ICOTECH

Société en commandite simple


Dénomination : ICOTECH
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 835.115.560

Publication

14/04/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

11111111,1.111111,1111111I

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : Icotech

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, ~~Tt FIER. 2011

O ~S . A nS

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Albert Woutersstraat 122, 3012 Wilsele

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een onderhandse akte dd. 01 april 2011, "geregistreerd zeven bladen geen verzendingen te Haacht op: 01 april 2011, boek 6/24, blad 35, vak 17. Ontvangen 25,00 Euro. De ontvanger (get.) Hermans Myriam" blijkt dat een gewone commanditaire vennootschap werd opgericht waarvan de statuten als volgt werden opgesteld :

1. Vennoten :

1.Dhr. Bart Van Broekhoven, Belg, wonende te 3012 Wilsele, Albert Woutersstraat 122, nationaal nummer. 73.01.17-331-20.

2.Mevr. Griet Degelin, Belg, wonende te 3012 Wilsele, Albert Woutersstraat 122, nationaal nummer, 76.09.13-184-18.

2. Benaming en vorm van de vennootschap :

Icotech.

De vennootschap neemt de vorm aan van een Gewone Commanditaire Vennootschap (Comm.V.).

Dhr. Bart Van Broekhoven, voornoemd sub 1, is de gecommanditeerde vennoot. Hij is solidair en onbeperkt'

aansprakelijk voor de verbintenissen van onderhavige vennootschap.

Mevr. Griet Degelin, voornoemd sub 2 is de commanditaire vennoot. Zij is slechts aansprakelijk tot beloop

van haar inbreng.

3. Zetel van de vennootschap :

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3012 Wilsele, Albert Woutersstraat 122.

De maatschappelijke zetel kan naar elke andere plaats in België overgebracht worden bij eenvoudige: beslissing van de zaakvoerder(s); deze zetelverplaatsing wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een door de zaakvoerder(s) ondertekende verklaring, samen met een afschrift ter bekendmaking in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, administratieve en commerciële zetels,. alsmede kantoren, bijhuizen en agentschappen oprichten bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s).

4. Maatschappelijk doel :

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden (dit alles in de meest ruime zin) :

Werkzaamheden, diensten en adviezen te verstrekken aan derden op gebied van informatie- en communicatietechnologie, dit zowel op organisatorisch, commercieel, administratief, bedrijfseconomisch als juridisch vlak.

Het oprichten, besturen, het begeleiden, het deelnemen, het adviseren en directie voeren over: ondernemingen en vennootschappen.

Het optreden bij onderhandelingen inzake gehele of gedeeltelijke overname van aandelen, in de meest ruime betekenis. Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of: investeringen.

Het toestaan van leningen, zich borgstellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren. De' vennootschap kan persoonlijke of zakelijke borgen stellen in het voordeel van derden.

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Onderneming in onroerende goederen, wat onder meer omvat : de verwerving, de vervreemding, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de huur en verhuur, de ruiling, het verlenen en ontvangen van opstalrecht en erfpacht, het bouwen, verbouwen en de renovatie van onroerende goederen, de ontwikkeling van onroerende projecten, evenals alle andere onroerende handelingen in de meest ruime betekenis, met uitsluiting van de activiteiten die zijn onderworpen aan een bijzondere reglementering.

De vennootschap mag alle commerciële, industriële of financiële verrichtingen uitvoeren, roerende zowel als onroerende, die rechtstreeks of onrechtstreeks met voornoemd doel verband houden of welke van aard zijn de uitbreiding of de verwezenlijking ervan mogelijk te maken of te bevorderen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen die zij het best geschikt acht.

De vennootschap mag zich interesseren door middel van inbreng, fusie, deelname of anderszins, in bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen in België of in het buitenland. Zij kan de functies van lasthebber, bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen of ondernemingen uitoefenen.

5. Maatschappelijk kapitaal en samenstelling :

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 500,00 Euro. Het wordt vertegenwoordigd door 50 aandelen die elk

1 150 van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De gecommanditeerde vennoot, voornoemd sub 1, verklaart een inbreng te doen in de vennootschap van

een som van 490,00 Euro.

Deze som wordt onmiddellijk ter beschikking van de vennootschap gesteld.

De commanditaire vennoot, voornoemd sub 2, verklaart een inbreng te doen in de vennootschap van een

som van 10,00 Euro. Deze som wordt onmiddellijk ter beschikking van de vennootschap gesteld.

Uit het voorgaande volgt dat de inbrengen volledig volstort zijn.

Ter vergoeding van deze inbrengen, waarvan het totaal 500,00 Euro bedraagt, wordt toegekend aan :

Dhr. Bart Van Broekhoven, voornoemd sub 1, 49 aandelen, volledig volstort.

Mevr. Griet Degelin, voornoemd sub 2, 1 aandeel, volledig volstort.

6. Duur van de vennootschap :

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur met ingang vanaf 01 april 2010. Zij wordt niet ontbonden door het faillissement of het onvermogen van haar gecommanditeerde of commanditaire vennoten.

7. Bestuur :

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen. Hun mandaat is onbezoldigd behoudens anders luidende beslissing van de algemene vergadering.

1. De opdracht van een statutair zaakvoerder kan slechts herroepen worden, ofwel bij éénparig goedvinden van alle vennoten, ofwel om wettige redenen bij besluit van de buitengewone algemene vergadering volgens de regels gesteld voor de wijziging van de statuten. Een statutair zaakvoerder kan slechts ontslag geven om wettige redenen, met instemming van alle vennoten volgens de regels gesteld voor de wijziging van de statuten.

2. De niet-statutaire zaakvoerders worden door de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen benoemd en ontslagen. De benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder alsook de beëindiging van het mandaat van zaakvoerder wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een door de zaakvoerders ondertekend uittreksel uit de akte, samen met een afschrift ter bekendmaking in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad. Een niet-statutaire zaakvoerder kan ten allen tijde vrijwillig ontslag nemen door de enkele kennisgeving aan de vennootschap onder de verplichting zijn ambt te blijven vervullen tot redelijkerwijze in zijn opvolging kan worden voorzien.

Elke zaakvoerder beschikt over de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van bestuur en beschikking te stellen en om alle handelingen te stellen die noodzakelijk zijn of die bijdragen tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

Elke zaakvoerder mag, onder zijn verantwoordelijkheid, één of meerdere mandatarissen aanstellen. De zaakvoerder stelt de bevoegdheid van de mandatarissen vast. De bevoegdheid van de mandatarissen kan ten allen tijde herroepen worden.

De commanditaire vennoten kunnen, zelfs op grond van een volmacht, geen enkele daad van bestuur stellen. Hun adviezen en raadgevingen, hun controle en hun daden van toezicht zijn voor hen niet bindend.

Is er slechts één zaakvoerder, dan vertegenwoordigt hij de vennootschap. Zijn vertegenwoordigingsmacht is evenwel beperkt tot daden die binnen het doel van de vennootschap vallen.

Zijn er meerdere zaakvoerders, dan is elk van hen individueel bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen met betrekking tot daden die binnen het doel van de vennootschap vallen. Nochtans zullen alle zaakvoerders samen optreden inzake elke akte houdende aankoop, verkoop en hypotheekstelling van onroerende vennootschapsgoederen.

Tot niet-statutaire zaakvoerder, zonder beperking van duur, werd benoemd, Mevr. Bart Van Broekhoven. Zijn mandaat is bezoldigd.

8. Boekjaar :

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

-Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/041201.1

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december.

Het eerste maatschappelijk jaar gaat in op de datum waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt en eindigt op éénendertig december 2012.

Overeenkomstig artikel 60 W.Venn, worden alle handelingen gesteld vanaf 01/03/2011 in naam van de vennootschap in oprichting overgenomen en bekrachtigd, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid als gevolg van de neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

9. Winstverdeling :

Het resultaat van het boekjaar zal verdeeld worden volgens beslissing van de algemene vergadering op voorstel van de zaakvoerders.

10. Jaarvergadering en stemrecht :

De algemene vergadering wordt samengesteld door de gecommanditeerde en de commanditaire vennoten.

De gewone algemene vergadering wordt jaarlijks op de éénendertigste mei gehouden, ter maatschappelijke

zetel, om 19.00 uur.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden op éénendertig mei 2013, om 19.00 uur.

Dhr. Bart Van Broekhoven,

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ICOTECH

Adresse
ALBERT WOUTERSSTRAAT 122 3012 WILSELE

Code postal : 3012
Localité : Wilsele
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande