IMATO

Association sans but lucratif


Dénomination : IMATO
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 443.857.350

Publication

13/03/2013
ÿþMOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

i gui





Ondememingsnr : 0443.857.350 Benaming

(voluit) : IMATO

rïlp: I

, J

t=- ' _c ~,~~ . , ~; ~ " M- ~i~~~I 2013

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Nieuwstraat 44 3272 TESTELT

Onderwerp akte : Wijziging statuten en raad van bestuur

I. Wijziging van de statuten

De bijzondere algemene vergadering van de vereniging zonder winstoogmerk Imato heeft op datum van 6 februari 2013, overeenkomstig artikel 8 van de wet van 27 juni 1921 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk en de stichtingen, zoals gewijzigd door de Wetten van 2 mei 2002, 16 januari 2003 en 22 december 2003, hierna genoemd de V&S-wet, beslist haar statuten, zoals deze eerder gepubliceerd werden in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad met eenparigheid van stemmen te wijzigen en volledig te vervangen door de volgende nieuwe statuten:

TITEL I. - NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR

Art. 1. - De vereniging zonder winstoogmerk draagt de naam: "IMATO ".

Art. 2. - De vereniging heeft haar maatschappelijke zetel te Herseltsebaan 1, 3271 Averbode. Het postadres is Nieuwstraat 44 , 3272 Testelt, gelegen in het gerechtelijk arrondissement Leuven.

Art. 3. - § 1. De vereniging heeft tot doel, met uitsluiting van enig winstoogmerk, het inrichten en het bevorderen van het katholiek onderwijs en opvoeding, overeenkomstig de richtlijnen van de Belgische bisschoppen en hun gemandateerde organen. Alles wat voor dit opvoedingsproject noodzakelijk of nuttig is, kan worden gerealiseerd. De vereniging treedt onder meer op als inrichtende macht  schoolbestuur van onderwijsinstellingen.

§ 2. De vereniging mag alle rechtshandelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor het verwezenlijken van', het maatschappelijk doel, en mag daartoe alle roerende of onroerende goederen verwerven of bezitten in eigendom of anderszins, en deze goederen gebruiken, beheren of ten dienste stellen.

§ 3. De vereniging mag ook op bijkomstige wijze zekere economische activiteiten uitoefenen op voorwaarde dat de opbrengst daarvan uitsluitend besteed wordt aan het hoofddoel.

Art. 4. - De vereniging is van onbepaalde duur. Zij kan ten allen tijde ontbonden worden. TITEL Il.  Band met het Aartsbisdom

Art. 5.  De vzw Aartsbisschoppelijke Colleges en Gestichten van de provincie Brabant is van rechtswege lid van de vereniging. Dit lidmaatschap kan slechts worden gewijzigd met het unanieme akkoord van alle leden van, de vereniging.

De helft van de leden van de Raad van Bestuur dient te beschikken over een voordracht vanwege de Raad, van Bestuur van de vzw Aartsbisschoppelijke Colleges en Gestichten van de provincie Brabant.

TITEL III.  LIDMAATSCHAP

Art. 6.  Het aantal leden is onbeperkt maar moet op zijn minst één meer bedragen dan het aantal, bestuurders, met een minimum van drie. Nieuwe leden worden aanvaard bij beslissing van de algemene:

vergadering.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Art. 7. - Voorwaarden voor toetreding tot het lidmaatschap zijn betuiging van instemming met de in artikel 3 omschreven doelstelling. Een kandidaat-lid dient zijn aanvraag tot toetreding in bij de Raad van Bestuur.

Art. 8. - De leden zijn geen lidgeld verschuldigd, maar kunnen wel vrijwillig een inbreng doen of bijdragen storten. De leden en hun rechtsopvolgers kunnen op geen enkel ogenblik recht op de goederen van de vereniging laten gelden. Evenmin hebben zij het recht om de door henzelf of door hun rechtsvoorgangers gedane inbreng of gestorte gelden terug te vorderen of de zegels te leggen.

De leden zijn in geen geval persoonlijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vereniging.

Art. 9. - Het lidmaatschap is van onbepaalde duur en eindigt door vrijwillig ontslag, uitsluiting, het verlies van de hoedanigheid die de opname ais lid rechtvaardigde, of overlijden.

Vrijwillig ontslag geschiedt door een gewone ontslagbrief geadresseerd aan de raad van bestuur op het adres van de zetel en zal, indien niet anders vermeld, ingaan bij de eerstvolgende algemene vergadering. Uitsluiting kan alleen uitgesproken worden door de algemene vergadering met twee derde van de stemmen van de leden die aenwezig of vertegenwoordigd zijn.

TITEL IV. - ALGEMENE VERGADERING

Art. 10, - De algemene vergadering bestaat uit aile leden van de vereniging. Ieder lid beschikt over één stem. Een lid mag zich door een ander lid laten vertegenwoordigen. De volmacht moet schriftelijk zijn. Niemand mag over meer dan één volmacht beschikken.

Art,11. 

§ 1 De algemene vergadering is uitsluitend bevoegd voor:

1° de wijziging van de statuten;

2° de benoeming en de afzetting van de bestuurders;

3° de benoeming en de afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging ingeval een

bezoldiging wordt toegekend;

4° de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen;

5° de goedkeuring van de begroting en van de rekening;

6° de ontbinding van de vereniging

7° de aanduiding van de vereffenaars, het bepalen van hun bevoegdheid en de wijze van vereffening;

8° de uitsluiting van een lid;

g° de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk.

10° alle gevallen waarin de statuten dat vereisen.

§ 2 Zij is eveneens bevoegd voor het opstellen of het goedkeuren van het opvoedingsproject.

§ 3 De huishoudelijke reglementen worden opgesteld en gewijzigd door de Algemene Vergadering.

§ 4 Zij beslist over het oprichten, sluiten of herstructureren van onderwijsinrichtingen, evenals over het afsluiten van samenwerkingsovereenkomsten met andere schoolbesturen.

§ 5 Elke aanstelling van directeur gebeurt door de Algemene Vergadering.

Art. 12, - § 1. In de loop van het eerste semester van elk burgerlijk jaar wordt tenminste één gewone algemene vergadering gehouden voor het goedkeuren van de rekeningen van het afgelopen jaar en van de begrotingen voor het lopende jaar.

§ 2. Buitengewone algemene vergaderingen kunnen gehouden worden op initiatief van de raad van bestuur of op schriftelijk verzoek van tenminste één vijfde van de leden van de vereniging.

§ 3. De algemene vergadering wordt bijeengeroepen door de voorzitter van de raad van bestuur of

door twee bestuurders per gewone brief, e-mail of fax tenminste acht dagen op voorhand. De oproeping

vermeldt dag, uur en plaats van de vergadering, en bevat de agenda. Alle leden moeten opgeroepen worden.

§ 4. De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of, bij diens afwezigheid, door de oudste der aanwezige beheerders, tenzij een eenvoudige meerderheid een andere beheerder zou verkiezen.

De verslaggeving gebeurt door de secretaris. Bij diens afwezigheid duidt de voorzitter een verslaggever aan.

§ 5. De algemene vergadering kan enkel geldig besluiten nemen omtrent aangelegenheden die uitdrukkelijk op de agenda staan.

Op schriftelijk verzoek van minstens één twintigste van de leden kunnen bijkomende punten aan de agenda worden toegevoegd.

\

If

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

M0ID 22

§ B. ln gewone gevallen kan de algemene vergadering geldig besluiten nemen met eenvoudige meerderheid van stemmen van de leden die aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Besluiten in verband met statutenwijziging, uitsluiting van leden of vrijwillige ontbinding kunnen slechts genomen worden mits de voorwaarden, bepaald bij artikelen 8, 12, 20 en 26 quater van de V&S wet, in acht genomen worden, Elk aanwezig lid of vertegenwoordigd lid beschikt over één stem, Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter beslissend. Indien minstens de helft der aanwezige leden hierom verzoekt, is de stemming geheim.

§ 7. Van elke algemene vergadering wordt een verslag opgemaakt dat aan alle leden wordt bezorgd, uiterlijk tegen het bijeenroepen van de volgende algemene vergadering. Het goedgekeurde verslag wordt ondertekend door twee leden van de raad van bestuur en in een register bewaard dat ter inzage zal zijn van de leden..

Voor eensluidend verklaarde afschriften van het verslag of uittreksels uit de notulen worden ondertekend door de voorzitter of door twee bestuurders en worden na schriftelijk verzoek aan elke belanghebbende overgemaakt.

ï'Iï'1~t. V. - RAAD VAN BESTUUR

Art, 13, - § 1. De raad van bestuur bestaat uit tenminste drie leden benoemd door de algemene vergadering en te allen tijde door deze afzetbaar. Ieder lid van de Raad van Bestuur kan ook zelf ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de Voorzitter van de Raad van Bestuur.

§ 2. De bestuurders oefenen hun mandaat kosteloos uit.

§ 3. Om tot bestuurder verkozen te worden moet men lid zijn van de vereniging, of een gemandateerde vertegenwoordiger van het lid, indien deze een rechtspersoon is.

§ 4. De bestuurders worden verkozen voor de duur van zes jaar. Dit mandaat is hemieuwbaar.

Indien een bestuursmandaat voortijdig eindigt kan door de algemene vergadering in de vervanging van deze bestuurder worden voorzien voor de resterende duur van het mandaat,

Indien, om welke reden ook, het aantal bestuurders tot minder dan drie is gedaald, zijn de overige bestuurders gemachtigd en verplicht onverwijld een algemene vergadering bijeen te roepen om te voorzien in de aanstelling van nieuwe bestuurders. Zolang zij dit hebben nagelaten, oefenen zij zelf de volledige bevoegdheden van de raad van bestuur uit.

Uittredende bestuurders, ingevolge einde mandaat, blijven ook na het verstrijken van hun mandaat in dienst, totdat in hun vervanging is voorzien.

§ 5. De bestuurders duiden onder elkaar een voorzitter, een ondervoorzitter, een secretaris en een schatbewaarder aan.

Art. 14. - § 1. De raad van bestuur bestuurt, vertegenwoordigt en verbindt geldig de vereniging, zonder bijkomende machtiging van de algemene vergadering, in alle gerechtelijke en buitengerechtelijke handelingen.

HiJ treedt op, als eiser of verweerder, in alle rechtsgedingen, en beslist over het al dan niet aanwenden van rechtsmiddelen.

Hij is bevoegd voor alle handelingen, zonder uitzondering, van bestuur en van beschikking, met inbegrip van het vervreemden, zelfs om niet, van roerende of onroerende goederen en van het hypothekeren, van het lenen en uitlenen, voor om het even welke termijn, van aile handels-, verzekerings- en bankverrichtingen en van het opheffen van hypotheken.

§ 2. Alle bevoegdheden die niet door de wet of door de statuten zijn toegewezen aan de algemene vergadering, worden uitgeoefend door de raad van bestuur.

§ 3. Om tegenover derden de vereniging te vertegenwoordigen en geldig te verbinden Is nodig en volstaat de gezamenlijke handtekening van twee bestuurders, zonder dat dezen daarvoor enige bijzondere machtiging of beraadslaging moeten voorleggen; behoudens wanneer bestuurders of derden een algemene of bijzondere volmacht kunnen laten gelden of indien de raad een afgevaardigde -- bestuurder, wiens bevoegdheid hij vaststelt, daartoe heeft aangesteld.

§ 4. De raad van bestuur kan zijn bevoegdheid geheel of gedeeltelijk overdragen aan één of meer bestuurders, in het bijzonder wat betreft het dagelijks bestuur van de vereniging en het gebruik van de maatschappelijke handtekening aan dit bestuur verbonden. Deze bestuurders treden ofwel alleen, ofwel gezamenlijk, ofwel als college op. Deze delegatie is op ieder ogenblik herroepbaar.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

§ 5. De raad van bestuur kan bij gewone meerderheid een deel van haar bevoegdheden delegeren aan één of meer personen, al dan niet bestuurders en deze dienovereenkomstig benoemen als persoon gemachtigd de vereniging te vertegenwoordigen.

De machtiging betreft nader door de raad van bestuur omschreven handelingen en mag volledige delegatie inhouden voor de betrokken domeinen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd, De machtiging kan te allen tijde herroepen worden of neemt automatisch een einde op het ogenblik dat de gemandateerde de hoedanigheid verliest die de opname als gemandateerde rechtvaardigde, of overlijdt. De gemandateerden oefenen hun bevoegdheden ofwel alleen ofwel gezamenlijk uit.

§ B. De raad van bestuur vaardigt alle huishoudelijke reglementen uit die hij nodig oordeelt. Art. 15. - § 1. De raad van bestuur dient minstens tweemaal per jaar geldig te vergaderen.

§ 2. De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter of door twee bestuurders, per gewone

brief, e-mail of fax tenminste acht dagen op voorhand.

De uitnodiging vermeldt dag, uur en plaats van de vergadering en bevat de agenda.

De bijeenroeping van de raad is verplicht na schriftelijk verzoek van minstens één derde van de bestuurders,

§ 3. De raad van bestuur kan slechts geldig vergaderen wanneer minstens de helft van de bestuurders aanwezig is. iedere bestuurder beschikt over één stem. Een bestuurder mag zich door een andere bestuurder laten vertegenwoordigen. De volmacht moet schriftelijk zijn. Niemand mag over meer dan één volmacht beschikken. De besluiten van de raad van bestuur moeten goedgekeurd worden door tenminste de helft van de bestuurders die aanwezig of vertegenwoordigd zijn. De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter of, bij diens afwezigheid, door de oudste der aanwezige bestuurders.

§ 4. Van elke raad van bestuur wordt een verslag opgemaakt dat aan de bestuurders wordt bezorgd, uiterlijk tegen het bijeenroepen van de volgende vergadering. Het goedgekeurde verslag wordt ondertekend door twee leden van de raad van bestuur en in een register bewaard. Uittreksels daarvan worden geldig ondertekend door de voorzitter of door twee bestuurders.

TITEL VI. - TOEZICHT DOOR EEN COMMISSARIS

Art.16 - Zodra de vzw de drempeibedragen vermeld in artikel 17, §5 van de V&S-wet overschrijdt, wordt de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen hierin weer te geven, aan een commissaris opgedragen, te benoemen door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren voor een termijn van drie jaar. De algemene vergadering bepaalt ook de bezoldiging van de commissaris.

TITEL VII. BEGROTINGEN EN REKENINGEN

Art. 17, - § 1. Het boekjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december.

§ 2, Elk jaar moet de raad van bestuur aan de algemene vergadering rekenschap geven over zijn beleid tijdens het afgelopen dienstjaar. De raad stelt de rekening vast van het afgelopen boekjaar en maakt de begroting op voor het lopende boekjaar. Beide worden elk jaar, en ten laatste zes maanden na de afsluiting van het boekjaar, onderworpen aan de goedkeuring van de algemene vergadering.

TITEL VIII.  ONTBINDING EN VEREFFENING

Art. 18.  De vereniging wordt niet ontbonden door het overlijden of uittreden van een lid, in zover het aantal leden daardoor niet minder dan drie bedraagt. Zelfs in het geval er maar twee leden meer zijn, beschikt de vereniging over een regularisatietijd van drie maanden.

Behoudens het geval van rechterlijke ontbinding, kan tot de vrijwillige ontbinding slechts besloten worden door de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 20 van de V&S-wet. in het ontbindingsbesluit worden tevens één of meer vereffenaars aangeduid, overeenkomstig artikel 19 en 22 van de V&S-wet.

Art. 19. - Na ontbinding van de vereniging, welke ook de oorzaak is, beslist de algemene vergadering over de bestemming van het overblijvend actief, na het vereffenen der schulden en het aanzuiveren der lasten. Het bezit zal worden toevertrouwd aan een andere vereniging die een gelijkaardig of verwant doet nastreeft, aan te duiden door de algemene vergadering. Bij het bepalen van de bestemming moeten de vereffenaars en de Algemene vergadering rekening houden met het doel van de onderhavige vereniging en met de in art. 3 bepaalde beginselen en die voorwaarde ook aan de begiftigde opleggen. in geen geval mogen de activa toegewezen worden aan leden of oud-leden, tenzij het zou gaan om verenigingen met een doel gelijkwaardig met dat van de ontbonden vereniging, ook dan moeten de goederen bestemd blijven voor een doel ais dat van de ontbonden vereniging.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Luik B Vervolg

TITEL IX.  ALGEMENE BEPALINGEN

Art. 20. - Voor alles wat niet door de statuten is geregeld, Is de V&S-wet van toepassing. ll. Benoeming van de raad van bestuur

Met ingang van 06/02/2013 heeft de buitengewone algemene vergadering met eenparigheid van stemmen het ontslag aanvaard als lid van de raad van bestuur van:

Janssens Geert, Ten Bosch 14, 3271 Scherpenheuvel-Zichem

Met ingang van 06102/2013 heeft de buitengewone algemene vergadering met eenparigheid van stemmen aanvaard als lid van de raad van bestuur:

Callaerts Patrick Brabantsebaan 61 3271 Scherpenheuvel-Zichem

Buijs Walter Koningin Astridlaan 201201, 2800 Mechelen

Cools Paul Sparrenlaan 20 3270 Scherpenheuvel

De andere bestuurders worden herbenoemd, zodat de raad van bestuur vanaf heden, voor een periode van zes jaar, is samengesteld als volgt:

Stinkens Hendrik Nieuwstraat 44 3272 Scherpenheuvel-Zichem

Strackx Marc Martensstraat 37A 3271 Scherpenheuvel-Zichem

Pauwels Willy Langestraat 31 3271 Scherpenheuvel-Zichem

Delmé Andy Voort 66 3271 Scherpenheuvel-Zichem

Van Roy Edgard J. van Rijswijckstr.13 3272 Scherpenheuvel-Zichem

Callaerts Patrick Brabantsebaan 61 3271 Scherpenheuvel-Zichem

Buijs Walter Koningin Astridlaan 20/201, 2800 Mecheien

Cools Paul Sparrenlaan 20 3270 Scherpenheuvel-Zichem

Deze hebben onder elkaar aangesteld ais:

Voorzitter, secretaris: Stinkens Hendrik

Ondervoorzitter en gedelegeerd bestuurder voor de Gesubsidieerde Vrije Basisschool,

Brabantsebaan 46, 3271 Scherpenheuvel-Zichem : Strackx Marc

Penningmeester en gedelegeerd bestuurder voor de Gesubsidieerde Vrije Basisschool,

Herseltsebaan 1, 3271 Scherpenheuvel-Zichem : Pauwels Willy

Personeel en gedelegeerd bestuurder voor de Gesubsidieerde Vrije Basisschool, Hulst 16,

3272 Scherpenheuvel-Zichem : Edgard Van Roy

Afgevaardigde Spoor 7,LOC, Schoolraad: Delmé Andy

Gedaan te Testelt op 26/02/2013

Stinkens Hendrik Pauwels Willy

secretaris penningmeester

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/10/2011
ÿþ MOD zz

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Neergelegd ter griffie deP

Rechtbank van Koophand&

te Leuven, de 1 7 T. 2111

DE aireFIER,

1

=iiisasao* 1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernerrtingsrzr : 0443.857.350

Benaming

(voluit) : IMATO

(verkort) :

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Abdijstraat 1 3271 Averbode

Ondle ver,e aUde : Wijziging zetel en raad van bestuur

Met ingang van 14/06/2011 heeft de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen het ontslag' aanvaard als lid van de raad van bestuur van:

Eygenraam Jan Abdijstraat 1 3271 Scherpenheuvel-Zichem

Met ingang van 14/06/2011 heeft de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen aanvaard als. lid van de raad van bestuur:

Vanroy Edgard Jan Van Rijswijckstraat 13 3272 Testelt

ln de Raad van bestuur van 30 augustus 2011 is de functieverdeling als volgt vastgelegd:

voorzitter en gedelegeerd bestuurder Testelt: Janssens Geert Ten Bosch 14 3271 Scherpenheuvel-Zichem ondervoorzitter en gedelegeerd bestuurder Okselaar: Strackx Marc Voort 36 3272 Scherpenheuvel-Zichem '

penningmeester en gedelegeerd bestuurder Averbode : Pauwels Willy Langestraat 31 3271

Scherpenheuvel-Zichem

secretaris en juridisch adviseur: Stinkens Hendrik Nieuwstraat 44 3272 Scherpenheuvel-Zichem

afgevaardige scholengemeenschap: Delmé Andy Zandstraat 29 3271 Scherpenheuvel-Zichem personeelsverantwoordelijke :Vanroy Edgard Jan Van Rijswijckstraat 13 3272 Testelt

In de Raad van Bestuur van 30 augustus 2011 is ook beslist om de zetel van de vereniging te verplaatsen. naar Nieuwstraat 44 3272 Testelt.

Gedaan te Scherpenheuvel-Zichem op 26/09/2011

Janssens Geert Stinkens Hendrik

Voorzitter SecretarisTekst

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/07/2015
ÿþ~

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie

MoD 2.2

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

HerseltselZaan 1 3271 Averbode

vzw



1  ii,i RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

,,.__ 3 0 -06- 2015

LEUffle

Gedaan te Averbode, 24 juni 2015.

Stinkens Hendrik Pauwels Willy

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Mn'5098666*

I

111

Ondernemingsnr : 0443.857.350 Benaming

(voluit} : IMATO

Onderwerp akte : Wijziging Raad van Bestuur Benoeming van de raad van bestuur

Met ingang van 26 mei 2015 heeft de buitengewone algemene vergadering met eenparigheid van stemmen het ontslag aanvaard als lid van de raad van bestuur van:

Buijs Walter, Koningin Astridlaan 20/201, 2800 Mechelen

Met ingang van 26 mei 2015 heeft de buitengewone algemene vergadering met eenparigheid van stemmen aanvaard als lid van de raad van bestuur:

Van Malcot Hugo, Rode Berglaan 15, 3500 Hasselt

De andere bestuurders worden herbenoemd, zodat de raad van bestuur vanaf heden, voor een periode van zes jaar, is samengesteld als volgt:

Stinkens Hendrik Strackx Marc Pauwels Willy Delmé Andy

Van Roy Edgard Callaerts Patrick Cools Paul

Van Malcot Hugo,

Nieuwstraat 44 Martensstraat 37A Langestraat 31 Voort 66

J. van Rijswijckstr.13 Brabantsebaan 61 Sparrenlaan 20

3272 Scherpenheuvel-Zichem 3272 Scherpenheuvel-Zichem 3271 Scherpenheuvel-Zichem 3271 Scherpenheuvel-Zichem 3272 Scherpenheuvel-Zichem

3271 Scherpenheuvel-Zichem

3270 Scherpenheuvel-Zichem

Rode Berglaan 15, 3500 Hasselt

Deze hebben onder elkaar aangesteld als:

Voorzitter, secretaris: Stinkens Hendrik

Ondervoorzitter en gedelegeerd bestuurder voor de Gesubsidieerde Vrije Basisschool,

Brabantsebaan 46, 3271 Scherpenheuvel-Zichem : Strackx Marc

Penningmeester en gedelegeerd bestuurder voor de Gesubsidieerde Vrije Basisschool,

Herseltsebaan 1, 3271 Scherpenheuvel-Zichem ; Pauwels Willy

Personeel en gedelegeerd bestuurder voor de Gesubsidieerde Vrije Basisschool, Hulst 16,

3272 Scherpenheuvel-Zichem s Van Roy Edgard

Afgevaardigde Spoor 7,LOC, Schoolraad: Delmé Andy

Coordonnées
IMATO

Adresse
NIEUWSTRAAT 44 3272 TESTELT

Code postal : 3272
Localité : Testelt
Commune : SCHERPENHEUVEL-ZICHEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande