IMBU

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IMBU
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 891.857.491

Publication

24/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 19.07.2013 13328-0285-010
11/06/2013
ÿþ Mod woM 11.1

Lei] In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ilitm1111191,1,111111

ber aE Be Sta.

;

31 MH'd#º%I,a,

Griffie

Ondernemingsnr : 0891.857.491

Benaming

(voluit) : "ANNICK BUYSSE"

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel ; 1730 Asse, Schutstraat, 37.

(volledig adres)

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - SPLITSING DOOR OVERNEMING - VERGADERING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP - KAPITAALVERHOGING - INBRENG IN NATURA - VOLMACHTEN

Uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Koen DE PUYDT, notaris met standplaats te Asse, in datum van zestien mei tweeduizend dertien, blijkt dat werd gehouden de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ANNICK BUYSSE", met zetel te 1730 Asse, Schutstraat 37, en met ondememingsnummer 0891.857.491,

Opgericht ingevolge akte verleden voor notaris Koen De Puydt op 30 augustus 2007, bekendgemaakt in de~ bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 13 september daarna, onder nummer 0133731.

Waarvan de statuten niet werden gewijzigd tot op heden.

Welke buitengewone algemene vergadering, geldig samengesteld, beslist heeft met algemeenheid van, stemmen, hetgeen volgt:

EERSTE BESLUIT: KENNISNAME EN BESPREKING VAN HET SPLITSINGSVOORSTEL

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van het splitsingsvoorstel van 8 februari 2013 en ontslaat de voorzitter ervan om deze alhier voor te lezen.

Het voorstel beschrijft de afsplitsing van een deel van de activa en passiva van vermogen, zijnde een magazijn gelegen te 1731 Asse (tellik), Molenbeekdal 5, van de naamloze vennootschap 'BUCAR PARTS', gevolgd door een inbreng van dit onroerend goed in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'ANNICK BUYSSE' dit alles met behoud van de te splitsen vennootschap met in haar vermogen de resterende activa en passiva. Deze inbreng gaat gepaard met een kapitaalverhoging van de vennootschap 'ANNICK BUYSSE' voor een bedrag van tweehonderd vijftigduizend euro (250.000,00 euro) en met toekenning aan de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap van 563 nieuw te creëren aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'ANNICK BUYSSE', zonder aanduiding van nominale waarde, volledig volstort, en die recht zullen geven op deelname in de winst met terugwerkende kracht vanaf 1 oktober 2012.

De juridische en economische verantwoording van deze afsplitsing van voormeld onroerend goed werd omstandig uiteengezet in het splitsingsvoorstel van 8 februari 2013, het revisoraal verslag van 25 april 2013 en: het verslag van de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'ANNICK BUYSSE' van 25 maart 2013 en wordt alhier niet meer overgenomen.

Samenvattend kan worden gemotiveerd dat het aangewezen is om het onroerend goed te 1731 Asse (Zetlik), Molenbeekdal 5 af te splitsen van de naamloze vennootschap 'BUCAR PARTS' aangezien dit een voorwaarde was voor het aantrekken van een nieuwe investeerder. De inbreng kadert bovendien binnen de ontwikkeling van de activiteiten van de vennootschap 'ANNICK BUYSSE' zoals beschreven in haar: maatschappelijk doel, met name de onderneming in onroerende goederen.

Deze inbreng wordt gedaan op grond van de toestand afgesloten op 30 september 2012.

De splitsing wordt vastgesteld met terugwerkende kracht vanaf 1 oktober 2012 waarbij alle verrichtingen met: betrekking tot het in te brengen onroerend goed gesteld door de gesplitste vennootschap, de naamloze, vennootschap 'BUCAR PARTS', vanaf deze datum geacht worden te zijn gedaan en verricht in naam en voor: rekening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'ANNICK BUYSSE'.

De partiële splitsing zal worden verricht met toepassing van de uitzonderingsregeling voorzien in artikel 728; Wetboek Vennootschappen.

De inbreng in natura omvat het hierna beschreven onroerend goed, opgenomen in een tussentijds` opgemaakte staat van activa en passiva van 30 september 2012.

De inbreng door de te splitsen vennootschap 'BUCAR PARTS' wordt verricht aan de boekwaarde per 1

oktoberr2012 en-voor een inbrengwaarde van tweehonderd vijftigduizend euro (250; 000,00 euro).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

r ti Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2013 - Annexes du Moniteur belge Aan de aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap worden in vergoeding voor het gedeelte van het vermogen dat overgaat naar de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'ANNICK BUYSSE' vijfhonderd drieënzestig (563) nieuw te creëren aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'ANNICK BUYSSE' toegekend, zonder aanduiding van nominale waarde, met een totale fractiewaarde van tweehonderd vijftigduizend euro (250.000,00 euro), volledig volstort, en die recht zullen geven op deelname in de winst met terugwerkende kracht vanaf 1 oktober 2012, dit alles zonder opleg in geld. Deze 563 aandelen worden toegekend aan de aandeelhouders van de naamloze vennootschap 'BUCAR PARTS' als volgt:

- aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'MANU BUYSSE', alhier vertegenwoordigd zoals gezegd: tweehonderd zesenzeventig (276) aandelen;

- aan de coöperatieve vennootschap met hoofdelijke en onbeperkte aansprakelijkheid 'YVAN BUYSSE': tweehonderd zevenentachtig (287) aandelen;

TWEEDE BESLUIT: KENNISNAME EN BESPREKING VAN DE VERSLAGEN

Overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen heeft de Heer Peter Leyns, bedrijfsrevisor, gevestigd te 9940 Evergem, Wippelgem Eindeken 54 B, op 25 april 2013 een schriftelijk verslag opgesteld met betrekking tot de inbreng in natura in het kader van deze partiële splitsing.

De conclusies van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"Ondergetekende, de heer Leyns Peter, bedrijfsrevisor, gevestigd te 9940 Evergem, Wippelgem Eindeken 54 B, bedrijfsrevisor werd aangesteld om overeenkomstig art. 677 juncto 731 § 2 en artikel 313 van het Wetboek van een verslag op te stellen over de beschrijving van elke inbreng in natura en over de toegepaste methoden van waardering, dit alles onder de opschortende voorwaarde van de realisatie van de voorgenomen partiële splitsing waarbij een onroerend goed toebehorend aan de NV Bucer Parts, ingebracht wordt in de BVBA Annick Buysse.

Ondergetekende bevestigt bij deze op basis van de door hem uitgevoerde en in onderhavig rapport beschreven controlewerkzaamheden, dat naar zijn mening:

- de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen inzake controle van inbreng in natura en quasi-inbreng van het instituut der Bedrijfsrevisoren en dat het bestuursorgaan van de BVBA Annick Buysse verantwoordelijk is voor de waardering van het ingebrachte onroerend goed en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura ;

- de beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

- de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch niet verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden niet overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen. Rekening houdend met het verschil tussen de geschatte waarde van de grond en het gebouw (219.640,00 EUR) door beëdigd landmeter-schatter en de boekwaarde die wordt weerhouden als inbrengwaarde, stelt ondergetekende een overwaardering van het in te brengen onroerend goed vast. Ondergetekende geeft als gevolg een voorbehoud op voor de waarde van het in te brengen onroerend goed ten bedrage 250.000,00 EUR.

De ais tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura voor een bedrag van 250.000,00 EUR, betreft de toekenning van 563 aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde van de BVBA Annick Buysse.

Dit verslag werd, overeenkomstig de bepalingen van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, opgesteld teneinde aan de buitengewone Algemene Vergadering de nodige informatie te verstrekken met betrekking tot de inbreng in natura van het in dit verslag beschreven onroerend goed. Dit verslag mag dan ook niet voor andere doeleinden gebruikt worden,

Tenslotte wil ik er tevens op wijzen dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Opgemaakt te Evergem op 25 april 2013

Peter Leyns

Bedrijfsrevisor"

De zaakvoerders hebben op 25 maart 2013, een bijzonder verslag opgemaakt nopens de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura, zoals voorgeschreven door artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vergadering erkent vooraf kennis te hebben genomen van beide verslagen. Zij ontslaan de voorzitter van de lezing ervan en verklaren de inhoud ervan goed te keuren zonder opmerkingen te formuleren. Beide verslagen worden aan deze akte gehecht,

DERDE BESLUIT: VOORNEMEN OM OVEREENKOMSTIG ARTIKEL 734 WETBOEK VENNOOTSCHAPPEN AF TE WIJKEN VAN DE BIJZONDERE VERSLAGEN.

De vergadering stelt voor om overeenkomstig artikel 734 Wetboek Vennootschappen af te zien van de opmaak van de bijzondere verslagen zoals bedoeld in de artikelen 730, 731 en 733 van het Wetboek van Vennootschappen.

De eerste twee leden van artikel 734 Wetboek vennootschappen luiden letterlijk als volgt:

`de vennootschappen die aan de splitsing deelnemen, behoeven de artikelen 730, 731 en 733 niet toe te passen, in zoverre dit laatste naar de verslagen verwijst, indien alle vennootschappen en alle houders van effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden, daarvan hebben afgezien.

De afstand van dat recht wordt vastgesteld bij een uitdrukkelijke stemming in de algemene vergadering die over de deelneming aan de splitsing moet besluiten.'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

VIERDE BESLUIT: BESLISSING OM OVEREENKOMSTIG ARTIKEL 734 WETBOEK VENNOOTSCHAPPEN AF TE WIJKEN VAN DE BIJZONDERE VERSLAGEN,

De vergadering beslist vervolgens unaniem om af te zien van de bijzondere verslagen zoals bedoeld in de artikelen 730, 731 en 733 van het Wetboek van Vennootschappen. Er wordt hierbij uitdrukkelijk verwezen naar voormeld verslag van de revisor waarin het voornemen tot splitsing met de daarmee gepaard gaande inbreng in natura in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'ANNICK BUYSSE' wordt uiteengezet, hetgeen ais voldoende wordt beschouwd. Er wordt hierbij ook verwezen naar de nieuwe wet van 8 januari 2012 waarin deze verslaggevingsverplichtingen worden opgeheven.

VIJFDE BESLUIT: BESLISSING TOT GOEDKEURING VAN DE INBRENG IN NATURA TEN GEVOLGE VAN DE PARTIËLE SPLITSING VAN DE VENNOOTSCHAP 'BUCAR PARTS' GEVOLGD DOOR INBRENG IN NATURA IN DE VENNOOTSCHAP 'ANNICK BUYSSE'

De vergadering beslist vervolgens om over te gaan tot de goedkeuring van de inbreng in natura, ten gevolge van de partiële splitsing van de vennootschap 'BUCAR PARTS', van het hierna beschreven onroerend goed, dit alles overeenkomstig het splitsingsvoorstel opgemaakt overeenkomstig artikel 728 van het wetboek van vennootschappen door de bestuurders van de naamloze vennootschap 'BUCAR PARTS' en de statutair zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'ANNICK BUYSSE' , waarvan de voorwaarden hiervoor uitvoerig werden uiteengezet.

De vergadering beslist vervolgens om het kapitaal te verhogen ten belope van tweehonderd vijftigduizend euro (250.000,00 euro) om het kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd (18.600,00 euro) naar tweehonderd achtenzestigduizend zeshonderd euro (268.600,00 euro), door inbreng van de volle eigendom van een magazijn gelegen te 1731 Asse (tellik), Molenbeekdal 5, gepaard gaande met de creatie van vijfhonderd drieënzestig (563) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, van dezelfde aard als de bestaande aandelen en delend in de winst met terugwerkende kracht vanaf 1 oktober 2012, dit alles overeenkomstig hetgeen bepaald in het splitsingsvoorstel. De inbreng geschiedt zonder uitgiftepremie.

De nieuwe aandelen zijn volledig volstort en zullen worden toegekend aan de aandeelhouders van de naamloze vennootschap 'BUCAR PARTS' ter vergoeding van hun inbreng in natura,

ZESDE BESLUIT: REALISATIE VAN DE INBRENG, VOLSTORTING EN VERGOEDING IN AANDELEN.

De verschijners verklaren lezing gekregen te hebben van het voorgaande en erkennen voldoende op de hoogte te zijn nopens de statuten van de vennootschap, haar juridische, boekhoudkundige en economische situatie en verklaren de hiernavolgende onroerende goederen in de vennootschap in te brengen :

BESCHRIJVING VAN DE INGEBRACHTE ONROERENDE GOEDEREN,

DE VOLLE EIGENDOM van volgende onroerende goederen:

GEMEENTE ASSE - VOORHEEN ZELLIK AFDELING 6

Een MAGAZIJN met grond en aanhorigheden, Molenbeekdal 5, gekend ten kadaster wijk B, volgens titel nummer 143/B/deel en thans nummer 143/D, met een oppervlakte volgens recent kadaster en volgens titel van vijf are vierentwintig centiare.

(gemeentenummer 23095  artikelnummer 05683  volgnummer 0002)

OORSPRONG VAN EIGENDOM.

(" )

HYPOTHECAIRE TOESTAND

Voormeld goed wordt ingebracht voor vrij en onbelast voor voorrechten en hypotheken.

(" )

ALGEMENE VOORWAARDEN AANGAANDE DE OVERDRACHT DER ONROERENDE GOEDEREN.

(-)

VOORWAARDEN VAN DE OVERDRACHT

Niet toegekende bestanddelen

De algemene vergadering beslist dat alle activa waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld dat ze

werden toebedeeld aan de overnemende vennootschap eigendom blijven van de vennootschap 'BUCAR

PARTS',

Boekhoudkundige datum:

Alle verrichtingen vanaf 1 oktober 2012 uitgevoerd voor wat betreft het afgesplitste vermogen zoals

hierboven beschreven, worden vanuit juridisch en boekhoudkundig oogpunt geacht te worden verricht voor

rekening van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'ANNICK BUYSSE', in de mate dat deze

handelingen betrekking hebben op het gedeelte van het vermogen van de te splitsen vennootschap dat in de

overnemende vennootschap is ingebracht.

Kosten:

Alle kosten, rechten en erelonen die voortvloeien uit de handelingen van de splitsing worden integraal

gedragen door de vennootschap 'BUCAR PARTS'.

VERGOEDING VOOR DE INBRENG IN NATURA.

Als vergoeding voor de inbreng van voormeld onroerend goed, waarvan de vergadering erkent volledige

kennis van te hebben, worden volgende aandelen toegekend:

- aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'MANU BUYSSE': tweehonderd

zesenzeventig (276) aandelen;

- aan de vennootschap 'YVAN BUYSSE': tweehonderd zevenentachtig (287) aandelen;

Deze nieuwe aandelen worden door de inbrengers aanvaard. Het aandelenregister zal dienovereenkomstig

worden aangepast.

ZEVENDE BESLUIT : VASTSTELLING VAN REALISATIE VAN DE KAPITAALVERHOGING.

A

Vo&--`

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering stelt vast en verzoekt ondergetekenden Notaris te noteren dat de kapitaalverhoging thans volledig gerealiseerd is, dat het kapitaal daadwerkelijk gebracht werd op tweehonderd achtenzestigduizend zeshonderd euro (268.600,00 euro), en thans vertegenwoordigd wordt door zevenhonderd negenenveertig (749) aandelen, zonder nominale waarde en dat het kapitaal volledig werd volstort.

ACHTSTE BESLUIT: NAAMWIJZIGING

De vergadering beslist vervolgens om met ingang vanaf heden de benaming van de vennootschap te wijzigen in 'IMBU'.

NEGENDE BESLUIT: AANPASSING DER STATUTEN.

Vervolgens beslist de vergadering de tekst der statuten aan te passen aan de genomen besluiten.

De tekst van artikel één der statuten wordt integraal opgeheven en vervangen door hetgeen hierna volgt

"De vennootschap is een handelsvennootschap en heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij heeft als naam 'IMBU'. `

Deze naam moet steeds worden voorafgegaan of gevolgd door de woorden 'besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid' of de initialen 'BVBA'."

De tekst van artikel vijf der statuten wordt integraal opgeheven én vervangen door hetgeen hierna volgt

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderd achtenzestigduizend zeshonderd euro (268.600,00

euro) en wordt vertegenwoordigd door zevenhonderd negenenveertig (749) gelijke aandelen op naam, zonder

vermelding van nominale waarde, ieder aandeel één 1 zevenhonderd negenenveertigste (11749ste) van het

kapitaal vertegenwoordigend.

Het is de vennootschap niet toegestaan winstbewijzen die het kapitaal vertegenwoordigen uit te geven."

TIENDE BESLUIT : VOLMACHTEN.

De vergadering verklaart volmacht te geven aan de statutaire zaakvoerder voor de uitvoering van de

getroffen besluiten evenals voor de coördinatie der statuten.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- bijzonder verslag van de zaakvoerder;

- verslag van de bedrijfsrevisor;

volmacht;

een expeditie van de akte "buitengewonge algemene vergadering" dd. 16.05,2013;

- de gecoördineerde tekst der statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/02/2013
ÿþMod Wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BRUSe

11.1 F V. 2013

Griffie



U13(1111

i II

Ondernemingsnr: 0891.857.491

Benaming

(voluit) : BUYSSE ANNICK

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : SCHUTSTRAAT 37 -1730 ASSE

(volledig adres)

Onderwerp akte : VOORSTEL PARTIËLE SPLITSING VAN NV BUCAR PARTS DOOR OVERNEMING DOOR BVBA ANNICK BUYSSE

Uittreksel uit het voorstel met betrekking tot een splitsing door overneming gelijkgestelde verrichting (partiële splitsing) opgemaakt op 8 februari 2013:

I. De aan de partiële splitsing deelnemende vennootschappen zijn:

1.1. De partieel te splitsen vennootschap

De partieel te splitsen vennootschap is de naamloze vennootschap BUCAR PARTS, met zetel te 1730 Asse, Schutstraat 37, ingeschreven in het rechtspersonen register Brussel onder nummer 0430.372.568.

De partieel te splitsen vennootschap heeft tot doel:

"De vennootschap heeft tot doel, zowel handelend voor zichzelf als voor derden, alleen of samen met wie

dan ook , in België en in het buitenland:

-groot- en kleinhandel in onderdelen, toebehoren en onderhoudsproducten voor voertuigen, machines en

uitrustingen voor garages en aanverwante bedrijven en alle daarmee verband houdende publicitaire artikelen.

-groothandel in alle soorten voertuigen.

-groot- en kleinhandel in afbraak van voertuigen.

- de verhuur van voertuigen en andere roerende goederen en alle daarmee verband houdende artikelen.

Zij mag alle commerciële, adviserende en technische activiteiten uitoefenen die de verwezenlijking van haar

maatschappelijk oogmerk kunnen bevorderen en op enigerlei wijze aan zo'n activiteit deelnemen.

Zij kan participeren in of een fusie aangaan met andere vennootschappen of ondernemingen die kunnen

bijdragen tot haar ontwikkeling of deze in de hand werken."

1.2. De overnemende vennootschap

De overnemende vennootschap is de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ANNICK BUYSSE, met zetel te 1730 Asse, Schutstraat 37, ingeschreven in het rechtspersonenregister Brussel onder nummer 0891.857.491,

De overnemende vennootschap heeft tot doel:

"De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van

derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel:

-De groot- en kleinhandel in voertuigen, motorvoertuigen, machines, alsook de handel in onderdelen, toebehoren, onderhoudsproducten, uitrusting voor garages en aanverwante bedrijven, alsook alle daarmee verband houdende publicitaire artikelen;

-de afbraak van voertuigen en handel in af te breken voertuigen;

-de exploitatie van garages, omvattende onder meer de aan- en verkoop, onderhoud, carrosserieheratelling, van nieuwe en tweedehands-voertuigen, dit alles in de meest ruime zin van het woord;

-het annemen en uitvoeren van alle soorten onderhouds-, herstellingswerken en werkzaamheden aan roerende en onroerende goederen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

z

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

-het verhuren van voertuigen, rollend materieel, meubilair, machines, gereedschap en meer in het algemeen alle mogelijke roerende goederen in de ruimste zin van het woord;

-het uitoefenen van aile diensten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het rekruteren van personeel voor ondernemingen en alle activiteiten die deze diensten kunnen optimaliseren;

-de activiteiten van coaches en sportinstructeurs, alsmede de promotie en Organisatie van sportevenementen, in de meest ruime zin van het woord;

-het verrichten van alle mogelijke managements-, bestuurs- of vereffeningsfuncties voor gelijk welke personen, vennootschappen en ondernemingen;

-het verlenen van alle mogelijke adviezen en dienstverlening op ondermeer technisch, juridisch, commercieel, sociaal, fiscaal, economisch of ander vlak en het uitvoeren van alle mogelijke consultancy-opdrachten; deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedandigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

-het nemen van participaties in andere vennootschappen, al dan niet met een verschillend doel en deze beheren;

-de onderneming in onroerende goederen, zoals het kopen, verkopen, huren, verhuren, bouwen, verbouwen, verkavelen, ruilen, uitrusten, verbeteren en beheren van onroerende goederen, zo bebouwde als onbebouwde, het nemen en afstaan van optierechten voor het kopen en het verkopen van deze goederen, alsook het aangaan van alle mogelijke onroerende contracten zoals ondermeer erfpacht, opstal en onroerende leasing; het verrichten van alle handelingen als makelaar en expert-adviseur in onroerende goederen, als makelaar en expert-adviseur in roerende goederen, immateriële waarden en rechten zoals licentierechten en brevetrechten; het optreden als verkavelaar, beheerder van onroerende goederen, syndicus van medeëigendommen, rentmeester, bouwpromotor en bouwheer; het bouwen, verbouwen, opschikken, decoreren, restaureren, uitrusten, valoriseren en afbreken van aile onroerende goederen.

Zij mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende of onroerende zaken verriohten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Zij mag op welke wijze ook, belangen nemen, zowel in België als in het buitenland, in aile zaken, ondernemingen, vennootschappen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die eenzelfde, gelijkaardig of samenhangend doel nastreven of die van aard zijn om de uitbreiding van haar onderneming te begunstigen, haar grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken en ermee samensmelten.

Zij kan optreden ais bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar in andere vennootschappen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden, zaakvoerders en vennoten, borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Zij kan eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke bepalingen ter zake.

Deze opsomming is niet limitatief, doch enkel aanduidend."

II.De ruilverhouding van de aandelen en, in voorkomend geval, het bedrag van de opleg in geld

Als tegenprestatie voor de overdracht van een gedeelte van het vermogen van partieel te splitsen vennootschap NV BUCAR PARTS, zullen de bestaande aandeelhouders van NV BUCAR PARTS nieuwe aandelen van BVBA ANNICK BUYSSE ontvangen, elk in verhouding tot hun huidig aandeel in de NV BUCAR PARTS.

Aan de aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap NV BUCAR PARTS worden als vergoeding voor deze afsplitsing 563 (vijfhonderddrieënzestig) aandelen uitgereikt van de overnemende vennootschap BVBA ANNICK BUYSSE, zijnde een ruilverhouding van 1.750 (duizend zevenhonderdvijftig) aandelen van de partieel te splitsen vennootschap NV BUCAR PARTS tegen 563 (vijfhonderddrieënzestig) aandelen van de overnemende vennootschap BVBA ANNICK BUYSSE (zie verder, punt X, voor de berekeningswijze van het aantal nieuw uitte geven aandelen BVBA ANNICK BUYSSE),

In ruil voor de afsplitsing van een gedeelte van het vermogen van de NV BUCAR PARTS zullen enkel aandelen in de overnemende vennootschap BVBA ANNICK BUYSSE uitgegeven worden. Er zal geen opleg in geld gegeven worden

III.De wijze waarop de aandelen in de ovememende vennootschap worden uitgereikt

De overnemende vennootschap BVBA ANNICK BUYSSE zal 563 (vijfhonderddrieënzestig) nieuwe aandelen uitgeven. Alle aandelen uit te geven in het kader van deze partiële splitsing zullen op naam zijn

De uitreiking en inschrijving in het aandelenregister van de aandelen van de overnemende vennootschap BVBA ANNICK BUYSSE zal worden vervuld door en onder verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap BVBA ANNICK BUYSSE. Deze uitreiking en inschrijving zal plaatshebben op de zetel van de overnemende vennootschap BVBA ANNICK BUYSSE tegen vaarlegging van een certificaat/kopie van de inschrijving als aandeelhouder van de partieel te splitsen vennootschap NV BUCAR PARTS.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

IV.De datum vanaf welke deze aandelen recht geven in de winst te delen, alsmede elke bijzondere regeling betreffende dit recht

De nieuwe aandelen in de overnemende vennootschap BVBA ANNICK BUYSSE zullen delen in de winst vanaf 1 oktober 2012.

V.De datum vanaf welke de handelingen van de partieel te splitsen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap

De handelingen van de partieel te splitsen vennootschap NV BUCAR PARTS worden vanuit boekhoudkundig oogpunt beschouwd als verricht voor de rekening van de overnemende vennootschap BVBA ANNICK BUYSSE vanaf 1 oktober 2012.

V1.De rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de vennoten van de partieel te splitsen vennootschap, die bijzondere rechten hebben, alsook aan houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen

Niet van toepassing.

VII.De bezoldiging die wordt toegekend aan de commissarissen, de bedrijfsrevisoren of de externe

accountants voor het opstellen van het in artikel 731 bedoelde verslag

Niet van toepassing omwille van toepassing van artikel 731, §1, laatste lid W. Venn.

Vill.ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die

aan de splitsing deelnemen

Niet van toepassing.

IX.De nauwkeurige beschrijving en verdeling van de aan de overnemende vennootschap over te dragen delen van de activa en de passiva van het vermogen

IX.1. Over te dragen activa en passiva

Zie hierna: splitsingsbalans NV BUCAR PARTS per 30 september 2012, met vermelding van:

-de samenstelling van de activa en passiva van NV BUCAR PARTS voor partiële splitsing;

-de samenstelling van de activa en passiva van NV BUCAR PARTS na partiële splitsing;

-de samenstelling van de activa en passiva van NV BUCAR PARTS die toekomen aan BVBA ANNICK

BUYSSE n.a.v, de partiële splitsing.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

NV BUCAR PARTS - Splitsingsstaat per 30 september 2012 j

_ NV BUCAR PARTS NV BUCAR PARTS BVBAANNICK BUYSSE

voor_ _ partiële splitsing na _ Inbreng

 ___-- partiële splitsing



ACTIVA 30/09/2012 30/09/2012 30/09/2012

in ¬ in ¬ in ¬

VASTE ACTIVA 304.676,11 54.676,11 250.000,00

JVlaterlële vaste activa 297.576.95 47.576.95 250.000.00

Terreinen en gebouwen 250,000,00 0,00 250,000,00

Installaties machines 2.032,34 2.082,34 0,00

Meubilair en rollend materiaal 45.494,61 45.494,61 0,00

Financiële vaste activa 7.099.16 7.099.16 1.4.4

Aandelen 7.099,16 7.099,16 0,00

VLOTTENDE ACTIVA 693.317,39 693.317,39 0,00

Voorraden 295.238.82 295.238.82 Q,QQ

Voorraad handelsgoederen 295.238,82 295.238,82 0,00

Vorderingen 321.062.30 321.062.30 Q,QQ

Handelsvorderingen 308.901,10 308.901,10 0,00

BTW,belastingen 634,98 634,98 0,00

Andere 11.526,22 11,526,22 0,00

timide middelerf 75,466.08 75.466.08 0.00

Ovedooend 1.550.19 1.550.19 114Q

TOTAALACTIEF 997.993,50 747.993,50 250.000,00



NV BUCAR PARTS NV BUCAR PARTS 3VBA ANNICK BUYSSE

voor na inbreng

partiële splitsing partiële splitsing

PASSIVA 30/09/2012 30/09/2012 30/09/2012

in¬ in in¬

EIGEN MIDDELEN 855.587,04 605.587,04 250.000,00

Kapitaal 117.749,42 83.343,39 250.000,00

Uitgiftepremie1.758,68 11.774,94 1.758,68 0,00

Wettelijke reserve 8334,34 0,00

Beschikbare reserves 524.957,83 510.326,90 0,00

Afschrijving excedent computer 1.823,73 1.823,73 0,00

Resultaat ingevolge herwaardering 197.522,44 0,00 0,00

VOORZIENINGEN 1.735,25 1.735,25 0,00

Voorziening risico's 1.735,25 1.735,25 0,00

SCHULDEN 140.671,21 140,671,21 0,00

Schulden korte termijn 140.671.21, 140.671.21 0.00

Vervallende schulden 3.967,43 3.967,43 0,00

Financ. Eindejaarspremie, vakgeld, belast 10.693,49 10.693,49 0,00

Leveranciers extern 76.026,55 76.026,55 0,00

1.258,27 1.258,27 0,00

40.000,00 40.000,00 0,00

Belastingen/RSZ

Tantièmes

Andere 8.725,47 8.725,47 0,00

TOTAAL PASSIEF 997.993,50 747.993,50 250.000,00

Nadere toelichting m.b.t. het over te dragen onroerend goed

Het volgend materieel vast actief (terreinen en gebouwen) zal aan de nieuw op te richten vennootschap

BVBA ANNICK BUYSSE worden overgedragen:

"Gemeente Asse, zesde afdeling (Zetlik)

Een magazijn, op en met grond, gelegen te Asse aan de Molenbeekdal 5, kadastraal gekend ais sectie B,

nummer 143/0, met een oppervlakte van 5a24ca."

IX2. Bodemattest

De inhoud van het bodemattest met betrekking tot voormeld onroerend goed, afgeleverd door OVAM dd. 5

september 2012 luidt ais volgt:

"De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle overige bodemattesten.

Opmerkingen:

1.Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan

de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2.Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be

3.Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer

informatie: www.ovam.be/grondverzet

4.De OVAM staat niet In voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

te Mechelen, 05.09.2012"

X.De verdeling onder de aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap van de aandelen van de overnemende vennootschap alsmede het criterium waarop deze verdeling is gebaseerd

De raad van bestuur van NV BUCAR PARTS en de zaakvoerder van BVBA ANNICK BUYSSE hebben besloten om, bij het bepalen van het aantal nieuw uit te geven aandelen BVBA ANNICK BUYSSE dat zal worden toegekend aan de aandeelhouders van NV BUCAR PARTS, zich te baseren op (i) de inbrengwaarde van het af te splitsen onroerend goed en (ii) de intrinsieke waarde per 30 september 2012 van een aandeel van BVBA ANNICK BUYSSE.

Het aantal nieuw uitte geven aandelen uit te geven door BVBA ANNICK BUYSSE wordt berekend door de inbrengwaarde van het af te splitsen onroerend goed (zijnde EUR 250.000) te delen door de intrinsieke waarde per 30 september2012 van een aandeel BVBA ANNICK BUYSSE (zijnde EUR 444,05).

Indien de uitkomst van de breuk voor het berekenen van het aantal nieuwe aandelen geen geheel getal is, zal het aantal aandelen worden bepaald door afronding naar de hogere of lagere eenheid (naar boven indien het gedeelte van de eenheid 0,50 of meer bedraagt en naar beneden indien het gedeelte van de eenheid minder dan 0,50 bedraagt).

Op basis van het aantal nieuwe aandelen en het bestaand aantal aandelen in NV BUCAR PARTS, zal de ruilverhouding kunnen worden bepaald door het aantal nieuwe aandelen te delen door het bestaand aantal aandelen in NV BUCAR PARTS. De uitkomst van deze breuk is de ruilverhouding, en geeft aan op hoeveel aandelen BVBA ANNICK BUYSSE iedere aandeelhouder van NV BUCAR PARTS recht heeft per aangehouden aandeel NV BUCAR PARTS. Indien de uitkomst van deze berekening geen geheel getal is, zal het aantal aandelen worden bepaald door afronding naar de hogere of lagere eenheid (naar boven indien het gedeelte van de eenheid 0,50 of meer bedraagt en naar beneden indien het gedeelte van de eenheid minder dan 0,50 bedraagt).

Op basis van voormelde berekening worden aan de aandeelhouders van NV BUCAR PARTS 563 (vijfhonderddrieënzestig) nieuwe aandelen BVBA ANNICK BUYSSE uitgereikt. Deze nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap BVBA ANNICK BUYSSE worden als volgt verdeeld onder de aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap NV BUCAR PARTS:

-aan BVBA MANU BUYSSE, eigenaar van 858 aandelen NV BUCAR PARTS, worden 276 (tweehonderdzesenzeventig) nieuwe aandelen BVBA ANNICK BUYSSE toegekend;

-aan CVOA YVAN BUYSSE, eigenaar van 892 aandelen NV BUCAR PARTS, worden 287 (tweehonderdzevenentachtig) nieuwe aandelen BVBA ANNICK BUYSSE toegekend.

De streefdatum voor de goedkeuring van het splitsingsvoorstel door de respectieve algemene vergaderingen is 31 maart 2013. Indien het splitsingsvoorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle kosten verband houdende met de verrichting gedragen door de partieel te splitsen vennootschap. Bij goedkeuring van de verrichting worden alle kosten verband houdende met de verrichting gedragen door de aan de splitsing deelnemende vennootschappen voor een gelijk deel.

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD: splitsingsvoorstel

Christiane Van den Mooitel

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

18/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 13.07.2012 12297-0287-010
19/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.06.2011, NGL 15.07.2011 11299-0034-010
20/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 18.06.2010, NGL 14.07.2010 10303-0516-010
28/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 19.06.2009, NGL 17.07.2009 09450-0101-008
07/07/2015
ÿþin de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mad Word 11.1

ondernemirigsnr : 0891.857.491 Benaming

(volui» : IMBU (verkort}

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1730 Asse, Schutstraat 37

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerders

UITTREKSEL. UIT DE NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING VAN VENNOTEN VAN 19 MEI 2015:

1.De vergadering bevestigt het ontslag als zaakvoerder van mevrouw Christiane Van den Moortel, wonende te 1730 Asse, Schutstraat 37 en dit met ingang van 1 januari 2015.

2.De vergadering bevestigt de benoeming tot zaakvoerders van:

" BVBA MANU BUYSSE, met zetel te 1730 Asse, Schutstraat 37, ondernemingsnummer 0469.666.674 (RPR Brussel), met als vaste vertegenwoordiger de heer Emmanuel Buysse wonende te 1730 Asse, Schutstraat 37 en dit met ingang van 1 januari 2015. Haar mandaat is voor onbepaalde duur.

" CVOA YVAN BUYSSE, met zetel te 1730 Asse, Schutstraat 21, ondernemingsnummer 0469.593.826 (PRP Brussel), met als vaste vertegenwoordiger de heer Yvan Buysse, wonende te 1730 Asse, Schutstraat 21 en dit met ingang van 1 januari 2015. Haar mandaat is voor onbepaalde duur.

BVBA MANU BUYSSE, CVOA YVAN BUYSSE,

zaakvoerder, zaakvoerder,

met als vaste vertegenwoordiger Emmanuel Buysse met als vaste vertegenwoordiger Yvan Buysse

Op de laatste blz. van Luik B versnelden : Recu : Naam en hoedanigheid van de inatrumemvrende notaris, hetzij van de perso(o}n(en}

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien va 3 derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam erf handtekening,

2 6 rj!:: 2~~

Griffie

Y`]"

yyyy

..~5 e~~~S 1}~r~S6"`L:`.,:d~r~l~fii~" -`,Î. á~s~ik~

" ...,.. .  .. ...~__~...

''

1 09 256+

u

I I

I 11

04/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 30.07.2015 15376-0481-016
25/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 18.06.2016, NGL 18.07.2016 16328-0597-015

Coordonnées
IMBU

Adresse
SCHUTSTRAAT 37 1730 ASSE

Code postal : 1730
Localité : ASSE
Commune : ASSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande