ICT4ME

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ICT4ME
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 810.567.434

Publication

12/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 08.05.2014, NGL 09.09.2014 14581-0576-036
02/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 10.05.2013, NGL 26.06.2013 13228-0221-036
04/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 10.05.2012, NGL 27.06.2012 12234-0466-039
04/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 12.05.2011, NGL 28.06.2011 11231-0113-036
09/03/2011
ÿþ Mort 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0810.567.434 Benaming

(voluit) : ICT4me

KOOPHANDEL te MECHELEN

io

" 11037984"

V beh aa Bel rtau iu

NEERGELEGD

24 fflajDn

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 2800 Mechelen, Coxiestraat 22

Onder ,verp akte : STATUTENWIJZIGING-KAPITAALVERHOGING

Buitengewone algemene vergadering.

Uit een akte verleden voor Meester Dirk Luyten, Notaris ter standplaats Mechelen, op drieëntwintig december tweeduizend en tien. Geregistreerd Mechelen 1° kantoor, op 27 december 2010, zeven bladen en geen verzendingen, boek 974, blad 34, vak 08. Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25,00). De Ontvanger (get.) P. Stroobants. Blijkt wat volgt:

a) Alle aandeelhouders zijn aanwezig of vertegenwoordigd, houders van alle aandelen.

b) De buitengewone algemene vergadering trof met éénparigheid van stemmen, onder meer, de volgende beslissingen:

1. De zetel van de vennootschap wordt verplaatst van 2800 Mechelen, Coxiestraat 22 naar 1731 Zellik, Z1 Researchpark 110; hiertoe aanpassing van de eerste alinea van het artikel 2 van de statuten; deze alinea zal voortaan als volgt luiden : "De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1731 Zellik, Z1, Researchpark 110.".

2. a) Het kapitaal van de vennootschap wordt een eerste maal verhoogd en dit met zesennegentigduizend Euro, teneinde het te brengen van driehonderd en vijfduizend euro tot op vierhonderd en éénduizend euro en dit door inbreng in natura van een softwarepakket 'Software Package Cordys LS Package' mits uitgifte van afgerond duizend zeshonderd en negen nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en rechtgevende op deelname in de winst vanaf eenendertig december tweeduizend en tien.

Op deze duizend zeshonderd en negen nieuwe aandelen wordt ingeschreven tegen een conventionele waarde van negenenvijftig euro zevenenzestig cent per aandeel door de vennootschap "Sait Zenitel", hierna genoemd. Zij verricht tot storting van haar deel, de inbreng van een softwarepakket "Software Package Cordys LS Package".

Voor de details van deze inbreng wordt verwezen naar het hierna vermeld rapport van de bedrijfsrevisor. .

b) Hiertoe aanpassing van het artikel 5 van de statuten; dit artikel zal voortaan als volgt luiden : "Het geheel geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt vierhonderd en éénduizend Euro. Het is verdeeld in negenduizend negenhonderd negenentachtig aandelen zonder vermelding van waarde, elk met een fractiewaarde van één/negenduizend negenhonderd negenentachtigste van het kapitaal.".

c) Verslag van de bedrijfsrevisor.

De Raad van Bestuur deelt hierbij het bijzonder rapport mede inzake deze verrichting en verleent hierbij

toelichting.

De Raad van Bestuur geeft kennis van het rapport van de burgerlijke BVBA Nielandt, Franken & Co

Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Wouter Nielandt, bedrijfsrevisor, en kantoor houdende te

1820 Perk, Vinkenbaan 44.

Het besluit van dit rapport zal luiden zoals hierna in het agendapunt 3 wordt vermeld.

d) Verslag van de Raad van Bestuur, overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen : De Raad van Bestuur heeft eveneens het bijzonder rapport opgelegd door artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen, overhandigd.

Hierin zet de raad van bestuur uiteen waarom zowel de inbreng in natura als de voorgestelde kapitaalverhoging van belang zijn voor de vennootschap.

De vergadering neemt kennis van dit verslag en een exemplaar daarvan zal neergelegd worden op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

TUSSENKOMST : Is hier tussengekomen :

de naamloze vennootschap "Sait Zenitel", gevestigd te 1731 Asse (Zellik), ZA. Research Park 110, opgericht onder de benaming "Sait Systems" bij akte verleden voor notaris Thierry Van Halteren, te Brussel op dertig april negentienhonderd tweeënnegentig, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad de dato achtentwintig mei daarna onder nummer 920528-261; de benaming werd gewijzigd in de huidige en de statuten voor het laatste gewijzigd bij akte verleden voor notaris Lode Leemans te Sint-Pieters-Leeuw op Op de laatste bíz. van Luik 8 vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/03/2011- Annexes du Moniteur belge

achttien juni tweeduizend en tien, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van vijftien juli daarna, onder nummer 10104872; ondememingsnummer 0447.379.341.

De comparant die intekent op deze kapitaalverhoging verklaart volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand van de vennootschap, van alles wat voorafgaat en van de statuten; evenals van de intekenwaarde van de aandelen voor de geplande kapitaalverhoging.

Deze kapitaalverhoging gebeurt op basis van een formeel akkoord van de aanwezige aandeelhouders die met kennis van zaken de hogergemelde beslissing tot kapitaalverhoging goedkeuren. De comparanten verklaren zich uitdrukkelijk akkoord met de waardering en de toekenning van de vergoeding.

Vergoeding van de inbreng in natura

Als vergoeding voor deze inbreng, worden aan de naamloze vennootschap "Sait Zenitel" voornoemd, duizend zeshonderd en negen nieuwe, volledig afbetaalde aandelen zonder aanduiding van waarde, verstrekt.

3. a) Het kapitaal van de vennootschap wordt een tweede maal verhoogd en dit met tweehonderdduizend Euro teneinde het te brengen van vierhonderd en éénduizend Euro tot op zeshonderd en éénduizend Euro door inbreng in natura van :

- een deel van de schuldvordering ten bedrage van honderd dertigduizend euro die de naamloze vennootschap "Sait Zenitel", voornoemd, heeft op onderhavige vennootschap;

- de schuldvordering ten bedrage van zeventigduizend euro die de naamloze vennootschap "Crescent" met zetel te 1731 Zellik, Z. 1 Research Park 110; ondernemingsnummer 0810.833.490; vennootschap opgericht bij akte verleden voor Notaris Lode Leemans te Sint-Pieters-Leeuw op eenendertig maart tweeduizend en negen, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad de dato twee april daarna onder nummer 09301372;

de statuten van de vennootschap werden voor het laatst gewijzigd bij akte verleden voor notaris Lode Leemans te Sint-Pieters-Leeuw op negenentwintig september tweeduizend en tien, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad de dato twintig oktober daarna onder nummer 10154131, heeft op onderhavige vennootschap.

Er worden voor deze inbreng drieduizend driehonderd éénenvijftig nieuwe aandelen uitgegeven van hetzelfde type als de bestaande aandelen en rechtgevende op deelname in de winst vanaf eenendertig december tweeduizend en tien.

Op deze drieduizend driehonderd éénenvijftig aandelen wordt ingeschreven door :

1. de naamloze vennootschap "Sait Zenitel" voornoemd. Deze verricht tot storting van haar deel, de inbreng van hogergenoemde schuldvordering ten bedrage van honderd dertigduizend euro die zij heeft lastens de onderhavige vennootschap;

2. de naamloze vennootschap "Crescent" voornoemd. Deze verricht tot storting van haar deel, de inbreng van hogergenoemde schuldvordering ten bedrage van zeventigduizend euro die zij heeft lastens de vennootschap.

b) Hiertoe aanpassing van het artikel 5 van de statuten; dit artikel zal voortaan als volgt luiden :

"Het geheel geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt zeshonderd en éénduizend euro. Het is verdeeld in dertienduizend driehonderd veertig aandelen zonder vermelding van waarde, elk met een fractiewaarde van één/dertienduizend driehonderd veertigste van het kapitaal.".

c) Verslag van de bedrijfsrevisor.

De Raad van Bestuur deelt hierbij het bijzonder rapport mede inzake deze verrichtingen en verleent hierbij toelichting.

De Raad van Bestuur geeft kennis van het rapport van de bedrijfsrevisor, de Burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een BVBA "Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren" vertegenwoordigd door de heer Wouter Nielandt, bedrijfsrevisor, kantoor houdende 1820 Perk, Vinkenbaan 44.

Het besluit van dit rapport luidt als volgt :

"10. CONCLUSIE INBRENG IN NATURA

Ondergetekende, Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren BVBA, vertegenwoordigd door de heer Wouter Nielandt, bedrijfsrevisor, en kantoor houdende te 1820 Perk, Vinkenbaan 44, verklaart inzake de inbreng in natura van een eisbare en vaststaande schuldvordering en van de licentie van een software pakket, naar aanleiding van de kapitaalverhoging van ICT4ME NV, overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen dat :

1. deze verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Koninklijk Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte goederen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. de beschrijving van de inbreng in natura aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

3. de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en de waardebepalingen, waartoe deze methoden leiden, zijnde de uitgifte van 4.960 aandelen bij een inbreng van EUR 296.000,00 minimaal overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 4.960 volledig volgestorte aandelen van ICT4ME NV zonder vermelding van nominale waarde.

Conform de aanbevelingen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren dien ik eraan te herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen omtrent de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren BVBA, vertegen-woordigd door de heer Wouter Nielandt, bedrijfsrevisor.".

d) Verslag van de Raad van Bestuur, overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen :

" Voor,, bahouden. aan het Belgisch Staatsblad

De Raad van Bestuur heeft eveneens het bijzonder rapport opgelegd door artikel 602 van het Wetboek van

Vennootschappen, overhandigd.

Hierin zet de raad van bestuur uiteen waarom zowel de inbreng in natura als de voorgestelde

kapitaalverhoging van belang zijn voor de vennootschap.

De vergadering neemt kennis van dit verslag en een exemplaar daarvan zal neergelegd worden op de griffie

van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

TUSSENKOMST

Zijn hier tussengekomen :

1. de naamloze vennootschap "Sait Zenitel" voornoemd; en

2. de naamloze vennootschap "Crescent, voornoemd.

De comparanten die intekenen op deze kapitaalverhoging verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand van de vennootschap, van alles wat voorafgaat en van de statuten; evenals van de fractiewaarde van de aandelen voor de geplande kapitaalverhoging ten bedrage van tweehonderdduizend Euro. "

Deze kapitaalverhoging gebeurt op basis van een formeel akkoord van de aanwezige aandeelhouders die met kennis van zaken de hogergemelde beslissing tot kapitaalverhoging goedkeuren.

Vergoeding van de inbreng in natura :

Als vergoeding voor deze inbreng, worden aan :

1. de NV "Sait Zenitel", voornoemd, tweeduizend honderd achtenzeventig nieuwe, volledig afbetaalde aandelen zonder aanduiding van nominale waarde verstrekt; en

2. de NV "Crescent" voornoemd, duizend honderd drieënzeventig nieuwe, volledig afbetaalde aandelen zonder aanduiding van nominale waarde verstrekt.

4. a) Het maatschappelijk kapitaal wordt verminderd met vijfhonderdduizend euro om het te verlagen van

zeshonderd en éénduizend euro tot op honderd en één duizend euro. "

b) De voorzitter verklaart dat het bedrag van de kapitaalvermindering werkelijk volstort kapitaal betreft en dat . deze kapitaalvermindering aangewend wordt tot aanzuivering van de verliezen van de vennootschap.

De buitengewone algemene vergadering beslist tevens om, na het verstrijken van de termijn van twee maanden na de publicatie, bepaald door artikel 317 van het wetboek van vennootschappen, en indien er zich geen schuldeisers hebben aangemeld om bijkomende waarborgen te vragen zoals bedoeld in artikel 317 van voormelde wet, deze kapitaalvermindering door te voeren onder de verantwoordelijkheid van de raad van Bestuur.

c) Hiertoe aanpassing van de eerste zin van het artikel 5 van de statuten; deze tekst zal voortaan als volgt luiden : "Het geheel geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd en éénduizend euro.".

5. Benoeming van een bijkomende bestuurder.

De buitengewone algemene vergadering beslist tot bijkomend bestuurder en voorzitter van de raad van bestuur te benoemen : de Naamloze vennootschap "Sait Zenitel", met zetel te 1731 Asse (Zellik), Z.1. Research i Park 110, opgericht onder de benaming "Sait Systems" bij akte verleden voor notaris Thierry Van Halteren, te Brussel op dertig april negentienhonderd tweeënnegentig, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad de data achtentwintig mei daarna onder nummer 920528-261; de benaming werd gewijzigd in de huidige en de statuten voor het laatste gewijzigd bij akte verleden voor notaris Lode Leemans te Sint-Pieters-Leeuw

op achttien juni tweeduizend en tien, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van vijftien juli daarna, onder nummer 10104872; ondememingsnummer 0447.379.341;

hier vertegenwoordigd door haar vast vertegenwoordiger de Heer DE SCHEPPER Jan, geboren te Brussel op 14/01/1958, RR 58.01.14-147-76, wonende te Steenokkerzeel, Wilgenlaan 6, hiertoe benoemd door de " Raad van Bestuur de dato 20112/2010, welke benoeming tezamen met een uittreksel van deze akte zal worden bekendgemaakt in het Belgisch Staatsblad.

De duurtijd van het mandaat bedraagt zes jaar.

Het mandaat zal onbezoldigd zijn.

Inzake de bevoegdheid van de bestuurder wordt het volgende bepaald : de bestuurder zal beschikken over alle bevoegdheden in de statuten voorzien.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(Get.) Notaris Dirk Luyten.

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormig afschrift van de akte buitengewone algemene vergadering de

dato 23 december 2010, volmacht, verslag van de Raad van Bestuur, verslag van de bedrijfsrevisor en tekst

van de gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden ; Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

04/01/2011
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie v akte

I fr: r- r` A ; v^1

Voo behou

aan Belg h Staats)

1III 111111111 11fl 11ll 111111111 11fl 111

" 11001559'

} ~ I

2 3 -12- 2010

(`_F1é-F:E ::~CH"i'ee ANK van

KCOPHAtitOEL te MECHELEN

Griffie

Ondernemingsnr : 810.567.434

Benaming

(voluit) : ICT4me

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Coxlestraat 22, 2800 MECHELEN

Onderwerp akte : Verandering bestuursbevoegdheden

De Raad van Bestuur van de vennootschap heeft op 18 oktober 2010 volgende beslissing genomen :

Aanduiding van Intellexit bvba, met maatschappelijke zetel te 1731 Zellik, Z.1. Research Park, Pontbeek 110 - ingeschreven in KBO 0821.518.932 (RPR Brussel), vast vertegenwoordigd door de Heer Bart Geeraerts, wonende te 3000 Leuven, Naamsestraat 108/c103, als gedelegeerd bestuurder van de vennootschap, in de plaats van de Heer Koen Blanquart; deze laatste blijft weliswaar bestuurder.

En dit vanaf heden.

Vaste Vertegenwoordiger

Bart Geeraerts

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/08/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsblai

ne~ rciebejdlontv2nrera op

4

Ondernemingsnr : 0810.567.434

Benaming

(voluit) : ICT4ME

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 1731 Asse - Z.1 Researchpark 110

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslagen en benoemingen - herbenoeming commissaris-revisor

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van 12 juni 2015, waarbij de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen heeft beslist :

1. De algemene vergadering benoemt de NV Van Zele Holding, met maatschappelijke zetel te 1560 Hoeilaart, Hertenlaan 9, met vast vertegenwoordiger de heer Eric Van Zele, als bestuurder van de vennootschap voor onbepaalde duur.

2. De algemene vergadering wijst de NV Crescent, met vast vertegenwoordiger de heer Edwin Bex, aan als voorzitter van de raad van bestuur.

3. De algemene vergadering aanvaardt het ontslag op 23 maart 2015 van de heer Koen Blanquart als: bestuurder van de vennootschap.

4. De algemene vergadering hernieuwt het mandaat van de commissaris Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren BVBA, vertegenwoordigd door de heer Wouter Nielandt, en dit tot de algemene vergadering van 12 mei 2016.

Voor de NV ICT4ME,

Haar gedelegeerd bestuurder,

BVBA Intellexit,

met vast vertegenwoordiger de heer Bart Geeraerts

ï

Op de laatste blz. van Luik B versnelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
ICT4ME

Adresse
Z1 RESEARCHPARK 110 1731 ZELLIK

Code postal : 1731
Localité : Zellik
Commune : ASSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande