ICOMED BELGIUM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ICOMED BELGIUM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 452.411.265

Publication

23/04/2014
ÿþ mod 11.1

{_1<,3 ; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

v

beh

aa

Be

Stai

f ~

~:t

~~~~ ~~"

fre7 2(114

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0452411265

Benaming (voluit) : ICOMED BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Humaniteitslaan 235

1620 Drogenbos

Onderwerp akte :L INBRENG VAN EEN BEDRIJFSTAK DOOR DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP "CEGEDIM BELGIUM" - PROCES-VERBAAL VAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP - Il. KAPITAALVERHOGING INGEVOLGE DE INBRENG VAN EEN BEDRIJFSTAK

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op eenendertig maart tweeduizend veertien, door Meester Peter Van Melkebeke, Geassocieerd Notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap:; ; "ICOMED BELGIUM", waarvan de zetel gevestigd is te 1620 Drogenbos, Humaniteitslaan, 235, hierna "dei vennootschap", "de verkrijgende vennootschap" of de "overnemende vennootschap" genoemd, volgende beslissingen genomen heeft:

1/ Goedkeuring van het inbrengvoorstel zoals het werd opgemaakt op 15 januari 2014 door de.; bestuursorganen van de naamloze vennootschap "CEGEDIM BELGIUM", met maatschappelijke zetel te 1620;: Drogenbos, Humaniteitslaan, 235, ondernemingsnummer 0444.018.488, "de inbrengende vennootschap" en van de naamloze vennootschap "ICOMED BELGIUM", waarvan de zetel gevestigd is te 1620 Drogenbos, Humaniteitslaan, 235, ondernemingsnummer 0452.411.265, "de verkrijgende vennootschap", overeenkomstig;! 760 van het Wetboek van vennootschappen en neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te;, Brussel op 14 februari 2014 (voor de verkrijgende vennootschap) en op 6 februari 2014 (voor de inbrengende;, vennootschap), bekendgemaakt in de Bijsagen bij het Belgisch Staatsblad van 25 februari 2014, onder nummer; 20140225-0049990 (voor de verkrijgende vennootschap) en op 17 februari 2014, onder nummer 20140217-i 0043387 (voor de inbrengende vennootschap), met dien verstande dat de algemene vergadering besliste dei; boekhoudkundige datum te plaatsen op 1 januari 2014.

Door deze verrichting gaan alle activa en passiva, rechten en verplichtingen, verbonden aan deze; bedrijfstak van rechtswege over op de vennootschap.

2/ Als vergoeding voor de inbreng van haar bedrijfstak 'Exploitatie' werden aan de inbrengende;' vennootschap 71.727 nieuwe aandelen, volledig volgestort, toegekend. Deze nieuwe aandelen verlenen; dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen en delen pro rata temporis in de winst vanaf' éénendertig maart tweeduizend veertien.

3/ Deelname in het bedrijfsresultaat en bijzondere rechten inzake winstdeelname "

De nieuw uitgegeven aandelen van de verkrijgende vennootschap zullen deelnemen in de winst van deze "

vennootschap vanaf 1 januari 2014. De nieuw uitgegeven aandelen zijn van dezelfde aard en verlenen dezelfde rechten als de bestaande

aandelen in de eerste verkrijgende vennootschap.

4I Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen van de inbrengende vennootschap, voor zover ze betrekking hebben op de voormelde; ,; ingebrachte bedrijfstak 'Exploitatie', worden vanaf 1 januari 2014 geacht boekhoudkundig en fiscaal verricht te; zijn voor rekening van de verkrijgende vennootschap.

5/ Het verslag opgesteld op 17 maart 2014 door de commissaris, de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Frédéric VERSET & Co", met maatschappelijke zetel te 1480 Tubize, boulevard Georges Deryck, 26/15, vertegenwoordigd door de heen; Frédéric Verset, bedrijfsrevisor, over de inbreng in natura door de inbrengende vennootschap van de bedrijfstak; 'Exploitatie' overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen, luidt Letterlijk als volgt :

"Besluit

De inbreng in natura door inbreng van haar bedrijfstak « Exploitatie » door de N.V. CEGEDIM BELGIUM (KBO n° 0444.018.488) als kapitaaisverhoging van de N.V, ICOMED BELGIUM (KBO n° 0452.411.265),;, bestaat uit alle actieve en passieve bestanddelen verbonden aan de hierboven vermelde bedrijfstak uit de staat;;

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : blaam en handtekening

mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

van activa en passiva per 31 december 2013 van de N.V. CEGEDIM BELGIUM en zoals beschreven in huidig verslag.

De fiscale aftesten inzake handelsfondsoverdracht voorzien in artikel 442bis van het WiB/92, door artikel 93 undecies van het Wetboek BTW en inzake sociale wetgevingen werden niet gevraagd door de inbrengende vennootschap, Huidig verslag wordt onder dit uitdrukkelijk voorbehoud opgesteld.

Na onze controlewerkzaamheden, en onder voorbehoud van de afwezigheid van de fiscale attesten voorzien inzake handelsfondsoverdracht, zijn wij van mening dat

a)de verrichting werd gecontroleerd overeenkomstig de normen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en het beheersorgaan verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte goederen en voor de bepaling van het aantal aandelen of deelnemingen die moeten worden uitgegeven als tegenprestatie van de inbreng in natura.

b)de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan normale voorwaarden van nauwkeurigheid en van duidelijkheid ;

c)de waarderingsmethode van de inbreng in natura vastgelegd door de tussenkomende vennootschappen respecteren het boekhoudkundig continurteitsbeglnsel bij toepassing van artikel 81 koninklijk besluit ter uitvoering van het Wetboek van de Vennootschappen.

De vergoeding verstrekt als tegenprestatie van de inbreng in natura gewaardeerd op 1.778.112, 23 E onder de vorm van de bedrijfstak « Exploitatie » gedaan door de N.V. CEGEDIM BELGIUM bestaat uit 71.727 nieuwe nominatieve aandelen zonder nominale waarde van de verkrijgende vennootschap, de N.V. ICOMED BELGIUM, te overhandigen aan de naamloze vennootschap CEGEDIM BELGIUM.

Wij hebben overigens geen kennis gehad van gebeurtenissen na onze controle die de besluiten van huidig verslag moeten wijzigen.

Wij menen tenslotte dat het nuttig is te herinneren dat onze opdracht er niet toe strekt een « Faimess opinion » af te leveren betreffende het legitiem en billijk karakter van de verrichting.

Rixensart, 17 maart 2014

Frédéric Verset & Co BVBA

Vertegenwoordigd door

Frédéric Verset,

Bedrijfsrevisor"

6/ Verhoging van het kapitaal van de vennootschap, ais gevolg van de inbreng van de voormelde bedrijfstak, met een bedrag van 1.778.112,23 EUR om het kapitaal te brengen op 2,129.987,64 EUR door uitgifte van 71.727 nieuwe aandelen volledig volgestort, die toegekend zullen worden aan de inbrengende vennootschap,

7/ Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, vervanging van artikel 5 van de statuten door de volgende tekst:

"Het kapitaal van de vennootschap bedraagt twee miljoen honderd negenentwintig duizend negenhonderd zevenentachtig euro en vierenzestig eurocent (2.129.987,64 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door vijfentachtig duizend negenhonderd eenentwintig (85.921) aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/vijfentachtig duizend negenhonderd eenentwintigste (1/85.921310) van het kapitaal vertegenwoordigen."

8/ Ten gevolge van de inbreng besliste de vergadering het artikel 3 van de statuten met betrekking tot het doel te wijzigen, zodat de verkrijgende vennootschap alle handelingen kan uitoefenen verbonden aan de bedrijfstak van de inbrengende vennootschap en vervanging van artikel 3 van de statuten, zoals hierna vermeld in de nieuwe tekst van de statuten.

9/ Ten gevolge van de zetelverplaatsing in 2008, aanvaarding van een nieuwe Nederlandse tekst van statuten, welke de Franse tekst vervangt, en in overeenstemming met de voorgaande beslissingen en tevens aangepast aan de recente wetswijzigingen op het vlak van de handelsvennootschappen.

Het uittreksel van de nieuwe Nederlandse tekst van de statuten luidt als volgt

RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de benaming "ICOMED BELGIUM".

ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1620 Drogenbos, Humaniteitslaan, 235,

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden en in deelneming niet derden:

1. Het beheer van informatica systemen bestemd voor medisch afgevaardigden, het beheer van al dan niet farmaceutische fiches in de farmaceutische sector.

2. Alle onderzoek en het verlenen van alle adviezen in het kader van deze activiteiten. De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel.

3. Het ontwerp, inkoop, productie en marketing van alle soorten van gegevens met het oog op het realiseren of doen realiseren van statistische studies en marktonderzoek.

4. Alle dienstverleningen met als doel het leveren van advies, studies en hulp in het kader van de verwerking van informatie en gegevens verkregen door enquêtes en marktanalyse.

Zij kan deelnemen op gelijk welke wijze, in alle zaken, bedrijven of vennootschappen met een identiek analoog of gelijk doel, of die van die aard zijn om de ontwikkeling van haar bedrijvigheid te bevorderen of om haar grondstoffen te verschaffen of die het verloop van haar producten vergemakkelijkt.

De vennootschap kan tevens alle financiële investeringen verrichten. Zij zal ondermeer alle financiële activa kunnen verwerven, aanhouden en overdragen, alsmede om het even welke belangen kunnen nemen in

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouder)

aan het

Belgisch

Staatsblad

een vennootschap en eender welk mandaat kunnen uitoefenen in aile ondernemingen wat ook hun doe-1- is. De vennootschap zal tevens alle diensten van administratieve, technische, commerciële of financiële aard kunnen aanbieden aan derden en ondermeer aan de ondernemingen waarin zij een belang zou hebben.

Zij za! alle roerende, onroerende, financiële, commerciële en industriële activiteiten kunnen ontwikkelen welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, of van aard zijn om zulk doel te bevorderen, of om de waarde van haar activa te verhogen."

DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt twee miljoen honderd negenentwintig duizend negenhonderd zevenentachtig euro en vierenzestig eurocent (2.129.987,64 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door vijfentachtig duizend negenhonderd eenentwintig (85,921) aandelen zonder nominale waarde, die ieder éénlvijfentachtig duizend negenhonderd eenentwintigste (1185.921519) van het kapitaal vertegenwoordigen,

SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering van aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen, Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule - vermeld onder . artikel 15 van deze statuten  waardoor aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

ln geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste In jaren van de aanwezige bestuurders.

BIJEENKOMSTEN-BERAADSLAGING EN BESLUITVORMING.

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter, een gedelegeerd bestuurder of twee bestuurders, tenminste drie dagen voor de datum voorzien voor de vergadering,

De oproeping geschiedt geldig per brief, telefax of e-mail,

Elke bestuurder die een vergadering van de raad bijwoont of zich erop laat vertegenwoordigen wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een bestuurder kan er eveneens aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping en dit voor of na de vergadering waarop hij niet aanwezig is.

De vergaderingen van de raad van bestuur worden gehouden in België of in het buitenland, op de plaats aangeduid in de oproeping,

Iedere bestuurder kan door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, volmacht geven aan een ander lid van de raad van bestuur om hem op een welbepaalde vergadering te vertegenwoordigen. Een bestuurder mag meerdere van zijn collega's vertegenwoordigen en mag, benevens zijn eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen als hij volmachten heeft ontvangen.

Behalve in geval van overmacht, kan de raad van bestuur, slechts geldig beraadslagen en beslissen indien tenminste de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Indien deze voorwaarde niet is ' vervuld, kan een nieuwe vergadering worden samengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de . punten die op de dagorde van de vorige vergadering voorkwamen, indien tenminste twee bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

De raad van bestuur kan vergaderen per telefoon- of videoconferentie.

Elke beslissing van de raad wordt genomen met gewone meerderheid der stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders, en bij onthouding van één of meer onder hen, met de meerderheid van de andere bestuurders.

Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit doorslaggevend.

In uitzonderlijke gevallen wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Deze procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestaan kapitaal.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Srtaatsblad - 23/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Behoudens in de uitzonderingsgevallen bedoeld in het Wetboek van vennootschappen, dient een bestuurder die, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van de raad van bestuur behoort, dit mede te delen aan de andere bestuurders voor de raad van bestuur een besluit neemt en dient de raad van bestuur en de vennootschap de voorschriften van artikel 523 van het Wetboek van vennootschappen in acht te nemen.

De besluiten van de raad van bestuur worden vastgelegd in notulen die ondertekend worden door de voorzitter van de vergadering, de secretaris en de leden die dat verlangen. Deze notulen worden ingelast in een speciaal register. De volmachten worden gehecht aan de notulen van de vergadering waarvoor ze zijn gegeven.

De afschriften of uittreksels die bij een rechtspleging of elders moeten worden voorgelegd, worden geldig ondertekend door de voorzitter, de gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders.

BESTUURSBEVOEGDHEID TAAKVERDELING BINNEN DE RAAD VAN BESTUUR.

§ 1. Algemeen

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet,

§ 2. Adviserende comités

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités

oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

§ 3. Dagelijks bestuur

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van één of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders. De raad, evenals de gevolmachtigden voor hef dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

§ 4. Directiecomité

Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de ; duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur. De raad van bestuur is belast toet het toezicht op dat comité.

Een lid van het directiecomité dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van het comité behoort, stelt de andere leden hiervan in kennis voordat het comité beraadslaagt. Voorts moeten de voorschriften van artikel 524ter van het Wetboek van vennootschappen in acht worden genomen.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, door twee bestuurders samen optredend,

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, ié de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur. Wordt een bestuurder betast met het dagelijks bestuur dan draagt hij de titel van "gedelegeerd-bestuurder". Wordt een niet-bestuurder belast met het dagelijks bestuur dan draagt hij de titel van directeur of algemeen directeur of elke andere titel waarmee hij/zij in het benoemingsbesluit wordt aangeduid.

De vennootschap is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon ï uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

CONTROLE.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar, Op straffe van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2° van het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere aandeelhouder conform artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin, heeft de algemene vergadering van aandeelhouders steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria, Indien geen commissaris werd benoemd, kan iedere ' aandeelhouder zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

JAARVERGADERING,

De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde dinsdag van de maand met om twaalf uur,

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de gemeente van de zetel van

de vennootschap. Zij mag tevens worden gehouden in één van de negentien gemeenten van het Brussels

Hoofdstedelijk Gewest.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

mod ii.i

TOELATING TOT DE VERGADERING

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen, indien dit in de oproeping wordt vereist, minstens drie werkdagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn voornemen om aan de vergadering deel te nemen schriftelijk ter kennis brengen van de raad van bestuur of de certificaten van zijn aandelen op naam, neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de bijeenroepingsberichten worden vermeld.

Indien de raad van bestuur dit in de oproeping vereist, moeten de houders van gedematerialiseerde aandelen binnen dezelfde termijn een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest van onbeschik-baarheid neerleggen op de in de oproeping aangeduide plaats.

De houders van obligaties, warrants en certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, mogen de algemene vergadering bijwonen doch enkel met raadgevende stem, mits naleving van de toelatingsvoorwaarden voorzien voor de aandeelhouders.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

VERTEGENWOORDIGING.

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene aandeelhoudersvergadering laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet aandeelhouder, De volmachten' dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en warden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de raad van bestuur eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering,

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet ais " werkdagen beschouwd.

AANWEZIGHEIDSLIJST.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen, zijn de aandeelhouders of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de vooma(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

STEMRECHT,

ieder aandeel geeft recht op één stem.

De stemmingen gebeuren door handopsteken of bij naamafroeping, tenzij de algemene vergadering er met eenvoudige meerderheid van de uitgebrachte stemmen anders over besluit,

iedere aandeelhouder kan eveneens per brief stemmen door middel van een formulier opgesteld door de raad van bestuur, `dat de volgende vermeldingen inhoudt: (i) identificatie van de aandeelhouder, (ii) aantal stemmen waartoe hij gerechtigd is en (iii) voor elke beslissing die overeenkomstig de agenda door de algemene vergadering moet genomen worden de melding "ja", "neen" of "onthouding", De aandeelhouder die per brief stemt is verplicht om desgevallend de formaliteiten om te worden toegelaten tot de algemene vergadering overeenkomstig artikel 23 van onderhavige statuten, na te leven.

BOEKJAAR,

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december van elk jaar.

WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

INTERIMDIVIDENDEN.

De raad van bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren, mits naleving van de voorwaarden van artikel 618 van het Wetboek van vennootschappen.

ONTBINDING EN VEREFFENING.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel ter bevestiging worden voorgelegd, overeenkomstig artikel 184, §2 van het Wetboek van vennootschappen.

Zij beschikken over aile machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist. indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen,

10/ Bijzondere volmacht werd verleend aan de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA Bofidi Gent, Kortrijksesteenweg 1126A  9051 Gent, of aan één van haar lasthebbers, met name, de heer Bartel Decroos, wonende te Pieter Colpaertsteeg 26 te 9000 Gent, mevrouw Lindsey Schamp, wonende te Goudberg 49 te 8530 Harelbeke en mevrouw Tiffany Sipli, wonende te Kerkstraat 21, 9090 Melle, samen of ieder afzonderlijk handelend, met recht van indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijvinglaanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

\Y

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

"

r

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd ; een uitgifte ven het proces-verbaal, twee volmachiten, een verslag van de commissaris en een verslag van de raad van bestuur opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen, de gecoördineerde tekst van statuten).

Uitgereikt váór registratie in toepassing van artikel 173, 1° bis van het Wetboek registratierechten.

Tim Carnewal

Geassocieerd Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan'het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

29/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.05.2014, NGL 28.07.2014 14346-0076-032
25/02/2014
ÿþtx

Mod Word 11.1

Luik B. ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ql~

Griffie

Ondememingsnr : 0452.411.265

Benaming :

(voluit) : ICOMED BELGiUM

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel: HUMANITEITSLAAN 235-1620 DROGENBOS

(volledig adres)

Onderwerp akte ; VOORSTEL INBRENG BEDRIJFSTAK

Op 15 januari 2014 is overeenkomstig artikel 760 van het Wetboek van Vennootschappen door de bestuursorganen van Cegedim Belgium NV en Icomed Belgium NV in gemeen overleg dit voorstel van inbreng van bedrijfstak opgesteld, waarvan hierna de tekst volgt:

De aan de voorgestelde inbreng deelnemende vennootschappen zijn:

Enerzijds

De naamloze vennootschap "Cegedim Belgium", met maatschappelijke zetel te Humaniteitslaan

235, 1620 Drogenbos, met als ondememingsnummer 0444.018.488.

Opgericht bij akte verleden voor notaris Gilberte Raucq, met standplaats te Brussel, op 25 april 1991, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 24 mei 1991, onder het nummer 910524-1.

De statuten werden voor het laatst gewijzigd bij akte verleden voor notaris Vincent Berquin met standplaats te Brussel, op 19 april 2010, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 11 mei 2010, onder het nummer 0068420.

De vennootschap is hierbij vertegenwoordigd door haar voltallige raad van bestuur, met name:

" De heer Marucchl Pierre, wonend te Cours Jasmin 9, FR 75016 Parijs, Frankrijk;

" De heer Soubiran Bruno, wonende te Washingtonstraat 104, 1050 Elsene, België en hier vertegenwoordigd door de heer Bart Dierickx;

" NV naar Frans recht Cegedim SA, met maatschappelijke zetel te 127-137 rue d'Aguesseau, FR 92100 Boulogne, Frankrijk; vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Pierre Marucchi;

" NV naar Frans recht Financière Cegedim SA, met maatschappelijke zetel te 127-137 rue d'Aguesseau, FR 92100 Boulogne, Frankrijk, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Pierre Marucchi;

De vennootschap zal overgaan tot de inbreng van een bedrijfstak en wordt hierna genoemd de "inbrengende vennootschap"

t

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Anderzijds

De naamloze vennootschap "Icomed Belgium", met maatschappelijke zetel te Humaniteitslaan 235, 1620 Drogenbos, met ais ondernemingsnummer 0452.411.265.

Opgericht bij akte verleden voor de notaris Frank Depuyt te Sint-Jans-Molenbeek op 28 maart 1994, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 22 maart 1994 onder het nummer 940422-28;

De statuten werden voor het laatst gewijzigd bij akte verleden voor notaris Frank Depuyt met standplaats te Sint Jans Molenbeek, op 2 april 1999, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 4 me] 1999, onder het nummer 990504-367;

Hier vertegenwoordigd door haar voltallige raad van bestuur, met name:

" De heer Jean-Louis Lompré, wonende te 33 rue Anna Jacquin, FR 92100 Boulogne Billancourt, Frankrijk ;

" NV naar Frans recht CEGEDIM SA, met maatschappelijke zetei te 127-137 rue d'Aguesseau, FR 92100 Boulogne, Frankrijk, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Pierre Marucchi;

De vennootschap zal van Cegedim Belgium, hierboven vermeld bij wijze van inbreng een bedrijfstak verkrijgen en wordt hierna genoemd de "inbrenggenietende vennootschap ";

I.

Voorafgaande beschouwingen

De bestuursorganen van de inbrengende en de inbrenggenietende vennootschappen hebben het initiatief genomen om een inbreng van een bedrijfstak door te voeren waarbij de NV Cegedim Beigium een bedrijfstak met aile daaraan verbonden activa en passiva zal inbrengen in de NV Icomed Belgium, volgens de procedure voorgeschreven door de artikelen 760 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De bestuursorganen verbinden zich er toe te doen wat in hun macht ligt om de inbreng van de bedrijfstak tot stand te brengen tegen de hierna genoemde voorwaarden en ze leggen bij deze het inbrengvoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectievelijke Buitengewone Algemene vergaderingen van Aandeelhouders.

De inbrenggenletende vennootschap verklaart dat ze op de hoogte is van de verplichting overeenkomstig artikel 762 van het Wetboek van Vennootschappen het inbrengvoorstel neer te leggen op de griffie van de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waarbinnen deze vennootschap haar zetel heeft tenminste 6 weken véôr de Buitengewone Algemene vergadering van Aandeelhouders die wordt bijeengeroepen ten einde te beslissen over de kapitaalverhoging ingevolge de inbreng van de bedrijfstak.

Overeenkomstig artikel 760 van het Wetboek van Vennootschappen worden de volgende vermeldingen opgenomen in onderhavig inbrengvoorstel:

IL Inbreng van een bedrijfstalk "Exploitatie"

Onderhavig inbrengvoorstel betreft een voorstel tot inbreng van een bedrijfstak met de daaraan verbonden activa en passiva door NV Cegedlm Belgium NV in Icomed Belgium NV, volgens de procedure voorgeschreven door de artikelen 760 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De in te brengen bedrijfstak maakt vanuit technisch oogpunt een onafhankelijk bedrijf uit, dat in staat is om met eigen middelen te werken, en omvat het geheel van de in deze afdeling belegde bestanddelen, omvattende de vaste activa, de klanten en de leveranciers, de voorraad en de bestellingen in uitvoering, de financieringen en de sociale en fiscale schulden en aile andere elementen die in het kader van de uitbating van de bedrijfstak gebruikt worden of vereist zijn.

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bestanddelen die niet uitsluitend worden gebruikt voor de bedrijfstak "exploitatie", maar welke gemeenschappelijk gebruikt worden voor deze bedrijfstak en de door NV Cegedim Beigium behouden bedrijfstakken, worden niet mee ingebracht. Voor zover het gebruik van deze bestanddelen voor de uitbating van de bedrijfstak nodig of wenselijk is, zullen hiertoe tussen NV Cegedim Belgium en NV Icomed Beigium de nodige overeenkomsten worden gesloten.

In bijlage is een balans gevoegd van de activa en passiva van de bedrijfstak die het voorwerp uitmaakt van de voorgenomen inbrengverrichting, op basis van de boekwaarden van deze activa en passiva bij NV Cegedim Beigium per 31 december 2013 (bijlage 1).

Voormelde inbreng zal plaats vinden overeenkomstig het fiscaal neutraliteltsbeginsel, bij toepassing van artikel 46 WIB/1992, artikel 117 van het Wetboek Registratierechten en artikel 11 van het BTW-Wetboek, en aldus eveneens overeenkomstig het continuiteltsprindpe op boekhoudkundig vlak bij toepassing van artikel 81 KB./Wb. Vennootschappen.

III. Rechtsvorm - naam - doel  zetel van de vennootschapnen die bij de inbreng betrokken zijn

Rechtsvorm  naam en zetel van de inbrengende vennootschap

De naamloze vennootschap "Cegedim Belgium", met maatschappelijke zetel te Humaniteitslaan 235, 1620 Drogenbos, met ais ondernemingsnummer 0444.018.488.

Rechtsvorm  naam en zetel van de inbrengg_-níetende vennootschap

De naamloze vennootschap "Icomed Belgium", met maatschappelijke zetel te Humaniteitslaan 235, 1620 Drogenbos, met ais ondernemingsnummer 0452.411.265.

Doel

1. Inbrengende vennootschap

De naamloze vennootschap "Cegedim Belgium", met maatschappelijke zetel te Humaniteitslaan 235, 1620 Drogenbos heeft volgens artikel 2 van haar statuten het volgende doel:

"De vennootschap heeft tot doel In België en in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden en in deelneming met derden:

.1. Het beheer van informatica systemen bestemd voor medisch afgevaardigden, het beheer van al dan niet farmaceutische fiches In de farmaceutische sector.

2. Alle onderzoek en het verlenen van alle adviezen In het kader van deze ac viteiten. De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, Industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel.

Zij kan deelnemen op gelijk welke wee, in alle zaken, bedrijven of vennootschappen met een Identiek analoog ofgelijk doel, of die van die aard zin om de ontwikkeling van haar bedrijvigheid te bevorderen of om haar grondstoffen te verschaffen of die het verloop van haar producten vergemakkelijkt."

2. Inbrenagenletende vennootschap

De naamloze vennootschap "Icomed Belgium", met maatschappelijke zetel te Humaniteitslaan 235, 1620 Drogenbos heeft volgens artikel 3 van haar statuten het volgende doel:

"De vennootschap heeft tot doel aile financiële investeringen te verrichten. Zij zal ondermeer alle financiële activa kunnen verwerven, aanhouden en overdragen, alsmede om het even welke belangen kunnen nemen en in een vennootschap en eender welk mandaat kunnen uitoefenen in alle ondernemingen wat ook hun doel is. De vennootschap zal tevens alle diensten van administratieve, technische, commerciële of financiële aard kunnen aanbieden aan derden en ondermeer aan de ondernemingen waarin zij een beiang zou hebben.

R ~ ~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zij zal alle roerende, onroerende, financiële, commerciële en Industriële activiteiten kunnen ontwikkelen welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, of van aard zijn om zulk doel te bevorderen, of om de waarde van haar activa te verhogen."

Er wordt voorgesteld dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "Icomed Belgium", op het ogenblik dat de beslissing genomen wordt tot kapitaalverhoging ingevolge de Inbreng van de bedrijfstak, artikel 3 van de statuten wijzigt, zodat het volgende doel omschreven wordt:

"De vennootschap heeft tot doel in België en In het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden en In deelneming met derden:

1. Het beheer van Informatica systemen bestemd voor medisch afgevaardigden, het beheer van al dan niet farmaceutische fiches In de farmaceutische sector.

2. Alle onderzoek en het verfenen van alle adviezen In het kader van deze activiteiten. De vennootschap kan In het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel.

3. Het ontwerp, Inkoop, productie en marketing van alle soorten van gegevens met het oog op het realiseren of doen realiseren van statistische studies en marktonderzoek.

4 Alle dienstverleningen met als doel het leveren van advies, studies en hulp in het kader van de verwerking van Informatie en gegevens verkregen door enquêtes en marktanalyse.

Zj kan deelnemen op gelijk welke wee, in alle zaken, bedrijven of vennootschappen met een identiek analoog of gelijk doel, of die van die aard zijn om de ontwikkeling van haar bedrijvigheid te bevorderen of om haar grondstoffen te verschaffen of die het verloop van haar producten vergemakkelijkt.

De vennootschap kan tevens alle financiële investeringen verrichten. Zij zal ondermeer aile financiële activa kunnen verwerven, aanhouden en overdragen, alsmede om het even welke belangen kunnen nemen en In een vennootschap en eender welk mandaat kunnen uitoefenen in alle ondernemingen wat ook hun doel Is. De vennootschap zal tevens alle diensten van administratieve, technische, commerciële of financiële aard kunnen aanbieden aan derden en ondermeer aan de ondernemingen waarin zij een belang zou hebben.

Zij zal alle roerende, onroerende, financiële, commerciële en industriële activiteiten kunnen ontwikkelen welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, of van aard en om zulk doel te bevorderen, of om de waarde van haar activa te verhogen."

IV. Datum vanaf dewelke de aandelen, uitgereikt door de inbrenggenietende vennootsçhan, recht geven te delen in de winst, alsmede elke bijzondere regeling betreffende dit recht.

De aandelen die door de inbreng genietende vennootschap zijn uitgereikt voor de verwerving van de bedrijfstak "exploitatie" krijgen liet recht deel te nemen In de winst van de inbrenggenietende vennootschap vanaf datum van Inbreng, Er worden terzake geen bijzondere regelingen voorzien.

V. Datum vanaf dewelke de handelingen van de inbrengende vennootschap boekhoudkundig geacht worden te ziin verricht voor rekening van de inibrenaaenietende vennootschap

De bedrijfstak "exploitatie" gaat over naar de inbrenggenietende vennootschap op basis van de staat van actief en passief per 31 december 2013. Aile verrichtingen verwezenlijkt door de Inbrengende vennootschap met betrekking tot de overgedragen bedrijfstak worden vanaf 1 april 2014 geacht te zijn gedaan voor rekening van de inbrenggenietende vennootschap.

VI. Bijzondere voordelen aan bestuurders van de betrokken vennootschappen

Aan de bestuurders van de vennootschappen die bij de inbreng betrokken zijn worden geen bijzondere voordelen toegekend.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

VIi. ;nformatiQ

Teneinde de voorgenomen inbreng conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren, zuilen de bestuurders van de betrokken vennootschappen aan eikaar alle nuttige Informatie overmaken op de wijze bepaald door het Wetboek van Vennootschappen en de statuten.

var. BQdemsaneringsdeereet

Gezien er geen onroerend goed behoort tot de bedrijfstak is het Decreet van 22 februari 1995 betreffende de bodemsanering niet van toepassing.

IX. rieQr)saaina ter arifíle van de R - " - , va Koo . 1 a, de

De bestuurders verlenen bijzondere volmacht voor onbepaalde tijd aan de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CUBA Bafidi Gent, met zetel te 9051Sint Denils-Westrem, Kortrijksesteenweg 1126.4, of aan één van haar lasthebbers, met name de heer Bartel Decroos, wonende te Pieter Colpaertsteeg 26 te 9000 Gent , mevrouw Undsey Schamp, wonende te Goudberg 49 te 8530 Harelbeke en mevrouw ïiffany Sipii, wonende te Kerkstraat 21, 9090 Melle, eik bevoegd om alleen op te treden en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, om aire mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende de registratie, de neerieggingen en/of publicaties die verband houden met de oprichting, met beslissingen van de bestuurder(s) en van de algemene vergadering, alsook om de formaliteiten te vervullen met betrekking tot de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de Ondernemingsloketten, de Belasting over de Toegevoegde Waarde, een Sociaal Verzekeringsfonds en een Sociaal Secretariaat.

K. 1S9lt.211

Indien het inbrengvoorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle kosten die verband houden met de verrichtingen gedragen door de aan de inbreng deelnemende vennootschappen voor een gelijk deel.

Bij goedkeuring van de verrichting worden aile kosten gedragen door de Inbrenggenietende vennootschap.

Opgemaakt en getekend te Drogenbos, op de zetel van de Inbrengende en inbrenggenietende

vennootschap, op 15 januari 2014 in vier exemplaren. '

Elk bestuursorgaan erkent twee door of namens de raad van bestuur van de Inbrengende en van de Inbrenggenietende vennootschap ondertekende exemplaren te hebben ontvangen, waarvan er één bestemd Is om in het vennootschapsdossier te worden neergelegd ter griffie en het ander om te worden bewaard op de zetel van de respectieve vennootschappen.

NV naar Frans recht Cegedim De heer Jean-Louis Lompré

Bestuurder Bestuurder

Vast vertegenwoordigd door

De heer Pierre Marucchl

E

16/12/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgiscple ni»Mgennen kopie na neerlegging ter griffie van eákfé

-~.E*x;,,k

~:~I

~_,



Voor behout

aan h Belgio Staatst

0 5 DEC. 2014

ter griffie van de Nederlandstalige rechtbank van koophandel Brussel

Griffie

1111111111311116111

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0452.477.265

Benaming (voluit) : ICOMED BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Humaniteitslaan 235

1620 DROGENBOS

Onderwerp akte : REELE KAPITAALVERMINDERING - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op vier december tweeduizend veertien, door Meester Tim CARNEWAL, notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de enige aandeelhouder van de naamloze vennootschap "ICOMED BELGIUM", waarvan de zetel gevestigd is te 1620 Drogenbos, Humaniteitslaan 235, hierna "de Vennootschap" genoemd,

volgende beslissingen genomen heeft:

1° Vermindering van het maatschappelijk kapitaal, in toepassing van artikel 613 van het Wetboek van vennootschappen, met een bedrag van twee miljoen euro (2.000.000,00 EUR), teneinde het te brengen op honderdnegenentwintigduizend negenhonderdzevenentachtig euro vierenzestig cent (129.987,64 EUR), met vernietiging van 80.677 aandelen.

Deze kapitaalvermindering werd aangerekend op het fiscaal werkelijk gestort kapitaal en strekte ertoe het kapitaal van de Vennootschap in overeenstemming te brengen met de huidige en toekomstige noden van de;* Vennootschap.

Deze kapitaalvermindering geschiedde door terugbetaling in speciën van een bedrag gelijk aan het bedrag.; van de kapitaalvermindering aan de enige aandeelhouder.

2° Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met voorgaande beslissingen, vervanging van;; artikel 5 van de statuten door volgende tekst

"Het kapitaal van de vennootschap bedraagt honderdnegenentwintigduizend negenhonderdzevenentachtig;

euro vierenzestig cent (129.987,64 EUR). .;

Het wordt vertegenwoordigd door vijfduizend tweehonderdvierenveertig (5.244) aandelen zonder nominale: waarde, die ieder één / vijfduizend tweehonderdvierenveertigste (1/5.2441 van het kapitaal'; vertegenwoordigen.".

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, één volmacht, dei;

gecodrdineerde tekst van de statuten),

Dit uittreksel werd afgeleverd véér registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der:'

Registratierechten.

Peter VAN MELKEBEKE

Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

16/07/2013
ÿþ Mod PDF tt.t

(_re f : , In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II

bel

ae

Be

Sta



BRUSSEL

fl 5 JutL. 2013

Griffie

Ondernemingsnr ; 0452.411.265

Benaming (voluit) Icomed Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel : Mumaniteitslaan 235 -1620 Drogenbos

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : Benoeming Commissaris

Tekst :

Uittreksel uit de notulen van de gewone algemene vergadering van 21/05/2013

In overeenstemming met artikel 135 van het wetboek van vennootschappen, stelt de Voorzitter voor om het mandaat van SPRL Frédéric VERSET & Co, Bd Georges Deryck 26/15 te 1480 Tubize (BE 0892.092.271), vertegenwoordigd door dhr. Frédéric VERSET, als commissaris te benoemen voor 3 jaar tot de gewone algemene vergadering van 2016.

Bart Dierickx

gevolmachtigde

Naamloze vennootschap

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.05.2013, NGL 06.06.2013 13155-0295-028
15/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.05.2012, NGL 12.06.2012 12167-0297-027
16/01/2012
ÿþ Mud POF 11 .1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RUSS1)

a 4 JAN. Un

Griffie

Ifl IIIUI I Il IIlII fl11

*iaoiaaa~"

VI

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0452.411.265

Benaming (voluit): lcomed Belgium ra

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Humeniteitslaan a 235 o 1620 [7 Drogenbos D

(voltedig adres)

Onderwerp(en) akte : Herbenoeming bestuurders Tekst:

Uittreksel uit de notulen van de gewone algemene vergadering van 17/05/2011

De Voorzitter stelt voor om het huidige mandaat van Jean-Louis Lompré, als bestuurder en gedelegeerd bestuurder te verlengen voor een periode van zes jaar, evenals het bestuurdersmandaat van Cegedim SA naar Frans recht vertegenwoordigd door Pierre Marucchi.

De herbenoemingen worden unaniem goedgekeurd.

Jean-Louis Lompré

gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz, van J.uik B vermelden '. Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perscla)rfen) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden re vertegemrco~d,ger.

Verso : Naam en handtekening.

0

14/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.05.2011, NGL 01.06.2011 11144-0470-027
23/05/2011
ÿþ Mee 2,0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



11l ii 1 iii107 ii iiiiii iiA57i *~ Dgussn

67 EI 2011

111



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0452.411.265 Benaming

(voluit)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Humaniteitslaan 235 1620 brogenbos

Onderwerp akte : Herbenoeming commissaris

Tekst

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 01/03/2011

De Voorzitter verklaart dat deze resolutie de beslissing die door de buitengewone algemene vergadering van 3010612010 werd genomen, annuleert en vervangt. ln overeenstemming met artikel 135 van het wetboek van vennootschappen, stelt de Voorzitter voor om het mandaat van SPRL Frédéric VERSET & Co, Bd Georges Deryck 26/15 te 1480 Tubize (BE 0892.092.271), vertegenwoordigd door dhr Frédéric VERSET, als commissaris te benoemen voor3 jaar tot de gewone algemene vergadering van 2013.

Bart Dierickx

gevolmachtigde "

Icomed Belgium

Op de laatste blz. van Luik B vernielden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 18.05.2010, NGL 23.08.2010 10440-0527-026
13/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 19.05.2009, NGL 02.07.2009 09374-0036-026
27/04/2015
ÿþ Mcd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie yan de akte -.



vonr ^

behoudt

aan he

Staatsbli

Belgisc |~

1111140111

angen op

~~ ~%~~ ~K~~

~

~ ~~~,~~~~te gaie van deNederiandstale

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0452411265

Benaming

(vowiV: ICOMED BELGIUM

Rechtsvorm Naamloze Vennootschap

Zetel : Humaniteitslaan 235, 1620 Drogenbos (België)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontstlag en Benoeming van bestuurders

Uittreksel van de buiten algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op 1 april 2015

1. Ontslag van een bestuurder

De vergadering neemt kennis Jean-Louis Lompre en van Cegedim SA

(vertegenwoordigd door de heer Pierre Marucchi) en beslist om het ontslag van deze personen als bestuurder van de Vennootschap, met ingang vanaf 1 april 2015, te aanvaarden.,

2. Benoeming van bestuurders

De vergadering beslist om de volgende personen te benoemen tot bestuurder van de Vennootschap met onmiddellijk Ingang voor een termijn die eindigt onmiddellijk na de jaarlijkse algemene vergadering die zich dient uit te spreken over de jearrekening van de Vennootschap voor het boekjaar dat eindigt op 31 december 2019:

o De hee Carlo Clapperai, [-] met woonplaats Rue Emile Banning 1nu.1nsos|uane;

o De heer Jean-Pierre Engels, [...] me woonplaats te Halsendallaan 57, 1652 Alsernberg; en

o De heer Mark Andrew Sherrilf, [...] met woonplaats te 86 Esher Road, East Molesey, Surrey, KT8 O/G. Verenigd Koninkrijk.

3. Volmacht

De vergadering beslist om een bijzondere volmacht toe te kennen aan de

L'Arvor en mevrouw Dorothée Cam|niti, allen met kan oor te Wetstraat 57, 1040 Brussel, e|kal|aanhonuelanu en met bevoegdheid tot indeplaatsstelling, om alle formaliteiten te vumu||en die nodig of nuttig zijn om bovenstaande besluiten te implementeren, met inbngdp van nee,|ogg|ng ter griffie of bij de Kruispuntbank van Ondernemingen of publicatie in het Belgisch Staatsblad.

Loi° L'Arvor

Lashebber

Op de laatste blz. van Luù vermelden: Recto : Naam on hoedanigheid van de instrumenterende notaris

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

111

26/06/2008 : BL583176
19/06/2008 : BL583176
10/07/2007 : BL583176
29/05/2007 : BL583176
11/07/2005 : BL583176
06/06/2005 : BL583176
05/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.05.2015, NGL 29.07.2015 15374-0408-035
11/06/2004 : BL583176
10/06/2004 : BL583176
27/06/2003 : BL583176
25/07/2002 : BL583176
16/06/2001 : BL583176
12/02/2000 : BL583176
13/10/1999 : BL583176
20/05/1999 : BL583176
04/05/1999 : BL583176
16/04/1999 : BL583176
14/04/1999 : BL583176
25/02/1999 : BL583176
22/04/1994 : BL583176
22/04/1994 : BL583176

Coordonnées
ICOMED BELGIUM

Adresse
HUMANITEITSLAAN 235 1620 DROGENBOS

Code postal : 1620
Localité : DROGENBOS
Commune : DROGENBOS
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande