IDELIMON

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IDELIMON
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 565.995.295

Publication

30/10/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan zich met het oog hierop borgstellen of haar aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

De vennootschap kan de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel vergemakkelijken.

In het algemeen mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke en commerciële aard, van roerende en onroerende, industriële en financiële aard welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staat met haar maatschappelijk doel.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die indien er meer dan één is, samen de bevoegdheid hebben alle handelingen te verrichten, die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd jegens derden op elk van de volgende wijzen: a) door haar zaakvoerders, die indien er meer dan één is, samen bevoegd zijn de vennootschap te verbinden, en b) door een volmachtdrager op voorwaarde dat deze houder is van een geschreven volmacht, het document aan de derde-contractant vertoont en dat deze volmacht beperkt is in de tijd of bepaald wat betreft het voorwerp ervan.

Het mandaat van de zaakvoerder is niet bezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist en dan de hoegrootheid ervan bepaalt.

Niet statutaire zaakvoerder is de oprichter Johan DELIMON. Zijn mandaat is niet bezoldigd en van onbepaalde duur. Hij is alleen bevoegd de vennootschap te verbinden en te vertegenwoordigen. Wordt of moet er geen commissaris worden benoemd, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

De jaarvergadering wordt gehouden in de zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de tweede vrijdag van juni om 20.00 uur. Er zijn geen van de wet afwijkende voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht bepaald.

Het boekjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december van elk kalenderjaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf het ontstaan van de rechtspersoonlijkheid van de vennootschap tot en met 31 december 2015.

Jaarlijks wordt van de nettowinst ten minste vijf procent ingehouden voor de vorming van een reservefonds. Deze verplichting houdt op zodra deze reserve ten minste één tiende van het kapitaal heeft bereikt. Over de aanwending van het saldo beslist de algemene vergadering. Zij kan beslissen deze winst geheel of gedeeltelijk uit te keren, te reserveren, of het resultaat over te dragen. Er zijn geen van de wet afwijkende bepalingen omtrent de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo vastgelegd.

Analytisch uittreksel

Joz Werckx

Notaris

Mee neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte.

Coordonnées
IDELIMON

Adresse
KERKSTRAAT 4, BUS B 3391 MEENSEL-KIEZEGEM

Code postal : 3391
Localité : Meensel-Kiezegem
Commune : TIELT-WINGE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande