IGNIO MPM II

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IGNIO MPM II
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 552.927.417

Publication

27/05/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte verleden op 22 mei 2014 voor Meester Vincent VRONINKS, geassocieerd notaris te Elsene, dat de commanditaire vennootschap naar Nederlands recht EPEF IV C.V., kantoor houdende te Sarphatikade 12, 1017 WV Amsterdam (Nederland) en ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 56600399, met Belgisch ondernemingsnummer 0552847936, vertegenwoordigd door haar enige commanditaire vennoot de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Nederlands recht Egeria Private Equity Fund IV GP B.V., statutair gevestigd te Amsterdam, kantoor houdende te Sarphatikade 12, 1017 WV Amsterdam (Nederland) en ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 56532555, met Belgisch ondernemingsnummer 0552.827.051, een vennootschap heeft opgericht met volgende kenmerken:

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Naam: "Ignio MPM II".

Zetel: Robert Schuitenlaan 8, 3080 Vossem.

Doel:

De vennootschap heeft tot doel, in België of in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening: alle financiële investeringen. Daartoe kan de vennootschap alle mogelijke financiële activa verwerven, behouden en overdragen, zij kan samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen. Zij kan ook ieder mogelijk mandaat op zich nemen in een andere vennootschap, wat haar onderwerp ook mag zijn.

De vennootschap kan aan derden, waaronder verbonden of geassocieerde vennootschappen, ook alle mogelijke diensten aanbieden, of zij nu van administratieve, technische, commerciële of financiële aard zijn, zoals bijvoorbeeld management diensten.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derde borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten die een rechtstreeks of onrechtstreeks band hebben met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Kapitaal: bedraagt zevenhonderdvijftig duizend euro en een cent (750.000,01 EUR) vertegenwoordigd door vijfenzeventig miljoen en een (75.000.001) aandelen met een nominale waarde van één eurocent (0,01 EUR) elk, waarvan eenenzestig miljoen zevenhonderd achttienduizend tweehonderd zesendertig (61.718.236) aandelen van categorie A, dertien miljoen tweehonderd eenentachtigduizend zevenhonderd vierenzestig (13.281.764) aandelen categorie B en één (1) aandeel categorie C. Deze aandelen zijn genummerd van 1 tot 75.000.001.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders ("het bestuur"), al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering voor de door haar bepaalde termijn.

Zetel :

Ondernemingsnummer :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Benaming

Rechtsvorm :

(voluit) :

(verkort) :

*14304843*

0552927417

Robert Schuitenlaan 8 3080 Tervuren

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Ignio MPM II

Griffie

Neergelegd

23-05-2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Heeft de hoedanigheid van "statutaire zaakvoerder" voor onbepaalde duur:

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Nederlands recht, Egeria Private Equity Fund IV GP B.V., waarvan de zetel gevestigd is te Sarphatikade 12, 1017 WV Amsterdam (Nederland), ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel van Amsterdam onder nummer 56532555 en met Belgisch rechtspersonenregister nummer 0552.827.051.

Interne bestuursbevoegdheden

De zaakvoerder(s) kan(kunnen) alleen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen (of deze statuten) alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen.

Kwalitatieve beperkingen

In afwijking van het Wetboek van vennootschappen kan het bestuur niet zonder toestemming van de algemene vergadering besluiten tot rechtshandelingen die verband houden met de aan- of verkoop van onroerende goederen van de vennootschap en/of vestiging van een hypotheek.

Deze bevoegdheidsbeperking(en) kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet nadat zij openbaar zijn gemaakt.

Externe vertegenwoordiging

De enige statutaire zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, al dan niet statutair, is de vennootschap geldig vertegenwoordigd tegenover derden en in rechte:

- hetzij, door een statutaire zaakvoerder, alleen optredend;

- hetzij, door een statutaire zaakvoerder en een gewone zaakvoerder, samen optredend. Bijzondere volmachten

Het bestuur kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van het bestuur in geval van overschrijding van delegatiebevoegdheid.

Jaarvergadering: wordt gehouden op 1 juni om 14 uur. Indien deze dag een zaterdag, een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats, behalve op zaterdag, op hetzelfde uur. De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel of op een andere plaats in België zoals aangeduid in de oproepingen.

Uitoefening van het stemrecht: elk aandeel geeft recht op één stem.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen. Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, kan elke vennoot zijn stem uitbrengen, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber, al dan niet vennoot en drager van een schriftelijk volmacht. De volmachten moeten worden voorgelegd aan de algemene vergadering om aangehecht te worden aan de notulen van de vergadering.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden vastgesteld.

Behoudens afwijkende bepalingen in de statuten, mag het stemrecht, verbonden aan een aandeel in onverdeeldheid, slechts worden uitgeoefend door een persoon, aangeduid door alle mede-eigenaars. Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dat aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Het stemrecht verbonden aan aandelen die in pand zijn gegeven, wordt door de eigenaar-pandgever uitgeoefend, tenzij anders bedongen in de overeenkomst tot inpandgeving en de vennootschap daarvan op de hoogte werd gebracht.

Schriftelijk stemmen is niet toegelaten.

Boekjaar: begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Winstverdeling: jaarlijks wordt van de nettowinst, zoals die blijkt uit de jaarrekening, ten minste vijf procent (5 %) voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer deze reserve tien procent (10 %) van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van het bestuur, de bestemming ervan bepaalt, mits naleving van de wettelijke bepalingen ter zake.

Saldo na vereffening: na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort, zullen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effecten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort. Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

DIVERSE BEPALINGEN

Volmacht: de oprichter is in de oprichtingsakte vertegenwoordigd door mevrouw Annick Garcet, gedomicilieerd te Sleutelbloemstraat 12, 1180 Brussel (Ukkel), ingevolge een onderhandse volmacht. Inschrijving en volstorting van het kapitaal: op de 75.000.001 aandelen werd door de oprichter ingeschreven door middel van een inbreng in geld.

Elk aandeel van de categorie A en de categorie B werd voor twintig procent (20%) in geld volstort en het aandeel van de categorie C voor honderd procent (100%) , waarmee het kapitaal in totaal werd volstort voor een bedrag van honderdvijftig duizend euro en één cent (150.000,01 EUR).

De instrumenterende notaris bevestigt dat het bedrag van volstorting, conform artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening geopend bij de Rabobank. Het door voormelde financiële instelling verstrekt bewijs werd aan de notaris overhandigd en zal in zijn dossier worden bewaard.

Benoeming van de zaakvoerder: de besloten vennootschap naar Nederlands recht Egeria Private Equity Fund IV GP B.V., werd benoemd tot statutaire zaakvoerder, dewelke voor het waarnemen van haar opdracht zal vertegenwoordigd zijn door haar vaste vertegenwoordiger, aangesteld conform artikel 61, § 2 van het Wetboek van vennootschappen, zijnde de heer Franciscus Maria van Trigt, geboren te Hillegom (Nederland), op 4 mei 1967, gedomicilieerd te De Slingerkamp 8, 2421TH Nieuwkoop (Nederland).

Eerste boekjaar: vanaf de dag waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt tot 31 december 2015.

Eerste jaarvergadering: in 2016.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL (opgemaakt vóór registratie in toepassing van artikel 173, 1°bis van het Wetboek der Registratierechten).

Vincent VRONINKS, geassocieerd notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte. Een volmacht werd aan de oprichtingsakte gehecht.

20/11/2014
ÿþ Mod word 17.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*19210186*

1ÉIrRGI^Lt=G17

104:`.214

Griffie RechtbankI~ van Koophandel wlfiTi~ n'

Ondernemingsnr : 0552.927.417

Benaming

(voluit) : IGNIO MPM II

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Robert Schuitenlaan 8, 3080 Vossem (Tervuren)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging van maatschappelijke zetel

Uittreksel uit de beslissing van de enige zaakvoerder genomen op 4 november 2014

1, De zetel van de vennootschap wordt verplaatst naar Neervelpsestraat 11, 3360 Bierbeek met onmiddellijke ingang vanaf vandaag.

2. Artikel 2 van de statuten zal tijdens de volgende buitengewone algemene vergadering van vennoten die plaats zal vinden voor een notaris aangepast worden.

3. Volmacht wordt verleend aan Dhr Niek De Pauw, Mevrouw Sara Eggen-nont en Mevrouw Chloé Vander Velpen van Clifford Chance LLP, handelend via haar bijkantoor gelegen te Louizalaan 65 bus 2, 1050 Brussel, elk met volmacht om alleen te handelen en met de mogelijkheid van substitutie, om alle vereiste handelingen te verrichten met het oog op de neerlegging van onderhavige beslissing bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Leuven en daartoe alle administratieve formaliteiten te vervullen (inclusief het ondertekenen van de verschillende formulieren I en Il voor publicatie in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad).

4. Volmacht wordt verleend aan Mevrouw Annick Garcet en Mevrouw Valérie Pauwels van Clifford Chance LLP, handelend via haar bijkantoor gelegen te Louizalaan 65 bus 2, 1050 Brussel, elk met volmacht om alleen te handelen en met de mogelijkheid van substitutie, om aile formaliteiten betreffende de wijziging van de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank van Ondernemingen te vervullen.

Niek De Pauw

Advocaat bij Clifford Chance LLP

Handelend als volmachtdrager

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
IGNIO MPM II

Adresse
ROBERT SCHUITENLAAN 8 3080 TERVUREN

Code postal : 3080
Localité : TERVUREN
Commune : TERVUREN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande