en ondermeer de aankoop, de verkoop, de ruiling, de verhuring, de renovatie, de verbouwing, het bouwen, het beheer, de exploitatie, de bemiddeling en advisering bij aan- en verkoop van aile gebouwde, ongebouwde of te bouwen onroerende goederen; ti

" Met uitzondering van die handelingen en transacties inzake aandelen, deelnemingen in vennootschappen of verenigingen, obligaties en andere waardepapieren die geregelementeerd zijn. De vennootschap mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren, die in enig rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel.

De vennootschap mag op eender welke wijze belangen nemen in verrichtingen, ondernemingen of vennootschappen die een zelfde, een gelijkaardig of een verwant doel hebben, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar bedrijf te bevorderen, haar basisproducten te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt op heden bestuurd door:

-de heer Hugo Bruyninckx, wonende te 3380 Glabbeek, Oude Diestsestraat 24;

-de heer Jonathan Bruyninckx, wonende te 3380 Glabbeek, Oude Diestsestraat 24;

-I.M.A & PARTNERS BVBA, met maatschappelijke zetel te 1930 Nossegem, Leuvensesteenweg 677, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Hugo Bruyninckx;

-IMS Invest NV, met maatschappelijke zetel te 1040 Etterbeek, Louis Schmidtlaan 119 3, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Hugo Bruyninckx;

-Key Management Services CVOH, met maatschappelijke zetel te 1930 Nossegem, Leuvensesteenweg 677, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Jonathan Bruyninckx;

Rechtspersonenregister

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister van Brussel onder het nummer 0467.363.908.

Vennoten

De vennoten van de vennootschap zijn op heden:

-de heer Hugo Bruyninckx, voornoemd, eigenaar van 899 aandelen;

-de heer Jonathan Bruyninckx, voornoemd, eigenaar van 1 aandeel.

w"

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

1.1.2. Identificatie van de over te nemen vennootschap: I.M.A. & PARTNERS Oprichting

De vennootschap is opgericht onder de benaming i.M.A, & PARTNERS ingevolge akte dd, 13 juni 1996, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 5 juli 1996, onder het nummer 960705-521.

Statutenwijziging

De statuten werden verschillende maten gewijzigd en een laatste maal bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten op 29 september 2011 waarvan uittreksel werd bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 19 oktober 2011, onder het nummer 0157586.

Rechtsvorm  maatschappelijke benaming

De vennootschap werd opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en heeft als maatschappelijke benaming: I.M.A.& Partners.

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1930 Nossegem, Leuvenstesteenweg 677.

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 28.592,01 EUR. Het is verdeeld in 81.600 aandelen op naam. Het kapitaal werd volledig volgestort.

Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden:

" Het optreden als raadgever, consulent of bemiddelaar bij de fusie en acquisitie van alle mogelijke ondernemingen, al dan niet actief, over de ganse wereld en onder welkdanige juridische vorm, met inbegrip van eenmanszaken en alle vormen van samenwerkingsverbanden;

" Het verstrekken van algemeen financieel advies, met inbegrip van tussenkomsten voor het vinden van financieringen, financiële partners en/of financiële producten;

" De begeleiding en advisering van investeringsdossiers in binnen- en buitenland zoals ondermeer het zoeken naar de juiste investeringsomgeving, partners en middelen;

" De begeleiding en advisering van nieuwe introducties op binnen en buitenlandse markten van nieuwe producten en/of diensten;

" Het beheer van vennootschappen

" Het uitvoeren van beheersmandaten voor vennootschappen

" Alle onroerende verrichtingen van welke aard ook en ondermeer de aankoop, de verkoop, de ruiling, de verhuring, de renovatie, de verbouwing, het bouwen, het beheer, de exploitatie, de bemiddeling en advisering bij aan- en verkoop van alle gebouwde, ongebouwde of te bouwen onroerende goederen.

De vennootschap mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren, die in enig rechtsreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel.

De vennootschap mag op eender welke wijze belangen nemen in verrichtingen, ondernemingen of vennootschappen die een zelfde, een gelijkaardig of een verwant doel hebben, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar bedrijf te bevorderen, haar basisproducten te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt op heden bestuurd door:

-de heer Hugo Bruyninckx, wonende te 3380 Glabbeek, Oude Diestsestraat 24;

-de heer Jonathan Bruyninckx, wonende te 3380 Glabbeek, Oude Diestsestraat 24;

-l.M.&A. Europe BVBA, met maatschappelijke zetel te 1930 Nossegem, Leuvensesteenweg 677,

vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Hugo Bruyninckx.

Rechtspersonenregister

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister van Brussel onder het nummer 0458.201.670.

Vennoten

De vennoten van de vennootschap zijn op heden:

-de heer Hugo Bruyninckx, voornoemd, eigenaar van 35.050 aandelen; -de heer Jonathan Bruyninckx, voornoemd, eigenaar van 45 aandelen; -I.M.&A. Europe BVBA, voornoemd, eigenaar van 37.500 aandelen;

- Mevrouw Basteyns Marie-Josée, eigenares van 9.005 aandelen

1.2. Ruilverhouding van de aandelen (art. 693, 2o W. Venn.)

De aandelen van de over te nemen vennootschap worden geruild tegen de aandelen van de overnemende vennootschap tegen de verhouding van 1/16,28. Er zullen 2.708 nieuwe aandelen uitgegeven worden door de overnemende vennootschap. Deze laatste zal tevens een opleg in geld betalen van 27,16 EUR.

1.3. Wijze waarop de aandelen in de overnemende vennootschap (art. 693, 30 W. Venn.) worden uitgereikt

De nieuwe aandelen die door de overnemende vennootschap worden uitgegeven, zullen aan de aandeelhouders van de over te nemen vennootschap toegekend worden door en onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap. De aandelen worden toegekend pro rata de bestaande aandelenverhouding in de over te nemen vennootschap.

1.4. Modaliteiten aandelen overnemende vennootschap (art. 693, 4° W. Venn.)

De aandelen van de overnemende vennootschap geven recht op winstdeelname vanaf 1/8/2014.

1.5. Boekhoudkundige datum (art. 693, 5o W. Venn.)

De verrichtingen van de over te nemen vennootschap worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap te rekenen vanaf 1/8/2014.

1.6. Bijzondere rechten (art, 693, 6o W, Venn.)

Er zijn bij de fusie door overneming geen specifieke transacties waaraan bijzondere rechten worden toegekend. Aan de vennoten van de over te nemen vennootschap en van de ovememende vennootschap zijn geen bijzondere rechten toegekend. In beide betrokken vennootschappen zijn er geen houders van andere effecten dan aandelen.

1.7. Bezoldigingen (art. 693, 70 W. Venn,)

Aan BVBA DE MOL, MEULDERMANS & PARTNERS - BEDRIJFSREVISOREN, vertegenwoordigd door Kris Meuldermans, kantoor houdende te 2850 Boom, Vrijheidstraat 91, zal opdracht worden gegeven om verslag, zoals voorgeschreven door artikel 695 Wetboek Vennootschappen, uit te brengen over de geplande fusieverrichting, De bezoldiging voor deze opdracht, in gemeen overleg vastgelegd, bedraagt 1.500,00 EUR voor beide vennootschappen samen.

1.8. Bijzondere voordelen (art. 693, 8° W. Venn.)

Aan de bestuurorganen van beide vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

2. Bijkomende vermeldingen

2.1.Kosten van de fusieverrichting

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle kosten verband houdende met de verrichting gedragen door de overnemende vennootschap.

2.2.Verbintenissen

4

Teneinde de voorgenomen fusie door overneming conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren zal het bestuursorgaan van de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de respectievelijke vennoten alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het Wetboek van Vennootschappen en de statuten,

De tussen de vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk.

De ondergetekenden verbinden zich jegens elkaar dit vertrouwelijk karakter niet te schenden.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle uitgewisselde documenten en inlichtingen aan de onderscheiden vennootschappen terugbezorgd, zodat elke vennootschap alle origineel overgemaakte bescheiden die haar aanbelangen van de andere vennootschap terugkrijgt.

2.3.Algemene vergadering

De buitengewone algemene vergadering van vennoten zal gehouden worden voor notaris Cédric Honorez te

Tienen,

Aan de vennoten zal uiterlijk een maand voor de algemene vergadering een afschrift van het fusievoorstel

toegezonden worden,

Daarenboven zullen alle vennoten, uiterlijk een maand voor de algemene vergadering het recht hebben om

in de zetel van de vennootschap inzage te nemen van:

- Het fusievoorstel;

De jaarrekening over de laatste drie jaren van de bij de fusie betrokken vennootschappen;

- De verslagen van de bestuurorganen der respectievelijke vennootschappen over de laatste drie boekjaren;

- Cijfers omtrent de stand van het vermogen afgesloten op 3010612014.

Hugo Bruyninckx

zaakvoerder

op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

19/01/2015
ÿþ Moa word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van fiâêlelegcllonttiº% racen op





t)E

E St

*15008461*





0 Jé, 2e5

ter grifri0 d'nti

rechtbank ~ van (fi"l~i~ ::i(i~=~ ~si f_I::.:~ a

Ondernemingsnr : 0458.201.670

Benaming

(votuit) : I.M.A. &PARTNERS

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Leuvensesteenweg 677 -1930 Nossegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : fusie

Uit een proces-verbaal opgemaakt op 22 december 2014 door Meester Cedric HONOREZ, Geassocieerd Notaris met standplaats te Tienen, Nieuwstraat 42, houdende de buitengewone algemene vergadering der vennoten van De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "I.M.A. & PARTNERS", met zetel te 1930 Nossegem, Leuvensesteenweg 677, is gebleken dat de vergadering de volgende beslissingen heeft; genomen :

VASTSTELLINGEN

1. Met betrekking tot de formaliteiten, die voor de fusie moeten worden vervuld, stellen de voorzitters van de onderscheiden vergaderingen vooraf het volgende vast:

1. De respectievelijke bestuursorganen van de betrokken vennootschappen hebben op datum van eenendertig oktober tweeduizend veertien een fusievoorstel opgemaakt. Deze fusievoorstellen werden ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel, Nederlandstalige Afdeling neergelegd op zes november tweeduizend veertien, hetzij minstens zes weken voor de huidige algemene vergadering.

De neerlegging van de fusievoorstellen werd bekendge-'maakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van achttien november tweeduizend veertien onder de nummers 2014-11-18/0208509 en 0208510.

2. De Heer Kris MEULDERMANS, Bedrijfsrevisor, optredende voor de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "DE MOL, MEULDERMANS & PARTNERS, Bedrijfsrevisoren", kantoor houdende te 2850 Boom, Vrijheidstraat 91, daartoe aangesteld door de bestuursorganen van de beide betrokken vennootschappen heeft het schriftelijk controleverslag opgesteld op datum van zesentwintig november tweeduizend veertien, zoals bepaald in artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen,

De conclusies van zijn verslag luiden als volgt:

"V. Besluit

Op basis van onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de controlenormen van het Instituut , der Bedrijfsrevisoren, kunnen wiJ met betrekking tot de fusie door overneming van BVBA I.M.A. & PARTNERS door BVBA I.M&A EUROPE, besluiten dat:

-het fusievoorstel dat door de bestuursorganen van BVBA 1.M.A, & PARTNERS en BVBA 1.M&A EUROPE op 31 oktober 2014 is opgesteld, de informatie bevat die door artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen wordt vereist;

-de methoden, volgens dewelke de ruilverhouding is vastgesteld, zoals in dit verslag beschreven, gepast zijn. Deze weerhouden methoden leiden tot een waarde per aandeel van BVBA I.M&A EUROPE en BVBA I.M.A. & PARTNERS van respectievelijk ¬ 105,5555 en ¬ 6,4828;

-de wijze waarop de ruilverhouding is vastgesteld aanvaardbaar is in het kader van een fusie van twee; vennootschappen binnen dezelfde groep en gelet op de identiteit van de bij de fusie betrokken partijen;

-de vastgestelde ruilverhouding met een uitgifte van 2.708 nieuwe aandelen van BVBA 1.M&A EUROPE 1 voor 44.100 bestaande aandelen van de overige vennoten van BVBA I.M.A. & PARTNERS, derhalve als redelijk kan worden beschouwd. Er worden geen aandelen toegekend voor de 37.500 aandelen die BVBA; I.M&A EUROPE in BVBA I.M.A. & PARTNERS bezit;

-dat er geen moeilijkheden zijn geweest bij de waardering.

Boom, 26 november 2014

BVBA De Mol, Meuldermans & Partners

vertegenwoordigd door

Kris Meuldermans

Bedrijfsrevisor"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

4. De fusievoorstellen en het vernoemde controleverslag werden in de agenda van de alge-+mene vergaderingen van de betrokken vennootschappen vermeld, alsook de plaats waar de vennoten van deze stukken konden kennis nemen.

Een afschrift van die stukken werd aan de houders van aandelen op naam uiterlijk één maand voor de algemene vergadering toegezonden.

De fusievoorstellen alsmede een exemplaar van de jaarrekeningen, de jaarverslagen en de eventuele verslagen van de commissaris over de laatste drie boekjaren werden in de zetel van de vennootschappen voor kennisneming ter beschikking van de respectievelijke vennoten gesteld, om deze de gelegenheid te bieden uiterlijk één maand voor de alge-mene vergadering van de stukken kennis te nemen,

5. De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen hebben er zich van vergewist, dat de overgenomen vennootschap geen aandelen bezit in de overnemende vennootschap noch eigen aandelen in haar bezit heeft,

6. De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen hebben echter vastgesteld dat de overnemende vennootschap IMA EUROPE in totaal zevenendertig duizend vijfhonderd (37.500) aandelen bezit in de overgenomen vennootschap IMA, doch geen eigen aandelen in haar bezit heeft,

7. De bestuursorganen van ieder van de betrokken vennootschappen hebben er zich van vergewist, dat de overgenomen vennootschap geen eigendomsrechten op onroerende goederen noch zakelijke rechten bezit.

BESLUITEN

1. Melding van gebeurlijke wijzigingen

1. De voorzitters geven een korte samenvatting van de fusievoorstellen, waarin voorgesteld wordt dat 1MA door fusie overgenomen wordt door IMA EUROPE.

De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen hebben er zich van vergewist en bevestigen, dat sinds de datum van opstelling van de fusievoorstellen en de datum van huidige algemene vergadering zich in de activa en passiva van de respectievelijke vermo-'gens van de vennootschappen geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan

2, Besluit tot fusie

De algemene vergadering van de over te nemen en de overnemende vennootschappen besluiten te verzaken aan het opmaken van een fusieverslag conform artikel 694,2e van het Wetboek van Vennootschappen.

Na kennisname en goedkeuring van de voormelde verslagen en mededelingen besluit de algemene vergade-'ring van IMA tot ontbinding van deze vennootschap, zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie met IMA EUROPE.

De algemene vergadering van de over te nemen en de overnemende vennootschappen besluiten tot de fusie door overneming van gans het vermogen van IMA door IMA EUROPE over te gaan.

Bijgevolg gaat gans het vermogen van IMA met alle rechten en plichten, over op IMA EUROPE,

Kapitaal, reserves, provisie en schulden gaan op de overnemende vennootschap over.

Alle rechten en plichten en verbintenissen ontstaan vanaf een augustus tweeduizend veertien worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

3. Toekenning aandelen ruilverhouding

1, De voorzitters verklaren dat iedere vennoot van de overgenomen vennootschap voldoet aan de vereisten voor de verkrijging van de hoedanigheid van vennoot in de overnemende vennootschap, behoudens wat betreft de zevenendertig duizend vijfhonderd (37,500) aandelen die de overnemende vennootschap bezit in de overgenomen vennoot-'schap IMA, dewelke niet in aanmerking komen voor ruiling in toepassing van artikel 703 §2 van het Wetboek van vennootschappen,

2. Er worden aan de overige vennoten van de overgenomen vennootschap volgende aandelen in de overne-'mende vennootschap toegekend : tweeduizend zevenhonderd en acht (2.708) nieuwe aandelen door de overnemende vennootschap IMA EUROPE aan de vennoten van IMA tegen inlevering van de resterende vierenveertig duizend honderd (44.100) oude aandelen IMA, zonder afgifte van fracties en mits betaling van een opleg in geld gelijk aan 27,16 ¬ .

3. Het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap zorgt voor de vernietiging van alle bestaande aandelen en bijgevolg van het aandelenregister van de overgenomen vennootschap.

Het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap zal, in ruil voor de vernietigde aandelen tweeduizend zevenhonderd en acht (2.708) nieuwe aandelen overhandigen aan de vennoten van de overgenomen vennoot-'schap, door inschrijving van hun aandelen in het aandelenregister als volgt

-De heer Hugo Bruyninckx, voornoemd zal recht hebben op 2,153 aandelen en een opleg van eenentwintig euro en negenenvijftig eurocent (21,59 EUR)

-Mevrouw Marie-Josée Basteyns, voornoemd zal recht hebben op 553 aandelen en een opleg van vijf euro en vijfenvijftig eurocent (5,55 EUR)

-De heer Jonathan Bruyninckx, voornoemd zal recht hebben op 2 aandelen een opleg van 2 eurocent.(0,02 EUR)

De kosten van deze verrichtingen komen ten laste van de overnemende vennootschap,

4. Decharge aan de zaakvoerders van de overgenomen vennootschap.

De vergadering van de ovememende vennootschap verleent aan de zaakvoerders van de overgenomen

vennootschap kwijting en décharge, bij toepassing van artikel 704 van het Wetboek van Vennootschappen.

De jaarrekening van de overgenomen vennootschap werd afgesloten op eenendertig juli tweeduizend

veertien, terwijl aile rechten en plichten en verbintenissen ontstaan vanaf zelfde datum boekhoudkundig geacht

 Vogt-- e behouden aan het Belgische Stgatsblad

worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap. Er is dus geen aanleiding voor het

opmaken van een tussentijdse jaarrekening conform artikel 704 van het Wetboek van Vennootschappen.

SLOT

1. De voorzitters stellen samen met ondergetekende notaris vast dat alle punten van de agenda

besproken zijn, en dat over deze punten werd besloten met de vereiste meerderheid van stemmen.

2, Ondergetekende notaris stelt bijgevolg vast dat de fusie door overneming van IMA door IMA EUROPE

verwezenlijkt is, en dat eerstgenoemde overgenomen vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan.

3. Ondergetekende notaris wijst er evenwel op dat schuldeisers van elke vennoot-schap, zekerheid kunnen

" eisen, uiterlijk tot twee maanden na bekendmaking van de fusie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. 4. Daarenboven heeft de ondergetekende notaris vastgesteld dat aile formaliteiten werden nageleefd zoals die door de wet zijn voorgeschreven. Hij bevestigt derhalve, na onderzoek, het bestaan van de externe wettigheid en van de interne wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten in de zin van artikel 700 van het Wetboek van Vennootschappen aan de hand van de hem verstrekte inlichtingen.

" VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL.

Marc HONOREZ  Geassocieerd Notaris.

Tegelijk neergelegd : expeditie proces-verbaal en revisoraal verslag

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/04/2013 : ME. - JAARREKENING 31.07.2012, GGK 12.04.2013, NGL 13.04.2013 13090-0520-014
10/04/2012
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

28/03/2012 : ME. - JAARREKENING 31.07.2011, GGK 13.01.2012, NGL 20.03.2012 12068-0164-014
19/10/2011
ÿþ Motl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BRUSSEI.

01 0C" 2011

Griffie

i VIII i I II N

*11157586*

V bbeh,

aal

Bel Staa

Ondernemingsnr : 0458.201.670

Benaming

tvoluitl : I.M.A. & PARTNERS

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : Leuvensesteenweg 677 - 1930 Nossegem

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING - buitengewone algemene vergadering van de overnemende vennootschap

.Uit een akte verleden op 29 september 2011, voor Notaris Bruno MARI ENS, geassocieerd notaris te Kortenberg, nog te onderwerpen aan de formaliteit van registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "M.A. & PARTNERS", met maatschappelijke zetel te 1930 Nossegem, Leuvensesteenweg, 677, hierna genoemd " de overnemende vennootschap", volgende beslissingen genomen heeft:

De vergadering beslist om het aantal aandelen te wijzigen door één aandeel te splitsen in honderd zodat het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigt wordt niet door zevenhonderdvijftig (750) aandelen zonder nominale waarde, maar door vijfenzeventigduizend (75.000) aandelen, zonder nominale waarde.

De vergadering besluit tot fusie door overneming, waarbij het gehele vermogen van de hierna vermelde coöperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid "H.M.J. INTERNATIONAL CONSULTING" zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op de huidige vennootschap", tegen uitreiking van aandelen in de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "I.M.A. & PARTNERS" aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap en dit, overeenkomstig de in voormeld fusievoorstel opgenomen voorwaarden.

Hierbij wordt gepreciseerd dat: a) de overdracht gebeurt op basis van de op éénendertig december

tweeduizend en tien afgesloten boekhoudkundige staat van de overgenomen vennootschap; de activa en passiva en de bestanddelen van het eigen vermogen zullen worden overgenomen in de boekhouding van de

overnemende vennootschap, tegen de waarde die blijkt uit voormelde staat; b) vanuit boekhoudkundig

oogpunt, worden alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap vanaf één januari tweeduizend en elf beschouwd als zijnde voltrokken voor rekening van de verkrijgende vennootschap, zodat aile verrichtingen na deze datum ten voordele en op risico van de verkrijgende vennootschap zuilen zijn geschied; c)de overdracht gebeurt door middel van toekenning van (18.100) volledig volgestorte nieuwe aandelen in de overnemende vennootschap, alsook een kleine opleg in geld ten bedrage van 26,67 Euro.

Overeenkomstig voornoemd fusievoorstel besluit de vergadering 1) het maatschappelijk kapitaal van de tegenwoordige vennootschap met tien duizend Euro (10.000,¬ ) te verhogen om het te brengen van (18.592,01¬ ) op (28.592,01¬ ) .2) (18.100) nieuwe gewone aandelen te creëren, identiek aan de bestaande aandelen, die deel zullen nemen in het resultaat vanaf één januari tweeduizend en elf, en die zullen worden toebedeeld aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap (naar rato van hun aandeelhoudersschap in de overgenomen vennootschap! en volgens de ruilverhouding 100/4.526 zoals beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor) , volledig volgestort, alsook een globale opleg in geld van (26,67¬ ), eveneens te verdelen tussen voormelde aandeelhouders, in voormelde verhouding. 3) De vergadering stelt vast dat het totaal aantal aandelen van onderhavige vennootschap bijgevolg bedraagt: (75.000) oude aandelen, vermeerderd met (18.100) nieuwe aandelen, hetzij in totaal (93.100) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.4) De vergadering stelt vast dat de overgenomen vennootschap, aandeelhouder is in onderhavige overnemende vennootschap en dat zij ,voorafgaand aan de fusie, (11.500) aandelen in de overnemende vennootschap in haar bezit had; De vergadering beslist bijgevolg voormelde aandelen te vernietigen, zodat het totaal aantal aandelen in onderhavige overnemende vennootschap bedraagt: (93.100) aandelen verminderd met (11.500) aandelen, hetzij in totaal (81.600) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

5) De vergadering zal machtiging verlenen aan het bestuursorgaan (zie verder) om de nieuwe aandelen en de opleg te verdelen aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap, hetzij aan de heer Bruyninckx Hugo voornoemd 9.050 aandelen en een opleg van 13,34¬ , aan mevrouw Basteyns Marie-Josée (wonende te 3380 Glabbeek, Oude Diestsestraat,24) 9.005 aandelen en een opleg van 13,27¬ en aan de heer Bruyninckx Jonathan voornoemd 45 aandelen en een opleg van 0,07¬ .

De vergadering stelt vast dat er een grote gelijkenis bestaat inzake het maatschappelijk doel van de overgenomen vennootschap en de overnemende vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

r

Voor" behouden dwn het Belgisch Staetsblart

r--

i

"

Ten gevolge van deze vaststelling en van de genomen beslissingen, besluit de vergadering dat aan de statuten enkel volgende wijziging zef aangebracht worden: "Artikel 5 Het kapitaal is vastgesteld op achtentwintigduizend vijfhonderd tweeënnegentig komma nul één (28.592,01) Euro. Het is verdeeld in éénentachtigduizend zeshonderd (81.600) aandelen zonder vermelding van nominale waarde."De vergadering verzoekt ondergetekende notaris er akte van te nemen dat, ten gevolge van de aanneming van de voorgaande resoluties en rekening houdend met het feit dat de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de overgenomen vennootschap (in, op heden voor ondergetekende notaris verleden, notulen) de fusie heeft goedgekeurd, de overgenomen vennootschap heeft opgehouden te bestaan met ingang vanaf heden. De vergadering beslist de samenstelling van het bestuursorgaan niet te wijzigen en voorlopig geen commissaris te benoemen.

De vergadering beslist kwijting te verlenen aan al de bestuurders van de overgenomen vennootschap. De vergadering machtigt elke zaakvoerder, individueel, voor de uitvoering van de fusie, elk met de bevoegdheid om afzonderlijk of gezamenlijk te handelen met mogelijkheid van subdelegatie en meer bepaald met de bevoegdheid om:-de aandelen van de verdwenen vennootschap te vernietigen, alsook de aandelen aangehouden, voorafgaandelijk de fusie, door de verdwenen vennootschap in onderhavige vennootschap;

-de nieuw uitgegeven aandelen toe te bedelen, meer opleg in geld, aan de aandeelhouders in de verdwenen vennootschap a rato van hun voormalig aandeelhoudersschap daarin, alsook om de nodige formaliteiten inzake inschrijving in het aandeelhoudersregister uit te voeren en dit binnen de wettelijke termijn; - alle formaliteiten van doorhaling en overbrenging te verrichten bij alle bevoegde autoriteiten en desgevallend om elke toevoeging of rechtzetting aan deze akte van inbreng te doen.De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de geassocieerde notarissen Bruno MARIENS en Marie Chantal DE BOOSERE, te Kortenberg, elk met individuele bevoegdheid, tot coördinatie der statuten.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL

Notaris Marie Chantal De Booseré, geassocieerd notaris te Kortenberg

Tegelijk ,hiermee neergelegd : expeditie van de notulen van de buitengewone algemene vergadering en coördinatie der statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik E vermelden Recto Nuain en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)rr(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden re ver ege weordigen

Verso : Naaai en handtekening

30/06/2011
ÿþ Mod 2.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



20 JUN~~

BRIISSie

Griffie

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

l

*11097]371

Ondernemingsnr : 0458.201.670 Benaming

(voluit) : I.M.A.&Partners

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Leuvensesteenweg 677, 1930 Nossegem

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

Neerlegging van een fusievoorstel dd. 13 mei 2011 houdende voorstel tot fusie door overneming in de zin van artikel 693 W. Venn. tussen enderzijds de overnemende vennootschap I.M.A.&Partners en anderzijds de, over te nemen vennootschap H.M.J. International Consulting, vennootschap met zetel gevestigd te Oude; Diestsestraat 24, 3380 Glabbeek, met ondernemingsnummer 0429.050.794.

Aldus getekend voor I.M.A.&Partners:

Hugo Bruyninckx

Bestuurder

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/04/2011 : ME. - JAARREKENING 31.07.2010, GGK 14.01.2011, NGL 28.03.2011 11076-0012-013
05/03/2010 : ME. - JAARREKENING 31.07.2009, GGK 08.01.2010, NGL 25.02.2010 10057-0576-012
05/03/2009 : ME. - JAARREKENING 31.07.2008, GGK 09.01.2009, NGL 25.02.2009 09061-0045-012
25/04/2008 : BL623143
07/02/2008 : BL623143
13/03/2007 : BL623143
24/02/2006 : BL623143
07/03/2005 : BL623143
18/02/2004 : BL623143
15/04/2003 : BL623143
15/03/2002 : BL623143
27/01/2000 : BL623143
27/10/1999 : BL623143
16/04/1998 : BL623143
05/07/1996 : LE94341

Coordonnées
I.M.A. & PARTNERS

Adresse
LEUVENSESTEENWEG 677 1930 NOSSEGEM

Code postal : 1930
Localité : Nossegem
Commune : ZAVENTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande