I'M

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : I'M
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.969.961

Publication

30/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 23.09.2013 13592-0167-014
14/11/2012
ÿþ Mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

~ I~INIIV~MV~I~~~V~VI

if.)1Ï

etUSSEL

Griffie

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris_ hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

Ondernemirigsnr :0834.969.961

Benaming (voluit) :I'M

(verkort):

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel :1750 Lennik, Joseph Van den Bosschestraat 171

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :WIJZIGING DOEL

Tekst: WIJZIGING DOEL

Uit een proces-verbaal, gesloten door notaris JEAN-LUC PERS, te Vilvoorde, op drieëntwintig oktober tweeduizend en twaalf.

Blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "I'M", met maatschappelijke zetel te 1750 Lennik, Joseph Van den Bosschestraat 171, de volgende beslissingen genomen heeft :

EERSTE BESLUIT: VERSLAG.

De algemene vergadering ontslaat eenstemmig de Heer Voorzitter lezing te geven van het verslag van de zaakvoerder met uiteenzetting van de omstandige rechtvaardiging van de voorgestelde uitbreiding aan het maatschappelijk doel en van de aangehechte balans; alle vennoten erkennen een kopie ontvangen te hebben van dit verslag en er kennis van te hebben genomen.

Het verslag van de zaakvoerder met de eraan gehechte balans zal neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel van Brussel samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal.

TWEEDE BESLUIT: UITBREIDING DOEL.

De algemene vergadering beslist het doel van de vennootschap uit te breiden door toevoeging van volgende tekst na de tweéde paragraaf van artikel 3:

" De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, eveneens tot doel:

- alle vastgoedverhandelingen in de ruimste zin uit te voeren, zoals kopen en verkopen, huren en verhuren, beheren, verpanden en hypothekeren, alle zakelijke rechten verlenen en verkrijgen, verkavelen en ruilen, evenals promotie- en projectontwikkeling uit te voeren, het laten bouwen enzovoort. - het kopen, verkopen en verhuren van roerende investeringen; het financieren van roerende goederen onder de vorm van verhuur of leasing."

DERDE BESLUIT: VOLMACHTEN.

De vergadering kent alle volmachten toe aan de zaakvoerder voor de uitvoering van de getroffen besluiten en voor de coördinatie van de statuten.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel.

Jean-Luc Peérs, notaris.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

p Voor- behouden aan tet Belgisch *Staats blad Luik B - vervolg



Terzelfdertijd hiermee neergelegd:

- uitgifte van de akte;

- Bijzonder verslag van de zaakvoerder.

- Gecoordineerde tekst der statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

11/04/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Lennik.

Voor-behoude aan het Belgisct. Staatsbta iii uiiu1moiuu si

*11053759*

111



MS3a

UMAR. 7011

Ondernemingsnr : 47$3436e (1364 ~

Benaming :

(voluit): I'M

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : Joseph Van den Bosschestraat 171 te 1750 Lennik

Onderwerp akte

OPRICHTING - BENOEMING. Uittreksel uit een akte verleden door Meester JEAN-LUC PEÊRS,~ ]notaris te Vilvoorde, op drieëntwintig maart tweeduizend en elf.

Oprichters:

1. De Heer DE GREEF Eddy, geboren te Brussel op vijfentwintig november negentienhonderd zevenenzestig, N.N. 67.11.25 285-61, echtgenoot van Mevrouw MELOTTE Ingrid Camila Louise, wonende te 1750 Lennik, Joseph Van den Bossche-straat 171.

2. Mevrouw MELOTTE Ingrid Camila Louise, geboren te Asse op

vijfentwintig maart negentienhonderd vierenzeventig, N.N. 74.03.25 394-43,

echtgenote van de Heer DE GREEF Eddy, wonende te 1750 Lennik, Joseph Van

den Bosschestraat 171.

Vorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Naam: " I'M "

Maatschappelijke zetel: Joseph Van den Bosschestraat 171 te 1750!

Doel: De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland:

- het verlenen van diensten in de meest ruime zin van het woord aani bedrijven, ondernemingen, verenigingen en organisaties van alle aard, onder meer op het vlak van administratie, management, marketing, communicatie enl bedrijfsorganisatie;

- de uitoefening van alle managementactiviteiten, in de ruimste zin van het woord, met name het waarnemen en uitoefenen van allerhande mandaten, bestuurs- en beheersopdrachten, al dan niet bezoldigd,

Deze dienstverlening omvat onder meer advies, bijstandsverlening en praktische hulp inzake algemeen beheer en beleid (namelijk "generale management") en beheersadviezen met betrekking tot marketing, communicatie, de verkoop, public relations, de productie, de administratie, de bedrijfsorganisatie, het personeel, het management, het economaat, hetl

uitvoeren van om het even welk advies, controle- en bestuursopdrachten. i

Zij mag alle handels-, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks ofl onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of activiteiten; die zullen bijdragen tot haar ontwikkeling.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig ofI

dienstig zijn tot de verwezenlijking van haar doel. i

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zal zich mogen1

Op de laatste 1:4z. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(a)n(n} bevoegd de rechtspersoon, ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

interesseren, door middel van inbreng, versmelting, deelname of anderszins,} in alle bestaande of op te richten vennootschappen, ondernemingen, zowel in! België als in het buitenland, die een gelijkaardig doel nastreven off waarvan het doel in enig verband met het hare staat.

De vennootschap mag zich ten gunste van zelfde vennootschappen! borg stellen of hen aval verlenen, optreden als hun agent off Evertegenwoordigen, voorschotten toestaan, krediet verlenen, hypothecaire en andere zekerheden verstrekken. Tevens mag zij in zelfde vennootschappen de hoedanigheid van bestuurder of vereffenaar waarnemen en uitoefenen.

De vennootschap mag deze activiteiten uitvoeren zowel voor eigen

rekening als voor rekening van derden. 1

Om het gestelde doel te bereiken, mag de vennootschap haari activiteiten zowel in het binnenland als in het buitenland uitoefenen.

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan! Eworden in haar uitgebreidste zin.

Duur: Onbepaalde duur

Maatschappelijk kapitaal Het

achttienduizend zeshonderd (18.600,00) euro (100) aandelen zonder aanduiding van één/honderdste van het kapitaal vertegenwoord

Bestuur: De vennootschap wordt bezoldigde of onbezoldigde lasthebbers, zaakvoerders genoemd worden.

vennootschap jegens derden!

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoer-I ders, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zijl bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien dei omstandigheden, niet onkundig van kon zijn.

Algemene vergadering: De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden de laatste vrijdag van de maand mei om achttien uur op dei maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van! bijeenroeping, en voor de eerste maal in tweeduizend dertien.

Boekjaar: Van eerste januari tot éénendertig december van elk jaar.! Evenwel zal het eerste maatschappelijk boekjaar lopen tot éénendertig

december tweeduizend en twaalf. ]

Buitengewone algemene vergadering.

Nadat de statuten van voormelde vennootschap aldus zijn vastge-I steld, komt bijeen de eerste buitengewone algemene vergadering die volgende] besluiten neemt :

De algemene vergadering beslist:

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op één.

b. te benoemen tot deze functie: de Heer DE GREEF Eddy, die verklaart te aanvaarden en bevestigt dat hij niet getroffen is door een! besluit dat zich daartegen verzet.

c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaaldel

bezoldiging zalf

i

boekjaar zal lopen tot!

eerste jaarvergadering zal!

plaatsgrijpen in het jaar tweeduizend dertien.

4) De vergadering beslist bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen de verbintenissen over te nemen die in naam van] Eide vennootschap in oprichting zijn aangegaan door de hiervoor genoemde íoprichters en dit sedert één februari tweeduizend en elf.

5) De vergadering verleent volmacht voor onbepaalde tijd aan de!

i Voorgehouden aan het Eretdisef St9atsblad

geplaatst kapitaal bedraagt' . Het is gesplitst in honderdi nominale waarde, die elk! igen. bestuurd door één of meer al dan niet vennoten, die!

Tedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig ofl dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap,! behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de en in rechte als eiser of als verweerder.

{duur

d. het mandaat van de zaakvoerder te vergoeden; de door de algemene vergadering worden vastgesteld.

e. geen commissaris te benoemen.

2) De vergadering besluit dat het eerste éénendertig december tweeduizend en twaalf.

3) De vergadering besluit dat de

"

t-

Voor-

behouden Luik B - vervolg

aan het _

Beigiie-Fs BVBA "SCA Antwerpen" te 2140 Antwerpen, Plantin & Moretuslei 331 bus 14, met' Staatsblad Ide mogelijkheid van indeplaatstelling om alle mogelijke formaliteiten te 1 L (vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket en/of B.T.W.- en Registratiekantoor en/of bij alle jadministratieve autoriteiten.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen,

' inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alleI beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Jean-Luc PEÊRS, notaris.

Terzelfdertijd hiermee neergelegd: uitgifte van de akte;

s

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
I'M

Adresse
JOEPH VAN DEN BOSSCHESTRAAT 171 1750 LENNIK

Code postal : 1750
Localité : Gaasbeek
Commune : LENNIK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande