IMAGE-ZONE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IMAGE-ZONE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 540.694.727

Publication

14/10/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*13305980*

Neergelegd

10-10-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0540694727

Benaming (voluit): IMAGE-ZONE

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3000 Leuven, Sint-Beggaberg 3 bus 201

(volledig adres)

Onderwerp akte: Oprichting

Uit akte verleden voor Meester Jo ABBELOOS, geassocieerd notaris te Vilvoorde in datum van negen oktober tweeduizend dertien, blijkt dat de hierna vermelde persoon de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  IMAGE-ZONE , met maatschappelijke zetel te 3000 Leuven, Sint-Beggaberg 3 bus 201 heeft opgericht waarvan de statuten werden vastgesteld als volgt:

OPRICHTER:

De heer VAN DROOGENBROECK Johan Theo, ongehuwd, geboren te Elsene op 26 januari 1979, rijksregister nummer 79.01.26-453.45, wonende te 3000 Leuven, Sint Beggaberg 3/0201.

STATUTEN:

RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "IMAGE-ZONE".

ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3000 Leuven, Sint-Beggaberg 3 bus 201. Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in

België alsook in het buitenland:

" Alle verrichtingen te doen die behoren tot het domein van de fotografie en stylisme: fotografie, studiofotografie, decor, peoplecasting, locationhunting, beeldmanipulatie, zoekwerk accessoires set, zoekwerk achtergronden, aanmaak achtergronden, zoekwerk decorstukken, andere vormen van stylisme. De opsomming is aanduidend en niet beperkend en dient in de meest ruime zin te worden geïnterpreteerd.

" De vennootschap kan deelnemen in, samenwerken met, de directie voeren en bestuursmandaten uitoefenen in/over andere ondernemingen met gelijk of aanverwant doel of een ander doel.

" Het samenstellen, produceren, regisseren en afwerken van producties op foto-, film-, video en andere audiovisuele dragers.

" Het samenstellen, produceren, regisseren en afwerken van film- en videoreportages.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

" Het realiseren, ontwerpen, opmaken en afwerken van grafisch, reprografisch, cinematografisch en audiovisueel werk, zowel in zijn materiële als immateriële en digitale vorm; kortom al wat betrekking heeft tot het zetten, digitaal opmaken, programmeren, drukken en afwerken van alle grafische werken in de ruimste zin.

" Rechtstreeks en onrechtstreeks uitgeven, verkopen, coördineren en ter bestemming brengen van alle grafische en audiovisuele, fotografische en cinematografische werken in de ruimste zin.

" Het ontwerpen, produceren en plaatsen van beursstanden, conferenties, vernissages en tentoonstellingsopstellingen, showrooms in de ruimste zin.

" Uitwerken van reclame en communicatiestrategieën; consultancy en intermediaire voor communicatie en cultuur aan privé-bedrijven en aan overheden en instellingen.

" De handel in reprografisch, kantoor- en audiovisueel materiaal in de breedste zin van het woord.

" Het ontwerpen, exploiteren, commercialiseren en demonstreren inzake communicatie, softwaretoepassingen, computernetwerken, informatiesnelwegen, alsmede alle diensten en advieswerkzaamheden hieromtrent en dit in de ruimste zin, het vertegenwoordigen als onafhankelijk verkoper van producenten, groothandelaars of dienstverlenende bedrijven en dit met betrekking tot om het even welke producten of goederen en in de ruimste betekenis, het voeren van een publiciteitsonderneming, het verstrekken van elke vorm van marketingadvies, consultancy: de verhuring van materiaal; het aankopen, verkopen, de import en export, productie van alle computerhardware, zowel in groothandel als kleinhandel.

" Het ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes voor derden via verschillende media.

" Overige activiteiten verwant aan drukkerijen, realisatie van programma s en gebruiksklare systemen, gegevensverwerking, databanken.

" Het ontwerpen van textielpatronen, kleding, juwelen, meubels, interieurs en decoratieartikelen.

" Het corrigeren van drukproeven.

" Het ontwerpen van websites in de ruimste zin van het woord, de hosting van data en websites, het aanbieden van hostingservices, het aanbieden van mailservices en mailings, IT-services, het configureren van dit al inclusief het registreren van domeinnamen voor eigen gebruik of voor derden.

" Kunstonderwijs dat niet naar niveau kan worden ingedeeld.

" Organisatie van culturele VIP-events.

" Het vertegenwoordigen van toeleveringsbedrijven in de ruimste zin.

" Het verwerven, het uitvoeren en het coördineren van opdrachten in de sector van de fotografie, film, video.

" De groot- en kleinhandel, de handel op commissie of vertegenwoordiging in alle fotografische producten, materialen en apparatuur.

" De handel, de tussenhandel, de invoer, de uitvoer, de doorvoer, de dienstverlening, de huur en verhuur, het onderhoud en de herstelling van alle fotografische, cinematografische en IT-toestellen, materiaal en toebehoren in de ruimste zin en in het bijzonder deze met betrekking tot klank, beeld, dragers, verwerking en opslag, zoals ondermeer beeld- en geluidsdragers, data-servers, computers, beeldschermen in de ruimste zin van het woord.

" Het inrichten van vertoningen van allerlei aard in het bijzonder filmvoorstellingen, fototentoonstellingen enzomeer.

" Agentschap voor fotomodellen, mannequins, hostessen en dergelijke.

" De verhuring van roerende en onroerende goederen in z n geheel of delen ervan.

" Verhuur van roerende goederen, waaronder voertuigen en dit al dan niet met chauffeur.

" De opleiding en de scholing in verband met alle audiovisuele videotechnieken, grafische technieken, webdesign en fotografie.

" De technische productie en postproductie op broadcastniveau. Ze zal zich tevens bezighouden met de technische kant van op locatie gedraaide programma s voor televisie. Ook het verlenen, ter beschikking stellen en bedienen van videomateriaal.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

" Het vervaardigen in alle stadia van afwerking, van alle audio-visuele producten en dit met inbegrip van opname, opmaak, sonorisatie en verder afwerking van filmen en producties op gebied van video-recording.

" Het schrijven van scenario s, het ontwikkelen, produceren, regisseren, presenteren, afwerken, verdelen en verkopen van audiovisuele producties op video, film en alle andere audiovisuele dragers.

" De communicatie in de ruimste zin van het woord, met alle moderne media en in het bijzonder via film, televisie, radio, internet, dvd s, fotomateriaal, pers, enzovoort.

" Het oprichten en/of exploiteren van één of meerdere televisie-omroepen, televisieidiensten, radio-omroepen en radiodiensten voor eigen rekening of voor rekening van derden.

" Alle activiteiten op het gebied van televisie- en mediatraining, mediaconsultancy en marketing-advies.

" Het promoten, stimuleren en organiseren van evenementen van allerlei aard.

" Het vertegenwoordigen en promoten van artiesten, presentatoren, journalisten en schrijvers.

" Alle activiteiten met betrekking tot grafisch ontwerp, het verzorgen van design en styling, het ontwerpen van decors, logo s en affiches, en dit zowel in de audiovisuele sector als voor private en openbare doeleinden.

" Het schrijven en uitgeven literaire werken zowel fictie als non-fictie, het schrijven en uitgeven van artikels en recensies.

" Copywriting en de ontwikkeling van teksten, slagzinnen en logo s.

" Het geven, organiseren en/of begeleiden van opleidingen, trainingen en congressen, zowel nationaal als internationaal.

" Het verzorgen van catering voor allerlei doeleinden.

" Elke activiteit van analyse, consulting en raadgeving in bedrijfsbeheer in de ruime zin van het woord, waaronder bedrijfsorganisatie, managementtechnieken en  advies, personeelsbeleid, financieel en fiscaal beleid, administratieve organisatie, technische ontwikkeling en productietechnieken en  organisatie en dit voor alle soorten van bedrijven, instellingen en organisaties.

" Het uitoefenen van bestuursmandaten in alle vennootschappen en ondernemingen van alle aard, zelfs met niet verwante of analoge activiteiten.

" Onderneming voor eigen rekening voor het beheer van beleggingen en vermogens.

" Onderneming in onroerende goederen, welke ondermeer omvat de verwerving, de vervreemding, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en de verhuur, het doen bouwen en verbouwen, de procuratie. Hieronder ook te verstaan het kopen van vruchtgebruik.

" Het schrijven van scenario s, het ontwikkelen, produceren, regisseren, presenteren, afwerken, verdelen en verkopen van audiovisuele producties op video, film en alle andere audiovisuele dragers.

" Het voeren van publiciteit en reclame en het deelnemen en medewerken hieraan in de meest uitgebreide zin van het woord.

" Het uitsluitend voor eigen rekening beheren van alle soorten rechten, beleggingen en financiële instrumenten, zoals ondermeer, zonder dat deze opsomming beperkend is, auteursrechten en andere roerende rechten, kunstvoorwerpen, kasbons, aandelen, obligaties, opties, en andere.

" Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopnemingen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

" Ze mag zich borg stellen of pand verstrekken voor schulden door vennoten of derden aangegaan.

De vennootschap mag, in België of in het buitenland, alleen of in samenwerking met anderen zij het voor eigen rekening, zij het voor rekening van derden, zij het door eigen toedoen, zij het door toedoen van anderen, alle welkdanige handelingen stellen, zowel commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende met rechtstreeks of onrechtstreeks verband tot haar doel. Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen op elke wijze in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen met een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel aan het hare, of waarvan de medewerking

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

nuttig kan zijn tot de uitbreiding van de vennootschap en die van aard zijn haar onderneming te bevorderen. Zij kan zich ook borg stellen, zo voor natuurlijke als voor rechtspersonen. De algemene vergadering der aandeelhouders mag het maatschappelijk doel wijzigen in overeenstemming met de wettelijke voorschriften.

DUUR.

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR). Het wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderd zesentachtig (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 11.- JAARVERGADERING - BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING. De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand juni om achttien (18) uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

STEMRECHT - VERTEGENWOORDIGING

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening ; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

BESTUURSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden. De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de

vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij

bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

BOEKJAAR - JAARREKENING - JAARVERSLAG.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze

Luik B - Vervolg

documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1° van het Wetboek van vennootschappen.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

BENOEMING VAN EEN NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER.

Onmiddellijk heeft de oprichter beslist zichzelf te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur:

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Ondergetekende notaris wijst erop dat de zaakvoerders mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen bekrachtigt. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vóór de ondertekening van de oprichtingsakte.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten

op 31 december 2014.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2015.

VOLMACHT BTW / RECHTSPERSONENREGISTER-FORMALITEITEN

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de naamloze vennootschap  ACCOFISKA te 1750 Lennik, Ninoofsesteenweg 37 evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de diensten van het KBO en voor de aanvraag van een BTW-nummer.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Meester Jo ABBELOOS, geassocieerd notaris

Tezelfdertijd neergelegd : uitgifte van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Mod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*13305980*

Neergelegd

10-10-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0540694727

Benaming (voluit): IMAGE-ZONE

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3000 Leuven, Sint-Beggaberg 3 bus 201

(volledig adres)

Onderwerp akte: Oprichting

Uit akte verleden voor Meester Jo ABBELOOS, geassocieerd notaris te Vilvoorde in datum van negen oktober tweeduizend dertien, blijkt dat de hierna vermelde persoon de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  IMAGE-ZONE , met maatschappelijke zetel te 3000 Leuven, Sint-Beggaberg 3 bus 201 heeft opgericht waarvan de statuten werden vastgesteld als volgt:

OPRICHTER:

De heer VAN DROOGENBROECK Johan Theo, ongehuwd, geboren te Elsene op 26 januari 1979, rijksregister nummer 79.01.26-453.45, wonende te 3000 Leuven, Sint Beggaberg 3/0201.

STATUTEN:

RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "IMAGE-ZONE".

ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3000 Leuven, Sint-Beggaberg 3 bus 201. Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in

België alsook in het buitenland:

" Alle verrichtingen te doen die behoren tot het domein van de fotografie en stylisme: fotografie, studiofotografie, decor, peoplecasting, locationhunting, beeldmanipulatie, zoekwerk accessoires set, zoekwerk achtergronden, aanmaak achtergronden, zoekwerk decorstukken, andere vormen van stylisme. De opsomming is aanduidend en niet beperkend en dient in de meest ruime zin te worden geïnterpreteerd.

" De vennootschap kan deelnemen in, samenwerken met, de directie voeren en bestuursmandaten uitoefenen in/over andere ondernemingen met gelijk of aanverwant doel of een ander doel.

" Het samenstellen, produceren, regisseren en afwerken van producties op foto-, film-, video en andere audiovisuele dragers.

" Het samenstellen, produceren, regisseren en afwerken van film- en videoreportages.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

" Het realiseren, ontwerpen, opmaken en afwerken van grafisch, reprografisch, cinematografisch en audiovisueel werk, zowel in zijn materiële als immateriële en digitale vorm; kortom al wat betrekking heeft tot het zetten, digitaal opmaken, programmeren, drukken en afwerken van alle grafische werken in de ruimste zin.

" Rechtstreeks en onrechtstreeks uitgeven, verkopen, coördineren en ter bestemming brengen van alle grafische en audiovisuele, fotografische en cinematografische werken in de ruimste zin.

" Het ontwerpen, produceren en plaatsen van beursstanden, conferenties, vernissages en tentoonstellingsopstellingen, showrooms in de ruimste zin.

" Uitwerken van reclame en communicatiestrategieën; consultancy en intermediaire voor communicatie en cultuur aan privé-bedrijven en aan overheden en instellingen.

" De handel in reprografisch, kantoor- en audiovisueel materiaal in de breedste zin van het woord.

" Het ontwerpen, exploiteren, commercialiseren en demonstreren inzake communicatie, softwaretoepassingen, computernetwerken, informatiesnelwegen, alsmede alle diensten en advieswerkzaamheden hieromtrent en dit in de ruimste zin, het vertegenwoordigen als onafhankelijk verkoper van producenten, groothandelaars of dienstverlenende bedrijven en dit met betrekking tot om het even welke producten of goederen en in de ruimste betekenis, het voeren van een publiciteitsonderneming, het verstrekken van elke vorm van marketingadvies, consultancy: de verhuring van materiaal; het aankopen, verkopen, de import en export, productie van alle computerhardware, zowel in groothandel als kleinhandel.

" Het ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes voor derden via verschillende media.

" Overige activiteiten verwant aan drukkerijen, realisatie van programma s en gebruiksklare systemen, gegevensverwerking, databanken.

" Het ontwerpen van textielpatronen, kleding, juwelen, meubels, interieurs en decoratieartikelen.

" Het corrigeren van drukproeven.

" Het ontwerpen van websites in de ruimste zin van het woord, de hosting van data en websites, het aanbieden van hostingservices, het aanbieden van mailservices en mailings, IT-services, het configureren van dit al inclusief het registreren van domeinnamen voor eigen gebruik of voor derden.

" Kunstonderwijs dat niet naar niveau kan worden ingedeeld.

" Organisatie van culturele VIP-events.

" Het vertegenwoordigen van toeleveringsbedrijven in de ruimste zin.

" Het verwerven, het uitvoeren en het coördineren van opdrachten in de sector van de fotografie, film, video.

" De groot- en kleinhandel, de handel op commissie of vertegenwoordiging in alle fotografische producten, materialen en apparatuur.

" De handel, de tussenhandel, de invoer, de uitvoer, de doorvoer, de dienstverlening, de huur en verhuur, het onderhoud en de herstelling van alle fotografische, cinematografische en IT-toestellen, materiaal en toebehoren in de ruimste zin en in het bijzonder deze met betrekking tot klank, beeld, dragers, verwerking en opslag, zoals ondermeer beeld- en geluidsdragers, data-servers, computers, beeldschermen in de ruimste zin van het woord.

" Het inrichten van vertoningen van allerlei aard in het bijzonder filmvoorstellingen, fototentoonstellingen enzomeer.

" Agentschap voor fotomodellen, mannequins, hostessen en dergelijke.

" De verhuring van roerende en onroerende goederen in z n geheel of delen ervan.

" Verhuur van roerende goederen, waaronder voertuigen en dit al dan niet met chauffeur.

" De opleiding en de scholing in verband met alle audiovisuele videotechnieken, grafische technieken, webdesign en fotografie.

" De technische productie en postproductie op broadcastniveau. Ze zal zich tevens bezighouden met de technische kant van op locatie gedraaide programma s voor televisie. Ook het verlenen, ter beschikking stellen en bedienen van videomateriaal.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

" Het vervaardigen in alle stadia van afwerking, van alle audio-visuele producten en dit met inbegrip van opname, opmaak, sonorisatie en verder afwerking van filmen en producties op gebied van video-recording.

" Het schrijven van scenario s, het ontwikkelen, produceren, regisseren, presenteren, afwerken, verdelen en verkopen van audiovisuele producties op video, film en alle andere audiovisuele dragers.

" De communicatie in de ruimste zin van het woord, met alle moderne media en in het bijzonder via film, televisie, radio, internet, dvd s, fotomateriaal, pers, enzovoort.

" Het oprichten en/of exploiteren van één of meerdere televisie-omroepen, televisieidiensten, radio-omroepen en radiodiensten voor eigen rekening of voor rekening van derden.

" Alle activiteiten op het gebied van televisie- en mediatraining, mediaconsultancy en marketing-advies.

" Het promoten, stimuleren en organiseren van evenementen van allerlei aard.

" Het vertegenwoordigen en promoten van artiesten, presentatoren, journalisten en schrijvers.

" Alle activiteiten met betrekking tot grafisch ontwerp, het verzorgen van design en styling, het ontwerpen van decors, logo s en affiches, en dit zowel in de audiovisuele sector als voor private en openbare doeleinden.

" Het schrijven en uitgeven literaire werken zowel fictie als non-fictie, het schrijven en uitgeven van artikels en recensies.

" Copywriting en de ontwikkeling van teksten, slagzinnen en logo s.

" Het geven, organiseren en/of begeleiden van opleidingen, trainingen en congressen, zowel nationaal als internationaal.

" Het verzorgen van catering voor allerlei doeleinden.

" Elke activiteit van analyse, consulting en raadgeving in bedrijfsbeheer in de ruime zin van het woord, waaronder bedrijfsorganisatie, managementtechnieken en  advies, personeelsbeleid, financieel en fiscaal beleid, administratieve organisatie, technische ontwikkeling en productietechnieken en  organisatie en dit voor alle soorten van bedrijven, instellingen en organisaties.

" Het uitoefenen van bestuursmandaten in alle vennootschappen en ondernemingen van alle aard, zelfs met niet verwante of analoge activiteiten.

" Onderneming voor eigen rekening voor het beheer van beleggingen en vermogens.

" Onderneming in onroerende goederen, welke ondermeer omvat de verwerving, de vervreemding, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en de verhuur, het doen bouwen en verbouwen, de procuratie. Hieronder ook te verstaan het kopen van vruchtgebruik.

" Het schrijven van scenario s, het ontwikkelen, produceren, regisseren, presenteren, afwerken, verdelen en verkopen van audiovisuele producties op video, film en alle andere audiovisuele dragers.

" Het voeren van publiciteit en reclame en het deelnemen en medewerken hieraan in de meest uitgebreide zin van het woord.

" Het uitsluitend voor eigen rekening beheren van alle soorten rechten, beleggingen en financiële instrumenten, zoals ondermeer, zonder dat deze opsomming beperkend is, auteursrechten en andere roerende rechten, kunstvoorwerpen, kasbons, aandelen, obligaties, opties, en andere.

" Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopnemingen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

" Ze mag zich borg stellen of pand verstrekken voor schulden door vennoten of derden aangegaan.

De vennootschap mag, in België of in het buitenland, alleen of in samenwerking met anderen zij het voor eigen rekening, zij het voor rekening van derden, zij het door eigen toedoen, zij het door toedoen van anderen, alle welkdanige handelingen stellen, zowel commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende met rechtstreeks of onrechtstreeks verband tot haar doel. Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen op elke wijze in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen met een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel aan het hare, of waarvan de medewerking

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

nuttig kan zijn tot de uitbreiding van de vennootschap en die van aard zijn haar onderneming te bevorderen. Zij kan zich ook borg stellen, zo voor natuurlijke als voor rechtspersonen. De algemene vergadering der aandeelhouders mag het maatschappelijk doel wijzigen in overeenstemming met de wettelijke voorschriften.

DUUR.

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR). Het wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderd zesentachtig (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 11.- JAARVERGADERING - BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING. De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand juni om achttien (18) uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

STEMRECHT - VERTEGENWOORDIGING

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening ; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

BESTUURSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden. De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de

vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij

bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

BOEKJAAR - JAARREKENING - JAARVERSLAG.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze

Luik B - Vervolg

documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1° van het Wetboek van vennootschappen.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

BENOEMING VAN EEN NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER.

Onmiddellijk heeft de oprichter beslist zichzelf te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur:

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Ondergetekende notaris wijst erop dat de zaakvoerders mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen bekrachtigt. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vóór de ondertekening van de oprichtingsakte.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten

op 31 december 2014.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2015.

VOLMACHT BTW / RECHTSPERSONENREGISTER-FORMALITEITEN

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de naamloze vennootschap  ACCOFISKA te 1750 Lennik, Ninoofsesteenweg 37 evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de diensten van het KBO en voor de aanvraag van een BTW-nummer.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Meester Jo ABBELOOS, geassocieerd notaris

Tezelfdertijd neergelegd : uitgifte van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 30.08.2016 16529-0530-009

Coordonnées
IMAGE-ZONE

Adresse
NAAMSESTRAAT 132, BUS 0101 3000 LEUVEN

Code postal : 3000
Localité : LEUVEN
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande