IKATUBO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IKATUBO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.633.746

Publication

24/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 08.12.2013, NGL 19.12.2013 13691-0508-012
03/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 08.12.2012, NGL 27.12.2012 12682-0148-012
06/01/2012
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na ne- - " 'I van deakte

MONITEUR BEL©E DIRECTION

N IIIIIIIIIIIIIIIIIVIIIIIIIII

" 12005186*

2 9. -12- 2011

: . ,

"

BELGISBEs~ûû'ÁSe~~ a,\1',r+., r~~-~ 411

Griffie

Ondernemingsar : Benaming

(voluit) :

cb3 k . \cêt- 1-0go

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Frans Mombaersstraat 17 te 3071 Erps-Kwerps

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING: statutenwijziging

Er blijkt uit een akte verleden op 30 november 2011, voor Notaris Bruno MARIENS, geassocieerd notaris te Kortenberg nog te onderwerpen aan de formaliteit van registratie, dat de buitengewone algemene vergadering volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste beslissing : kapitaalverhoging

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met vijfentwintig duizend honderd Euro (¬ 25.100,), zodat het kapitaal zal verhoogd worden van achttienduizend zeshonderd Euro (¬ 18.600,) tot drieënveertig duizend zevenhonderd Euro (¬ 43.700,).

Deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld en zal gepaard gaan met de uitgifte van tweehonderd éénenvijftig (251) nieuwe kapitaalaandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande kapitaalaandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving.

Er zal onmiddellijk tegen pari in geld ingeschreven worden op de nieuwe kapitaalaandelen, tegen de prijs van honderd Euro per kapitaalaandeel en ieder kapitaalaandeel zal onmiddellijk volgestort worden tot beloop van honderd procent.

Tweede beslissing : individuele afstand van het voorkeurrecht

En onmiddellijk heeft aandeelhouder, PEETERS Marie voornoemd, uitdrukkelijk verklaard te verzaken aan de uitoefening van haar voorkeurrecht tot inschrijving op deze nieuwe kapitaalaandelen.

Derde beslissing : inschrijving op de kapitaalverhoging en volstorting van de nieuwe kapitaalaandelen

1. Vervolgens heeft aandeelhouder PEETERS Jean Leu voormeld, verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van huidige vennootschap, en in te schrijven op de totaliteit van de tweehonderd éénenvijftig (251) nieuwe kapitaalaandelen van deze vennootschap, tegen de prijs van 100 Euro per kapitaalaandeel;

2. De voorzitter verklaart en alle aanwezigen op de vergadering erkennen dat ieder aandeel waarop aldus werd ingeschreven, volgestort is ten belope van honderd procent. De kapitaalverhoging is bijgevolg in totaal volgestort ten belope van het geheel , namelijk ten belope van vijfentwintig duizend honderd Euro (¬ 25.100,).

3. De inbrengen in geld werden overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen gestort op een bijzondere rekening met nummer 8005052 (TD009636) op naam van huidige vennootschap bij de Bank J. Vanbreda&C' zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling, dat door mij notaris in mijn dossier zal bewaard blijven.

Vierde beslissing : vaststelling van de kapitaalverhoging

De voorzitter stelt vast dat en verzoekt mij, notaris, te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten en inbrengen, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op drieënveertig duizend zevenhonderd Euro (¬ 43.700) werd gebracht en, vertegenwoordigd is door vierhonderd zevenendertig (437) identieke kapitaal-aandelen, volledig volgestort en zonder nominale waarde.

De voorzitter verzoekt mij notaris te akteren dat de wettelijke vereisten aangaande de inschrijving en de, volstorting van het kapitaal werden nageleefd.

Vijfde beslissing : wijziging van de statuten

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

Artikel 5.  Kapitaal : Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedroeg bij: oprichting achttienduizend zeshonderd euro, verdeeld in honderd zesentachtig gelijke aandelen op naam,, zonder vermelding van nominale waarde, maar die elk één/honderd zesentachtigste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigden. Sedert de eerste statutenwijziging bedraagt het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap drieënveertigduizend zevenhonderd euro (¬ 43.700), verdeeld in vierhonderd zevenendertig gelijke aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, maar die elk één/vierhonderd zevenendertigste (1/437ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.



Voor- Zesde beslissing : volmacht voor de coordinatie van de statuten

behoudelh De vergadering verleent aan de geassocieerde notarissen MARIENS/DE BOOSERÉ, te Kortenberg, elk

aan het individueel, alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te

Belgisch ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de

Staatsblad wettelijke bepalingen ter zake.

4\7 Zevende beslissing : machtiging tot uitvoering van de genomen beslissingen

De vergadering verleent, zo nodig, een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande

beslissingen uit te voeren.

Achtste beslissing : volmacht voor de administratieve formaliteiten

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de heer Marijn DE VLIES wonende te Leefdaal,

Zonnebloemlaan, 2, om de vervulling van alle administratieve formaliteiten, waaronder bij het

ondernemingsloket en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te

verzekeren.

Te dien einde ook aile hoegenaamde stukken en akten te tekenen.Stemming

Alle beslissingen zijn met algemeenheid van stemmen genomen.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL

Notaris Marie Chantal De Booseré, geassocieerd notaris te Kortenberg.

Tegelijk hiermee neergelegd : uitgifte van het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering

en gecoördineerde STATUTEN.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik 6 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/01/2011
ÿþ{

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Motl 2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iritdeV~ÿ»~l~~~d1 Z1,à)Mù.`~ ,r a ,

h

'u".'.~~~r~:elli

ILQUIrA?e 6» 0 7 OU!

2011

nTiáfLFijr y Griffie

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluil) : IKATUBO

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Frans Mombaersstraat, 17, 3071 Erps-Kwerps

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Bruno MARIENS, geassocieerd notaris te Kortenberg, op drieëntwintig december tweeduizend en tien, nog te onderwerpen aan de formaliteit van registratie, blijkt dat door de heer PEETERS Jean Leu Madeleine André, geboren te Antwerpen op acht december negentienhonderd tweeënzestig, wonende te Kortenberg (3071 Erps-Kwerps) Frans Mombaersstraat, 17 en door Mevrouw PEETERS Marie Pascale Charles Madeleine, geboren te Antwerpen op acht augustus negentienhonderd zestig, wonende te 3080 Tervuren, Bijlkensveldstraat 27 een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam "IKATUBO". De Vennootschap is gevestigd te 3071 Erps-KwerpsFrans Mombaersstraat 17. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel hoofdstad bij besluit van de zaakvoerder. De vennootschap heeft tot doel, zowel voor haarzelf als voor rekening van derden, alleen of in vereniging of in partnerschap met het om het even wie, zowel in België als in het buitenland: 1) alle activiteiten van handel in levensmiddelen van elke aard in de breedste zin met inbegrip van wijnen en geestrijke dranken; 2) alle activiteiten van consultancy, studie, prospectie, beheer, coordinatie, uitvoering en monitoring van alle diensten en prestaties van welke aard ook behorend zowel in de openbare als in de privé sector, aan het lokaak, regionaal, nationaal of internationaal vlak tot het gebied van de handel en de industrie, van het wetenschappelijke onderzoek, het milieu, de gezondheid, de cultuur, de ontwikkelingsamenwerking, de bijstand (zowel politieke, technische, fiscale, culturele, van veiligheid of economische), van de definitie, de organisatie, het leiderschap, het beheer en de hervorming van opdrachten van algemene of bijzonder belang alsmede van diverse activiteiten van natuurlijke personen (die van openbare rechten of van privé recht zijn) en van verenigingen of instellingen die in hun bevoegdheden een of meer van de hierboven genoemd gebieden hebben; 3) alle verrichtingen toebehorend aan het onderzoek en de ontwikkeling, de vervaardiging, de schepping, de aankoop en de verkoop, de valorisatie, de uitvoer en de invoer, de ter beschikkingstelling of de inhuurneming, de vertegenwoordiging, de concessie, de makelarij, de commissie, de consignatie of het in licentie geven van alle roerende of onroerende, materiële of immateriële goederen daar inbegrepen architecturale, artistieke en schrijfkundige werken en het leveren van alle diensten van welke aarde ook toebehorend aan de handel en de nijverheid in het algemeen, daar inbegrepen de administratieve inrichting, het financieel beheer, de technische structuur, of de verkoop of non-profit, politiek van alle onderneminginstellingen of nationaal of internationale organisaties zowel publieke als privé met of zonder winstoogmerk alsmede de organisatie van evenementen, de promotie en de publiciteit. 4) ln het algemeen mag de vennootschap zonder dat deze opsomming limitatief wordt: verkrijgen, verkopen, in huur nemen of geven, aile onroerende goederen of handelsfondsen, brevetten, licenties, nijverheid- of handelsmerken verkrijgen, scheppen, overdragen, onder welke vormen en plaats ook, aan alle vennootschappen of ondernemingen, bedrijven, verenigingen en instellingen waarvan het maatschappelijk doel gelijkaardig, vergelijkbaar of aanverwant is aan de zijne, of gewoon nuttige is aan de uitbreiding van haar activiteiten of de verwezenlijking van haar maatschappelijke doel, geheel of gedeeltelijk. 5) Zij mag alle beleggingen in effecten doen, bij wijze van verenigingen, inbreng of fusie, inschrijving, participatie, financiële of andere interesse nemen in alle reeds bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen en alle rechtszekerheden voor rekening van derden verlenen. 6) De vennootschap mag eveneens de functie van bestuurder of van vereffenaar in andere vennootschap uitoefenen. 7) Dit alles in de meest ruime zin en zonder dat voorafgaande opsommingen beperkend wezen, doch dit alles echter slechts in de mate dat voormelde activiteiten niet zouden onderworpen zijn aan bepaalde wettelijke vereisten, waaraan de vennootschap niet zou voldoen; Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600-¬ ); Het is verdeeld in honderdzesentachtig (186) gelijke aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, maar die elk één/honderdzesentachtigste (11186ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Door inbreng in geld worden navolgend aantal aandelen geplaatst : -de heer PEETERS Jean Leu , voornoemd verklaart in te schrijven op achttienduizend vijfhonderd euro (18.500-¬ ) en verklaart inbreng te doen in geld van achttienduizend vijfhonderd euro (18.500-¬ ) waarvoor hem honderdvijfentachtig (185) aandelen toegekend zijn; -Mevro uw_ PEEIERSMarie Pascale,voo moe md,__verklaart in te schrijven op_honderd __euro_(100_¬ )_en verklaart

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

*iioiaasa

inbreng te doen in geld van honderd euro (100-¬ ) waarvoor haar één (1) aandeel toegekend is. De oprichtende partij verklaart dal één derde van het kapitaal, namelijk zesduizend tweehonderd euro (6.200-¬ ) werd volstort en verklaart dat ieder aandeel voor minstens één vijfde werd volstort. Het niet volstort deel bedraagt voor de heer PEETERS voornoemd: 12.333,33 euro en voor mevrouw PEETERS voornoemd: 66,67 euro. Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening bij Jan van BREDA-BANK onder rekeningnummer 645/1001681/94, geopend op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IKATUBO"-in-oprichting. Notaris MARIENS bevestigt de deponering van het gestorte kapitaal, hetzij zesduizend tweehonderd euro (6.200-¬ ), overeenkomstig het wetboek van vennootschappen, zoals blijkt uit het bankattest. Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of tegen derden niet worden tegengeworpen. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmachten. De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt gehouden op acht december om negentien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproeping. Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, voor zover deze zelf een vennoot is. Wordt toegelaten tot elke gewone of buitengewone algemene vergadering, zonder enige formaliteit: elke vennoot die ingeschreven staat in het register der vennoten, tenminste vijf vrije dagen voor de datum vastgesteld voor de vergadering. Elk aandeel geeft recht op één stem, onverminderd hetgeen hiernavolgend is bepaald: De gewone en de bijzondere algemene vergadering beraadslagen en besluiten op geldige wijze ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen. In de gewone en in de bijzondere algemene vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van ieder jaar. Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één twintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat deze winst of een deel ervan zal worden gereserveerd. Vereffening: Na delging van de schulden en de lasten van de vennootschap zal het saldo van het maatschappelijk vermogen verdeeld worden tussen de vennoten in evenredigheid met het aantal aandelen dat zij bezitten. Het eerste boekjaar gaat in vanaf het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen door de neerlegging ter griffie op de rechtbank van koophandel en eindigt op 30 juni 2012. De vergadering beslist als zaakvoerder voor onbepaalde duur te benoemen: -de heer PEETERS Jean, voornoemd die hier aanwezig is en aanvaardt. Zijn mandaat zal onbezoldigd zijn. De vergadering beslist voorlopig geen commissaris te benoemen. De oprichtende partij verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert één november tweeduizend en tien.Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.De vennootschap stelt bij deze als haar bijzondere lasthebber aan, met mogelijkheid van indeplaatsstelling de heer Marijn DE VLIES, wonende te Leefdaal, Zonnebloemlaan, 2 met volgende machten: Alle inschrijvingen of aanvragen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en bij de administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde of wijziging hieraan te vorderen alsmede het aansluiten van de vennootschap bij alle mogelijke beroepsorganisaties vast te leggen.- Alle administratieve formaliteiten naar aanleiding van deze oprichting.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL

Notaris Bruno MARIENS, geassocieerd notaris te Kortenberg, Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de oprichtingsakte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2011- Annexes du Moniteur belge

r Veor- behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 08.12.2015, NGL 11.01.2016 16011-0082-014

Coordonnées
IKATUBO

Adresse
FRANS MOMBAERSSTRAAT 17 3071 ERPS-KWERPS

Code postal : 3071
Localité : Erps-Kwerps
Commune : KORTENBERG
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande