IDEM SPORT

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : IDEM SPORT
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 521.870.589

Publication

19/03/2013
ÿþ Mod pr1F 17.i

I [e l' In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i i

bE

B

St





reAussEL

Griffie

Ondememingsnr : 5e9,1 gyo 5 E

Benaming (voluit): IDEM SPORT

(verkort)

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Mechelsesteenweg253 - 1800 Vilvoorde

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :

Oprichting, benoeming van zaakvoerder,

Tekst :

Op datum van 12 februari 2013:

I. De ondergetekenden:

- de heer RENMAN Abdul, wonende Rue des Villegas, 185 te 1853 Strombeek Bever (Grimbergen) - de heer COSTACHE Sandu Joan, wonende Rue Brogniez, 76 te 1070 Brussel,

Die een vennootschap onder firma willen oprichten:

Il. De vennootschap wordt opgericht onder de vorm van een vennootschap onder firma, onder de naam Idem Sport.

III. De maatschappelijke zetel is gevestigd te Mechelsesteenweg, 253  1800 Vilvoorde.

IV. De heer REMMAN Abdul staat in voor het beheer en de maatschappelijke handtekening. Binnen de grenzen van het maatschappelijk doel beschikt hij over aile bevoegdheden om alle handelingen van bestuur en beschikking te stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van dit doel.

V, De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur. Zij kan worden ontbonden onder de voorwaarden die hierbij bepaald zijn.

VI. De vennootschap heeft tot doel: de diverse diensten aan natuurlijke en rechtspersonen, zowel In België als in het buitenland, met name de verkoop van sportuitrustingen en promotiemateriaal, de uitbating van een carwash. De vennootschap heeft eveneens tot doel, zowel in België als in het buitenland, het beheer voor eigenrekening van al haar onroerende goederen of rechten, met name het verhuren, leasen, promoten, inrichten, uitbaten, verbouwen, bouwrijp maken, verkavelen en/of herwaarderen van al haar onroerende goederen of rechten. De vennootschap kan, algemeen, alle financiële, roerende of onroerende, handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, de verwezenlijking hiervan zouden kunnen bevorderen.

Zij heeft tot doel het beheer, voor haar rekening of voor rekening van een derde, van de verzekerings- en herverzekeringsportefeuille tegen alle risico's van alle aard en alle handelingen die met dit beheer verband houden, de oprichting, de aankoop en de verkoop van soortgelijke portefeuilles, de courtage van verzekeringscontracten" van alle aard, de vertegenwoordiging van alle verzekeringsmaatschappijen en alle door deze maatschappijen behandelde verrichtingen en, bovendien alle handelingen die betrekking hebben met expertise.

Op de laatste blz. van Luik Qverme1dënY" Recto-: Náàm en hóedanigheidvaWde insfniméntèrènde notáris, hetzij vari de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening.



C











Te dien einde kan zij alle contracten en overeenkomsten aangaan, alle roerende en onroerende goederen kopen, overdragen, huren, verhuren of onderverhuren.

Zij kan bovendien allerhande commerciële, industriële, roerende, onroerende of financiële verrichtingen vervullen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar maatschappelijk doel, of die de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

< Zij mag met name belang nemen door middel van inbreng, fusie, inschrijving, financiële bijdrage of door elk ander middel, in vennootschappen of ondernemingen met, geheel of gedeeltelijk, een gelijksoortig of aanverwant doel of een doel van die aard dat de uitbreiding of de ontwikkeling bevorderd wordt en alle opdrachten in zulke vennootschappen aanvaarden.

Vil, Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op 1000,00 ¬ (duizend euro), volledig volstort en vertegenwoordigd door 100 aandelen. Het wordt geplaatst door;

- de heer REHMAN Abdul voor een bedrag van 700,00 ¬ (zevenhonderd euro), die 70 aandelen vertegenwoordigen

- de heer COSTACHE Sandu laan voor een bedrag van 300,00 ¬ (driehonderd euro), die 30 aandelen vertegenwoordigen

Het maatschappelijk kapitaal mag worden verhoogd of verminderd bij unanieme beslissing van de vennoten,

VEII. De vennoten dragen bij in de verliezen in verhouding tot hun inbreng en delen in de winsten volgens dezelfde verhouding.

IX. De terugtrekking van een van de vennoten kan slechts plaatsvinden mits het akkoord van de andere vennoten of middels een vooropzeg van 6 maanden.

X. De overdracht van aandelen is, overeenkomstig artikel 38 van het Wetboek van Vennootschappen, toegelaten mits de goedkeuring van de meerderheid van de vennoten.

. XI. In geen geval en voor geen enkele reden mogen de vennoten, hun weduwen of erfgenamen de goederen of de waarden van de vennootschap doen verzegelen noch een gerechtelijke inventaris laten opmaken,

XII. In geval van overlijden van de heer COSTACHE Sandu Joan, hebben zijn erfgenamen het recht, in de maand van het overlijden, te kiezen voor de voortzetting van de vennootschap. In dit geval dienen zij zich bij de vennootschap te laten vertegenwoordigen door één en dezelfde lasthebber en kunnen zij niet deelnemen in het beheer,

XIII. Het overlijden van de heer REHMAN Abdul, daarentegen, heeft de ontbinding van de vennootschap tot gevolg.

XIV. Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van . elk jaar.

Het eerste boekjaar begint op de dag van de neerlegging en eindigt op eenendertig december tweeduizend dertien. De vennoten - oprichters verklaren dat zij wensen dat de hier opgerichte vennootschap de verbintenissen overneemt die zij voor rekening van deze vennootschap genomen hebben toen zij in oprichting was.

XV. De algemene vergadering beslist met name betreffende:

- de goedkeuring van de jaarrekening, de bestemming van het resultaat

- de wijziging van de statuten

Deze wordt elk jaar gehouden op 30 april.

XVI. De boekhouding van de vennootschap wordt bijgehouden in overeenstemming met de wet. De jaarrekening wordt goedgekeurd door de vennoten in algemene vergadering ten laatste op de laatste werkdag van de maand april van het jaar volgend op de afsluiting van het maatschappelijk boekjaar dat geacht wordt als de periode begrepen tussen 1 januari en 31 december van elk jaar.

XVII. Op de jaarlijkse netto-opbrengst van de winst dient, voor de verdeling zoals voorzien in punt VII, 10% ingehouden te worden, bestemd voor de vorming van een reservefonds.

Op de laatste blz. van Lulk t3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

j

Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Luits - vervolg Mod POF 11.1

ta:f(~ - vervolg

XVIII, Al wat niet door onderhavige statuten voorzien is, wordt geregeld door de wet.

A

Mod PDF 11,1

XIX. Betwistingen tussen de vennoten of hun rechthebbenden betreffende onderhavige statuten of onderhavige vennootschap worden door de Rechtbank van Koophandel van Brussel beslecht.

XX, Deze statuten worden bij uittreksel bekendgemaakt overeenkomstig de wet. Overgangsbepaling

Er wordt volmacht verleend aan de vennootschap ADMINCO scs, Alsembergsesteertweg 999 te 1180 Brussel, vertegenwoordigd door Leila Mellaoui, middels een vervangingsbevoegdheid om alle formaliteiten van neerlegging en/of bekendmaking en/of inschrijving in het Uniek Loket en/of bij elke andere administratieve overheid te vervullen.

° Leila Mellaoui

Mandataris

j

Bijlagen üithet-$elgisrlr Staatsblad

.(Voor- " behouden aan het Belgisch Staatsblad

ta d

V

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
IDEM SPORT

Adresse
MECHELSESTEENWEG 253 1800 VILVOORDE

Code postal : 1800
Localité : VILVOORDE
Commune : VILVOORDE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande