I3S BUCKENS

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : I3S BUCKENS
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 524.819.290

Publication

05/04/2013
ÿþy

Op de laatste blz. vanluikEJ vermelden : Recto :faam enhoedanigheidvan de instrumenterende notaris, gietzit van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening.

Mcd POF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vennootschap onder firma

Ondememingsnr : 0509S " U9, 9D

Benaming (voluit) : 13S BUCKENS

(verkort) :

Rechtsvorm :

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophand,

te Leuven, de 2 6 lei :i 2313

DE GRIFFIER,

Griffie

11,11E111

11

Zetel : Uilekot 35 bus 1, 3210 Lubbeek, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Uittreksel uit oprichtingsakte Tekst :

Tussen;

1. Buckens Marc, geboren op 26 mei 1967, wonende te 3210 Lubbeek, Uilekot 35/1.

2. Buckens Wouter, geboren op 25 maart 1994, wonende te3012 Wilsele-PutkapeI, Aarschotsesteenweg 767.

wordt overeengekomen over te gaan tot de oprichting van een vennootschap onder firma,

waarvan zij de statuten als volgt vaststellen:

I. STATUTEN

HOOFDSTUK I - Naam - duur - zetel - doel

Artikel 1

De vennootschap is opgericht aIs vennootschap onder firma onder de naam

" I3S Buckens "

Artikel 2

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Le(tt Q - vervolg Md PDF 11.1

Artikel 3

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Uilekot 35/1, 3210 Lubbeek,

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden binnen het Nederlandstalig gedeelte van België en het tweetalig gebied Brussel-Hoofdstad, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering, mits bekendmaking in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, zowel in België als in het buitenland, bestuurs- en uitbatingszetels,

agentschappen en bijhuizen, bureaus en stapelhuizen inrichten, waar en wanneer zij het nodig acht, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering.

Artikel 4

De vennootschap heefttot doel:

Consulting en managementactiviteiten.

o Managementactiviteiten in het algemeen met inbegrip van het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van functies van bestuurder, zaakvoerder, directeur of beheerder.

o Adviesbureau op hetgebied van bedrijfsvoering en beheer.

 % Het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met communicatie, ontwikkeling, innovatie, informatietechnologie, ICT, grafisch ontwerp, film, literatuur en muziek.

= Hetverlenen van advies en praktische hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van bijvoorbeeld planning, organisatie, efficiëntie en toezicht

 % Het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding.

ª% Het berekenen van kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van communicatie, ontwikkeling, innovatie, informatietechnologie, ICT, grafisch ontwerp, film, literatuur en muziek.

 % Hetverlenen van advies in het algemeen.

o Studie, advies en raadgevend bureau inzake ICT, Privacy, grafisch ontwerp, innovatie, film, literatuur en muziek met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over innovatie, ontwikkeling, onderhoud

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

[! dit; - vervolg Mod POF 11.1

o Hetbegeleiden van bedrijven op het gebied van informatie, innovatie, privacy en ICT in de ruime context, hetverrichten van secretariaatswerkzaamheden, hetdomiciliëren van bedrijven, ketter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimtes, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op het gebied van management, bedrijfsvoering, innovatie, strategie, hetdrukken en uitgeven van studies,rapporten en hetverlenen van hulp aan bedrijven in oprichting, tijdens verandering of bij overname van bestaande bedrijven en meer in het algemeen alles doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn.

" Het ontwerp en, het fabriceren het plaatsen en de handel inzake producten en oplossingen met ICT waaronder begrepen.

o Het ontwerp en en fabriceren van producten van alle multimedia- en informatie- en communicatie- en web- telecommunicatietoepassingen

o Hetbouwen en onderhouden van oplossingen voor informatie-, beeld, geluid-, spraak- en multimedia aanmaak, beheer en uitwisseling.

o Hetsamenstellen, exploiteren en commercialiseren van webgebaseerde toepassingen voor algemeen gebruik of voor bepaalde categorieën van gebruikers.

o Het aanbieden van diensten waaronder onder meer het verkopen en activeren van allerhande abonnementen met betrekking tot web hosting, domeinnaam registratie, internetaansluiting, de toegang tot wereldwijde informatienetten alsook de toegang tot de op het wereldwijde informatienettentoegankelijke diensten.

" De groot- en kleinhandel in, de import en de export, huur en verhuur, distributie, fabricage en assemblage van alle producten en oplossingen met ICT in de ruimste zin van het woord, aile al dan niet geïntegreerde informatiesystemen bestemd voor informatieverwerking, b edrij fsautomatisering, multimedia en communicatietoepassingen, waaronderhardwaremateriaal, onderdelen, randapparatuur en benodigdheden evenals allerhande softwarepaketten, know-how, licenties, deze opsomming exemplatief en niet limitatief zijnde.

" }let verlenen van diensten, bijstand en advies evenals het verzorgen van management in de ruimste zin van het woord en het uitoefenen van managementfuncties die verband houden met hoger vermelde activiteiten.

" Netontwerpen, het fabriceren, hetplaatsen, het onderhoud de herstelling en de handel inzake oplossingen gericht op de verwerking van persoonsgevoelige gegevens.

" Innovatie - advies in de ruimste zin van het woord.

" Organisatie en planning van:

o Promotionele evenementen, zowel b2b als b2c.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

l

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

o Niet-promotionele evenementen, o.m. in de entertainmentsector, zoals bv. muziek- of filmvertoningen, live performances..

o Hetbedenken, ontwerpen, maken en verspreiden van promotionele publicaties en producten.

o Het bedenken en maken van muziek en het verspreiden hiervan adhv partituren en opnames.

" Alle verkoopsbevorderende activiteiten en diensten ten behoeve van bedrijven en vennootschappen.

" Het nemen van participaties onder welke vorm ook, in alle bestaande en op te richten vennootschappen en ondernemingen, hetbeheren en valoriseren van eigen roerende waarden en participaties, hetverlenen van financiële en andere bijstand aan de vennootschappen en ondernemingen waarin ze belangen heeft.

" Alle financiële en beheersverrichtingen met betrekking tot eigen roerend vermogen en metb etrekking tot onroerend vermogen, onder meer, krediet en financiering, belegging van eigen roerend vermogen en van onroerend vermogen, het nemen van participaties in nieuwe en bestaande vennootschappen, beheren van eigen roerend en van onroerend vermogen, hypothecaire en andere borgstelling, commissie- en delcredereverrichtingen, voor zover dit alles wettelijk is toegelaten.

" Het stellen van persoonlijke of zakelijke borgen in het voordeel van derden.

Een patrimonium bestaande uit eigen roerende en onroerende goederen te verwerven, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uitte breiden.

Het optreden als tussenpersoon, zowel vo or eigen rekening als voor rekening van derden, bij onroerende en alle commerciële activiteiten.

Binnen het kader van haar doel zal de vennootschap mogen overgaan in België of in het buitenland voor eigen rekening ofvoor deze van derden, tot het verwerven, vervreemden, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, huren en verhuren van alle onroerende goederen, al dan niet gemeubeld.

De vennootschap mag zowel in hetbinnen- als in het buitenland alle daden van industriële, financiële, roerende en onroerende aard evenals alle handelsverrichtingen stellen, die van aard zijn de verwezenlijking van het doel geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Zij zal ook mogen deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen zowel in België als in het buitenland.

HOOFDSTUK II - VERMOGEN VAN DE VENNOOTSCHAP

f1.1 .1M l - vervolg

Mod PDF 11.1

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Artikel 5

Het vermogen van de vennootschap bedraagt 1.000,00 euro. Het wordt volledig gevormd door inbrengen in geld, waartoe de vennoten zich als volgtverbinden:

Buckens Marc : 500,00 euro

Buckens Wouter : 500,00 euro

Artikel 6

De vennoten zullen als volgt delen in de winst en in het verlies:

Buckens Marc : 50%

- Buckens Wouter : 50%

Artikel 7

In geen geval en om geen enkele reden, zullen de vennoten of hun erfgenamen of rechtsopvolgers de zegels mogen laten leggen op de goederen of waarden van de vennootschap, noch een gerechtelijke inventaris laten opmaken.

Artikel 8

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van de vennoten. De erfgenamen van de overledene of hun vertegenwoordigers nemen als vennoot gezamenlijk en onverdeeld de plaats in van hun rechtsvoorganger behoudens de mogelijkheid van één of meer van de overblijvende vennoten om binnen de twee maanden na het overlijden van de vennootb ij aangetekend schrijven de erfgenamen of rechtsopvolgers te weigeren als vennoot. In dit laatste geval zullen de overblijvende vennoten, die de erfgenamen of rechtsopvolgers van de overleden vennoot als vennoot geweigerd hebben, binnen de vier maanden na het overlijden één of meer nieuwe vennoten moeten aanvaarden die het aandeel van de overledene zullen overnemen voor een prijs zoals bepaald door twee experts, van elke partij een. Mochten deze experts binnen de zes maanden na het overlijden niet tot overeenstemming komen, zal op verzoek van de meest gerede partij door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van de zetel van de vennootschap een nieuwe expert aangeduid worden die samen met de reeds aangeduide experts binnen de maand een definitieve waarde zal bepalen. Tegen deze waardebepaling zal geen beroep mogelijk zijn.

Artikel 9

Ingeval een der vennoten zijn aandeel wenst over te dragen zal de nieuwe vennoot moeten aanvaard worden door alle overige vennoten. Indien de nieuwe venno ot niet aanvaard wordt, kan de uittredende vennoot de vennootschap gewoon verder zetten of de overname van zijn aandeel eisen dit volgens de procedure vermeld in artikel 8.

RPitlà 1- vervolg

Moi PDF 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz.. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

iLuttz - vervolg

Mod PUF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

staatsblad

HOOFDSTUK III - BESTUUR Artikel 10

D e vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan nietvennoten. Zij worden door de algemene vergadering benoemd voor een onbepaalde duur of zonder beperking van duur.

Als onbezoldigd zaakvoerder zal Buckens Marc worden aangesteld en Buckens Wouter

als onbezoldigd vennoot.

Artikel 11

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor alleen de algemene vergadering van de vennoten bevoegd is.

D e vennootschap wordt in en buitenrechte vertegenwoordigd door één zaakvoerder die alleen optreedt.

Artikel 12

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen, met dien verstande dat alleen bijzondere en beperkte volmachtenvoor bepaalde of een reeks bepaalde handelingen toegestaan zijn.

Artikel 13

De vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de venootschap.

HOOFDSTUK IV - TOEZICHT

Artikel 14

ledere vennoot heefthetrecht onbeperkttoezicht en controle uitte oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap. Hij kan ter plaatse inzage nemen van de boekhouding, de rekeningen, brieven, notulen, en in het algemeen alle geschriften van de vennootschap.

HOOFDSTUK V - ALGEMENE VERGADERING VAN DE VENNOTEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Artikel 15

Een algemenevergaderingvan de vennoten, jaarvergaderinggenoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen op de derde dinsdag van de maand juni om negentien uur.

Tevens moeteen buitengewonealgemene vergadering worden bijeengeroepen op schriftelijke aanvraag der vennoten, die één/vijfde vanhetvermogen van de vennootschap vertegenwoordigen.

Alle vergaderingen worden gehouden ter zetel van devennootschap.

De oproepingen geschieden bij aangetekende brief, toegezonden aan de vennoten minstens acht dagen v66r de vergadering, met vermelding van de agenda van de vergadering.

Wanneer alle vennoten aanwezig zijn en allen daarmee akkoord gaan, kan een algemene

vergadering zonder voorafgaande oproepingen beraadslagen en besluiten over de agendapunten die door de vennoten met eenparigheid worden vastgesteld.

Vennoten kunnen op de algemene vergadering vertegenwoordigd worden, maar uitsluitend door een andere vennoot op voorlegging van een geschreven volmacht.

Artikel 16

De algemene vergadering is bevoegd om te beraadslagen en te besluiten ter zake van:

de behandeling en goedkeuring van de jaarrekening;

het verlenen van kwijting aan de zaakvoerders, en het instellen van de vennootschapsvordering tegen de zaakvoerders;

de bestemming van de beschikbare winst;

de bezoldigingen van de zaakvoerders;

het ontslag en de benoeming van zaakvoerders;

de wijziging van de statuten.

Elke vennoot heeft stemrecht in verhouding tot zijn aandeel in hetvermogen van de vennootschap.

Alle beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen behoudens de hierna bepaalde uitzonderingen.

Ltt I - vervolg

Mod PDF 11.1

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Iu tl D - vervolg

Mod POF 11.1

elke beslissing betreffende de benoeming en het ontslag van zaakvoerders evenals de wijziging van de statuten moetworden goedgekeurd door een drie/vierden meerderheid van de stemmen waarmee aan de stembeurtwordt deelgenomen.

Artikel 17

Hetboekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten, en maken de zaakvoerders de inventaris op alsmede de jaarrekening.

Artikel 18

Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle kosten, inclusief de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. De vergadering van de vennoten beslist jaarlijks over de bestemming van dezewinst.

HOOFDSTUK VI - ONTBINDING EN VEREFFENING

Artikel 19

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op hettijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaar. De vereffenaar(s) is (zijn) bevoegd tot alle

verrichtingen vermeld in de artikelen 186,187 en 188 van het Wetboek van vennootschappen.

II. OVERGANGSBEPALINGEN

1. Het eerste boekjaar zal een aanvang nemen op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel te Leuven en zal eindigen op éénendertig december tweeduizend en veertien.

2. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de derde dinsdagvan de maand juni van het jaar tweeduizend vijftien om negentien uur.

3. Kosten ivm de oprichting en de werking van de vennootschap kunnen worden ingebracht vanaf éénjanuari tweeduizend en dertien.

Op do laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Lu*L - vervolg Med PDF 11,1

BENOEMING

Wordt als zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur: Buckens Marc, die verklaart dit mandaat te aanvaarden.

Op gemaakt te Lubbeek in 4 exemplaren op 01 maart 2013

Buckens Marc Buckens Wouter

Zaakvoerder Vennoot

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzll van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bil het Belgio Staatehlad_115L04/2013_r_Annexes_du.Moniteur_belge

Coordonnées
I3S BUCKENS

Adresse
UILEKOT 35, BUS 1 3210 LUBBEEK

Code postal : 3210
Localité : LUBBEEK
Commune : LUBBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande